|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Polecam stronkę www.cmrev.com oraz http://www.fmpoland.com oczywiście dla fanów Football Managera !
Jakby ktoś chciał pograć w FM08 patch 8.0.2 w miłym towarzystwie chętnie zapraszam. Grywa ktoś czasem w Americas Army, Red Orchestra, Wolf ET ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Kiedys gralem w wolfensteina, ostatnio mialem nawet ochote znowu wrocic do tej gry ale nie znajdowalo mi zadnych serwerow i uznalem ze nikt juz w to nie gra, zreszta dla mnie bez porownania najlepiej gra sie w CoD 2
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Siemka
Mam pytanie znacie może jakieś dobre talenty do Wisełki?. Chodzi mi o football managera 2008 !Pozdro ;D ![]()
MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Tam masz dokladnie rozpisane talenty. Jesli nie chcesz szukac na forach to zainstaluj sobie mini scouta i sam znajdziesz conajmniej 1k graczy Ja w tej chwili gram Legia 2018 rok i nie mam ani jednego gracza z Polski w wyjsciowym skladzie ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja mam wmiare dobry skład w Wisełce a mam dopiero 2009 rok. I wmiare dobre wyniki.. A jakich talentów szukasz, na jakie pozycje ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]() U mnie 3/4 składu to Polacy, ale widocznie mam jakieś skrzywienie pod tym względem. Po latach bojów udało mi się zakwalfikować do LM w sezonie 13/14, największy sukces to ćwierćfinał Uefy, dodam że gram Lechią, uważam że tezy o licznych błędach FM są bardzo przesadzone.pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Chodzi mi o pozycje bramkarza ![]() ![]()
MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do FM zdecydowanie polecam GENIE SCOUT bardzo dobre narzędzie pozwalające sprawdzić jak nasz grajek się rozwinie.
Talenty do Wisełki: Marvin Angulo bardzo dobry boczny obrońca,wszelkie talenty z Czech Jan Polak ze Slovana Liberec, doskonale na skrzydle sprawdza sie Lubos Kalouda i Daniel Pudil, do ataku proponuje Kevina Monent-Paquet z RC Lens oraz Bogdana Stancu (za tego cza nieźle wyłożyć na patchu 8.02) Wszystkich i tak nie da się kupić za jednym zamachem bo za mało kasy na transfery w Wisełce. Osobiscie na starcie radze kupić Marvina Angulo z SC Hereidiano jest dość tani. Po 1 sezonie jak gralem to Chelsea,Man U itd się nim interesowały ![]() Pozdrawiam ! Jak chcesz na bramę kogoś dobrego to kup sobie felipe z santosu jak masz dużo kasy Powód: brak
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 13.06.2008 o godz. 18:29.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Murcia albo Alamo. Szczególnie polecam tego drugiego.
A z polskiej ligi Piotr Czapliński z Jagi. ![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Także obstaje przy Alamo lub przy Keylorze Navasie [bramkarzu Kostaryki] . A z innych talentów to tak samo:
Marvin Angulo Paolo Herrera Nenad Krstitic Martin Holek [swietny DP ale trzeba wyłozycz około 3mln Ojro] Veli Kavlak Thomas Krammer Tim de Merresman czy jakos tak... znajdzieszgo w Eindhoven [2liga Holenderska] Tomas Frejlach Lukas Kuban Tomas NecidAnte Rukavina Rene Mihelic itd... ![]()
Ostatnio edytowane przez P@vel K@sprzyk : 13.06.2008 o godz. 20:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jest w Fifa Managerze 08' Luka Modrić ?
Bo go znaleźć nie mogę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś moze gierke MASS EFFECT po Polsku? jesli tak i moze gdzies wrzucic to byłbym zobowiązany
![]() ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
NK Dinamo tam poszukaj. Liga Chorwacka
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Gracze FM moglibyscie mi podać swoje GG ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Footbal Manager 2008... Bo chciałbym przedyskutować pare ruchów transferowych
|
|
|
|
Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Ładzia, Ładzia, Ładzia jeje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
'
Mam inny nick na tym forum.Ale to ja jestem Messinho(Twórca update). Może mnie kojarzycie?Moje gg to 9698481.Zapraszam do dyskusji ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co racja to racja FIFA Manager to się nawet nie umywa do FM
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam wole Fifa Managera
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No i Panowie jak Wam podeszła moja taktyka do fm'a?
Przetestowałem ją w ostatnich tygodniach także na 2008. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Panowie w jakie gru teraz warto grac?
Musze coś sciagnoc ;P |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
akcja jest taka ,ze zapuściłem sobie ostatnio Warhammera 40k Dawn of War ,dzisiaj go właśnie skończyłem,i chciałem sobie doinstalować dodatek Winter Assault ale już na początku instalki wyskakuje takie coś
![]() ocb ? dobrze rozumuje że muszę jakieś patche wgrać ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
musisz coś spatchowac- to na pewno
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
wiem wiem,tyle że wychodzi że każdy patch trzeba wgrywać z osobna po kolei -paranoja
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
może nie o grach, ale o komputerku ^^
kto wie, co z fantem zrobić?![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wystarczy dać żeby internet explorerem otwierało tyle że jest to rozwiązanie tymczasowe bo to za każdym razem będzie wyskakiwało
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|