|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
dobra głupie pytanie ale dzisiaj jak codzien mam problem z myśleniem, jak będzie z angielskiego zachować zimna krew ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
to remain cool (calm) albo to keep a cool head bym powiedzial
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Keep cool to raczej będzie to
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
stay cool
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak nazywał sie odc. Świata Według Kiepskich, ten w którym Ferdek siedział i miał na sobie szal Śląska i czapeczke Wisły ;p?
![]()
TSW
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Najbardziej adekwatny <idiom> to chyba "keep (one's) head", ale z tłumaczeniami związków frazeologicznych to bywa różnie. To co Anglik chwyci w lot mieszkaniec Południowej Karolajny już niekoniecznie. Pozdrawiam, LJ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
brales tam kredyt ? wypelniam wniosek i potem dzownia do mnie? pytaja o cos?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jest może w Krk jakiś sklep ze sprzętem do tenisa stołowego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wiecie może w jakich godzinach otwarte jest lodowisko przy hali Targowej?
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
orientuje się ktoś gdzie w Krakowie jest jakaś dobra szkoła w której można się uczyć na kierunku "masaż" ?
jakie warunki,gdzie,ile się płaci,byłbym wdzięczny za info. ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Są miliony innych sposobów na pożyczkę.. bez sprawdzania dochodów. Wybrałeś najgorszy.
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
potrzebuje 5000 zl gdzie sie udac ? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można wypożyczyć snowboard na ponad tydzień?
![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
MA ktos jakas wiedze na temat instytucji w panstwie kapitalistycznym lub jakies "pomoce" jesli chodzi o owy temat...?
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Witam
Mogę liczyć na Waszą pomoc? Prowadzę badania marketingowe - wkrótce mamy zamiar wprowadzić na rynek koszulki dla kibiców z całej Polski w tym m.in Wisły. Potrzebuję tylko krótkiej opinii i odpowiedzi na kilka prostych pytań.. To wszystko - raptem 3 minutki, które naprawdę mogą nam pomóc. 1. Wzory koszulek jeszcze nie są gotowe, ale ma to być coś na wzór wlepek kibicowskich, które znajdują się poniżej w linkach. Oczywiście są to wlepki różnych drużyn, ale chodzi nam o ogólną opinie tych wzorów, bo niektóre z nich (podobne) pojawią się także na koszulkach Wisły... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...4537f728d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fd5c01667.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...c8ddbae04.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...21ef3a461.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d2d86867b.html - Czy gdyby takie koszulki pojawiły się na rynku, zainteresowałyby Was? - Jeśli tak - to który ze wzorów podoba się Wam najbardziej? 2. I ostatnie pytanie to cena - chcemy sprzedawać koszulki z kolorowymi nadrukami uzyskanymi metodą sitodruku - nie do zdarcia. Jakość koszulek bardzo dobra o gramaturze 190 g/m2 Cena, jaką my proponujemy to 34,99 zl z kosztem przesyłki włącznie. To - w porównaniu z tymi sprzedawanymi na allegro - jest o 10 zl taniej. - Czy za taką koszulkę zapłacilibyście takie pieniądze? - Jeśli nie - to jaką kwotę bylibyście gotowi wyłożyć za taką koszulkę? Naprawdę dziękuje za uwagę i jakąkolwiek pomoc. Proszę o szczere odpowiedzi... Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez koszulki : 09.02.2009 o godz. 16:52.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
wbij na forum Górnika...a nie Wisły..
tu raczej nikt Ci nie odpowie bo nikt nie jest zainteresowany koszulkami Górnika... |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Sorki mój błąd ... dzięki za zwrócenie uwagi ... to mają być oczywiście także koszulki Wisły i zaznaczam, że nie zamierzam kopiować tych wlepek tylko pokazać jakby to mniej wiecej wyglądało i czy by się Wam podobało ... Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
I co byś zrobił z zarobioną na nich kasą? Bo zapewne nie przekazał na cele kibicowskie. Panu już dziękujemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jak będę chciał taką koszulkę to sobie samemu zrobię
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jak sam sobie zrobisz projekt i kase przeznaczysz na cele kibicowskie to proszę bardzo. A jak kolega chce sobie na nas zarobić to grzecznie: wyp....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znacie może rozkład busów do chrzanowa przez krzeszowice
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co to za firma (chyba ubran tylko) ,ktora naszywa na "skorzanym" kwardracie litery "VT"?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
poleci ktos dobrą nawigację do auta do ok 1000 zł
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Siemanko, napotkał się ktoś z was w internecie z fotkami panoramy naszego stadionu ?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Wiesz, że to zwykła kradzież Pytanie kolejne dostałeś pozwolenie od klubu Wisła na wykorzystywanie herbu w celach zarobkowych A tak w ogóle to z jakiej opcji kibicowskiej jesteś, bo ciekawy jestem kto w tak ordynarny sposób próbuje sobie przerobić trochę floty
Ostatnio edytowane przez emsi : 09.02.2009 o godz. 19:39.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy spożywanie gainera ma jakieś skutki uboczne?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Wpisz sobie to hasło w googlach, naprawdę otrzymasz o wiele więcej informacji niż tutaj możemy Ci wypisać.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|