|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
:/ to ja czekam na zaproszenie innej sierotki...grajcie z głową ludziska
to jak chętny ktoś na rozegranie wcześniej kolejki? albo spara? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jak się zgodza to ja nie widzę przeszkód musi byc zgoda 4 zespołów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tyle że ja_ka_ (WISŁAA KRRAKÓW) już nie może odwolać spara i zagrać ze mną. Więc szukam innego rywala na rozegranie kolejki. I to raczej szybko bo jutro nie będę miała czasu na ustawienie zespołu.
Powód: popr
Ostatnio edytowane przez Aga21 : 06.01.2009 o godz. 14:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja ze swojej strony proponuje założyć konto na
http://futbolowo.pl Akurat tu sa strony druzyn ale my w tytm portalu mozemy zrobic strone ligi. Mozna tam zrobic tabele ligową , pisać aktualne wiadomości , jest chat .Jak chcecie mogę to ogarnąć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wasze słowo i już się za to biorę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok! co to u licha jest sparing zjednoczony i czemu jestem przymuszana do jego rozegrania w sobotę? z tego co pamiętam nie przystępowałam że żadnych lig, a nawet jeśli go gdzie mogę jakieś informacje na ten temat uzyskać?
thx za pomoc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to mam robić tą stronke?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie. Zimka jest pomysłodawca "naszej" ligi, wiec nich On podejmie jakas decyzje. To co zaproponował jest ok, wiec niewiem po co bardziej komplikowac sprawe ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
eh dlaczego nie? Czemu nie dać szansy rozwoju i zabawy komuś przy robieniu tej stronki. Z resztą jaka to komplikacja i dlaczego tyle wykrzykników
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Moje zdanie jest na nie wg mnie to tylko skomplikuje ta sprawe. Zimka jest organizatorem i pomysłodawca, wiec niech On podejmie decyzje. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mnie tam pasuje miło będzie popatrzec na tabele.
ja mam taki problem, nagle z przed ostatniego miejsca awansowałem do miejsca 3 premiowanego awansem. tylko 4 drużyny maja punkty a reszta ma po 0 albo -1 o co chodzi? czy mam rozumiec że reszta to boty i nie biorą udziału w końcowym rozrachunku? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Słuchajcie nie widze potrzeby zakłądania nowej ligii rozgrywamyco środe emcz ja co każd mecz wklejam aktualną tabele akualizuje wyniki co do meczy to juz wszystko będzie okej. najwyzej zrobi się jakis tydzioeń przerwy kiedyś zeby odrobić zaległości ![]() Nie widze przeszkód żeby się bawić w to i to i tutaj komentować oby dwie zabawy ja się psizę![]()
chyba tak nie wiem ciesz się awansem
Ostatnio edytowane przez zimka : 06.01.2009 o godz. 18:13.
|
||
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Gratuluję awansu. ![]() ![]()
...Noblesse Oblige...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
FC Schabek dałem Ci wyzwanie zaakceptuj. Mam jeszcze pytanie. Jak rzuce komuś wyzwanie i on to zaakceptuje to termin meczu bedzie nastepnego dnia czy jak to jest robione ? Jeszcze jakis sparing zjednoczony mi wyskoczyl i ustawil mi sie termin na sobote.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sęk w tym że ja żadnego wyzwania nie otrzymałem :/ bug jakiś czy co
Spróbuj jeszcze raz wysłać ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
juz z 5 razy wysylalem. A dobrze patrzysz w opcjach zeby przyjac wyzwanie ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo ja wpisywałem cały czas FC Schabek a teraz wpisałem poprawnie Fc Schabek może dlatego
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie i Panie, coś trzeba zdecydować bo na razie to się kupy nie trzyma. Tez jestem zdania, że ostateczne słowo należy do zimki bo On to wszystko wymyślił. Moja propozycja jest taka żeby do końca tygodnia rozegrać I kolejkę a potem już trzymać się w miarę sztywnych terminów żeby to jakiś wygląd, ład i skład miało.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja nie rozegram nic bo w sobote ten spar zjednoczony w dziś nikt nie chce grać
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mi też wcisnęli z tej samej okazji z jakąś Chelsea. Dziwne, że samemu się nie decyduje jakie sparingi grać a jakie nie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Ale w Managerzone mam podobnie, w tym że tam sie nie logowałem dwa lata, teraz odbudowuje ekipe i awansowałem do baraży od razu (też z ostatniego miejsca i tak jak tutaj wygrałem tyle ze 5-1) tutaj się znowóż okazało że tylko dwa zespoły były prowadzone a reszta to boty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak juz pisałem 1 kolejke uzupełnimy kiedyś tam np miedzy 6 a 7 kolejką zrobimy przerwe tygodniową i rozegrane zostaną wszystkie mecze zaległe. Od 1 kolejki trzymamy się normalnie łądu i składu łącznie z sankcjami za nierozegrany mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jak będziecie robić nową lige to też mam drużyne Armatura Kraków w 4 lidze... choć nie wiem czy teraz do 5 nie poleciałem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy kazdy ma w sobote sparing zjednoczony?;/
wchodze sobie teraz , myslalem ze umowie sie z kims na lige w sobote a tu mi wyskakuje ze mam spara zjednoczonego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każdy ma sparing zjednoczony na sobotę, na kolejną zapewne również jakiś zostanie zaaranżowany, taką przyjęto zasade coby umilić czas oczekiwania na nowy sezon każdemu z graczy.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
?Za niedługo rozpocznie się kolejny sezon,zacznie się puchar, Ci co odpadną będą mogli grać sparingi, Ci co wygrają będą grać dalej, bez możliwości rozgrywania sparingów [więc znowu pojawią się problemy z terminarzem, no chyba że wszyscy odpadniemy w pierwszej rundzie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A wiec tak kolega qazwsx123 mówi że wysłał zaproszenie i ja mu wierze. Problemem jest że ja takowego nie otrzymałem a więc zgłosiłem ten błąd na forum i zobaczymy co z tego wyniknie a więc proszę o przełożenie naszego meczu
![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiaj rozgrywana jest 1 kolejka zaległe mecze rozegrane zostaną w innym ternminie nie przejmować się. Za tydzien w środe zaplanowana jest 2 kolejka i ma się odbyc. Bedą w neij uwzględniane kary za nierozegrany mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|