|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Srał pies niecodzienność. I tak te wyniki ostatnie są już zbyt niecodzienne, więc niech skrajność taka całkowita się nie przydarza. Jutro o tej porze będzie bardzo wiele emocji, mam nadzieję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A ja mam nadzieję że nie będzie o tej porze już żadnych emocji bo ułoży nam się wszystko jak z Serbią
![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jak obstawiacie wyniki jutrzejszych meczów? Ja obstawiam że wygrają Niemcy i MY!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Duńczycy wg mnie zmiotą Niemców. Niemiaszki w ani jednym meczu nie pokazali nic ciekawego. Śmiem nawet powiedzieć, że mecz z nami raczej po prostu im się ułożył dzięki naszej głupocie i błędom i to raczej my go przegraliśmy, a nie oni wygrali. Trzeba dodać, że Niemiaszki zagrają bez dwóch kluczowych zawodników, tzn. Kraus (Klaus?) na pewno, a Hens bardzo prawdopodobne, tak więc wszystko działa na naszą korzyść. Byle tylko Duńczycy podeszli do tego meczu, tak jak podeszli w drugiej połowie meczu z nami, a można być spokojnym (przypomnę - był moment, że odrobili 7 goli straty!)
Prawdopodobny chyba najbardziej scenariusz na jutro to: Dania - Niemcy 32:27 Polska - Norwegia 30:26 Serbia - Macedonia 24:28 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Polacy mistrzowie dzielenia skóry na niedźwiedziu
![]() Każdy turniej = rozkminki, tabele, wyniki, czasem nawet dokładne podane ze strzelcami bramek ( to w piłce ) Kurde jak juz znamy wszystkie scenariusze to co to za frajda będzie oglądać ? "wiedziałem, że tak będzie, mhm mhm, ja wiedziałem..." ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tofiku, scenariuszem nazywasz prognozy, czy opcje, które winny się zdarzyć byśmy awansowali?
To, że rzuciłem tymi wynikami, to raczej oznaka nadziei i wiary w to, że wszystko jutro pójdzie po naszej myśli, a przecież takie właśnie stosunki wynikowe mogą wziąć w łeb - vide mecze z soboty i niedzieli. Wyżej były wspominane opcje/scenariusze, które nam są potrzebne byśmy awansowali, bowiem niektórzy nie wiedzieli, co i jak nam do sukcesu trzeba.Obyśmy za 24 godziny byli w Raju, zwanym półfinałem! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja liczę że Nasi wygraja , ale do STS-u bym z tym nie poszedł (hehe), nikt tak jak Polacy nie umie spie_olić swojej szansy , piłkarze, siatkarze itd.
Niemcom broń Boże nie kibicuje ale choćby grali samymi rezerwami to zawsze są Niemcy , turniejowcy + mekka szczypiorniaka , krótko mówiąc nie odpuszczą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wygraja Niemcy czy Dania nas to nie będzie obchodzic jak wygramy z Norwegami
...I tylee;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co jak co, ale raczej wszystko w naszych rękach. Remis to w ręcznej jednak rzadki wynik (mówię o meczu Dania-Niemcy). Za remisy buki płacą od 5:1 wzwyż.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Najprawdopodobniej jednak wszystko będzie zależało od nas i trzeba nareszcie w arcyważnym meczu pokazać klasę ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Dzis trzymamy kciuki za Niemcow. Jesli oni wygraja to Norwegowie traca szanse na awans i mecz z nami bedzie dla nich o pietruszke czyli mowiac potocznie nie postawia sie nam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
|
Ponoć istnieje duże zagrożenie, że Wleklak, starszy Jurecki i Siódmiak mogą być niezdolni do gry.
Bez tej trójki będzie bardzo ciężko. Mam nadzieję że przynajmniej Jurecki i Siódmiak zostaną postawieni na nogi - dokończyli mecz z Serbami czyli może nie jest tak źle. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Radzę się nie podpalać informacjami z oneta. PS. Wierzycie, że Niemcy wygrają z Danią? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co innego nam pozostało?
Niemcy muszą wygrać inaczej nasz mecz z Norwegią będzie o pietruszkę dla Nas. Pozatym wypadałoby by Niemcy wygrali w II fazie chociaż ten jeden jedyny raz. Bo po remisie z Serbią, przegranej z Norwegią pozostaje im tylko jedna opcja - pokonać Danie. Chociaż.... hm. Remis jest też bardzo prawdopodobny ale.. no bez przesady. Szczęście nam w II fazie dopisuje więc czemu teraz miałoby się to zmienić?![]() A co do naszego bardzo ważnego meczu to można powiedzieć tylko tyle, że jeśli drużyna wyjdzie na boisko i grać będzie tak jak z Serbią czy Dania o wynik będę spokojna. Oczywiście duże znaczenie będzie miał tutaj wcześniejszy mecz Niemców. ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Z tego co ja wiem to w meczu Niemcy-Dania nie moze być remisu ale każdy inny wynik jest dla nas dobry ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Remis Danii z Niemcami nas eliminuje. Ale Niemcy nie mogą się umówić na taki rezultat, bo wtedy odpadną -jeśli Norwegia wygra z Nami -na rzecz Skandynawów. Więc moim zdaniem 80% szans, leży w naszych rękach(i to dosłownie)
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 27.01.2009 o godz. 15:18.
![]() ![]() |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ważne jest to żeby pokonać Norwegów i tylko to się liczy. Remis Duńczyków z Niemcami myślę że nie padnie, ale która drużyna wygra tego nie wiem. Rozum mówi że Niemcy, ale mam nadzieję że nie, bo nie chciałbym widzieć później Niemców w półfinale. Wolę Duńczyków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A no przepraszam
za dużo się naczytałam WP ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczycie, że Dania wygra. Mają więcej atutów. Cóż, za 2 godziny pierwsze wielkie emocje. Danemark!
Ps. WP nie ma co czytać, oni tam każą Niemcom kibicować, bo się Super Expressu naczytali, po je ba ni... :] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję że ten mecz nie będzie wyglądał jak mecz Niemców z Norwegią, gdzie wynik remisowy utrzymywał się zdecydowanie najdłużej, bo inaczej nie dotrwam do naszego meczu
![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kurde nie wiem o co w tym sporcie chodzi ale też się jaram spotkaniem z Norwegami
![]()
.
. |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
czyli strzelić (rzucić więcej bramek, niż przeciwnik )
![]() ja będę raczej za Duńczykami, nie darzę Niemców sympatią |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
, ale wydaje mi się, że jednak lepiej będzie jak wygrają Niemcy. Po porażce Duńczyków, Norwegowie definitywnie straciliby szansę na wejście do półfinałów. Sądzisz, że w meczu o pietruszkę graliby z taki zaangażowaniem i poświęceniem jak w meczu o 'coś'? Z resztą... ważne jest tylko to, żebyśmy wygrali! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Awans Niemcow dopuszczam tylko w jednym wypadku - spotykamy sie pozniej w finale i loimy im dupe
Nikt tu nie dopuszcza nie wygrania meczu z Norwegia, oni tez uwazaja nas za faworytow - zeby ta pycha nas nie zgubila po raz kolejny bo balon chyba znow sie niechcacy nadmuchal. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
no właśnie, można na to patrzeć dwojako, jeżeli Norwegowie będą wiedzieć, że nie mają już szans na awans, na zakończenie będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i będą pozbawieni obciążenia psychicznego, czyli dla nas to nie za dobrze, bo to my musimy wygrać, czyli obciążenie psychiczne po naszej stronie i drżące ręce
![]() co d finału z Niemcami, nie ma co wychodzić tak daleko ale jeszcze dobrze w pamięci mam poprzedni finał i nie chciałbym przeżyć czegoś podobnego, rewanż oczywiście jak najbardziej wskazany, ale podobno gra Francuzów i Chorwatów to"kosmos" niestety nie widziałem żadnego meczu tych ekip. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|