|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ile w przybliżeniu wyjdzie wydrukowanie i oprawienie magisterki - 140 stron?
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
niedawno widziałem w Galerii Krakowskiej. ale nie wiem czy jeszcze będzie. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mam niecodzienną prośbę bo nie mam za dużo poszlak a bardzo mi zależy aby znaleźć ten kawałek, który często leci podczas filmów Jackass (np. w odcinku gdy wjeżdżają na wózkach z hipermarketu w drzewa, krzaki itp.), ze dwa razy słyszałem go też w programie 52 z MTV (chłopek robi sztuczki magiczne) ale za żadne skarby nie mogę dojść do tego jaki to wykonawca lub tytuł. Może ktoś z Was jest fanem Jackassów i wie lub chociaż zna forum poświęcone tym programom gdzie mógłbym zapytać, z góry dzięki za pomoc.
Pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jaki program jest godny polecenia jeśli chodzi o mierzenie temperatury w laptopie?
![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Mi działała na początku, potem nie dochodziły wiadomości do odbiorcy, albo dochodziły, ale same reklamy. Osoby, do których najczęściej pisałam z bramki musiały wysłać (bezpłatnie) smsa o treści "TAK" na nr 8013. I teraz już normalnie wszystko dochodzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie, tamten kawałek jest bardziej rockowy. Dość szybki i energiczny kawałek.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poszukuje kogoś kto skończył na AWF turystykę lub jest na ostatnim roku. Jeśli jest ktoś taki proszę o kontakt na priv
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Strasznie słabo działa mi klawiatra na laptopie. Wiem, że sama nie moge jej wyczyścić tak jak w stacjonarnym, więc pytanie - ile kosztuje taka "impreza"? Zrobią to w każdym serwisie pewnie co?
|
|
|
|
50 zł długu?
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam 2 pytania a mianowicie dostałem wyrok sądowy ( wiem nie ma się czym chwalić ) i chciałem zapytać tak bo grzywnę 1000zł zamienili mi na prace społeczne do tego jeszcze 100zł zwrotu kosztów sądowych .
I pytanie mam takiego rodzaju , Czy Jeśli nie zapłacę tych 100zł mogę iść siedzieć do więzienia a drugie Co się może stać jeśli nie odpracuje tych prac społecznie? Z góry dzieki za odpowiedz bo to ważne dla mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
chce umiescic trzy pliki wazace 200mb kazdy na ktoryms z wirtualnych serwerow, pliki te beda publiczne i przydalby sie serwer bez limitow sciagania, najlepiej zeby transfert tez byl maksymlany [odsiebie odpada]
ktore polecacie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
do Genio : może sendspace? Powód: dopisek do Genia
Ostatnio edytowane przez impreza : 01.12.2008 o godz. 15:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Ostatnio coś dziwnego zauwazyłem na koncie Gmail. W Wysłanych mam ponad 100 maili wysłanych pod pewien adres. Ja ich nie wysylałem, nawet nie wiem co to za adres. Możliwe, że ktoś mi przejął konto?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
tak
nie wdajac sie w szczegóły,jeśli uzywasz tego samego hasła do rżnych serwisów, jest szansa, ża ktoś zdobedzie dostęp do jednego z nich a tym samym do innych twoich kont druga opja to, zę ktoś cie 'podśłu.....' w sieci lokalnej Czy istnieje taka możliwosc bez dostepu do konta to nie wiem, moze byc to tez jakis błąd gmaila, jednak o tkaich sprawach nie słyszałem.... ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja mam gmail, sprawdzalem wlasnie, i nie mam zadnego podejrzanego e-maila.
napewno ktoś od ciebie ze skrzynki korzystał. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
A jak mogę sprawdzić czy ktoś mnie "podsłu....."?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pewno jest jakiś bardziej techniczny i wyrafinowany sposób, ale łopatologicznie i po łebkach to możesz kliknąć w "szczegóły", na samym dole ekranu, zaraz pod ilością użytego miejsca - i tam opisane pięć ostatnich wizyt.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak NapisaĆ Esej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wie ktoś moze czy są rękawiczki polarowe Wisły w Fanatyku ? jak byłem jakiś czas temu to wszystkie zeszły i miała być dostawa stad moje pytanie.
![]()
Tylko Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Google zlikwidowali ?
http://artelis.pl/art-7611,11,131,Ed...isac_esej.html http://www.jak24.pl/jak-napisac-esej/ http://www.bryk.pl/jak_pisać/esej.html Cytat:
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ile kosztowala by kosztowala wymiana wejscia do ladowarki w NOKII
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś jakiś link do (całości) Snu nocy letniej Szekspira ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
czy jeśli ma się neostradę + tv można dokupić pojedyncze kanały?
bo nie ma ani dicovery, ani comedy central, ani anal +, czyli trzech jedynych kanałów które oglądam. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
byłem w tp miesiac temu i z tego co mowili narazie sie nie da, tak samo jesli chodzi o filmy typu 'pay-per-view'
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy ktos posiada na komputerze vlepe White Star Power z tym chlopkiem z Ku Klux Klanu w rozdzielczosci 1280x1024 lub czy ktos moglby mi takowa zrobic? Jesli tak to czy moglby wrzucic to na jakis serwer w pliczku bo chcialbym sobie to na tapete wrzucic
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
jaki jest dobry tani sklep internetowy z RTV ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
skapiec.pl - wszystkie oferty od najtanszej do najdrozszej wszystkiego.. z opiniami o sklepach itd
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jakie polecacie słuchawki do mp3 ? (z cyklu nie takie największe
, tak na allegro... do 75zł). Z góry dziękuję...![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|