The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2008, 20:26
no ale przesada 30 zl miesiecznie placic zeby sie w pirata pobawic to juz chyba lepiej kupic gre
edit: a da sie z serwera odsiebie.com tez sciagac pliki jakims programem typu flashget?
Tam przynajmniej jest bez limitow i za free
Ostatnio edytowane przez fanTS1906 : 09.12.2008 o godz. 20:29.
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 09.12.2008, 20:33
Gra ktoś z forum może w Total Annihilation?
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
fleker
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 09.12.2008, 21:53
moja to Tajfun Lublin gram w VI lidze i tak mnie silnik meczowy dyma w tym sezonie ze zal.ru ;] Ostatnio oddałem 33 strzały w ocenach miałem solidne a wygrałem tylko 1:0 śmiech na sali... Ale i tak wolę Sk od FM'a czy innych managerów
[SIGPIC][/SIGPIC]
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 09.12.2008, 21:55
fanTS1906 napisał(a):Wyświetl post
no ale przesada 30 zl miesiecznie placic zeby sie w pirata pobawic to juz chyba lepiej kupic gre
edit: a da sie z serwera odsiebie.com tez sciagac pliki jakims programem typu flashget?
Tam przynajmniej jest bez limitow i za free
wiesz tyle ile gier możesz dzieki temu szybko sciagnac to zaoszczedzic mozesz grubo ponad 1000 zł...

ja sciagam własnie dzieki sieci P2M tranfer maksymalny mojego neta (130 KB/s) i bez piepwszenia sie w party. np. 1 GB mam w niecałe 2 godziny..
Odpowiedz cytując
Pavay
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.12.2008, 22:28
Ktoś z Was forumowicze gra w WoW? bo mam parę pytań odnośnie tej gierki i spory problem:/ uderzać na priv!
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 09.12.2008, 22:43
koyoot napisał(a):Wyświetl post
To teraz posluchajcie mojej opinii o GTA IV. Kupilem oryginalna wersje i... na poczatku ogroooomny zawod. Na mojej podstawowej maszynce chodzi cholernie kiepsko(PDC 1,6 GHZ@ 2,6GHZ, 2x1GB OCZ RAM, GF 8800 GT 512 MB). Ledwo 20 klatek na sekunde zabilo mnie. Zaczalem kombinowac. Zainstalowalem nowe stery od grafiki (180.70 beta) i... normalnie jak reka odjal. Gra hula teraz rewelacyjnie w granicach 45 FPS`ow. Jesli chodzi o caloksztalt to... chyba nie doladuje sobie konta w World of Warcraft bo GTA IV jest OBLEDNE!! Wszystko to samo co w GTA 3 i SA tylko lepiej wiecej bardziej! Po prostu absolutnie gra roku 2008. Kto nie probowal podmiany sterow na nowsze niech sprobuje a potem zainstaluje latke do gry. Powinno pomoc. A gra naprawde jest warta wszystkich pieniedzy. Ocena? 11+/10
o jakiej ty łatce do gry mówisz

pozdro
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 10.12.2008, 07:27
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
wiesz tyle ile gier możesz dzieki temu szybko sciagnac to zaoszczedzic mozesz grubo ponad 1000 zł...

ja sciagam własnie dzieki sieci P2M tranfer maksymalny mojego neta (130 KB/s) i bez piepwszenia sie w party. np. 1 GB mam w niecałe 2 godziny..
To samo jest w sieciach torrent/ed2k bez płacenia. Transfer? niekiedy po 1 Mb/s+ przy nowościach. Na co mi jakieś rapid-suchary
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 10.12.2008, 10:40
GonzoNS napisał(a):Wyświetl post
o jakiej ty łatce do gry mówisz

pozdro
Wlasnie wyszla latka do tej gry poprawiajaca o okolo 10% wydajnosc latka do GTA, oraz naprawiajaca problem z Internetem.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 10.12.2008, 13:44
Genio napisał(a):Wyświetl post
Crack do gry, działający
Kod:
http://rapidshare.com/files/170463307/GTA.IV.crack.rar
po zainstalowaniu gry przerzucic crack'a do folderu z grą i uruchamiac przez RGSCLauncher w folderze 'Rockstar Games Social Club'
U mnie pomimo wykonania powyższych czynności , wyświetla się okienko logowania którego nie sposób pominąć. Chyba muszę czekać na inna wersje , lub inny crack
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 10.12.2008, 15:14
Lysy napisał(a):Wyświetl post
To samo jest w sieciach torrent/ed2k bez płacenia. Transfer? niekiedy po 1 Mb/s+ przy nowościach. Na co mi jakieś rapid-suchary
Ok to jeszcze mi powiedz co zrobic albo skad brac te torrenty zeby w miare rozsadnie sie sciagaly. A moze to jest kwestia odpowiedniego programu bo ja sciagalem przez wbudowanego klienta w operze..
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 10.12.2008, 16:03
fanTS1906 napisał(a):Wyświetl post
Ok to jeszcze mi powiedz co zrobic albo skad brac te torrenty zeby w miare rozsadnie sie sciagaly. A moze to jest kwestia odpowiedniego programu bo ja sciagalem przez wbudowanego klienta w operze..
To nic dziwnego, że miałeś liche transfery. Ja generalnie ściągam przez uTorrent: http://www.programs.pl/program,468.html
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 10.12.2008, 16:55
To ja się podepnę pod temat. Otóż jak większość was ostatnio ściągam GTA, właśnie przez uTorrent`a. Torrenta pobrałem z piratebay z racji,że nie interesuje mnie na co dzień taka forma wymiany plików i nie siedzę w tym. Download mam max 20 kb/s a głównie jak patrzę to 4/5 kb/s ściagam to już ponad dobę i pobrało się aż 19 %. Ktoś coś poradzi ?
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 10.12.2008, 17:23
Znacie jakieś gry o tematyce tenisa ziemnego ? Dzięki fanTS1906
Powód: dzięki
Ostatnio edytowane przez konrad1991tsw : 10.12.2008 o godz. 19:16.
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 10.12.2008, 17:46
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
Znacie jakieś gry o tematyce tenisa ziemnego ? Z góry dzięki...
Virtua Tennis
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 11.12.2008, 00:22
David. napisał(a):Wyświetl post
To ja się podepnę pod temat. Otóż jak większość was ostatnio ściągam GTA, właśnie przez uTorrent`a. Torrenta pobrałem z piratebay z racji,że nie interesuje mnie na co dzień taka forma wymiany plików i nie siedzę w tym. Download mam max 20 kb/s a głównie jak patrzę to 4/5 kb/s ściagam to już ponad dobę i pobrało się aż 19 %. Ktoś coś poradzi ?
przerzuc sie na siec P2M
Odpowiedz cytując
zuraw9
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 11.12.2008, 10:15
konrad1991tsw napisał(a):Wyświetl post
Znacie jakieś gry o tematyce tenisa ziemnego ? Dzięki fanTS1906
Tennis Masters Series.
Kiedys najlepsza gra tenisowa, aktualnie nie wiem czy wyszła jakas nowa wersja ale nawet jeśli nie to polecam tą gre.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 11.12.2008, 19:45
Ja mam takie pytanie
efekt pijanej kamery to to co tak skacza te cienie?
czy co innego?
bo jak cienie to chyba mi tylko brakuje sterowników nowych do HD4870
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 11.12.2008, 20:09
przerzuc sie na siec P2M
Kiedyś z tego korzystałem. Daaawno temu. Ściągałeś coś ostanio? Może GTA? I jaki transfer? Ile się ściągało? Masz może jakąś stronkę na której są aktualne takie rzeczy, a na której nie trzeba jakiś specjalnych rejestracji.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.12.2008, 20:17
Ja mam takie pytanie
efekt pijanej kamery to to co tak skacza te cienie?
czy co innego?
bo jak cienie to chyba mi tylko brakuje sterowników nowych do HD4870
Efekt pijanej kamery poprawisz jesli zainstalujesz sterowniki mozgu programistom ktorzy programowali gre, w ktora grasz.

Ewentualnie dasz im roczny szlaban na Alkohol.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 11.12.2008, 23:01
To tak koyoooocie
Mógłbyś odpowiedziec na pytanie
dowiedziałem sie że efekt pijanej kamery to jest kiedy sie ekran rusza, ja tak nie mam, mam tylko problem z tym że cienie w ciagu sekundy jak sie poruszam ze 3 razy znikaja i sie pojawiaja. niby wszystko płynnie ale to powoduje ze nie chce mi sie w to grac.
nastepna sprawa, gra mi zabrania ustawienia na full detalach...dziwne bo wszystkie najnowsze gry chodzą na full detalach, z moja konfiguracja nie powinno byc problemu.
To zapewne wina sterowników do karty, tylko ze ja niewiem które sa najnowsze w pisuje w google a tu wyskakuje z 5...
jesli ktos byłby tak miły i znał sie na tym które stery są najnowsze to by mógł napisac.
Karta to ATI POWERCOLOR HD4870 512 MB.
a i dowiedziałem ze ma wyjsc patch który ma niby poprawic płynnosc gry, ale ja juz wiem czemu wychodzi ten patch, to było przewidziane, na nowy patch bedzie trzeba nowego cracka...
dlatego wole sie z tym nie pieprzyc i zainstalowac sobie te sterowniki
nie dosc ze bede miał spokój z GTA to inwestycja na przyszłosc...

EDIT:
Prośba nieakutualna, zainstalowane nowe sterowniki, problem naprawiony do minimum
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 12.12.2008 o godz. 00:22.
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 12.12.2008, 12:45
Z tym GTA to jest przegiecie. Dla czego przycina mi sie troche bez wzgledu czy mam ustawione opcje wysokie czy minimolne mimo ze powinno chodzic na moim sprzecie nawet na high? Czy to kwestia tylko wgrania tych najnowszych sterownikow?
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.12.2008, 13:18
Na hight mówisz, żeby ta gra działa na higt to potrzeba karty graficznej z 1 GB pamięci, jeżeli masz takiego sprzęta że możesz grać na hight to nie ma prawa Ci się przycinać, u mnie w medium chodzi płynnie, raz tylko jak mialem misje w jskimś magazynie i była taka pożądna strzelaniana to zwolniło.

Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 12.12.2008, 13:41
Mam GeForce 9650M GT z 1GB pamieci i wychodzi na to ze moje sterowniki sa juz raczej przestarzale, wlasnie instaluje najnowsze i miejmy nadzieje ze to roziwaze problem
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 12.12.2008, 15:28
Wgralem najnowsze sterowniki i coz... gra moze zle nie dziala ale mnie cos takiego nie zadowala, nie wiem moze to kwestia ustawien, pozniej troche pokombinuje ale i tak widac golym okiem ze R* strasznie skopal optymalizacje. Czekam na jakiegos patcha. Co do samej gry wg mnie jest doskonala, nie widzialem jeszcze czegos tak dopracowanego Mam jeszcze 2 problemy do rozwiazania zeby w pelni cieszyc sie gra :
1. Jak ustawic zeby dalo sie sterowac padem (ustawien guzikow na klawie tez nie widzialem)
2. Czy da sie zmienic jakos ta cholerna kamere bo tak to sie nie da jezdzic samochodem :/
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.12.2008, 16:03
fanTS1906, jaki masz problem z kamerą? jezeli 'plywajacy' to wgraj cracka, ktorego od trzech stron podaje w tym temacie [wczesniej zainstaluj ponownie gre, jezeli korzystales z jakichs innych crackow]

WILU sie nie odzywa, pewnie sciagnal mojego crack'a i cieszy sie grą
Ostatnio edytowane przez Genio : 12.12.2008 o godz. 16:05.
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 12.12.2008, 16:10
no ja sciagalem twojego torrenta i twojego cracka. Nie wiem co to jest "plywajajaca" kamera ale pewnie to co wystepuje u mnie czyli np. przy skrecaniu obraca sie jakos tak na bok i nie widze dokladnie gdzie jade.
Najwazniejsze jakbys mogl mi powiedziec jak sie ustawia to sterowania na padzie bo gram na laptopie a dla mnie jazda samochodem i klawiatura od lapka to 2 sprzecznosci
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.12.2008, 16:31
to co opisujesz to normalne zachowanie kamery, powinieneś podczas jazdy operowac rowniez myszą i zgodnie z kierunkiem jazdy obracac kamerą
zmiana klawiszow w grze GTA nie jest przewidziana, przynajmniej ja sie takowej nie doszukalem

jezeli natomiast duzą trudnosc sprawia Ci takie operowanie kamerą, prowadz pojazdy z widoku znad maski [V]
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Stary 12.12.2008, 16:46
fanTS1906

Ma podobno wyjsc patch który znacznie obnizy wymagania gry, i na niego z niecierpliwoscia czekam.
śmieszne jest to ze gra tak działa jak działa. tworcy sie nie popisali.

Gordian.

Nie nie trzebamiec 1 GB pamieci by to puscic na max detalach, trzeba miec ze dwa.
A grafika nie ejst idealna choc by Assasin's Creed ma lepszą, a już na pewno Mass effect.
A n mojej karcie działa płynniutko n maymalnych detalach.
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 12.12.2008 o godz. 16:48.
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Stary 12.12.2008, 16:56
A grafika nie ejst idealna choc by Assasin's Creed ma lepszą, a już na pewno Mass effect.
A n mojej karcie działa płynniutko n maymalnych detalach.
No ale przyznac trzeba ze w porownaniu z San Andreas to grafika jest jak niebo a ziemia. Dla mnie zreszta taka grafika w grze w pelni mnie zadowala, lepszej mi nie trzeba, wazniejsze zeby z gry czerpac przyjemnosc no i zeby dzialala plynnie;/
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.12.2008, 17:03
KAMERA:
OPIS:
Problem z kamerą wyeliminowany!!!

INFO jak zainstalować:

1. Od nowa instalujecie grę.
2. Podmieniacie plik LaunchGTAIV.exe
3. Odpalacie Rockstar Games Social Club (RGSC)

POBIERZ TU!
Kod: http://rapidshare.com/files/17140404....czesio333.rar

HASŁO:
Kod: czesio333
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów