The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.01.2009, 11:30
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post

Co jesc zeby nie pawiowac nie ma na to pytanie jednej odpowiedzi, musicie znac swoj organizm. Co podchodzi a co nie, mi nie podchadza zeczy slodkie zjem chocby kawalek slodkiego napije sie wodki i moge juz isc ko toalety i czekas na efekty. Za to moj kolega wodke przegryza czekolada i niczym innym
Coś w tym jest. Dla mnie słodkie przy wódce to pewny paw. Nie wiem czy to moje urojenie ale mam też coś takiego, że jak piję u takiego kuzyna to cokolwiek i nie ma znaczenia ile wypijemy na drugi dzień sajgon.
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.01.2009, 11:33
zuraw9 napisał(a):Wyświetl post
Twoje ogłoszenie?
Nie, ja nie jadam w takich dziwnych miejscach .
puchaty1906
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.01.2009, 11:41
Jak dla mnie na pierwszym miejscu (jeśli chodzi o średnią półkę, na niską nie zaglądam ) to Absolwent, potem jest Wyborowa (droższa), no i Finlandia i Absolut (ale to jest luksus, na który nie często mogę sobie pozwolić). Swego czasu kumpel znalazł stronkę o tanich wódkach, wesołą ekipą wypróbowaliśmy pierwsze 3 albo 4 pozycje z rankingu. Po tym eksperymencie to się docenia takiego Absolwenta, Sobieskiego czy Soplicę. Btw piliście może kiedyś taki wybryk natury jak Pole Star? Bodajże najtańsza półlitrówka w Tesco...

Na zagrychę najlepsze:
-śledź w śmietanie
-ogórki kiszone babci (koniecznie babci!!)
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.01.2009, 11:53
[quote=puhatek1906;653469]

Na zagrychę najlepsze:
-śledź w śmietanie
-ogórki kiszone babci (koniecznie babci!!)[/quote]

Takie z beczki trzymane gdzies w ciemnie wilgotnej piwnicy, tak kwasne ze az morde wykreca to jest to

Ja juz od kilku lat po namowe dobrego dluzo starszego kolegi wodke przegryzam bilaym winogronem, podobno naukowo to jest udowodnione ze biale winogrono neutralizuje zatrucie organizmu alkoholem. Czy to prawda nie wiem ale ja kaca super giganta po bialym winogronie jeszcze nie mialem( no chyba ze mnie ponioslo i przecenilem swoje mozliwosci) to na to nie ma rady.
,
Nowohucianin^^
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 07.01.2009, 11:57
tak śledzie w śmietanie to jest to ogóreczki kiszone, papryczka na ciepło też coś na domówce lubie o.......ić jakiś strogonow czy cuś .

puchaty1906
Senior Member

Stary 07.01.2009, 12:00
Mikstura na kaca:

po skończeniu picia, do szklanki wycisnąć cytrynę, dodać 2 łyżeczki cukru, zalać gorącą wodą. W większości przypadków powoduje brak dolegliwości na drugi dzień.

W przypadku picia tylko i wyłącznie piwa w dużych ilościach, wystarczy uzupełnić wodą to co się wydaliło z organizmu.
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
Nowohucianin^^
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 07.01.2009, 12:11
na sylwestra juz byłem grubo zrobiony to zrobiłem sobię stopkę 1h i żłopałem cały czas Fante puźniej znów hohla ^^ a na drugi dzien malutki kacyk piwo na dzień dobry i spokój .
Powód: brak mozilli = małe błędy ortograf. :P
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 07.01.2009 o godz. 12:12.

ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Stary 07.01.2009, 12:12
Jak to wszystko zapamiętać, szczególnie po imprezie?
puchaty1906
Senior Member

Stary 07.01.2009, 12:18
Wiem jest ciężko, zwłaszcza jak się człowiek nieźle zrobi, mnie się to udaje. Chociaż na drugi dzień zazwyczaj dostaje tekst od starszej: "coś ty się tak tłukł w tej kuchni wczoraj? znowu te twoje mikstury robiłeś"
saklak1906
Senior Member

Stary 07.01.2009, 12:20
Podobno ale odrazu mowie nie testowalem wiec nie wiem, ale wkrotce mam zamiar przetestowac.

A mianowicie po skonczonej imprezie zakracianej alkoholem nalezy zazyc aspiryne i polozyc sie spoac, a na drugi dzien podobno ma nie byc kaca.Tylko nie wiem jak to sie ma do zdrowia b o aspiryna roazzedza krew a po wypiciu alkoholu i tak juz jest juz dosc dobrze rozcienczona.
Moze ktos cos slyszal na ten temat
,
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Stary 07.01.2009, 12:22
Z aspiryna to nie słyszałem. Coś mi się obiło o uszy z glukozą ale to raczej w trakcie imprezy. Ponoć można wtedy sporo wypić ale to raczej nie na dłuższą metę bo wątroba siada.
puchaty1906
Senior Member

Stary 07.01.2009, 12:23
Mnie się źle to kojarzy bo widziałem raz jak ktoś pił alk na antybiotykach, albo po jakiś proszkach. Latał jak Małysz, a wcale dużo nie wypił. Także wole nie mieszać alku z prochami. No chyba, że alkazelcer na drugi dzień, czasami to ostatnia deska ratunku.
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Stary 07.01.2009, 12:27
No ale co byśmy wspominali jakby nic się nie działo. Zazwyczaj jak jest ciężko na drugi dzień to końcówki imprezy nie za bardzo się pamięta. A skoro w przyrodzie nic nie ginie to za to poranek musi być dokładnie zapamiętany
impArt (konto usuniete)
Banita

Od: 09.2005

Stary 07.01.2009, 14:19
Jeżeli macie ochotę to kliknijcie mi kilka głosów w konkursie:
http://www.10stycznia2009.pl/konkurs/praca/197

fajnie bym Was prosił

tak nawiasem mówiąc, to druga praca w rankingu tu praca jednego kolesia z Korony. Co zrobić

głosować można co kilka godzin ;D
saklak1906
Senior Member

Stary 07.01.2009, 14:24
impArt napisał(a):Wyświetl post

fajnie bym Was prosił

tak nawiasem mówiąc, to druga praca w rankingu tu praca jednego kolesia z Korony. Co zrobić

mowisz i masz
,
Ni_Ma
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 07.01.2009, 16:06
Uran padłam po prostu ze śmiechu! Rewelacyjny opis dnia masz talent!

i dzień dobry a może już dobry wieczór

pada, pada śnieg bija dzwonki sań....
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 07.01.2009, 16:08
Głos oddany ale chyba trochę późno włączyłeś się do konkursu ;>

Chyba dzwonią?
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
impArt (konto usuniete)
Banita

Stary 07.01.2009, 16:12
pio późno, ale pierwsza nagroda jest dla pracy z największą ilością głosów, pozostałe wytypuje jury, także nic straconego, a jakoś będę wyglądał jak będę coś tych głosów miał.

Dzięki za głosy, głosować można co kilka godzin ;P hehehe
pio
Senior Member

Stary 07.01.2009, 16:25
pio późno, ale pierwsza nagroda jest dla pracy z największą ilością głosów, pozostałe wytypuje jury, także nic straconego, a jakoś będę wyglądał jak będę coś tych głosów miał.

Dzięki za głosy, głosować można co kilka godzin ;P hehehe
Tak więc - pomożemy
Ale pierwsza pozycja jest mocna - ponad 31tyś głosów, jednak nie ma rzeczy niemożliwych

pio

wszyscypio
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.01.2009, 16:32

fajnie bym Was prosił

Nie wiem za bardzo co to za konkurs, ale głos dostałeś.

Znając życie ludzie z mający neostrade mogą głosować prawie bez przerwy.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Ola7
Viva Mauro!

Od: 02.2005

Stary 07.01.2009, 16:36

fajnie bym Was prosił

Głos oddany

Coś Ty robił jak Cie nie było?
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
impArt (konto usuniete)
Banita

Stary 07.01.2009, 16:37
a no wiesz, bylem tu i tam
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 07.01.2009, 16:48
Życie mnie przerasta Styczeń będzie w takim tempie że nie wiem czy przeżyje xD w piątek próbne matury się zaczynają oczywiście nic się nie uczyłem w poniedziałek jakiś fotograf będzie. 17 stycznia studniówka ( A ja jeszcze garnituru nie mam kupione ), 20 stycznia urodziny xD do tego jeszcze pod koniec stycznia próbny egzamin zawodowy :o To wszystko mnie przeraża i przerasta nie ogarniam życia
w0lno.
Senior Member

Stary 07.01.2009, 16:54
Ehhh... chciałem się napić [soku!] a tu lipa zamarzł. Zamiast soku mam teraz lody wodne xD

Ps. Ja się nie będę szczycił działalnością charytatywną na rzecz impArt'a <skromny>
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 07.01.2009, 16:56
w0lno. napisał(a):Wyświetl post
Ja się nie będę szczycił działalnością charytatywną na rzecz impArt'a <skromny>
Nie będę gorsza i tez nie będę się chwalic
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
impArt (konto usuniete)
Banita

Stary 07.01.2009, 16:57
Matura to bzdura, egzamin zawodowy olałem, bo zdać na tym egzaminie elektryka to cud Boży.

Ale przygotowania do matury, cała ta otoczka, studniówki, alkohol z kolegami z klasy - super!

Teraz to tylko praca, weekend szkoła, praca, weekend szkoła....

Dzięki, dzięki za głosy, jeżeli podoba się Wam inna praca, to zagłosujcie na nią. Nie wymuszą na Was nic <lol2>
pio
Senior Member

Stary 07.01.2009, 17:00
w0lno. napisał(a):Wyświetl post
Ehhh... chciałem się napić [soku!] a tu lipa zamarzł. Zamiast soku mam teraz lody wodne xD

Ps. Ja się nie będę szczycił działalnością charytatywną na rzecz impArt'a <skromny>
Ala1955 napisał(a):Wyświetl post
Nie będę gorsza i tez nie będę się chwalic
Następne osoby będą miały problem czy się afiszować czy nie

Dzięki, dzięki za głosy, jeżeli podoba się Wam inna praca, to zagłosujcie na nią. Nie wymuszą na Was nic <lol2>
Nie bluźnij
Przejrzałem te z czołówki rankingu, żeby sprawdzić, jak daleko są z przodu, na inne nie patrzyłem
Ostatnio edytowane przez pio : 07.01.2009 o godz. 17:03.

pio

wszyscypio
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 07.01.2009, 17:01
Matura to bzdura, egzamin zawodowy olałem, bo zdać na tym egzaminie elektryka to cud Boży.

Ale przygotowania do matury, cała ta otoczka, studniówki, alkohol z kolegami z klasy - super!

Teraz to tylko praca, weekend szkoła, praca, weekend szkoła....

nawet nie mów, ja mam w planach choć podejsc na elektronika bo za darmo przynajmniej
choć z drugiej strony wlasciwie to tez mam gdzies egzamin zawodowy, byle tą mature jakos przepchnać,
i podobnie jak kolega fan player, tez w piatek probna,a tu ni chuja jeszcze nawet od poczatku grudnia zadnej ksiazki nie otworzylem
impArt (konto usuniete)
Banita

Stary 07.01.2009, 17:07
pio chodzi oto, ze sam nigdy nie lubiłem, jak ktoś na mnie wybór wymuszał przez taki głosuj tutaj na mnie teraz, a nawet nie było na co. Tak jakoś po prostu nieśmiało napisałem, że jeżeli chcecie. Moja słowa nie były owocem tego, że sobie ogładałeś. Oglądajcie wszystkie, ale głosującie na moją heheheh

Wszyscy się zaczną afiszować i wyjdzie drugi temat w stylu "grosz do grosza, czyli" czyli czy wstałeś o 6 rano i już zagłosowałeś na placka
pio
Senior Member

Stary 07.01.2009, 17:20
pio chodzi oto, ze sam nigdy nie lubiłem, jak ktoś na mnie wybór wymuszał przez taki głosuj tutaj na mnie teraz, a nawet nie było na co. Tak jakoś po prostu nieśmiało napisałem, że jeżeli chcecie. Moja słowa nie były owocem tego, że sobie ogładałeś. Oglądajcie wszystkie, ale głosującie na moją heheheh

Wszyscy się zaczną afiszować i wyjdzie drugi temat w stylu "grosz do grosza, czyli" czyli czy wstałeś o 6 rano i już zagłosowałeś na placka
A ja to traktuję bardziej z przymrużeniem oka
Zazwyczaj w takich konkursach nie głosuję, bo mnie w ogóle nie interesują, ale jak mogę oddać głos na swojego to to uczynię
Co do zmiany wizerunku tematu, nie ma obawy - zawsze wraca na swoje alkoholowe tory, przy okazji zatrzymując się na stacjach kulinarnych, książkowych, czy innych, bo wszystkie się dziwnie przenikają
I doskonale wiem o co Ci chodzi, ale myślę, że reklamować swoją pracę mogłeś śmiało i z przekonaniem

Z innej beczki: oddajecie krew w punktach krwiodawstwa?
Ostatnio edytowane przez pio : 07.01.2009 o godz. 20:36.

pio

wszyscypio

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów