|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie na pierwszym miejscu (jeśli chodzi o średnią półkę, na niską nie zaglądam
Btw piliście może kiedyś taki wybryk natury jak Pole Star? Bodajże najtańsza półlitrówka w Tesco...Na zagrychę najlepsze: -śledź w śmietanie -ogórki kiszone babci (koniecznie babci!!) ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
[quote=puhatek1906;653469]
Na zagrychę najlepsze: -śledź w śmietanie -ogórki kiszone babci (koniecznie babci!!)[/quote] Takie z beczki trzymane gdzies w ciemnie wilgotnej piwnicy, tak kwasne ze az morde wykreca to jest to Ja juz od kilku lat po namowe dobrego dluzo starszego kolegi wodke przegryzam bilaym winogronem, podobno naukowo to jest udowodnione ze biale winogrono neutralizuje zatrucie organizmu alkoholem. Czy to prawda nie wiem ale ja kaca super giganta po bialym winogronie jeszcze nie mialem( no chyba ze mnie ponioslo i przecenilem swoje mozliwosci) to na to nie ma rady. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
tak śledzie w śmietanie to jest to
.![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mikstura na kaca:
po skończeniu picia, do szklanki wycisnąć cytrynę, dodać 2 łyżeczki cukru, zalać gorącą wodą. W większości przypadków powoduje brak dolegliwości na drugi dzień. W przypadku picia tylko i wyłącznie piwa w dużych ilościach, wystarczy uzupełnić wodą to co się wydaliło z organizmu. ![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
na sylwestra juz byłem grubo zrobiony to zrobiłem sobię stopkę 1h i żłopałem cały czas Fante
puźniej znów hohla ^^ a na drugi dzien malutki kacyk piwo na dzień dobry i spokój .Powód: brak mozilli = małe błędy ortograf. :P
Ostatnio edytowane przez Nowohucianin^^ : 07.01.2009 o godz. 12:12.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Jak to wszystko zapamiętać, szczególnie po imprezie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem jest ciężko, zwłaszcza jak się człowiek nieźle zrobi, mnie się to udaje. Chociaż na drugi dzień zazwyczaj dostaje tekst od starszej: "coś ty się tak tłukł w tej kuchni wczoraj? znowu te twoje mikstury robiłeś
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno ale odrazu mowie nie testowalem wiec nie wiem, ale wkrotce mam zamiar przetestowac.
A mianowicie po skonczonej imprezie zakracianej alkoholem nalezy zazyc aspiryne i polozyc sie spoac, a na drugi dzien podobno ma nie byc kaca.Tylko nie wiem jak to sie ma do zdrowia b o aspiryna roazzedza krew a po wypiciu alkoholu i tak juz jest juz dosc dobrze rozcienczona. Moze ktos cos slyszal na ten temat ![]() ,
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Z aspiryna to nie słyszałem. Coś mi się obiło o uszy z glukozą ale to raczej w trakcie imprezy. Ponoć można wtedy sporo wypić ale to raczej nie na dłuższą metę bo wątroba siada.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie się źle to kojarzy bo widziałem raz jak ktoś pił alk na antybiotykach, albo po jakiś proszkach. Latał jak Małysz, a wcale dużo nie wypił. Także wole nie mieszać alku z prochami. No chyba, że alkazelcer na drugi dzień, czasami to ostatnia deska ratunku.
![]() ![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
No ale co byśmy wspominali jakby nic się nie działo. Zazwyczaj jak jest ciężko na drugi dzień to końcówki imprezy nie za bardzo się pamięta. A skoro w przyrodzie nic nie ginie to za to poranek musi być dokładnie zapamiętany
![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jeżeli macie ochotę to kliknijcie mi kilka głosów w konkursie:
http://www.10stycznia2009.pl/konkurs/praca/197 fajnie bym Was prosił tak nawiasem mówiąc, to druga praca w rankingu tu praca jednego kolesia z Korony. Co zrobić ![]() głosować można co kilka godzin ;D |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Uran padłam po prostu ze śmiechu! Rewelacyjny opis dnia
masz talent! i dzień dobry a może już dobry wieczór ![]() ![]() pada, pada śnieg bija dzwonki sań.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Głos oddany
ale chyba trochę późno włączyłeś się do konkursu ;>Chyba dzwonią? ![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
pio późno, ale pierwsza nagroda jest dla pracy z największą ilością głosów, pozostałe wytypuje jury, także nic straconego, a jakoś będę wyglądał jak będę coś tych głosów miał.
Dzięki za głosy, głosować można co kilka godzin ;P hehehe |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ale pierwsza pozycja jest mocna - ponad 31tyś głosów, jednak nie ma rzeczy niemożliwych ![]()
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Znając życie ludzie z mający neostrade mogą głosować prawie bez przerwy. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Coś Ty robił jak Cie nie było? ![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a no wiesz, bylem tu i tam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Życie mnie przerasta
Styczeń będzie w takim tempie że nie wiem czy przeżyje xD w piątek próbne matury się zaczynają oczywiście nic się nie uczyłem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ehhh... chciałem się napić [soku!] a tu lipa
Ps. Ja się nie będę szczycił działalnością charytatywną na rzecz impArt'a <skromny> |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nie będę gorsza i tez nie będę się chwalic
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Matura to bzdura, egzamin zawodowy olałem, bo zdać na tym egzaminie elektryka to cud Boży.
Ale przygotowania do matury, cała ta otoczka, studniówki, alkohol z kolegami z klasy - super! Teraz to tylko praca, weekend szkoła, praca, weekend szkoła.... Dzięki, dzięki za głosy, jeżeli podoba się Wam inna praca, to zagłosujcie na nią. Nie wymuszą na Was nic <lol2> |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
Przejrzałem te z czołówki rankingu, żeby sprawdzić, jak daleko są z przodu, na inne nie patrzyłem ![]()
Ostatnio edytowane przez pio : 07.01.2009 o godz. 17:03.
![]()
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
choć z drugiej strony wlasciwie to tez mam gdzies egzamin zawodowy, byle tą mature jakos przepchnać, i podobnie jak kolega fan player, tez w piatek probna,a tu ni chuja jeszcze nawet od poczatku grudnia zadnej ksiazki nie otworzylem ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
pio chodzi oto, ze sam nigdy nie lubiłem, jak ktoś na mnie wybór wymuszał przez taki głosuj tutaj na mnie teraz, a nawet nie było na co. Tak jakoś po prostu nieśmiało napisałem, że jeżeli chcecie. Moja słowa nie były owocem tego, że sobie ogładałeś. Oglądajcie wszystkie, ale głosującie na moją heheheh
Wszyscy się zaczną afiszować i wyjdzie drugi temat w stylu "grosz do grosza, czyli" czyli czy wstałeś o 6 rano i już zagłosowałeś na placka |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Zazwyczaj w takich konkursach nie głosuję, bo mnie w ogóle nie interesują, ale jak mogę oddać głos na swojego to to uczynię ![]() Co do zmiany wizerunku tematu, nie ma obawy - zawsze wraca na swoje alkoholowe tory, przy okazji zatrzymując się na stacjach kulinarnych, książkowych, czy innych, bo wszystkie się dziwnie przenikają ![]() I doskonale wiem o co Ci chodzi, ale myślę, że reklamować swoją pracę mogłeś śmiało i z przekonaniem ![]() Z innej beczki: oddajecie krew w punktach krwiodawstwa?
Ostatnio edytowane przez pio : 07.01.2009 o godz. 20:36.
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|