|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cytat:
Wynikało by z tego, że Romeu sam nie wie, czego chce - jeśli wierzyć temu Farii. Najpierw się targuje, Santos daje wyższy kontrakt o 25%, być może i Wisła daje większy a on skamle we Flu o nowy kontrakt. Jeśli to prawda, to znaczy że zawodnik boi się odejść do innego klubu, a więc ma słabą psychikę. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
w sumie nic nowego ale ciekawe jest pogrubione
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze jutro będą dla nas miłe wiadomości
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Majewski lubi budować od nowa. Myślę że są duże szanse że się dogadają z GKSem. Podobno Majewski został ich trenerem. Nie sądzę żeby chciał marnować czas na Gargułę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
napisze tak...jesli Zuraw wrocilby do Wisly to mistrza mamy w kieszeni!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
A wiesz w jakiej formie obecnie znajduje się Żuraw, czy tylko przez pryzmat jego dokonań w Wiśle masz tę pewność? ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
cholera go wie
w jakiej dyspozycjii bedzie na nasze rodzime warunki ,do najmlodszych nie nalezy,proste ze bedzie to wzmocnienie ale czy na miare majstra ? ja to bardziej licze na Gargule i tego Brazylijczyka lepsza perspektywa ![]()
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 08.01.2009 o godz. 19:05.
![]()
.....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jakoś wierzę, że będzie dobrze. Jeżeli co runda będą przychodzili zawodnicy pokroju Marcelo, to za trzy lata będziemy jak Ajax Amstedam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Ajax sam wypuszcza na rynek młodych zdolnych ze swojej szkółki, których sprzedaje za duże pieniądze. My natomiast zaczynamy bazować na szkółkach południowoamerykańskich, co o tyle jest gorsze, że nie monitorujemy na bieżąco rozwoju, czy też braku potencjalnych zawodników do pierwszego składu. ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Żurawski wg. mnie to inwestycja która na pewno sie zwróci .
1. Poziom sportowy na pewno nie jest niższy niz Ivanowskich , Czinjam czy innych Gajtkowskich którzy strzelają po 5-8 goli na półrocze (może opórcz tego ostatniego ). W lidze greckiecj kótra jest mocniejsza niż nasza gra przyzwoicie wiec może nie bedzie to Zuraw anno domini 2004/2005 ale wzmocineniem będzie.2. Wreszcie ktoś będzie umaił przemówic do chłoapkó w szatnii . Z całym szacunkiem dla Kosy ale Zuraw osiągnał o wiel wiecej niż on i nawet z wywiadów dla mnie chłop ma charyzmę potrzebną na boisku i poza nim -> nie bez kozery był kapitanm repry i Wisły. Tak więc jak uda nam się go ściągnac to będzie naprawdę niebywały sukces sportowy 9+ marketingopwy bo buźkę to tez ma znaną |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podzielam opinię Bednarza, który podobno jest przeciwny sprowadzeniu Żurawia. Wisła chcąc ugrać coś w Europie potrzebuje grajków ambitnych, charakternych, którzy nie będą wymiękali przed przykładowym Tot. A Żuraw co? Ciepłe kluchy i tyle. Chce wrócić na emeryturę żeby sobie jeszcze ze 2 lata pokopać w Ekstraklasie. Ten transfer nie ma sensu. Niech sobie Skorża da spokój.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A ja się nie zgadzam. Żuraw idealnie by się przydał. Brakuje nam takiego gracza. W miarę doświadczonego, ale nie czerstwego. Mam nadzieję, że zawita na R22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
Innymi słowu, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Żaden piłkarz, który jest po 30-tce i w życiu raczej nie będzie już takiej kasy zarabiał, nie jest nachapany forsą. To po pierwsze. Po drugie Wyobrażasz sobie Żurawskiego ganiającego w naszym zespole za 100 tys. euro, podczas gdy inni piłkarze, z wiadomymi na czele, biegają za trzy razy tyle? Po trzecie, póki co mamy Brożka, mamy Beto i Niedzielana, w odwodzie od biedy Boguskiego. Ktoś musiałby siedzieć i szkoda np., jeśli byłby to Beto przez Żurawskiego (bo gwiazda i legenda). Pewnie, że różnie może być, Beto może okazać się kaleką, Niedzielan może nie wyjść z obecnego poziomu i znów zostaje sam Brożek, ale jest też szansa na zaskok w drugą stronę i posiadanie trzech porządnych napastników. Dlatego opcja z Żurawskim najrozsądniej jakby poczekała do lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
jutro do godziny 15 władze bełchatowa będą negocjować kontrakt z Ulatowskim i pewnie znowu Naszych odeślą z kwitkiem mendy jedne
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A gdzies wyczytalem ze S.Majewski bedzie ich trenerem
szkoda ze to plotka bo pewnie Guła by szybciej do nas przyszedł i GKS juz napewno o puchary by nie walczyl tylko o utrzymanie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Żurawski - przemówić do chłopaków w szatni?
To żarty? To nie ten charakter |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A masz kontrkandydata prawdopodobnego na chwilę obecną ?
Głowa ? Brożek ? Niedzielan? Żurawski doświadczony jadł z niejednego pieca piłkarski chleb a jak pamiętam nikt wcześniej nie narzekał jak nosił kapitańską opaskę . Wg. mnie najlepszy na TERAZ kandydat na kapitana . Oczywiście jak uda sie go ściągnąc. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dla nas zdecydownie lepiej gdy trenerem GKS bedzie Ulatowski a nie doktor. Jeśli za Gargułe miałby iść w rozliczeniu któryś z naszych zawodników to przy Ulatowskim nie będzie duzych problemów a wyobrażaci sobie że Stefan trenuje Zienia
![]() ![]()
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kolego sympatyczny...
Jedną z ról kapitana jest od czasu do czasu,gdy trzeba, porządnie op....lić innych zawodników. Żurawski nie ma na tyle silnej osobowości. W roli kapitana w Reprezentacji się nie sprawdził. A to, że nikt na niego nie narzekał nic nie znaczy. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak podasz mi personalia kapitana który wg. Ciebie teraz jest najlepszy dla Wisły do będę bardzo wdzięczny. Właśnie od czasu do czasu , kapitan nie jest żeby tylko "kur*****" na kolegów a że Żuraw umie to polecam youtube : http://www.youtube.com/watch?v=XqIfU...next=1&index=9 i http://www.youtube.com/watch?v=SOLGG...eature=related jasne że z przymrużeniem oka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5062
Beto już nasz oficjalnie ![]() Do Krakowa nadal nie dotarł certyfikat zawodnika, ale to nie stanęło na przeszkodzie w podpisaniu umowy. Beto w poniedziałek rozpocznie treningi z Wisłą, będzie występował z numerem "30" na koszulce. ![]()
Ostatnio edytowane przez piter116 : 08.01.2009 o godz. 23:12.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Żuraw to taki sam kapitan jaki i Głowa, co klaśnie dwa razy w meczu i tyle z tego kapitaństwa.
---------------------- Niedzielan za 400 kilo E? Wyceniłem go podobnie. Powinien jakiś kupiec się pojawić, może Polonia W? Baszczu do ciepłych krajów? Popieram! Dzięki tym ewentualnym transferom zrobi się miejsce dla nowych grajków, a może nawet gotówkowych. --------------------- Nie ma co pitolić, ale kotrakt z Beto to bardzo duży sukces Bednarza. Brawo! Zapunktował u mnie. Powód: dopis
Ostatnio edytowane przez czesiu : 08.01.2009 o godz. 23:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Żurawski to dla mnie ikona "nowożytnej" Wisły. Jeśli do nas przejdzie to znów będzie strzelał gole. I proszę pseudo fachowcy kogo byś cię woleli ? Nieznanego napastnika czy solidnego piłkarza, który mam nadzieję że traktuje Białą Gwiazdę jako coś więcej niż sposób do zarabiania pieniędzy.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kontrakt i tak zapewne z tajemniczą klauzulą...
![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cleber Guedes de Lima Wcześniej takim kimś był Kosowski, ale jego już nie ma.
Kapitan jest między innymi od tego, żeby pociągnąć kolegów jak nie idzie. Żurawski tego nie potrafi, co już udowodnił chociażby w Reprezentacji. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |