|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
To jesli juz taki temacik powstal to bym preferowal odbanowanie Omleta.
A jeśli już nie chce tu przebywac to Konrada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jestem pewien że mnie nie zdradzą użytkownicy: MicK_1906, MicK_TS, MicK_łaskawca, MicK_Mój_Ci_On oraz /\/\_!_(_|<
Dobra, ale swój głos oddaję na użytkownika "Omlet"... jeśli chce wracać
Ostatnio edytowane przez MicK : 18.01.2009 o godz. 20:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Myślę że równie sporym, o ile nie ciut większym, zainteresowaniem cieszyłby sie temat pt:
"Któremu wg Ciebie użytkownikowi moderatorzy mają uczynić szybkie ŁAN - TU - SRU z naszego forum " ![]() ![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A jeśliby się zastosowali do opcji z opowiadania Gaimana pod tytułem załatwimy ich panu hurtowo byłbym w tym jak najbardziej i już bym układał złotą listę ![]() ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
trafiłeś w samo sedno.... właśnie zaczynam dzieło Amerykańscy bogowie .... zadałeś sie czyms specjalnym w ten weekend czy robisz za wrózke po godzinach? ![]() ![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
A w ten weekend to się bawię w degustatora wódki ze świńskimi smakami do tego A co do tematu powrotu Omleta to nie sądzę żeby chciał wracać bo jakby mu się chciało to już by dawno kolejne konto założył ![]() ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
może dla mnie:
dożywotnią nietykalność przez administratorów! Plankton, Rav i Tekila co wy na to? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
kto uzyskał wolność, czy może głosowanie jeszcze trwa?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
w związku z najwiekszą iloscią głosów dla "co za pomysł" itp wolności nie otrzymał nikt
na przyszłość życze wszystkim większego dystansu do siebie ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|