|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A ja mam taki problem,chcialem skonwertowac sobi filmik(juz to wczesniej robilem i bylo ok)ale brat poprzestawial mi ustawienia w Media Coder(a wczesniej byly ok) skutek tego jest taki ze filmik po konwersacji ma 3-4 sekundy dlugosci..pomocy !
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Witam wszystkich mam malutkie pytanie może to nie jest strasznie denerwujące ale jak się na to popatrzy to się lekko myli dlaczego na dole godziny są wg cytatu z dołu "Wszystkie daty podane są w GMT +2. Aktualna godzina to 20:19." i wydaje mi się ze gdy pisze się posty jest tak samo hm czy da się to jakoś zmienić ? jeśli było to sorki
![]() mam ustawione +1 a wciąż się wyświetla +2 :| p.s dzięki za pomoc Mic
Ostatnio edytowane przez famul : 01.03.2009 o godz. 19:52.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
||
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Czy w Międzygórzu jest FC Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
W Mozilli niektore rzeczy otwieraja mi sie nie w karcie tylko w nowym oknie, natomiast na operze zawsze wszystko bez wyjatku otwieralo sie w nastepnej karcie. Mozna to gdzies ustawic albo cos wgrac zeby bylo tak jak na operze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
narzędzia->opcje->karty->i tam zaznaczasz w nowej karcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzie można kupic najtaniej obciazenia do sztangi w krk?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Czy jest tu jakaś osoba pogrywająca w COD 4 , COD 5 , GOW , GOW 2 , HALO , UNREAL TOURNAMENT na XBOX LIVE ? jeśli tak to proszę o jakiś kontakt na prv
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Mam tak zaznaczone i strony otwieraja mi sie w nowej karcie ale zdarza sie ze np. zdjecie otworzy sie w oknie a ja bym chcial tak zeby wszystko otwieralo sie w karcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Czy wie ktoś może czy istnieje możliwość sprawdzenia posiadając zdjęcie w formie jpeg jakim przeróbkom zostało ono poddane?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś kto ma TV z Aster i pakiet BasicPlus (lub inny gdzie są) mógłby mi powiedzieć czy ma TVPSport? Bo na kanał gdzie było wskoczył wczoraj PolsatSport ... Szukałam i nie znalazłam tego TVP gdzie indziej. Czy w takim razie tym razem usunięto TVP a przywrócono PS (przedtem było odwrotnie) ? Albo ktoś inny jak się orientuj może napiszać ... na stronie Aster znalazłam tylko info, że dodają PS i PI a nic o TVP ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś może jak w ALLPlayerze "wtopić" napisy do filmu
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Właśnie tam już kombinowałem, ale nie ma takiej opcji, żeby napisy były wtopione na stałe do filmu. Może trzeba jakoś skonwertować napisy z .txt na coś innego
Chodzi mi głównie o przewijanie do tyłu, bo jak mam zwykłe napisy i cofam film to wtedy nie zawsze dobrze wyświetla i je gubi, a jak są wtopione to nie ma żadnego problemu z przewijaniem i zawsze wyświtla wszystkie napisy. ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Natomiast TVP Sport jest tylko w ofercie cyfrowej. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ktore zaklady bukmacherskie on-line daja przy rejestracji najwieksze bonusy, promocje itp.
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
BetClick- darmowy zakład do 55PLN
Sportingbet
BAH- 100% od pierwszej wpłaty do 77PLN bet365- 100% pierwszego depozytu do 100PLN Gamebookers - 100% pierwszej wpłaty do 100PLN tyle z ciekawych ofert. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jak zrobić tak jak ma np. ten użytkownik w podpisie http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=22281 żeby nie wkleić całego linku tylko zawrzeć w danym słowie?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
potem wywal X |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Wchodzisz w edycję podpisu, następnie piszesz to SŁOWO, pod które ma być podpięte interesujące hiperłącze, zaznaczasz ten wyraz i naciskasz na przycisk 'Wstaw odsyłacz' (siódmy od prawej) tam wpisujesz adres strony i dajesz OK. EDIT: Uuuuuu uprzedzono mnie :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś ciekawe info dotyczące opaski uciskowej stosowanej w ratownictwie, przygotowwuje referat i potrzebuje jak najwiekszej ilości materiałów
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
czy na Amice da sie wejsc na karnet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zna ktoś serwis drukarek w Krakowie, w którym odblokuję drukarkę laserową, tak bym mógł korzystać z zamienników, a nie z oryginalnych tuszy wartych więcej niż drukarka? Wiem, że można zrobić to samemu (kontrolowane spięcie i inne zabawy), ale nie sądzę by było to najlepszym pomysłem.
z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Czy uzywa ktos z was moze aktywnej piany do mycia samochodow
albo jezdzi na myjnie na ktorej myja piana? Wiem,ze na widoku jest myjnia przy grazach na ktorej myja. Czy ktos moze wie czego dokladnie tam uzywaja lub ma jakies doswiadcznie w tym wzgledzie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ponowie poratujcie......
Pilnie poszukuje samego Worda 2007.... Jest mozilwiosc skads sciagnac Poratucjcie bo sprawa pilna.. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|