The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2009, 18:57
ZwrABG napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie jaki polecacie telefon do kupna miedzy 400a500zl
Nokia 6300 w MixRTV (czy jakos tak) jest za 449zl. Porzadny telefon, radio, mp3, slot na karte, aparat 2mpix.
Odpowiedz cytując
Dafi_91
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.01.2009, 19:23
Moze ktos polecic stronke z czcionkami do photoshopa
Nie sztuką jest mówić o wierności, sztuką jest być wiernym...
Odpowiedz cytując
shad
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 07.01.2009, 19:34
Wojtek 1906 napisał(a):Wyświetl post
orientuje się ktoś ile mogą na giełdzie kosztować słuchawki do SE z minijackiem ? te co standardowo są w SE Walkman. I jakby ktoś jeszcze wiedzial mniej więcej ile może kosztować karta 2gb M2 (bez adaptera) również na giełdzie.
Słuchawek na 90% nie dostaniesz. Tzn dostaniesz, ale chinole co bryndzą a nie grają - musisz je koniecznie sprawdzić. Cena rozsądna 20zł. M2 2GB powinieneś dostać za góra 30zł.
Niszcz socjalizm!
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.01.2009, 19:34
ZwrABG napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie jaki polecacie telefon do kupna miedzy 400a500zl
k770i
http://allegro.pl/search.php?string=...0995&country=1

dałem specjalnie Kraków bo jest możliwość odebrania osobiście

k800i
http://allegro.pl/search.php?string=...9725&country=1

A tu inf. i komentarze
http://www.mobile.inspiracja.pl/Sony...770i,phone.php

http://www.mobile.inspiracja.pl/Sony...800i,phone.php

Odradzam Mixy, Euro, Avansy, Saturny itd. no chyba, że masz za dużo kasy.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 07.01.2009, 19:42
mam kilkaset zdjęć, jest jakis program ktorym naraz zmmiejsze wszystkie do jendakowego wybranego przezemnie rozmiaru? czy wszystkie musze recznie pomniejszac?

eytka:
wielkie dzieki mckoval
Ostatnio edytowane przez Kamil : 07.01.2009 o godz. 19:45.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
mckoval
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 07.01.2009, 19:44
jest

np. FastStone Photo Resizer
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free

Odpowiedz cytując
kriz69
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 07.01.2009, 20:02
fanTS1906 napisał(a):Wyświetl post
Jak na operze np. wyłącze sobie niechcąco strone to mozna to cofnąć przez Edycja -> cofnij. Jak zrobic cos takiego na mozilli. ...
może historia -> ostatnio zamknięte karty
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 07.01.2009, 20:21
kriz69 napisał(a):Wyświetl post
może historia -> ostatnio zamknięte karty
dzieki o cos takiego mi chodzilo chociaz na operze robi sie to troche wygodniej. Licze jeszcze na odp na 2 czesc mojego pytania
Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.01.2009, 21:33
Jak na operze np. wyłącze sobie niechcąco strone to mozna to cofnąć przez Edycja -> cofnij. Jak zrobic cos takiego na mozilli. I jeszcze jedno, na operze: przegladam sobie jakas strone, dojade tym paskiem z prawej srony do polowy, kilkne na jakis link a potem cofne i dalej jestem w polowie tego paska, na mozilli naomiast automatycznie przezuca mnie do poczatku strony. Jak zrobiz zeby bylo tak jak na operze?
Moze ustaw sobie w Firefoxie otwieranie stron w nowej karcie i wtedy nie powinno byc problemow po kliknieciu na link, sprawdzalem u siebie przed chwila na przykladzie forum, kliknalem link, otworzyl sie w nowej karcie, a na starej karcie pasek byl w tym samym miejscu...moze takie rozwiazanie cie zadowoli pozostaje pytanie czy pracujesz na nowej wersji Firefoxa, bo jesli to jakas wersja 2. to moze aktualizacja by sie przydała
co do zmiany to klikasz w Firefoxie: Narzedzia, Opcje, Karty i tam masz "Nowe strony powinny byc otwierane w:" zaznacz nowej karcie i OK
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 07.01.2009, 22:12
Mam najnowsza wersje ale chodzi mi o cos takiego, ze np. dojezdzam do polowy strony, widze Twoj post i chce sobie wejsc na Twoj profil, potem cofam strzalka w lewo i chce znowu byc w polowie strony przy tym poscie ale mozilla automatycznie przewija mnie do jej poczatku lub konca, problem polega na tym, ze nie zawsze chce aby wszystko na co klikne otwieralo sie w nowej karcie. Nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc, mam nadzieje, ze wszystko zrozumiale
Odpowiedz cytując
JacobusTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.01.2009, 22:19
Mam pytanie do użytkowników telefonów takich jak: Sony Ericcson C902 lub LG KU990. Co uważacie o tych telefonach? Chodzi mi tu o takie rzeczy jak długość trzymania baterii (bo rzadko kiedy pokrywają się z tymi w opisach producenta), awaryjność i ogólnie czy warto go kupić.

Bobus17 dzięki za odpowiedź.
Powód: dzięki
Ostatnio edytowane przez JacobusTSW : 07.01.2009 o godz. 22:45.
Odpowiedz cytując
born2b3k
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.01.2009, 22:25
Mam najnowsza wersje ale chodzi mi o cos takiego, ze np. dojezdzam do polowy strony, widze Twoj post i chce sobie wejsc na Twoj profil, potem cofam strzalka w lewo i chce znowu byc w polowie strony przy tym poscie ale mozilla automatycznie przewija mnie do jej poczatku lub konca, problem polega na tym, ze nie zawsze chce aby wszystko na co klikne otwieralo sie w nowej karcie. Nie wiem jak to inaczej wytlumaczyc, mam nadzieje, ze wszystko zrozumiale
w tym momencie sprawdzilem twoj profil, kliknalem 'wstecz' i powrocilem do poprzedniej strony w miejscu gdzie bylem (czyt. pasek automatycznie przesunal sie w miejsce gdzie skonczylem przegladac) a wersja mojej mozilli to 3.0.5
wiec to nie wina tej jakze znakomitej przegladaki
Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Stary 07.01.2009, 22:29
rozumiem doskonale o co Ci chodzi, u mnie tak samo jak u kolegi born2b3k
zobaczylem Twoj profil, kliknalem wstecz i przenosi mi strone prawie na sam doł czyli do Twojego postu. Wersja Firefox również 3.0.5, polecam odinstalowanie tego co masz, wyeksportuj sobie zakładki i pobierz nowego http://www.mozilla-europe.org/pl/firefox/ może pomoże
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 07.01.2009, 22:31
born2b3k napisał(a):Wyświetl post
w tym momencie sprawdzilem twoj profil, kliknalem 'wstecz' i powrocilem do poprzedniej strony w miejscu gdzie bylem (czyt. pasek automatycznie przesunal sie w miejsce gdzie skonczylem przegladac) a wersja mojej mozilli to 3.0.5
Ja robie dokladnie to samo i przewija mnie za kazdym razem na sam dol az do Twojego posta. Od zawsze dzialo mi sie tak w roznych wersjach Mozilli. Fani Firefoxa pomozcie mi rozgrysc ten problem bo inaczej wracam na opere
Odpowiedz cytując
Bobus17
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.01.2009, 22:32
JacobusTSW napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie do użytkowników telefonów takich jak: Sony Ericcson C902 lub LG KU990. Co uważacie o tych telefonach? Chodzi mi tu o takie rzeczy jak długość trzymania baterii (bo rzadko kiedy pokrywają się z tymi w opisach producenta), awaryjność i ogólnie czy warto go kupić.

Ja mam LG KU990 i w sumie jestem zadowolony bateria trzyma mi jakos 3-4 dni jak slucham muzyki (przy kapieli ) Jedynie co mnie wkurza to przewijanie ...jak np jest lista kontaktów ... palcem sie nie da .. bynajmniej ja nie umiem .. pewnie trzeba rysikiem co jest dołączony do telefonu ale nie bede przeciez co chwile go wyciagal .... Mogłoby byc jak w iPhonei bylo by ok
Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Stary 07.01.2009, 22:35
Ja robie dokladnie to samo i przewija mnie za kazdym razem na sam dol az do Twojego posta. Od zawsze dzialo mi sie tak w roznych wersjach Mozilli. Fani Firefoxa pomozcie mi rozgrysc ten problem bo inaczej wracam na opere
teraz to juz nie rozumiem, to chyba dobrze ze Cie przewija do postu kolegi bo o to Ci chodzi,tak?a jakby cie przewijało do samego konca to bys widzial tylko okienko szybkiej odpowiedzi i sam spód strony...
zrób reinstalke Firefoxa...
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 07.01.2009, 22:42
Reinstalka nie pomogla. Wytlumacze wam to inaczej:
wejdzcie na ta strone http://online.sokker.org/?lang=pl , przewincie sobie pasek tak do polowy, potem kliknijcie jakas zakladke z lewej strony np. "Świat", dajcie wstecz i wtedy przewija mnie automatyczniej do poczatku strony a chcialbym byc tam gdzie dojechalem ostatnio paskiem czyli gdzies w polowie
Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Stary 07.01.2009, 22:57
wejdzcie na ta strone http://online.sokker.org/?lang=pl , przewincie sobie pasek tak do polowy, potem kliknijcie jakas zakladke z lewej strony np. "Świat", dajcie wstecz i wtedy przewija mnie automatyczniej do poczatku strony a chcialbym byc tam gdzie dojechalem ostatnio paskiem czyli gdzies w polowie
zgadza sie, mam to samo, tylko ze jak robie takie doswiadczenie na onecie czy innym portalu to mnie przenosi tam gdzie skonczylem czytac czyli jest ok...
a moze to kwestia tego jak jest dana strona napisana, podales przyklad tej strony, moze to ona tylko tak "źle" działa, z resztą jest ok... watpie ze znajdziesz rozwiązanie tego problemu, jak dla mnie to zalezy od tej strony
edit: zauwaz jeszcze ze stronka ktora podałeś ma ten pasek do przewijania tak jakby w środku a nie z boku, i nie przewija calego okna strony, tylko tak jakby stronę wewnętrzna tej strony...
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez impreza : 07.01.2009 o godz. 23:00.
Odpowiedz cytując
born2b3k
Senior Member

Stary 07.01.2009, 23:06
aaa, trzeba bylo od razu dac taki przyklad sadze ze w firefoxie taki cuda nie przejda aby strona wracala ci do tego samego miejsca. tak jak zauwazyl kolega przewijanie odbywa sie tak jakby w podstronie tej strony (ale to madrze brzmi ) i raczej mozilla na tyle cwana nie jest...
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 07.01.2009, 23:12
No to wytlumaczcie mi teraz dwie rzeczy :
Po1 Jesli w operze sie tak da to dla czego nie w mozilli

born2b3k napisał(a):Wyświetl post
po 2 Jak w odniesieniu do pkt 1 skomentujesz teraz swoje slowa
Odpowiedz cytując
born2b3k
Senior Member

Stary 07.01.2009, 23:18
No to wytlumaczcie mi teraz dwie rzeczy :
Po1 Jesli w operze sie tak da to dla czego nie w mozilli

po 2 Jak w odniesieniu do pkt 1 skomentujesz teraz swoje slowa
zapewne jakis myk jest aby mozilla 'pamietala' wczesniejsze polozenie ale moja skromna osoba az tak madra nie jest aby pomoc ci w tym problemie. moze trzeba zainstalowac jakies dodatki ktorych jest mnostwo na stronie domowej mozilli. nadal twierdze ze moziilla jest bardzo dobra przegladarka tym bardziej ze sam jestes 'przerzutem' z opery
pozdrawiam
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 07.01.2009, 23:23
Jednak cos sie zmienilo juz nie "znakomita" tylko "bardzo dobra"
A na powaznie to dla tego staram sie przekonac do mozilli poniewaz opera nie wyswietla czasem niektorych rzeczy na stronie i wtedy korzystanie z niej jest niemozliwe, pozatym uwazam ze jest lepsza od mozilli chociazby podajac przyklad walkowanego problemu z paskiem, na niej nie trzeba niczego dodatkowo instalowac, konfigurowac, tam wszystko jest tak zrobione aby maksymalnie ulatwic przegladanie stron

P.S. Dyskusja zadaleko zaszla, koniec spamowania ;]
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 08.01.2009, 00:04
Niedawno na forum ktoś zapodał linka do stronki ze zdjęciami z wypadków, takie dość straszne zdjęcia bodajże niemiecka strona. Nigdzie nie mogę znaleźć...

EDIT: to nie rotten.com
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 08.01.2009 o godz. 08:11.
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 08.01.2009, 01:42
ja_ka_ może rotten.com?

Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 08.01.2009, 13:24
Panowie na jakiej stronie internetowej najlepiej zamiescic swoją ofertę pracy?
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 08.01.2009, 15:42
Bobic napisał(a):Wyświetl post
Panowie na jakiej stronie internetowej najlepiej zamiescic swoją ofertę pracy?
Mysle ze cos głownego a dostepnego dla duzej ilości osob:

pracuj.pl albo infopraca.pl z lokalnych gumtree.krakow
Odpowiedz cytując
Łukasz1987
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.01.2009, 16:46
Posiada ktoś linka skąd mogę ściągnąć sobie muzykę zespołu Skangur? Jeśli tak to proszę o linka
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.01.2009, 16:49
Łukasz1987 napisał(a):Wyświetl post
Posiada ktoś linka skąd mogę ściągnąć sobie muzykę zespołu Skangur? Jeśli tak to proszę o linka

http://mp3.teledyski.info/index.html...k&dalej=Szukaj

jak zwykle peb, darkwarez
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 08.01.2009 o godz. 16:50.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Łukasz1987
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.01.2009, 16:54
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
http://mp3.teledyski.info/index.html...k&dalej=Szukaj

jak zwykle peb, darkwarez
Dzięki wielkie!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.01.2009, 20:44
Jak można zrozumieć framgent tekstu:

At best, the region is in for more nasty shocks...

chodzi mi o ten zwrot -" is in for more", ze słowników ciezko rozszyfrować jego znaczenie

Z góry dzięki za pomoc
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów