|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jak ktoś mógłby podesłać mi linka ze stronką na której mógłbym obejrzeć mecz icków,byłbym bardzo wdzięczny
![]() wierność
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A wyniknąc moze tylko finał na Śląskim bo w 1/2 ani Craxa ani Polonia gości nie wpuszczą e.
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Na Gdynię nie ma za bardzo co liczyć, bo jak gminna wieść niesie Arka już wystąpiła do PZPN, że ze względu na remont (
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Mógłby ktoś zarzucić linkiem do transmisji z OrangeTV Lechia-Śląsk ?
![]() EDIT: DZIĘKI!
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 28.02.2009 o godz. 17:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam
Mam pytanie... Jestem na kupnie nowej telewizji i związku z tym mam pytanie czy na "N" moge oglądać mecze polskiej Ekstraklasy a dokladnie Wisly![]()
Ostatnio edytowane przez Dafi_91 : 28.02.2009 o godz. 21:50.
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ja szczerze jestem zadowolony z n.Jednak jeśli zależy Ci na sporcie to C+ ma najbogatszą ofertę zwlaszcza jeśli chodzi o piłke nożną wszystkie najlepsze ligi Fancuska,Hiszpańska,Angielska,Włoska, i inne |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jest możliwość dokupienia do cyfrowego polsatu kanału orange sport?
![]() Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie. Kanał Orange Sport dostępny jest tylko za pośrednictwem Neostrady TV lub Cyfry +.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na N tv z piłki jest Liga Mistrzów, Puchar Polski (wybrane mecze) Bundesliga, Liga brazyliska i od niedawna belgijska. Program N sport dla mnie nieporozumienie. Mam ta telewizję 1,5 roku i oprócz dużego wyboru na żywo meczów Ligi Mistrzów reszta wg mnie lipa. Powtórki powtórek a oprócz wspomnianej LM to jest co kilka dni na żywo NHL (rzecz jasna późno w nocy). Wypociny pro legijnych pseudo redaktorów sa nie do wytrzymania... Właśnie pisze rezygnację.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy jest nadal strona gdzie byly wrzucane wszystkie bramki Wisły? Wiem że takowa była ale cos pozniej byla zablokowana, jezeli ktos zna prosze o link, dzieki.
![]()
Miłość, wierność, całe życie z Wisłą, honor, przyjaźń jest sprawą oczywistą!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy można złamać hasło na nk
Bardzo ważne !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A można złamać inne hasła?
Oczywiście że można. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie można kupić race dymne? ale nie takie dziadoskie co sie palą 10 sekund dymem gęstości dymu z szluga.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy od tej rundy będzie złotówka od biletu dla Ultrasów?I czy w ogóle będzie?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Niech mi ktoś odpowie na moje nurtujące pytanie: Chodzi o mecz Wisła- Legia, jak na naszym sektorze D wyczajono kibica Legii, który latał w majtkach za karę ;d -opisz ktoś przebieg całej akcji?
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Pytanie natury hydraulicznej:
jest sobie kranik do pralki. Przecieka przy tym dynksie którym się puszcza wodę. Kupiłem nowy, chcę montować. Jeno stary za ch...olere się nie chce dać odkręcić. Siedzi to zaplombowane nie bezpośrednio w ścianie tylko z plastikowego kolanka. Na chama nie ciągnę bo czuć, że zaraz plastikowe kolanko pęknie. Na bank jest lewo skrętny (znaczy się odkręcam go kręcąc na odwrót niż wskazówki zegara chodzą). I co z tym dziadostwem zrobić, żeby nie wołać hydraulika? Czy raczej trzeba, po nawet jak by cudem to puściło to się go nie uszczelni? pozdrówka ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak Fanatyku, kilkakrotnie tu i na stronie SKWK była przekazywana ta niewątpliwie dobra wiadomość.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam ten filmik gdzieś w sieci wyczaiłem ;D
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
chyba Wam o to chodzi ?
http://www.youtube.com/watch?v=YsW0uGpaZ08 _____ moje pytanie jak mam zgrać filmy na ipoda za pomocą iTunes ? przekonwertować je czy jak ? a może ściągać filmy w formacie mp4 ? ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokładnie
![]() oglądałem jakiś czas temu filmik o kibicach Krakowskich i był taki łysy anglik w tym filmiku i on pojechał do NH spotkać się z Wiślakami, jak ktoś znalazł coś takiego zapodajcie na youtubie to widziałem ale teraz za cholerę znaleźć nie mogęPowód: pytanie
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 01.03.2009 o godz. 16:12.
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Sparing Edit: Dzieki. ![]() A bilety od kiedy w sprzedaży? ![]()
Ostatnio edytowane przez Achmed : 01.03.2009 o godz. 19:09.
![]() Hej Wisła Kraków! Lalalala!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ćwierćfinał Pucharu Polski...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Z góry dzięki. Edit: Raczej nie wina AllPlayera, bo jak dany film w AllPlayerze jest do góry nogami to w innych programach też... Kodek? ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
||
|