|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Narodziła się idea aby z okazji Nowego Roku przywrócić jedną zbanowaną osobę na forum.
Osoba ta będzie wybrana przez Was drodzy forumowicze drogą głosowania. Głosowanie odbywa się poprzez napisanie postu z nazwą użytkownika. Głosujemy do piątku do godz 20 00. Zbanowany użytkownik, który otrzyma największą liczbę głosów, zostanie odbanowany i będzie znowu mógł sobie tu wypisywać różne rzeczy. Proszę o poważne potraktowanie tej zabawy,o zastanowienie przed oddaniem głosu. Prosiłbym również o rozeznanie czy dany użytkownik ma zamiar w ogóle na forum wrócić. Albo czy wróci po coś innego niż napisanie "co myśli" i będzie go trzeba zbanowac po raz kolejny. Sugerowałbym również nie głosować na osoby, którym ban kończy się na dzień po zakończeniu konkursu itp. Mam nadzieję, że rozumiecie, że nie chodzi mi o ingerowanie w wasz wybór, ale przeprowadzenie tego tak, aby idea została zachowana a nie ośmieszona Z głosowania wyłączeni są użytkownicy zarajestrowani dzisiaj i w dalszych dniach trwania plebiscytu. Głosy od osób, co do których będą wątpliwości o głosowanie na siebie z innego konta mogą zostać anulowane, po uzyskaniu dowodów na taki proceder. W piątek głosowanie kończy się o 20 00 (nawet jeśli ktoś nie zamknie tematu) tak aby najpóźniej w sobotę rano jakiś banita wrócił na forum. Zapraszam do głosowania! ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czy historia nie pokazała że takie sposoby nie są najlepsze?
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ależ Ci modowie z nowym rokiem się zrobili miłosierni..
![]() można gdzieś zobaczyć listę zbanowanych? dawniej była taka opcja.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja głosuje na siebie, ja wygram to zaczne wpisywac na forum straszne głupoty i nie będe mógł dostać bana;-)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moim zdaniem powinniscie wziasc pod uwage glosy uzytkownikow z plebiscytu "White Star Awards '08", tam czarno na bialym pisze kogo najbardziej brakuje ze zbanowanych.
moj glos oddaje na Omleta, pytanie tylko co na to sam zainteresowany ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Głos na Loma vel Omleta, choć wątpię by chciał wrócić.
Jeżeli nie wyrazi takiej zgody, to niech będzie Konrad. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mój głos oddaje na Konrad. -a
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Modom sie chyba coś po.......iło - wystarczy spojrzeć na WSA 08, żeby wiedziec kogo cchemy, aby wrócił, a i tak wątpię, żeby ktoś powrócił bo "wy robicie im łaskę i wielką szansę poprzez demokratyczne głosowanie".
Pomysłów już nie macie?, ludzie, miejcie granice... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Charcerzyk.
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
może głupie pytanie, ale jest gdzieś lista zbanowanych? Bo nie wiem za bardzo kto ma bana
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Fajna inicjatywa wiec nie rozbijajcie jej glosowaniem na siebie
![]() Konrad. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Miałem wystosować swoją odezwę i zapytanie zarazem w Pytaniach do moderatorów..., ale skoro powstał pomysł amnestii to napiszę tutaj.
Chodzi o ziomka z mojej mieściny- Maniek_Olkusz, młody użytkownik, na forum zaledwie od kilku mcy, a "na półce z trofeami" już 3 bany. Pierwszy powód banicji jestem w stanie zrozumieć (chodziło o stwierdzenie sracovia w zapytaniu jak starozakonni ugościli bodajże Amicę Poznań), bo jeśli mamy trzymać poziom to trzeba w ten sposób reagować. Drugi powód jest dyskusyjny, bowiem z tego co mi pisał banita Maniek chodziło o dublowanie posta. Zaś trzeciego powodu banicji nie jest w stanie podać sam poszkodowany, przeglądałem jego ostatnie posty i niczego się nie doszukałem, również w Pytaniach... nie zauważyłem donosu. O co więc chodzi? Trzeba pokazać "sierściuchom" ich miejsce w szeregu, owszem, bo nikt chyba nie chce żeby na naszym forum panoszyły się pokemony, ale mam wrażenie, ze ktoś tu się chyba zbytnio zagalopował. Patrząc na wywody jakiegoś lamusa (piekny roman) w topicu kibic w rozterce!!! można zauważyć pewną niekonsekwencję... Jakie było oburzenie jak na jaw zaczęło wychodzić to kim naprawdę jest wydymek, a tu kolo pisze otwarcie co i jak i nie ma bana... Wolność dla Maniek_Olkusz !!! Niedawno się dowiedziałem- "Caps lock się znowu zaciął? Następnym razem się rozstaniemy na zawsze."... Brawo, durniejszego powodu nie można było znaleźć... Kpina... Mało tego, pokażcie mi co to był za post, bo w wyszukiwarce go nie ma, a przeglądałem jego posty od końca grudnia...
Ostatnio edytowane przez simone : 18.01.2009 o godz. 19:32.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
zbanować założyciela tego durnego tematu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
wolność dla Pikusia!
http://zdjecia.swistak.pl/02/823/2823204_1_b.jpg ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Beznadziejna idea. Aż się dziwię, że wpadliście szanowni moderatorzy na taki pomysł...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kurde, też chciałem to napisać :/
![]() A tak serio, to może rzeczywiście podajcie jakąś listę zbanowanych, jeśli ma to mieć sens, jako że nie każdy śledzi takie rzeczy na bieżąco ![]() Powód: kulawa ortografia
Ostatnio edytowane przez Ar222 : 18.01.2009 o godz. 18:00.
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Może ostracyzm do tego ?
![]()
Nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale,
Nie pytaj co Tobie da lecz co Ty możesz zrobić dla niej, Codziennie w innym stanie ją spotykasz Lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o Wisłę Cie zapyta... |
|
|
|
Guest
|
|
|
moim zdaniem temat właśnie niegłupi.
Konrad dostał bana Jak nie to Omlet. Choć i Chercerzyk i Barabasz kuszą ![]() |
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
- Uwolnijcie Rogera!
- Zgoda uwalniamy Łogeła ! - I Roderyka ! - Ok zatem na prośbę tłumu uwalniamy Łogeła i Łodełyka... - Ale my nie mamy w lochach żadnego Rogera i Roderyka.... - Nie mamy? Jakto? Centurionie czy oni, aby nie kpią ze mnie? - BRIANA ! BRIANA UWOLNIJCIE...! - Mamy Błajana ? - Mamy! - OK. No to uwolnić Błajana.... ![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() Przypomniałeś mi, aż sobie obejrzę za chwile ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jay-Z ;D
raz,dwa,trzy,cztery,piec,szesc,siedem,osiem,dziewi ec,dziesiec .............. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Uwolnijcie ananasa z puszki
![]() ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Powód: bo zpomniałam o Błajanie
Ostatnio edytowane przez Ala1955 : 18.01.2009 o godz. 19:30.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
![]() Coś mi się widzi, że za te kpiny będziemy zaraz głosować na siebie w tym temacie ![]() Edit: Mick - to była już pierwsza edycja plebiscytu? No popatrz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uwolnić wszystkich dobrych chłopaków z więzień!!! ACAB JP PDW
A tak poważnie to temat chyba trochę nie na miejscu. Kto zasłużył na banicję to powinien ją odbyć, jak amnestia to dla wszystkich. Inna sprawa że ostatnimi czasy bani są dawane na wyrost, a i brak konsekwencji razi w oczy. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|