Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Wolność dla... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5286)

pan_premier 18.01.2009 15:15

Wolność dla...

Narodziła się idea aby z okazji Nowego Roku przywrócić jedną zbanowaną osobę na forum.
Osoba ta będzie wybrana przez Was drodzy forumowicze drogą głosowania.
Głosowanie odbywa się poprzez napisanie postu z nazwą użytkownika.
Głosujemy do piątku do godz 20 00.

Zbanowany użytkownik, który otrzyma największą liczbę głosów, zostanie odbanowany i będzie znowu mógł sobie tu wypisywać różne rzeczy.
Proszę o poważne potraktowanie tej zabawy,o zastanowienie przed oddaniem głosu. Prosiłbym również o rozeznanie czy dany użytkownik ma zamiar w ogóle na forum wrócić. Albo czy wróci po coś innego niż napisanie "co myśli" i będzie go trzeba zbanowac po raz kolejny.
Sugerowałbym również nie głosować na osoby, którym ban kończy się na dzień po zakończeniu konkursu itp.
Mam nadzieję, że rozumiecie, że nie chodzi mi o ingerowanie w wasz wybór, ale przeprowadzenie tego tak, aby idea została zachowana a nie ośmieszona

Z głosowania wyłączeni są użytkownicy zarajestrowani dzisiaj i w dalszych dniach trwania plebiscytu. Głosy od osób, co do których będą wątpliwości o głosowanie na siebie z innego konta mogą zostać anulowane, po uzyskaniu dowodów na taki proceder.

W piątek głosowanie kończy się o 20 00 (nawet jeśli ktoś nie zamknie tematu) tak aby najpóźniej w sobotę rano jakiś banita wrócił na forum.

Zapraszam do głosowania!

Sensej 18.01.2009 15:26

Czy historia nie pokazała że takie sposoby nie są najlepsze?

Gucio25 18.01.2009 15:33

ależ Ci modowie z nowym rokiem się zrobili miłosierni.. :)
można gdzieś zobaczyć listę zbanowanych? dawniej była taka opcja..

fcz1985 18.01.2009 15:42

Ja głosuje na siebie, ja wygram to zaczne wpisywac na forum straszne głupoty i nie będe mógł dostać bana;-)

karmel1906 18.01.2009 15:49

moim zdaniem powinniscie wziasc pod uwage glosy uzytkownikow z plebiscytu "White Star Awards '08", tam czarno na bialym pisze kogo najbardziej brakuje ze zbanowanych.
moj glos oddaje na Omleta, pytanie tylko co na to sam zainteresowany??

pietruch 18.01.2009 16:01

Głos na Loma vel Omleta, choć wątpię by chciał wrócić.
Jeżeli nie wyrazi takiej zgody, to niech będzie Konrad.

ja_ka_ 18.01.2009 16:05

Mój głos oddaje na Konrad. -a

banasik 18.01.2009 16:08

Modom sie chyba coś po.......iło - wystarczy spojrzeć na WSA 08, żeby wiedziec kogo cchemy, aby wrócił, a i tak wątpię, żeby ktoś powrócił bo "wy robicie im łaskę i wielką szansę poprzez demokratyczne głosowanie".

Pomysłów już nie macie?, ludzie, miejcie granice...

uher 18.01.2009 16:21

Charcerzyk.

ToTylkoJa 18.01.2009 16:27

może głupie pytanie, ale jest gdzieś lista zbanowanych? Bo nie wiem za bardzo kto ma bana:-p

1q2 18.01.2009 16:35

Fajna inicjatywa wiec nie rozbijajcie jej glosowaniem na siebie:)

Konrad.

simone 18.01.2009 16:39

Miałem wystosować swoją odezwę i zapytanie zarazem w Pytaniach do moderatorów..., ale skoro powstał pomysł amnestii to napiszę tutaj.
Chodzi o ziomka z mojej mieściny- Maniek_Olkusz, młody użytkownik, na forum zaledwie od kilku mcy, a "na półce z trofeami" już 3 bany.
Pierwszy powód banicji jestem w stanie zrozumieć (chodziło o stwierdzenie sracovia w zapytaniu jak starozakonni ugościli bodajże Amicę Poznań), bo jeśli mamy trzymać poziom to trzeba w ten sposób reagować.
Drugi powód jest dyskusyjny, bowiem z tego co mi pisał banita Maniek chodziło o dublowanie posta.
Zaś trzeciego powodu banicji nie jest w stanie podać sam poszkodowany, przeglądałem jego ostatnie posty i niczego się nie doszukałem, również w Pytaniach... nie zauważyłem donosu. O co więc chodzi?
Trzeba pokazać "sierściuchom" ich miejsce w szeregu, owszem, bo nikt chyba nie chce żeby na naszym forum panoszyły się pokemony, ale mam wrażenie, ze ktoś tu się chyba zbytnio zagalopował. Patrząc na wywody jakiegoś lamusa (piekny roman) w topicu kibic w rozterce!!! można zauważyć pewną niekonsekwencję... Jakie było oburzenie jak na jaw zaczęło wychodzić to kim naprawdę jest wydymek, a tu kolo pisze otwarcie co i jak i nie ma bana...

Wolność dla Maniek_Olkusz !!!

Niedawno się dowiedziałem- "Caps lock się znowu zaciął? Następnym razem się rozstaniemy na zawsze."... Brawo, durniejszego powodu nie można było znaleźć... Kpina...

Mało tego, pokażcie mi co to był za post, bo w wyszukiwarce go nie ma, a przeglądałem jego posty od końca grudnia...

Prezydentowa 18.01.2009 17:25

Uwolnić Barabasza...

Głupi temat. Głupi pomysł.

Edit: qazwsx123 - powiedz mu to, jest moderatorem, może działać :lol:

qazwsx123 18.01.2009 17:48

zbanować założyciela tego durnego tematu.

vote-for-mikey 18.01.2009 17:52

wolność dla Pikusia!
http://zdjecia.swistak.pl/02/823/2823204_1_b.jpg

Aro1234 18.01.2009 17:52

Beznadziejna idea. Aż się dziwię, że wpadliście szanowni moderatorzy na taki pomysł... :foch:

Ar222 18.01.2009 17:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 658796)
Uwolnić Barabasza...

Kurde, też chciałem to napisać :/ :P

A tak serio, to może rzeczywiście podajcie jakąś listę zbanowanych, jeśli ma to mieć sens, jako że nie każdy śledzi takie rzeczy na bieżąco :)

Firo 18.01.2009 18:04

Może ostracyzm do tego ?

Malvivente 18.01.2009 18:37

moim zdaniem temat właśnie niegłupi.

Konrad dostał bana?? To niech będzie i on.
Jak nie to Omlet.

Choć i Chercerzyk i Barabasz kuszą:lol:

DAVE 18.01.2009 18:37

- Uwolnijcie Rogera!

- Zgoda uwalniamy Łogeła !

- I Roderyka !

- Ok zatem na prośbę tłumu uwalniamy Łogeła i Łodełyka...

- Ale my nie mamy w lochach żadnego Rogera i Roderyka....

- Nie mamy? Jakto? Centurionie czy oni, aby nie kpią ze mnie?

- BRIANA ! BRIANA UWOLNIJCIE...!

- Mamy Błajana ?

- Mamy!

- OK. No to uwolnić Błajana....

AOT 18.01.2009 18:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DAVE (Post 658832)
- Uwolnijcie Rogera!

- Zgoda uwalniamy Łogeła !

- I Roderyka !

- Ok zatem na prośbę tłumu uwalniamy Łogeła i Łodełyka...

- Ale my nie mamy w lochach żadnego Rogera i Roderyka....

- Nie mamy? Jakto? Centurionie czy oni, aby nie kpią ze mnie?

- BRIANA ! BRIANA UWOLNIJCIE...!

- Mamy Błajana ?

- Mamy!

- OK. No to uwolnić Błajana....

:rotfl:

Przypomniałeś mi, aż sobie obejrzę za chwile :)

pikuś 18.01.2009 19:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 658803)

Tak jest :):)

luk02 18.01.2009 19:05

Jay-Z ;D

raz,dwa,trzy,cztery,piec,szesc,siedem,osiem,dziewi ec,dziesiec

..............

emsi 18.01.2009 19:16

Uwolnijcie ananasa z puszki :lol:

MicK 18.01.2009 19:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 658796)
Uwolnić Barabasza...

On wygrał poprzednią edycję tego konkursu :-p

.....posypią bany za głupie posty w tym temacie, i wszyscy będziemy błagać o ułaskawienie :)

Ala1955 18.01.2009 19:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MicK (Post 658853)
.....posypią bany za głupie posty w tym temacie, i wszyscy będziemy błagać o ułaskawienie :)

To wtedy Pikuś i ananas oraz Błajan wstawią się na nami :-)

Prezydentowa 18.01.2009 19:34

http://xycho.isocd.pl/images/zz207.jpg

Coś mi się widzi, że za te kpiny będziemy zaraz głosować na siebie w tym temacie :lol:

Edit: Mick - to była już pierwsza edycja plebiscytu? No popatrz :D

wisl@k_TS 18.01.2009 19:39

Uwolnić wszystkich dobrych chłopaków z więzień!!! ACAB JP PDW

:lol:

A tak poważnie to temat chyba trochę nie na miejscu. Kto zasłużył na banicję to powinien ją odbyć, jak amnestia to dla wszystkich. Inna sprawa że ostatnimi czasy bani są dawane na wyrost, a i brak konsekwencji razi w oczy.

PauL 18.01.2009 19:43

Cytat:

Coś mi się widzi, że za te kpiny będziemy zaraz głosować na siebie w tym temacie
Ciekawe jak. :]

Prezydentowa 18.01.2009 19:44

Z wykorzystaniem osób trzecich, ma się rozumieć :D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl