|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Można po jakimś czasie zmieniać swoją nazwę konta w różnego typu photoblogach lub w fotologach ?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Od jakiś paru dni gdy chce otworzyć powiększeie jakiejś fotki na stronie lub np. wklejam linka z tinypic w pasek adresu to zdjęcie zamiast mi się wyświetlić - wyskakuje mi okienko do wyboru miejsca do zapisania na dysku tegoż zdjęcia. Jak dam anuluj to poprostu mam iałą kartę ... używam Opery. Co zrobić ? Bo nie powiem, że jest to uciążliwe troche ...
http://i42.tinypic.com/r93oyx.jpg Tak wyskoczyło gdy kliknełam na foto. A normalnie otwiera się większe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jak pomniejszyć rozmiar zdjęcia?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie czy jest jakiś program żeby filmiki z formatu MP4 przerobic na format AVI czy tam DIVX ;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
chodzi ci o to żeby miało mniej mb? Polecam program Irfan View. Jest w nim opcja do zmniejszenia wagi przy utracie jakości ale nie jest to jakoś mocno widoczne przy zmniejszaniu jakości o kilkanaście procent
pawelwp9: wpisz w google konwerter mp4 na avi i napewno jakiś ci się znajdzie ![]() ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Offline |
|
|
W jakimkolwiek pogramie do zdjęć.
Np prosty IrfanView. Otwierasz foto, kikasz ctrl+r i wpisujesz rozmiar który chcesz. Jeśli chodzi o kb to dając zapisz (s) na tym pasku przesuwasz pasek na jakies 90. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
10 znakow ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Witam mam pytanie po zainstalowanu gry z pliku ISO pisze komunikat aby wlozyc CD do stacji dyskow ... wszystko jest zmontowane w daemon tools wiec nie wiem jak sobie z tym poradzic
http://narciarstwo.grajteraz.pl/
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 01.01.2009 o godz. 19:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
do kolegi niżej: nie pchałbym sie w jakies peiyngi, mediony itd. osobiście mogę polecić Ci sprzęt JVC albo Blaupunkta. Z tym że blaupunkty są trochę droższe. ale taki fajny sprzęcik od JVC możesz dostać juz od ok 200zł. ![]()
Ostatnio edytowane przez PrawdziwośćDlaGry : 01.01.2009 o godz. 19:41.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jaki polecacie [tak do 250 zł] radioodtwarzacz do samochodu? Chodzi o CD/MP3 z wejściem na kartę pamięci i USB. Przeglądałem na allegro te sprzęciorki . Są jakieś nieznane firmy w miarę atrakcyjnych cenach i niby fajnym sprzętem tylko ciężko się jest zdecydować co by się nie przejechać ;-), ale może ktoś z Was coś takowego zakupił ostatnio i jest zadowolony.
np: http://www.allegro.pl/item514917815_...5_w_pilot.html Poradźcie coś ![]() |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
Za 250 zł ciężko ci bedzie kupić dobre radio z tymi wszystkimi opcjami jakie chcesz, a te mniej znane marki jakoś do mnie nie przemawiają. |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Potrzebuję program do oczyszczenia dźwięku z filmików ;D
może ktoś podac nazwę programu Z góry dzięki ;] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzieki wam za pomoc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Próbował ktoś omijac sim locka bez jego ściagania z telefonu za pomocą takich urządzeń? http://www.allegro.pl/53970_karty_x_...view=gtext&p=0
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cześć, wiem że to temat filmowy ale czy nie znacie może jakiejś stronki z audiobookami ? Kiedyś była ale teraz nie mogę się nigdzie tego doszukać. Jeśli ktoś coś wie to z góry dzięki.
![]()
jeremi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie : Co zrobić jeśli nagle na Cyfrze+ nie działa obraz.... Tzn kanały kodowane takie jak TVP1,TVP2,TVN itd nie działają, głos idzie, a obrazu nie ma. Natomiast kanały niekodowane tzn jakieś tam TVP Polonia, Fashiony i tym podobne bzdety normalnie działają.... Co robić i co może być przyczyną. Wstrzymałem się od dzwonienia na sekcje wsparcia technicznego Cyfry+ bo mnie ..... strzela jak trzeba czekac na polaczenie z konultantem
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
http://peb.pl/dokumenty/23597-audiobooki-pl.html edit: Prezydentowa nie wpadłem na to..
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 02.01.2009 o godz. 11:32.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Chyba że na siłe chcesz z auta zrobić wioskę ze świecącym radiem, do którego możesz podpiąc nawet lampki choinkowe ![]() przemyśl sprawę ![]() udanego zakupu ja mam w dwóch samochodach od ponad roku JVC KD-G332 i jestem bardzo zadowolony pozdrawiam ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam nesotrade i zawsze uruchamiałem ją programikiem, w którym poprostu klikało się "połącz" i programik znikał. Wczoraj moi kumple połączyli przez ten standardowy neostradowy programik, który nie znika po połączeniu sie z internetem i jak teraz włączam ten program którym wcześniej łączyłem sie z netem to wyskakuje ten neostradowy. Co zrobić żeby spowrotem uruchamiał sie tamten?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Interesowałaby mnie oferta internetu "neostrada + tv" za 59zł miesiecznie. Czy ponosze jakies dodatkowe koszty za rozdzielenie netu na 2 kompy i rozdzieleniu tv na 2 telewizory?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czy jeśli zdejme sim locka z Nokii kodem to powoduje to utratę gwarancji na telefon? W umowie w Tak Tak Fonie, pisze tylko że jeśli chcę zdjąć to kosztuje to sporo i powinnienem zrobić to w salonie, ale nic więcej. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym, bo słyszałem że jeśli nawet zdejmę i oddam na do serwisu Nokii to nie powinno być problemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak usunąć farbe ze jeansów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie.
Chciałbym znowu zacząć pisać felietony sportowe. I tu pytanie , wiem , że z tego grubej kasy nie ma , ale zawsze coś wpadnie , gdzie lepiej , czy wysłać swoje cv to redakcji portali ( słyszałem , że niektóre w ogóle nie płacą) czy też założyć swój blog? Gdzie można założyć blog sportowy i dostawać z reklam kasiore? Jak to działa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Edit: Gdzie kupię buty w Krakowie Nike Shox Explodine koniecznie czarne ( ew. ciemny kolor, NIE biały ), na Allegro nie ma :( Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Sebo_TS : 02.01.2009 o godz. 16:56.
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Witam, powiedźcie mi kto prowadził doping na meczu Wisła- Real Saragossa oraz Wisła- Real Madryt :]
A Drugie pytanie to w jakim meczu zadebiutował Guli, nasz obecny? ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|