|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jest gdzieś może w sieci jakaś tabela czy coś z odległościami na całym świecie?
Np. ile jest z Krakowa do Rio w prostej linii itp. EDIT: Dzięki !!!
Ostatnio edytowane przez Kocur : 10.02.2009 o godz. 00:29.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Edit: LUZ
Ostatnio edytowane przez Kolumbus : 11.02.2009 o godz. 03:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:44.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Musisz uzyć nawet najprostszego programu graficznego, np. painta i wybierasz opcje "zapisz jako" a potem na liście szukasz formatu który ci odpowida.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czy na wislaportal.pl jak wchodzicie wykrywa Wam wirusa?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Potwierdzam, wykrywa wirusa na wislaportal.pl. Konkretnie HEUR:Trojan.Script.Iframer.
Antywir - Kaspersky. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cześć, powiedźcie mi w którym roku weszły symbole : wierność i opętani (flagi, szale) w życie? i które było pierwsze
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Witam,potrzebuje wziąć kredyt na 2000zł na uczelnie,termin spłaty okolo max 10miesiecy jak nie mniej,i tu pytanie gdzie takowy wziąć ? nie zarabiam na bieżąco,więc potwierdzenie zarobków odpada.
Dużo dobrego słyszałem o tzw.kredycie studenckim-podobno nie naliczane są odsetki? proszę o pomoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanko jeszcze, odnośnie pewnego szalika. Jest taki szalik na 100lecie klubu : W grodzie Kraka od 100 lat- Pany Pany Pany. jakoś tak to leciało,szalik w barwach czerwono niebieskich- były zapisy na ten szalik czy jest on może gdzieś dostępny w Krakowie (M1, Carrefour)?
Powód: bląd
Ostatnio edytowane przez jurukuru : 10.02.2009 o godz. 13:30.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
prosiłbym o polecenie krakowskiej firmy zajmującej się projektowaniem stron internetowych. wiem, że na google jest dużo ale czy ktoś miał do czynienia z jakąś albo wie że "znają się na robocie".
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
jako że nie jestem z Krakowa, gdzie blisko nowej huty jest jakiś sklep z Wiślackimi pamiątkami ?
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
O ile się nie mylę, to mój bardzo dobry znajomy zajmuje się projektowaniem stron, albo grafiką, coś w tym stylu. Mogę go zapytać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Eset NOD32 nie wykrywa.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Chcę kupić kierownice z pedałami i skrzynią biegów do komputera. polecicie mi cos do 700 zł ? tak zeby działało i dało sie podłączyć.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
gdzie moge sprawdzić z czego są zrobione monety? bo mam kilka okazjonalnych monet tylko że nie wiem czy są to podróbki czy oryginały...
Ostatnio edytowane przez Kisis : 10.02.2009 o godz. 18:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Korzysta może ktos z Telewizji Cyfrowej z TP ? Jak to sie sprawuje,jakie kanały?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kiedys ktos mi napisal na priv jak zrobic zeby zainstalowac media payera 11 moze mi jeszcze raz ktos to napisac
![]()
FORZA WISLA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktos gdzie jest wypozyczalna dvd/vhs, w ktorej dostane na 99,9% film "Pociagi pod specjalnym nadzorem"? (raczej stary film)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mozesz spróbowac, w wypożyczalni na Filareckiej, tam jest pełno starych filmów. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tez macie jakieś jaja z atakami hakerskimi na wislaportal.pl ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zna się ktoś towarzystwie na drukarkach?
Potrzebuję kupić coś do domu, nie musi mieć skanera, czytnika kart, wifi czy innych dupereli. Musi być wydajana i tania w eksploatacji (najlepiej na org tuszach, ale jeśli zamienniki są do niej sprawdzone wybrzydzał nie będę). Cena do 300 (chyba, że za + niewiele dostać można dużo więcej niż do tej sumy). Pytam tu bo testy magazynów branżowych zawiodły mnie na całej linii (w praktyce okazało się, że urządzenie wielofunkcyjne które wygrało w kategorii economo drukuje 250kartek na jednym tuszu za 100zł!). Z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie jest wypożyczalnia samochodów?
Wypożyczał ktoś z Was i wie jak to wygląda? Pozdro. ![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Ostatnio także kupywałem drukarke i miałem identyczne wymagania jak ty. Wszyscy doradzali Samsunga ML-1640. Jest to drukarka laserowa drukująca tylko na czarno biało. W pełni spelnia moje oczekiwania i kosztowała z 2-letnia gwarancja 250zł. Ponoć są to najlepsze drukarki laserowe jesli chodzi o uzytek domowy i mniejszych firm. Co do tonera to od nowosci masz tam tuszu na okolo 2tys stron. Zamienniki sa naprawde bardzo tanie kilkadziesiat zl taki proszek sie kupuje i starcza ci na rok. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
na lotnisku są. podajesz dane etc., w niektórych, np. w Hertzu trzeba mieć prawko min. 3 lata ( przynajmniej niedawno jeszcze tak było), jaki by ci pasował samochód. w Krakowie na pewno są Avis i Hertz. ceny ci nie powiem, ale pewnie są na stronkach w/w ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
A ja chciałbym sie dowiedzieć, gdzie jest jakaś strzelnica w Krakowie na którą można wejść (odpłatnie oczywiście) i postrzelać i poćwiczyć oko. Co jest wymagane do wstępu na taką strzelnice?
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 10.02.2009 o godz. 23:07.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czasami niektórepytania tutaj powalają ... google nie gryzie mim wszystko. Trzy adresy, które pojawiły się po wpisaniu magicznych słów "strzelnica kraków" ...
http://www.kobra-sokol.pl/ochrona/strzelnica http://www.twierdza.com.pl/m,strzelnica.html http://krakow-valley.com/pl/strzelnica/ |
|
|