|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
jeszcze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Masz lepszego kandydata?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
^^ pewnie czarodzieja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Albo doktora Majewskiego ^^
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
prawda jest taka ze od meczu z Lechem idzie nam do dupy i wszystkie wazne mecze zjebalismy Cracovia, Lech, Legia nie potrafimy wygrac ze slabym LKSem zle to wyglada od wrzesnia, trzeba rewolucji kadrowej, a Skorze bym zostawił, pierwsze zaczal bym od opchnięcia Pawełka
Ostatnio edytowane przez medyk : 29.11.2008 o godz. 20:10.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tak Skorża out!! W Polsce jest na pęczki lepszych fachowców. Już się nie mogę doczekać np trenera Motyki i będzie szarańcza na Reymonta!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nie wiem , w Polskiej lidze raczej nie
ale szlag mnie trafia jak patrz jak Wisła gra i to jest jedyna prawda |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
z całym szacunkiem dla pana Motyki, ale Skorża ma o wiele większe osiągnięcia
była nadzieja w Boguskim czy Jirsaku ale widać Ci piłakrze już są przemęczni bo teraz grają ewidetnie ponizej oczekiwan gdyyb zawiodał taktyka itp to ja rozumiem, pretensje do Skorży byłyby jak najbardziej uzasadnionen ale co robić kiedy drużyna ma prawdziwy NIEFART przewaga jest strzały są , posiadanie jest.... ale bramek nie ma :/ poza tym czy były jakies w zmocnienia w tej rundzie, bo o ile pamitam to tylko obrona a przeciez strzelac tez ktos musi gdyby Brożek był ten 20cm bliżej, była by bramka, dowiezli by do końca i nikt by pretensji nie miał, Wiśle nie idzie, a i przeciwnicy są w tyms sezonie lepsi RN to niech ma pretensje do siebie, bo kazdy transfer pienieżny blokowali, nie mam żadnych pretensji do Skorży ;P ten seozn jest spartolony, mam nadzieje ze ktoś tam na górze się opamięta
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 29.11.2008 o godz. 20:24.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
coz poradzic, znowu gracze nam trenera zwalniaja. Ehh jak mi sie marzy, aby zamaist Macka poleciala "smietanka" z naszej szatni.
Przyjdzie nowy, to znowu kilka meczy zagraja na gazie, a potem ponownie siup do swojego normalnego poziomu. Az mi sie pisac niechce jak pomysle, ze znowu bedziemy szukac trenera.. |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
MACIEK!! SKORŻA!!
Nie ma nikogo lepszego.. Będzie jakiś "czarodziej z zagranicy" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Osobna kwestia ze naszemu włodarzowi łatwiej o pierwsza opcje... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Sprzedane. **** im w ambicje. [']
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
To co gramy to żenada, mam dość, mam nadzieje że nie będzie na Odrze "czy wygrywasz czy nie" bo to co oni robią to istne jaja i nabijanie się z nas kibiców ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
bezapelacyjnie out ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zrzec się poborów.. hej grajki zrzec się poborów..
Przecież to jest jakieś pieprzone nieporozumienie.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Co z nimi sie kur.. dzieje?! Czy oni sobie już na stałe zakodowali "po co strzelać samemu skoro Brożek PEWNIE coś strzeli"?! Nosz kur... jego mać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
No niestety, chyba będziemy mieć nowego trenera (nie żebym tego chciał) - ale znając sposób działania naszego Nadprezesa to niestety realne. Szkoda i tyle....
Naprawdę szkoda, bo z tych nielicznych sytuacji można było ustrzelić 1 bramkę i zakończyć mecz skromnym 1-0.... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
może was to bawi , bawi was wielbienie piłkarzyków ale mi się juz nie dobrze robi od pewnego czasu ..
gramy taki shit że chyba bardziej już nie mozna , nasze "gwiazdeczki" myślą że chłopaki z Ruchu sie przed nimi położą .. 0 kreatywności 0 walki ... to jest istyny dramat. nie żebym bronił Macka bo on tez MUSIAŁ coś spieprzyc (motywacja) ale z taka banda grajków to chyba wiećej sie nie ugra . taki nasz piłkarz : lat 28 stan:wypalony... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Całym sercem jestem za Skorżą i wiadomo, że to kompletnie nie jego wina ale czuje ze w koncu w klubie moga nie wytrzymac, za duzo tych wpadek ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
śmiech na sali. Nie wiem, jak nazwać drużynę z najmocniejszą 11-tką w lidze,która przegywa lub remisuje z kim się da. Oni nie potrafią kopnąc prosto piłki, ba, boją się jej. Jest w polu karnym a ci grają w "dziada" a potem jakiś kaleki strzał. Zenada, piłkarze.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Brak skrzydłowego i nadmiar za przeproszeniem grojków. Odesłać Łobodzińskiego, Dawidowskiego, może Niedzielana, Kmiecika i już milion euro z zarobków odciążony.
Skorża zostaje!!! Okres złej gry jest, lecz nie można cały czas grać dobrze. Trzeba kupić zawodników! ! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
do tej grupy Zieńczuk i Pawełek w pakiecie z Cantoro mimo że chłopa lubie
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Najmocniejsza jedenastka ? My mamy jednego napastnika,nie mamy ani jednego ofensywengo rozgrywajacego i mamy bramkarza ktory juz co dwa mecze funduje rywalom gola .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Przykro to mowic ale
16 meczow - 4 porazki, 3 remisy. Argument o braku transferow jest niepodwazalny, ale to nie tlumaczy takiej padaki. Dzieki Maciek za wszystko, czekamy na nowego trenera. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Za wyniki odpowiada trener, czyli Skorża. Zobaczcie jak oni grają, zero motywacji a za motywacje odpowiada trener. Przestańcie bronić Skorżę bo mi się rzygać chce. Skorża nie potrafi do piłkarzy przemówić. Macie przykład po meczu ze Śląskiem, piłkarze dostali dwie czerwone kartki i Skorża mówi, że było ostro w szatni i to się już nie powtórzy... kilka dni później dwie czerwone kartki. Boguski to normalnie spadł na psy. Nie potrafi piłki przyjąć.... Brożek też ostatnie mecze słabo, widać, że stracił formę Wiadomo zawsze można gadać, że piłkarzy lepszych trzeba, ale z tymi co jest to nie przystoi przegrywać z Ruchem, Śląskiem i remisować z Cracovią, oraz beznadziejnym ŁKS-em i Górnikiem ,których każdy leje jak chce. TO JUŻ WINA SKORŻY.
![]()
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cholera!!!!!!! Zabrakło Głowackiego i Baszcza, to co robił Łobo to tragedia, sprzedać go!!
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak czytam komentarze "Skorża out" to mi się zbiera nie powiem na co. Ludzie początek sezonu był wyśmienity - Beitar, Barca, w lidze też nieźle. Później już tak fajnie nie było, ale zawsze byliśmy w czołówce, na kilka kolejek liderowaliśmy. Teraz co? nie wyszły 2,3 mecze i zwalniacie człowieka, który niedawno wyciągnął 14 punktów przewagi nad drugą Legią? Człowieka, który pokonał Barcę, jestem pewien, że gdyby nie pechowe losowanie to wprowadziłby nas do LM. A to wszystko bo nie wyszły kopaczom 3 mecze?!
Nasi są już pewnie zmęczeni, myślą o urlopach. To jest bardzo bardzo zły moment na zmianę trenera. W przyszłej rundzie walczymy o majstra i spacerek do Ligi Mistrzow, nie mozemy teraz zwalniac trenera, dajmy mu chociaz te jeszcze jedna runde. Zobaczymy jak przepracuje przerwe i co osiagnie na koniec, ale na razie SKORZA PELNE POPARCIE!!! ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wisła jest w kryzysie, to widac golym okiem i nie ma czego ukrywać.
z całym szacunkiem dla spotkan ligowych,ale całe szczescie ze do konca został jeden mecz ligowy ŁAPY PRECZ OD TRENERA SKORŻY !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Zawsze wina trenera ? A, ze od paru lat nie kupujemy piłkarzy tylko się osłabiamy to też Skorży wina ?Drużyna za długo jest w stagnacji ciągle te same mordy na dodatek większość wypalonych ligowców. Rozgrywają kolejny x z kolei sezon i nie są w stanie wykrzesać z siebie odpowiedniej motywacji i zaangażowania. Każdy zespół to przechodzi i bez świeżej krwi żaden motywator nic nie wskóra.
Ostatnio edytowane przez tofik : 29.11.2008 o godz. 20:25.
![]()
.
. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Jak Cantoro, Łobodziński, Zieńczuk, Baszczyński, Pawełek pojadą na zgrupowanie do Hiszpanii to się załamie. Szkoda kasy na bilety.
Naszemu Pawłowi już zaczyna brakować konkurencji, stał się zbyt "ważny" ale to nie jego wina lecz naszego zarządu. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|