|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
to jest to samo co Ci polecalem, nie ma sposobu na problem ktory Ciebie dotyczy poniewaz to nie jest problem, tak skonstruowana jest jazda pojazdami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ehh kto to wymyslil zeby zamiast skupic sie tylko na jezdzie ustawiac sobie kamere myszka... ale najbardziej mnie martwi brak mozliwosci zmiany klawiszy, moze ktos zrobi jakiegos patcha lub maly programik rozwiazujacy ten problem.
Skoro osiagacie pelna plynnosc na karcie 512MB to moze podal by ktos z tych osob jak ma ustawione te dolne paski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Powieddzcie mi jeszcze jak zapisujecie stan gry bo mi wyskakuje ze bez zarejestrowania sie na windows cos tam sie nie da a rejestrowac sie tam chyba moga tylko ludzie z oryginalami? P.S. Ale ja marudze ![]() P.S. 2 sory ale zamiast zedytowac zrobil sie przez pomylke 2 post |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Po prostu gra jest źle zoptymalizowana na PC-ta, ma wyjśc łatka która to wszystko naprawi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1. wylacz polaczenie z internetem 2. uruchom gre przez RGSCLauncher'a w folderze Social Club 3. nacisnij na Login, a nastepnie 'loguj w trybie offline' 4. wlaczy sie gra i uruchomi sie Windows Live, nacisnij 'gotowe' 5. wybierz 'chce dolaczyc' i ponownie 'dolacz w trybie offline' po tych zmaganiach powinna juz w pelni uruchomic sie gra, wtedy mozesz wlaczyc polaczenie z internetem i cieszyc sie z pelnej funkcjonalnosci gry |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
potrzebuje cracka do wormsow...z gory dzieki...i jakby kto mogl przypomniec kwestie instalowania obrazu deamonem
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Worms Armagedon (sorry za brak edytora)
![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam mam takie parametry kompa mojego: karta graf. Palit GeForce 8600GT, pamięć DDR2 2GB, procesor AMD Athlon 64 X2 4200+ , powiedzieci mi czy ruszy mi gta 4 na minimalnych ustawieniach( grafika nie gra roli chodzi mi zeby mi płynnie chodziło nawet na najgorszych wymaganiach ) czy musze biegac do sklepu po jakieś lepsze części ? dzięki z góry za Odp
Wesołych Świąt ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. gse sprawdz tu www.gamecopyworld.com ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok ale ten plik ISO otwieram za pomocą deamona...i nic sie nie dzieje...pierwszy raz coś takiego robie
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no zamontowałem mimo to już kilka razy wchodziłem właśnie w wirtualny i nic...na tym się kończyło tak jakby tam niczego nie było...mam to jakoś zainstalować czy jak ?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
teraz gdy wchodzę w ikone na pulpicie wyskakuje żebym włożył płytę...
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaka waszym zdaniem jest najlepsza gra wojenna. Tak mnie cos naszlo i pogral bym sobie w takie cos przez swieta ale chodzi mi tylko o gry w realiach II wojny światowej, te gry typu najnowszego call of duty z czasami przyszlymi wogole mnie nie kreca
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Call of Duty World At War, najnowszy Call dziejący się w II wojnie światowej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ja juz nie nadazam za tymi CoD'ami nie wiedzialem ze wyszedl jeszcze jakis nowszy
![]() Wyszedl patch do GTA ale nie wiem czy to nie jest jakis fake, ktos ma jakies dokladne informacje na ten temat? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
no to może cracka wystarczy wgrać?
![]() ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
właśnie nie mam jak ściągnąć...skąd...po drugie nie da się nic zamienić w tym pliku
ISO więc co mi da crack...skoro nie mogę normalnie na pulpicie w niego wejść...da się wejść tylko w mój komputer prawy przycisk myszy i "eksploruj" i jeśli chciałbym coś skopiować to nie mogę ponieważ wychodzi komunikat że pliki są tylko do odczytu chronione przed zapisem... ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyglada na to ze jest to w koncu ten wyczekiwany patch:
Changelog * Naprawiono błąd podczas wchodzenia do gry przez Niemców. * Kilka nowych funkcji Video Editora: mądrzejsze nazywanie filmów, lepszy rendering, lepszy fx podczas powtórek. * Polepszono granie w kręgle na czułych myszkach. * Naprawiono cienie na karcie graficznej Ati 1900. * Polepszono oszczędzanie pamięci RAM. * Polepszono grafikę oraz cienie * Możliwość grania na kontrolerach DirectInput. * Usprawniono ogólne działanie gry! Kod: http://rapidshare.com/files/172963548/PatchGTAIV.rar lub http://odsiebie.com/pokaz/1125382---4510.html Jeszcze nie sprawdzalem bo narazie czekam na cracka ;] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sprawdzalem tego patcha, dziala pod crackiem ktorego polecalem, a jezeli chodzi o poprawe to zauwazylem tylko brak bledow zwiazany z nagminnym ladowaniem sie tekstury na mostach itp, czy w wydajnosci jest poprawa, nie wiem, nie dostrzeglem znaczacej
mam takie oto pytanie, zaisnstalowalem tego patcha z nadzieją ze poprawi mi cienie w grze, niestety są takie jakie były, przedstawie kilka screenow, moze ktos znajdzie rozwiazanie na ten defekt: - http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...d87ce05dc82589 - http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...255231a920f0f0 - http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...b98a7a27ad5ab8 - http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...2d5686fc3b9e40 [ustawienia w grze] na wyzszych rozdzielczosciach blad rowniez wystpuje, poobnie rzecz miala sie w grze Race Driver GRID posiadam Radeona 3870 TOP, oraz sterowniki 8.12
Ostatnio edytowane przez Genio : 13.12.2008 o godz. 15:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
gram w fife 07 i mam pytanie
chce sprzedac zawodnika i w ofertach mi sie przedstawia kupno/wyporzyczenie, np Paulista, akceptuje sprzedanie, naciskam dalej i co... nic zawodnik nie zostaje sprzedany, czemu |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
a i czy w ogóle masz pojęcie gdzie się cracka powinno kopiować? ![]() ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najpierw muszę go mieć...inaczej sie chyba robi jak już masz grę gotowca a inaczej jak montujesz obraz...nie wiem pisałem już że pierwszy raz coś takiego robię...
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
gse - twoj problem jest bardziej prozaiczny niz myslisz. Zainstaluj PowerISO. Rozwiaze twoj problem momentalnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
No dobra. nie wiedziałem gdzie napisać, więc tu.
Zainstalowałem Viste Ultimate x64... potem SP1... otóż gdy odpalam byle jaką grę i wyskakuje mi czarny ekran.. i nic... reset kompa dopiero pomaga i tyle. w nic nie da rady grać.. kompa mam 2 dni dopiero. conf: Core2Duo e8400 (nie kręcony)+ ASUS TOP GTX 260+ GIGABYTE EP45 - DS4+ 4GB DDR2 800Mhz+ Corsair750W + Segate 7200.11 320GB... może zna ktoś jakąś receptę? dodam, że mam najnowsze stery do grafiki i DX10. a przecież GRID, STALKER czy FIFA09 powinna bez zarzutów działać... ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
u mnie Grid działa na najwyższych detalach, GTA (narazie nie sciagałem patcha) ale bez niego tak samo jak uc ciebie na monitorze z tym ze rozdziałke mam na 1200co do zapodanego filmiku, tak samo mysle jak Fuhrer rozwaliło mnie najbardziej: "Nie płacz, na szczeście mamy wersje na konsole" ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|