|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak tam oglada ktos ?
Teoretycznie bronimy 2-ego miejsca na swiecie, a moze atakujemy pierwsze ![]() W praktyce na poczatek wczoraj 39:22 z outsiderem - Algierią. Dzisiaj mecz z Rosją (14:11 dla nich do przerwy). Strasznie irytujące spotkanie do oglądania: - niezliczona ilośc slupkow i poprzeczek po naszej stronie (co to bramii nagle zmniejszyli ?) - glupie straty jak w juniorach - glupie faule w obronie w najmniej odpowiednich momentach Wczoraj meczu nie ogladalem po tym co dzisiaj widze nie ma co sobie wiele obiecywać po tym turnieju. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Oglądam i jestem bardzo rozczarowany. Można rzec, że GDYBY nie te poprzeczki... to pewnie byśmy prowadzili. 3 gole w plecy ale wszystko do nadrobienia. Dotychczasowe wyniki - wymęczone zwycięstwa Chorwatów czy Niemców pokazują, że mogą to być mistrzostwa niespodzianek. Nie mniej wierzę, że nasi powalczą o medal
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gramy taką padake że szok!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O Boże co oni odpieprzają? Od 5min gramy w przewadze i nie potrafimy strzelić bramki, dramat.
Ruscy nam ułatwiają jak mogą, a nasi dalej w ****u. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No masakra jakas Panowie.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
15:15!!! jedziemy kur**!!!
ludzie!!! co za skuteczność!! masakra... 14 poprzeczek i słupków...ja pierdo**! edit: 21:20!!!
Ostatnio edytowane przez Proud : 18.01.2009 o godz. 20:45.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No wreszcie coś ruszyło!! Ale męki straszne ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Szmal!
Co za bramkarz! ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie no Szmal!!!!! No i karny wykorzystajcie błagam!!!!
JESSSST!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
bez paniki. nie jest aż tak źle. Bielecki jakby się odrodził troszkę, Szmal karne dziś broni bardzo ładnie. a tylu kar to ja się spodziewałem. to było pewne. zacięty mecz, czego też można się było spodziewać.
bardziej od naszych dziwi mnie to że Serbia prowadzi z Danią dosyć wysoko bo cały czas różnicą 5 - 7 bramek. swoją drogą Serbia to na bardziej wrogim ternie już chyba grać nie może. no chyba że w Kosowie pożyjemy zobaczymy. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szmal !!! 24:22. Nie wierzylem.
Moze to bedzie jakis impuls na dalej. Szlo jak po grudzie - tym bardziej to wazne zwyciestwo. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Piękny nerwowy mecz
A Szmal po prostu rewelacja... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jest wygrana! Szmal jest naprawdę dobry, bohater meczu. Szkoda tylko że przespaliśmy pierwszą połowę i stąd nerwówka na końcu.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sporo nerwów ....... ale w końcu liczy sie koncowy efekt, to się nazywa gra do osytatniej minuty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sławku kocham Cię! ![]() Daswidania ruscy ![]() Muszę przyznać, że to były wielkie emocje. Wczoraj sobie oglądałem na lajcie, dziś wielki stres. Wierzę, że to przełom, impuls, informacja, że można powalczyć o ZŁOTO! Brawo Brawo BRA-WO! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No na szczęście końcówka już bardzo dobra, Szmal klasa sama w sobie.
I zawsze to miło kacapów ograć. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Świetnie im poszło! A ja po połowie już myślałem, że nic z tego nie będzie.
A Szmal jak pięknie bronił... to się nazywa klasa. |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
hah! noi victoria nad ruskami!
Nie chcę zapeszać, ale myślę, że powinniśmy zajść na podium ![]() SZMAL!!!! ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
słówko ode mnie... jakoś od początku wierzyłem w zwycięstwo pomimo wyniku 6-1 dla Rosjan, w pierwszej części wedlug mnie troche za wolno i malo kombinacyjne, jak juz nasi przyspieszyli to widac bylo ze Rosjanie sie gubia...na szczescie druga połowa ładnie, ale naszych stac na znacznie więcej, miejmy nadzieję ze to dopiero początek...a za to co wyprawiał miedzy słupkami Sławek Szmal to szacunek, klasa światowa po prostu, wielki talent i wielka charyzma, potrafi zmobilizować kolegów do walki takimi pieknymi obronami, szkoda że jutro w czasie meczu mam zajęcia :/
Oby tak dalej Panowie Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez impreza : 18.01.2009 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
brawo, brawo panowie!
mimo słabej gry - coby nie mówić - wygrana nad Rosją, to dobry prognostyk na dalszą część turnieju. kapitalny mecz Szmala i nie ma wątpliwości, że nam wybronił mecz. gdyby nie on, na początku drugiej połowy, to byśmy już byli w dupie. na następne mecze poprawić skuteczność w ataku i nie puszczać tak obrotowych na środku.. będzie dobrze, teraz czekamy na następny pojedynek, aż do meczu z kolejnym naszym ulubionym rywalem, Niemcami.. ![]() ps. akcja, w której Szmal wybronił atak ze skrzydła, zdążył wstać i wybronić drugi - MISTRZOSTWO! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zmniejszy się bramki i gites
![]() Mecz dobry no i ten wynik końcowy Następny mecz jutro o 15.30 z Macedonią więc.. wygrana musi być ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja około 40-42 minuty nie wytrzymalem nerwowo tego co nasi grali i przełączyłem sobie na c+ na NBA
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Taa...teraz to o gazie możemy pomarzyć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
No kogo jak kogo ale kacapów w takich okolicznościach niesprzyjających ograć to naprawdę piękna sprawa. Jeszcze Niemców...(swoją droga ale grupa, Polska, Rosja, Niemcy...) Gdyby nie poprzeczki i słupki nie byłoby takiej nerwówy.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Od razu pytanie...gdzie ogladacie Mistrzostwa
A co do meczu to naprawde duzy sukces,ciezko bylo ale dalismy rade,ta druzyna ma charakter oby tak dalej panowie! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mecze Polaków lecą na ... TVP2 ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dobrze ze wygrali
Obstawiłem ten mecz jako singiel Polska Handicap - 1,5 Także telepałem sie niezmiernie do konca ![]() Oby z Macedonia obyło sie bez horroru ![]() |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Niestety dotychczas żadnego meczu z udziałem Polaków, jak i żadnego generalnie, nie widziałem. Fajnie, po ilościach postów można odnieść wrażenie, że po ostatnich sukcesach naszych szczypiornistów, wzrosło zainteresowanie piłką ręczną.
Tak jak wspomniałem meczów nie oglądałem więc się na ten temat nie wypowiem. Uważam że nasza grupa nie jest zła. Z Niemcami myślę że jesteśmy w stanie po raz kolejny wygrać mecz grupowy ( poprzednio też z nimi wygraliśmy w grupie gorzej w finale). Najgorsze przyjdzie zapewne później, bo czekają na nas drużyny skandynawskie oraz Hiszpania i Francja, z którymi nam się nigdy dobrze nie gra, i oczywiście gospodarze czyli Chorwacja. Wierzę że będzie dobrze, jednak jako umiarkowany optymista twierdzę że jeżeli osiągniemy brązowy medal to będzie sukces. Co do piłkarzy ( czytane w prasie) Szmal po raz kolejny zagrał fantastyczny mecz. Jednak nie jestem w stanie zrozumieć jak można pisać ("GW") ,że Bielecki wraca do formy. Patrząc na statystyki (bramki) to wynik 6 bramek w dwóch meczach to nie jest imponujący wynik jak na zawodnika, który rzuca piłkę z prędkością "autostradową". Facet, który na poprzednich MŚ rzucał bramy z 12 metrów jest cieniem tamtego zawodnika. Nie wiem jak ot było podczas spotkań, ale zastanawia mnie czy grał i jak grał Jaszka , bo nie jest nic o nim wspomniane, a z gazety wynika, że w 1 spotkaniu nie wszedł w ogóle, a w 2 grał ( nie wiem ile) ale nic nie rzucił. Jest to naprawdę świetny rozgrywający i warto zwrócić na niego uwagę.Niech mu trener daję więcej swobody rozgrywania z takimi ogórami jak Macedonią. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|