|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Zakladajac, ze WISLA jest ukochanym klubem nr 1, z ktorym klubem sympatyzujesz? | |||
| Cracovia Kraków |
|
39 | 6,88% |
| Hutnik Kraków |
|
106 | 18,69% |
| Garbarnia Kraków |
|
175 | 30,86% |
| Borek Kraków |
|
46 | 8,11% |
| Tramwaj Kraków |
|
30 | 5,29% |
| Clepardia Kraków |
|
30 | 5,29% |
| Bronowianka Kraków |
|
53 | 9,35% |
| Wieczysta Kraków |
|
36 | 6,35% |
| Wawel Kraków |
|
149 | 26,28% |
| Prądniczanka Kraków |
|
67 | 11,82% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 567. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Czemu w tej ankiecie nie ma Pogonii Skotniki co
![]() A tak do tematu - chciałbym zeby jakis mocny sponsor się zainteresował Garbarnią i może wróciłyby jej stare dobre czasy.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Jesli chodzi o Garbarnię ... z tego co wiem to klub szuka sponsora - nowego właściciela, który przebuduje obiekt tak,że:
- trybuny będą tak jak do tej pory tyle, że w sumie na 5 tysięcy, - przy trybunie głównej i jednocześnie budynku klubowym będzie zbudowana pełno wymiarowa hala sportowa - boisko treningowe ze sztuczną murawą. - już nawet poczyniono pierwsze kroki - Ci co czasem tam bywają (na meczach np Unii) to widzieli zapewne nawiezioną ziemię. Co do ankiety ... Czemu nie ma tak zasłużonego klubu jak KS Podgórze ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
H. Reyman http://pl.youtube.com/watch?v=abReZg...eature=related |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Arkas napisał(a):
Ale czy Pogon Skotniki to tak naprawde KRAKOWSKI KLUB? Tak jak Dziewiarz Cypis Tyniec, Orzel Piaski Wielkie, Mydlniczanka, Tonianka, itp
Ostatnio edytowane przez hoolifan : 17.12.2008 o godz. 07:32.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
a co do Podgórza to pewnie mało kto wie, że kiedyś grali w pierwszej lidze. Teraz tam wszystko sie pomieszało i z Podgórza nie gra tam zbyt duzo osób. Sami obcy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
ja mam kosę, że wszystkimi. Pamietam z czasów juniorów, że największymi drwalami w Krakowie była Clepardia, do tego to boisko.. tam to zawsze czułem sie jak gdzieś daleko pod Krakowem
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A jak wygląda sytuacja w Strzelcach / Koronie pod tym względem? Wiem tyle, że sztab szkoleniowy jak i zawodnicy zachowują modelowe nastawienie kibicowskie =)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() P.S. i Strzelcy, bez tej Korony Powód: a
Ostatnio edytowane przez zim zum : 17.12.2008 o godz. 12:18.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
o tak drwale to mało powiedziane,boisko to zawsze tam była tragedia klepisko zero trawy,że też takie kluby dopuszczają do 5 ligi,jeszcze jeden argument przemawia za tym,że tego klubu nie darzę sympatią,większość zawodników to pasiaste damy.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ja sam trenowalem w Wieczystej z 12 lat temu - juniorzy starsi. pamietam np wyjazdy w zuku na KS Grzegorzecki.. lawka szerooooka 11 osob w sumie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
A co do klubu występuje w lidze okręgowej i niestety zajmuje ostatnie miejsce... Fakt dziwny bo w tamtym roku mieliśmy duże szanse na awans do 5 ligi i w ostatnim meczu nie podołaliśmy... Ale dadzą rady chłopaki ![]() I na zakończenie taka ciekawostka - Pogoń ma kosę ze Skawinką. No tak, nawet na tym poziomie są jakieś waśnie |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
Dziwisz się? Klub jest między siemaszkami, a xxx-lecia...same pejsy..grałem tam 2 lata..1-2 podst |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
apropo's pytalem w Mam pytanie...
Czy Albertus jest objety sponsoringiem Parafii Sw Brata Alberta i rozgrywaja mecze na boisku przy XXX LO? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a ktos wie co sie stalo z Korona Krakow? ostatnio odwiedzilem stadion na Krzemionkach w Parku Bednarskiego, ulokowany w przepieknej scenerii, idealne miejsce na rozbudowe i ewentualna budowe wiekszego kompleksu.
MAPKA + ZDJECIE ktos zna historie Korony i stadionu na Krzemionkach? ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Old Town : 18.12.2008 o godz. 10:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
stadionik w tak pieknej scenerii
az zal ze nic sie z tym pieknym miejscem nie robi jak tam dojechalem na rowerze to mi szczzena opadla... a co do KS Strzelcy http://strzelcy.ir.pl/ , to zajmuja obecnie 2. miejsce w klasie C w grupie I - http://www.futbol.org.pl/rozgrywki,196.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a co do seniorów to - potrzebujemy wzmocnień, na gwałt |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
wiesz troszkę się dziwię bo jest tam również paru Wiślaków,którzy chodzą na mecze i do nich nic nie mają pejsy,a wystarczy,że przyjadą rezerwy Wisły to od razu gonitwa po osiedlu.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wg mnie traktowanie samych pilkarzy rezerw Wisly w ten sposob i atakowanie samych pilkarzy, grajacych w duchu sportowym to poprostu zenada. przy okazji wspomne, ze szkoda ze wycofano zespol rezerw Wisly II z 3. ligi. Dosc emocjonujace byly spotkania wlasnie z Garbarnia, Hutnikiem i innymi Dalinami
![]() Ktos wie gdzie w Krakowie jest zenska sekcja pilki noznej? |
|
|
|
Wielka Wisła
Offline |
|
|
Bronowianka i chyba Podgórze mają sekcje żeńską
No grali tam Wiślacy, chociażby Leszczak tylko, że w wieku bodajże 10 lat przeniósł się do Wisły. Wiślacy którzy tam grają są po prostu ich znajomymi, a jak przyszły debile z siemaszek i xxx-lecia to skończyło się tak jak było.. |
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
|
![]() Boisko było tragiczne, ale jeszcze gorsze było... boczne treningowe. Trawy tam nikt nigdy nie widział, a po 1,5 godzinnym treningu to piasek miało się nawet w uszach. Już nie mówiąc o tym, że w korkach tam to jak na lodowisku w łyżwach. Prawie na każdym wyjeździe trener nam w szatni mówił przed meczem: "Tu jest dobra murawa, pograjcie więcej piłką" Szkoda tylko seniorów, że tak nisko spadli, ale to też szansa dla juniorów na gre na wyższym poziomie.
![]() ![]()
©
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kilkanascie lat temu trenowałem w klubie Sparta Krakow moze ktos wie co sie z nimi teraz dzieje czy jeszcze istnieja?
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Wielka Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Wiecie że na Prądniczance jest młyn
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
na Victorii Kobierzyn też jest młyn
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
piotrek chicago : nie istnieje ![]() |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
haha jest tam młyn zgadza się,paru dzieciaków na krzyż
![]() ale oprawy robią ! ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Cytat:
HMKJM: Wisła K. - Krakus N.H. 4:4 Halowe Mistrzostwa Krakowa Juniorów Młodszych, 21.12.2008 Wisła Kraków - Krakus Nowa Huta 4:4 Wisła: Sypniewski, Kocoń - Królikowski, Tęczar, Popowicz, Michalski, Balawender, Owczarczyk, Nawrocki, Kaganek, Foryś, Wysokiński, Migas, Nazim. Krakus nie ma druzyny seniorow, dlaczego? Trzeba przyznać że Krakus gra fajna piłke i na hali ale my w tym meczu gralismy bardzo ale to bardzo okrojonym składem i ledwo co zremisowalismy w ostatnich minutach z dobrze grajacym dzis Krakusem;] Krakus na hali gra dobrze bo my dobrych kilku zawodnikow ale juz na polu nie jest z nimi tak rozowo nie maja calej dobrej 11 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|