The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Aga21
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.01.2009, 12:46
:/ to ja czekam na zaproszenie innej sierotki...grajcie z głową ludziska

to jak chętny ktoś na rozegranie wcześniej kolejki? albo spara?
Odpowiedz cytując
zimka
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 06.01.2009, 14:27
Furbyy napisał(a):Wyświetl post
wiem, wiem przepraszam ale coś sparingu z inna drużyna odwołac nie moge (daje na ten kosz przy wyzwaniach "czy chcesz wycofac sie z meczu" - "tak", ale nie pomaga ). Wychodzi na to ze dostaniesz walkowera.

edit: tym sparingpartnerem jest drużyna Wisła NH, a grać on powinien z "Victoria84". Także może zmienimy trochę terminarz tak iż w 1 kolejce zagrają Wisła Krk. - Wisła NH (mecz XV kolejki) , oraz WISŁAA KRRAKÓW - Victoria84 (lub odwrotnie jeśli chodzi o kwestię gospodarza; kolejka VI lub XVII w zależności od gospodarza). Przepraszam za całe zamieszanie, jeśli jest to problem to niech zostanie po staremu z dwoma walkowerami (przynajmniej) w kolejce.

Jak się zgodza to ja nie widzę przeszkód musi byc zgoda 4 zespołów
Odpowiedz cytując
Aga21
Senior Member

Stary 06.01.2009, 14:36
tyle że ja_ka_ (WISŁAA KRRAKÓW) już nie może odwolać spara i zagrać ze mną. Więc szukam innego rywala na rozegranie kolejki. I to raczej szybko bo jutro nie będę miała czasu na ustawienie zespołu.

Powód: popr
Ostatnio edytowane przez Aga21 : 06.01.2009 o godz. 14:36.
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.01.2009, 14:57
Ja ze swojej strony proponuje założyć konto na
http://futbolowo.pl
Akurat tu sa strony druzyn ale my w tytm portalu mozemy zrobic strone ligi. Mozna tam zrobic tabele ligową , pisać aktualne wiadomości , jest chat .Jak chcecie mogę to ogarnąć.
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Stary 06.01.2009, 15:00
Wasze słowo i już się za to bioręMożna naprawde by profesjonalnie dograć tą lige , żeby nie było nieporozumień
Odpowiedz cytując
Aga21
Senior Member

Stary 06.01.2009, 15:42
ok! co to u licha jest sparing zjednoczony i czemu jestem przymuszana do jego rozegrania w sobotę? z tego co pamiętam nie przystępowałam że żadnych lig, a nawet jeśli go gdzie mogę jakieś informacje na ten temat uzyskać?

thx za pomoc.
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Stary 06.01.2009, 16:18
to mam robić tą stronke?
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 06.01.2009, 16:26
Blacha92 napisał(a):Wyświetl post
to mam robić tą stronke?

Nie. Zimka jest pomysłodawca "naszej" ligi, wiec nich On podejmie jakas decyzje. To co zaproponował jest ok, wiec niewiem po co bardziej komplikowac sprawe !!

Odpowiedz cytując
Aga21
Senior Member

Stary 06.01.2009, 17:18
eh dlaczego nie? Czemu nie dać szansy rozwoju i zabawy komuś przy robieniu tej stronki. Z resztą jaka to komplikacja i dlaczego tyle wykrzykników
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 06.01.2009, 17:26
Aga21 napisał(a):Wyświetl post
eh dlaczego nie? Czemu nie dać szansy rozwoju i zabawy komuś przy robieniu tej stronki. Z resztą jaka to komplikacja i dlaczego tyle wykrzykników

Moje zdanie jest na nie wg mnie to tylko skomplikuje ta sprawe. Zimka jest organizatorem i pomysłodawca, wiec niech On podejmie decyzje.

Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 06.01.2009, 17:52
Mnie tam pasuje miło będzie popatrzec na tabele.

ja mam taki problem, nagle z przed ostatniego miejsca awansowałem do miejsca 3 premiowanego awansem.
tylko 4 drużyny maja punkty a reszta ma po 0 albo -1
o co chodzi?
czy mam rozumiec że reszta to boty i nie biorą udziału w końcowym rozrachunku?
Odpowiedz cytując
zimka
Senior Member

Stary 06.01.2009, 17:58
to mam robić tą stronke?

Słuchajcie nie widze potrzeby zakłądania nowej ligii rozgrywamyco środe emcz ja co każd mecz wklejam aktualną tabele akualizuje wyniki co do meczy to juz wszystko będzie okej. najwyzej zrobi się jakis tydzioeń przerwy kiedyś zeby odrobić zaległości

Nie widze przeszkód żeby się bawić w to i to i tutaj komentować oby dwie zabawy ja się psizę

ok! co to u licha jest sparing zjednoczony i czemu jestem przymuszana do jego rozegrania w sobotę? z tego co pamiętam nie przystępowałam że żadnych lig, a nawet jeśli go gdzie mogę jakieś informacje na ten temat uzyskać?

thx za pomoc.
http://pl.goalunited.org/index.php?id=17&tx_ttnews[tt_news]=1660&no_cache=1

<Crasch> napisał(a):Wyświetl post

ja mam taki problem, nagle z przed ostatniego miejsca awansowałem do miejsca 3 premiowanego awansem.
o co chodzi?

chyba tak nie wiem ciesz się awansem

Ostatnio edytowane przez zimka : 06.01.2009 o godz. 18:13.
Odpowiedz cytując
Patka
Member

Od: 07.2006

Stary 06.01.2009, 20:14

o co chodzi?
Zespołom, których właściciele nie logowali się dłużej niż 3 miesiące, zabierane są dotąd uzyskane punkty.
Gratuluję awansu.
...Noblesse Oblige...

Odpowiedz cytując
qazwsx123
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 06.01.2009, 20:16
FC Schabek dałem Ci wyzwanie zaakceptuj. Mam jeszcze pytanie. Jak rzuce komuś wyzwanie i on to zaakceptuje to termin meczu bedzie nastepnego dnia czy jak to jest robione ? Jeszcze jakis sparing zjednoczony mi wyskoczyl i ustawil mi sie termin na sobote.

Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Stary 06.01.2009, 20:20
sęk w tym że ja żadnego wyzwania nie otrzymałem :/ bug jakiś czy co
Spróbuj jeszcze raz wysłać
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując
qazwsx123
Senior Member

Stary 06.01.2009, 20:23
juz z 5 razy wysylalem. A dobrze patrzysz w opcjach zeby przyjac wyzwanie ?

Odpowiedz cytując
qazwsx123
Senior Member

Stary 06.01.2009, 20:26
Bo ja wpisywałem cały czas FC Schabek a teraz wpisałem poprawnie Fc Schabek może dlatego

Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 06.01.2009, 22:56
Panowie i Panie, coś trzeba zdecydować bo na razie to się kupy nie trzyma. Tez jestem zdania, że ostateczne słowo należy do zimki bo On to wszystko wymyślił. Moja propozycja jest taka żeby do końca tygodnia rozegrać I kolejkę a potem już trzymać się w miarę sztywnych terminów żeby to jakiś wygląd, ład i skład miało.
Odpowiedz cytując
Aga21
Senior Member

Stary 07.01.2009, 11:05
ja nie rozegram nic bo w sobote ten spar zjednoczony w dziś nikt nie chce grać
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 07.01.2009, 11:17
ja nie rozegram nic bo w sobote ten spar zjednoczony w dziś nikt nie chce grać
Mi też wcisnęli z tej samej okazji z jakąś Chelsea. Dziwne, że samemu się nie decyduje jakie sparingi grać a jakie nie.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 07.01.2009, 12:45
Patka napisał(a):Wyświetl post
Zespołom, których właściciele nie logowali się dłużej niż 3 miesiące, zabierane są dotąd uzyskane punkty.
Gratuluję awansu.
Cóż, chyba dobry ze mnie manager który wyciągnął zespół z dna tabeli i awansował po jednym meczu?

Ale w Managerzone mam podobnie, w tym że tam sie nie logowałem dwa lata, teraz odbudowuje ekipe i awansowałem do baraży od razu (też z ostatniego miejsca i tak jak tutaj wygrałem tyle ze 5-1) tutaj się znowóż okazało że tylko dwa zespoły były prowadzone a reszta to boty.
Odpowiedz cytując
Nergal
Senior Member

Stary 07.01.2009, 12:54
Cóż, chyba dobry ze mnie manager który wyciągnął zespół z dna tabeli i awansował po jednym meczu?

Ale w Managerzone mam podobnie, w tym że tam sie nie logowałem dwa lata, teraz odbudowuje ekipe i awansowałem do baraży od razu (też z ostatniego miejsca i tak jak tutaj wygrałem tyle ze 5-1) tutaj się znowóż okazało że tylko dwa zespoły były prowadzone a reszta to boty.
No niestety w niższych ligach jest sporo botów, ludzie sie rejestrują pózniej zapominają no a 3 miesiące muszą minąć do likwidacji konta. Na wyższych szczeblach tzn.tak od VI ligi botów już tak wiele nie ma, wiadomo ktoś tam olał sprawe w ciągu sezonu więc zdarzają sie ze 2-3, ale czym wyżej tym mniej. No ale takich 2 dostarczycieli pkt. zawsze się przyda
The Apostasy

Odpowiedz cytując
zimka
Senior Member

Stary 07.01.2009, 13:47
Jak juz pisałem 1 kolejke uzupełnimy kiedyś tam np miedzy 6 a 7 kolejką zrobimy przerwe tygodniową i rozegrane zostaną wszystkie mecze zaległe. Od 1 kolejki trzymamy się normalnie łądu i składu łącznie z sankcjami za nierozegrany mecz
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 07.01.2009, 14:39
Jak będziecie robić nową lige to też mam drużyne Armatura Kraków w 4 lidze... choć nie wiem czy teraz do 5 nie poleciałem.
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Stary 07.01.2009, 15:35
czy kazdy ma w sobote sparing zjednoczony?;/
wchodze sobie teraz , myslalem ze umowie sie z kims na lige w sobote a tu mi wyskakuje ze mam spara zjednoczonego
Odpowiedz cytując
Nergal
Senior Member

Stary 07.01.2009, 15:44
czy kazdy ma w sobote sparing zjednoczony?;/
wchodze sobie teraz , myslalem ze umowie sie z kims na lige w sobote a tu mi wyskakuje ze mam spara zjednoczonego
Każdy ma sparing zjednoczony na sobotę, na kolejną zapewne również jakiś zostanie zaaranżowany, taką przyjęto zasade coby umilić czas oczekiwania na nowy sezon każdemu z graczy.
The Apostasy

Odpowiedz cytując
Furbyy
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.01.2009, 15:57
zimka napisał(a):Wyświetl post
Jak juz pisałem 1 kolejke uzupełnimy kiedyś tam np miedzy 6 a 7 kolejką zrobimy przerwe tygodniową i rozegrane zostaną wszystkie mecze zaległe. Od 1 kolejki trzymamy się normalnie łądu i składu łącznie z sankcjami za nierozegrany mecz
czyli w najbliższym wolnym terminie gramy "drugą" kolejkę ?
Za niedługo rozpocznie się kolejny sezon,zacznie się puchar, Ci co odpadną będą mogli grać sparingi, Ci co wygrają będą grać dalej, bez możliwości rozgrywania sparingów [więc znowu pojawią się problemy z terminarzem, no chyba że wszyscy odpadniemy w pierwszej rundzie . No przynajmniej tak bywało kiedyś].
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Stary 07.01.2009, 16:13
A wiec tak kolega qazwsx123 mówi że wysłał zaproszenie i ja mu wierze. Problemem jest że ja takowego nie otrzymałem a więc zgłosiłem ten błąd na forum i zobaczymy co z tego wyniknie a więc proszę o przełożenie naszego meczu
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując
zimka
Senior Member

Stary 07.01.2009, 16:30
Dzisiaj rozgrywana jest 1 kolejka zaległe mecze rozegrane zostaną w innym ternminie nie przejmować się. Za tydzien w środe zaplanowana jest 2 kolejka i ma się odbyc. Bedą w neij uwzględniane kary za nierozegrany mecz.
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 07.01.2009, 16:44
Nergal napisał(a):Wyświetl post
Każdy ma sparing zjednoczony na sobotę, na kolejną zapewne również jakiś zostanie zaaranżowany, taką przyjęto zasade coby umilić czas oczekiwania na nowy sezon każdemu z graczy.
No ja też gram z AC Calcio jakimś. A kiedy start nowego sezonu?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów