|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
no ale przesada 30 zl miesiecznie placic zeby sie w pirata pobawic to juz chyba lepiej kupic gre
edit: a da sie z serwera odsiebie.com tez sciagac pliki jakims programem typu flashget? Tam przynajmniej jest bez limitow i za free
Ostatnio edytowane przez fanTS1906 : 09.12.2008 o godz. 20:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Gra ktoś z forum może w Total Annihilation?
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
moja to Tajfun Lublin gram w VI lidze i tak mnie silnik meczowy dyma w tym sezonie ze zal.ru ;] Ostatnio oddałem 33 strzały w ocenach miałem solidne a wygrałem tylko 1:0 śmiech na sali... Ale i tak wolę Sk od FM'a czy innych managerów
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ja sciagam własnie dzieki sieci P2M tranfer maksymalny mojego neta (130 KB/s) i bez piepwszenia sie w party. np. 1 GB mam w niecałe 2 godziny.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ktoś z Was forumowicze gra w WoW? bo mam parę pytań odnośnie tej gierki i spory problem:/ uderzać na priv!
![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok to jeszcze mi powiedz co zrobic albo skad brac te torrenty zeby w miare rozsadnie sie sciagaly. A moze to jest kwestia odpowiedniego programu bo ja sciagalem przez wbudowanego klienta w operze..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To ja się podepnę pod temat. Otóż jak większość was ostatnio ściągam GTA, właśnie przez uTorrent`a. Torrenta pobrałem z piratebay z racji,że nie interesuje mnie na co dzień taka forma wymiany plików i nie siedzę w tym. Download mam max 20 kb/s a głównie jak patrzę to 4/5 kb/s ściagam to już ponad dobę i pobrało się aż 19 %. Ktoś coś poradzi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Znacie jakieś gry o tematyce tenisa ziemnego ? Dzięki fanTS1906
Powód: dzięki
Ostatnio edytowane przez konrad1991tsw : 10.12.2008 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie
efekt pijanej kamery to to co tak skacza te cienie? czy co innego? bo jak cienie to chyba mi tylko brakuje sterowników nowych do HD4870 |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Ewentualnie dasz im roczny szlaban na Alkohol . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To tak koyoooocie
Mógłbyś odpowiedziec na pytanie ![]() dowiedziałem sie że efekt pijanej kamery to jest kiedy sie ekran rusza, ja tak nie mam, mam tylko problem z tym że cienie w ciagu sekundy jak sie poruszam ze 3 razy znikaja i sie pojawiaja. niby wszystko płynnie ale to powoduje ze nie chce mi sie w to grac. nastepna sprawa, gra mi zabrania ustawienia na full detalach...dziwne bo wszystkie najnowsze gry chodzą na full detalach, z moja konfiguracja nie powinno byc problemu. To zapewne wina sterowników do karty, tylko ze ja niewiem które sa najnowsze w pisuje w google a tu wyskakuje z 5... jesli ktos byłby tak miły i znał sie na tym które stery są najnowsze to by mógł napisac. Karta to ATI POWERCOLOR HD4870 512 MB. a i dowiedziałem ze ma wyjsc patch który ma niby poprawic płynnosc gry, ale ja juz wiem czemu wychodzi ten patch, to było przewidziane, na nowy patch bedzie trzeba nowego cracka... dlatego wole sie z tym nie pieprzyc i zainstalowac sobie te sterowniki ![]() nie dosc ze bede miał spokój z GTA to inwestycja na przyszłosc... EDIT: Prośba nieakutualna, zainstalowane nowe sterowniki, problem naprawiony do minimum ![]()
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 12.12.2008 o godz. 00:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tym GTA to jest przegiecie. Dla czego przycina mi sie troche bez wzgledu czy mam ustawione opcje wysokie czy minimolne mimo ze powinno chodzic na moim sprzecie nawet na high? Czy to kwestia tylko wgrania tych najnowszych sterownikow?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Na hight mówisz, żeby ta gra działa na higt to potrzeba karty graficznej z 1 GB pamięci, jeżeli masz takiego sprzęta że możesz grać na hight to nie ma prawa Ci się przycinać, u mnie w medium chodzi płynnie, raz tylko jak mialem misje w jskimś magazynie i była taka pożądna strzelaniana to zwolniło.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam GeForce 9650M GT z 1GB pamieci i wychodzi na to ze moje sterowniki sa juz raczej przestarzale, wlasnie instaluje najnowsze i miejmy nadzieje ze to roziwaze problem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wgralem najnowsze sterowniki i coz... gra moze zle nie dziala ale mnie cos takiego nie zadowala, nie wiem moze to kwestia ustawien, pozniej troche pokombinuje ale i tak widac golym okiem ze R* strasznie skopal optymalizacje. Czekam na jakiegos patcha. Co do samej gry wg mnie jest doskonala, nie widzialem jeszcze czegos tak dopracowanego
Mam jeszcze 2 problemy do rozwiazania zeby w pelni cieszyc sie gra :1. Jak ustawic zeby dalo sie sterowac padem (ustawien guzikow na klawie tez nie widzialem) 2. Czy da sie zmienic jakos ta cholerna kamere bo tak to sie nie da jezdzic samochodem :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
fanTS1906, jaki masz problem z kamerą? jezeli 'plywajacy' to wgraj cracka, ktorego od trzech stron podaje w tym temacie [wczesniej zainstaluj ponownie gre, jezeli korzystales z jakichs innych crackow]
WILU sie nie odzywa, pewnie sciagnal mojego crack'a i cieszy sie grą ![]()
Ostatnio edytowane przez Genio : 12.12.2008 o godz. 16:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no ja sciagalem twojego torrenta i twojego cracka. Nie wiem co to jest "plywajajaca" kamera ale pewnie to co wystepuje u mnie czyli np. przy skrecaniu obraca sie jakos tak na bok i nie widze dokladnie gdzie jade.
Najwazniejsze jakbys mogl mi powiedziec jak sie ustawia to sterowania na padzie bo gram na laptopie a dla mnie jazda samochodem i klawiatura od lapka to 2 sprzecznosci ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
to co opisujesz to normalne zachowanie kamery, powinieneś podczas jazdy operowac rowniez myszą i zgodnie z kierunkiem jazdy obracac kamerą
zmiana klawiszow w grze GTA nie jest przewidziana, przynajmniej ja sie takowej nie doszukalem jezeli natomiast duzą trudnosc sprawia Ci takie operowanie kamerą, prowadz pojazdy z widoku znad maski [V] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fanTS1906
Ma podobno wyjsc patch który znacznie obnizy wymagania gry, i na niego z niecierpliwoscia czekam. śmieszne jest to ze gra tak działa jak działa. tworcy sie nie popisali. Gordian. Nie nie trzebamiec 1 GB pamieci by to puscic na max detalach, trzeba miec ze dwa. A grafika nie ejst idealna choc by Assasin's Creed ma lepszą, a już na pewno Mass effect. A n mojej karcie działa płynniutko n maymalnych detalach.
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 12.12.2008 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ale przyznac trzeba ze w porownaniu z San Andreas to grafika jest jak niebo a ziemia. Dla mnie zreszta taka grafika w grze w pelni mnie zadowala, lepszej mi nie trzeba, wazniejsze zeby z gry czerpac przyjemnosc no i zeby dzialala plynnie;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
KAMERA:
OPIS: Problem z kamerą wyeliminowany!!! INFO jak zainstalować: 1. Od nowa instalujecie grę. 2. Podmieniacie plik LaunchGTAIV.exe 3. Odpalacie Rockstar Games Social Club (RGSC) POBIERZ TU! Kod: http://rapidshare.com/files/17140404....czesio333.rar HASŁO: Kod: czesio333 ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|