![]() |
Goal United
Witam:D Mam pytanie czy ktoś gra w tego menagera przez internet o którym mowa w temacie jeśli tak a znajdzie się pare osób, które grają w tą gre można by stworzyć małą lige i zapisywać wyniki. Mecze rozgrywalibyśmy w formie sparingów co srodę proszę pisać posty jeżeli ktos jest chętny
Jeśli ktoś nie zna tej gry, a chciałby spróbować swoich sił tutaj link: http://pl.goalunited.org/ |
Juz sie zarejstrowalem :) Nie długo mozemy zagrac. Jakies rady ?? ??
|
|
Ile sie czeka na weryfikacje ?? ??
|
Cytat:
Zależy wieczorkiem przy dobrych wiatrach już powinno być okej:D |
Też się zarejestrowałem, czekam na weryfikację.
|
To widze ze liga szybko powstanie :) :) Mam nadzieje ze Zimka sie tym zajmie :) Moze podawajcie nazwy swoich druzyn. Moja to Nancatsu :)
|
1.Nancatsu - Nitrox
2. ..::ELITE::.. - Zimka Oczywiście, że się zajmę tym |
Gram już pół roku w tego menadżera, mój zespół - White Star Kraków jest aktualnie w 8 lidze.
Jeśli ktoś chętny na sparing to zapraszam. ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
www.hattrick.org jest o wiele lepsza ;)
|
Moja drużyna to WISŁAA KRRAKÓW
|
Do rejestracji trzeba tylko tam na stronie głównej podac maila, nazwe i hasło ? I potem z linka który przyjdzie mi na maila dokończyc rejestrację? Bo nie wiem czy dobrze rozkminiłem temat.
|
Cytat:
Tak dokładnie, jak klikniesz w linka aktywacyjnego, to otworzy Ci sie nowe okno, wpiszesz tam dane i czekasz na weryfikacje. |
Da sie po weryfikacji zmienic nazwe klubu?
też sie zarejestrowałem:P moja drużna obecnie to: TS Slask Wroclaw |
No to się zarejestrowałem, czekam na weryfikację. Moja drużyna to: Ninjownia Squad
|
1. Nancatsu - Nitrox
2. ..::ELITE::.. - Zimka 3. Wisła NH - Wojtek 1906 4. White Star Kraków - Patka 5. WISŁAA KRRAKÓW - ja_ka_ 6. TS Slask Wroclaw - <Crash> 7. Ninjownia Squad - konrad1991tsw 8. Scaliano - qazwsx123 9. Wisła Krk. - Furbyy Do 10 zespołów pozniej najwyzej zrobimy jeszcze jedną lige:D |
zimka dopisz jeszcze mnie : podale w polu manager nick freedompalestyna wiec moja druzyna chyba tez sie bedzie tak nazywac :)
ok. sprostowanie moja druzyna to Scaliano ale trwa weryfikacja i nie moge poruszac sie po stronie |
tez sie przylacze jesli mozna - moja drużyna : Wisła Krk. (IV liga)
|
Weryfikacja przeszła pomyslnie wiec gramy :D
|
Jeszce 1 zespół:D
|
Jeśli jeszcze można: Victoria84
|
1. Nancatsu - Nitrox
2. ..::ELITE::.. - Zimka 3. Wisła NH - Wojtek 1906 4. White Star Kraków - Patka 5. WISŁAA KRRAKÓW - ja_ka_ 6. TS Slask Wroclaw - <Crash> 7. Ninjownia Squad - konrad1991tsw 8. Scaliano - qazwsx123 9. Wisła Krk. - Furbyy 10. Victoria84 - Aga 21 Ustale terminarz i wkleje i zaczynamy minilige TWSD |
Jakos trzeba sie zapisac do tej ligi ?? ??
|
Czy potwierdzenie tej weryfikacji przyjdzie na maila?
|
Cytat:
Tak 10 znaków |
Weryfikacja udana, czekam na resztę instrukcji...
|
Kolejka 1 7.01.2009
Wisła NH - Victoria84 White Star Kraków - Mazovia Mińsk Maz Scalano - Fc Schabek Wisła Krk. - WISŁAA KRRAKÓW Nancatsu - Ninjownia Squad TS Slask Wrocław - ..::ELITE::.. Kolejka 2 14.01.2009 Victoria84 - ..::ELITE::.. Ninjownia Squad - TS Slask Wrocław WISŁAA KRRAKÓW - Nancatsu Fc Schabek - Wisła Krk. Mazovia Mińsk Maz - Scaliano Wisła NH - White Star Kraków Kolejka 3 21.01.2009 White Star Kraków - Victoria84 Scaliano - Wisła NH Wisła Krk. - Mazovia Mińsk Maz Nancatsu - Fc Schabek TS Slask Wrocław - WISŁAA KRRAKÓW 18. ..::ELITE::.. - Ninjownia Squad Kolejka 4 28.01.2009 Victoria84 - Ninjownia Squad WISŁAA KRRAKÓW - ..::ELITE::.. Fc Schabek - TS Slask Wrocław Mazovia Mińsk Maz - Nancatsu Wisła NH - Wisła Krk. White Star Kraków - Scaliano Kolejka 5 4.02.2009 Scaliano - Victoria84 Wisła Krk. - White Star Kraków Nancatsu - Wisła NH TS Slask Wrocław - Mazovia Mińsk Maz ..::ELITE::.. - Fc Schabek Ninjownia Squad - WISŁAA KRRAKÓW Kolejka 6 11.02.2009 Victoria84 - WISŁAA KRRAKÓW Fc Schabek - Ninjownia Squad Mazovia Mińsk Maz - ..::ELITE::.. Wisła NH - TS Slask Wrocław White Star Kraków - Nancatsu Scaliano - Wisła Krk. Kolejka 7 18.02.2009 Wisła Krk. - Victoria84 Nancatsu - Scaliano TS Slask Wrocław - White Star Kraków ..::ELITE::.. - Wisła NH Ninjownia Squad - Mazovia Mińsk Maz WISŁAA KRRAKÓW - Fc Schabek Kolejka 8 25.02.2009 Victoria84 - Fc Schabek Mazovia Mińsk Maz - WISŁAA KRRAKÓW Wisła NH - Ninjownia Squad White Star Kraków - ..::ELITE::.. Scalano - TS Slask Wrocław Wisła Krk. - Nancatsu Kolejka 9 4.03.2009 Nancatsu - Victoria84 TS Slask Wrocław - Wisła Krk. ..::ELITE::.. - Scaliano Ninjownia Squad - White Star Kraków WISŁAA KRRAKÓW - Wisła NH Fc Schabek - Mazovia Mińsk Maz Kolejka 10 11.03.2009 Victoria84 - Mazovia Mińsk Maz Wisła NH - Fc Schabek White Star Kraków - WISŁAA KRRAKÓW Scalano - Ninjownia Squad Wisła Krk. - ..::ELITE::.. Nancatsu - TS Slask Wrocław Kolejka 11 18.02.2009 TS Slask Wrocław - Victoria84 ..::ELITE::.. - Nancatsu Ninjownia Squad - Wisła Krk. WISŁAA KRRAKÓW - Scaliano Fc Schabek - White Star Kraków Mazovia Mińsk Maz - Wisła NH Jakby się nie zgadzało coś w terminarzu to pisać to poprawię Rewanże będą się odbywać w takiej samej kolejności tylko bedzie zniana gospodarza Wyzwanie rzuca gospodarz. Nie przyjęcie lub nie rzucenie wyzwania traktowane jest jako walkower. Mecze zaczynamy rozgrywać od nowego roku żeby każdy nowy miał czas zapoznać się z grą porobić transfery POWODZENIA:) |
gra ktos sparinga ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl