The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2008, 20:05
Cytat:
czyja to jest wina niechy każdy sam sobie na to pytanie odpowie
Pawełek, Cantoro, Łobodziński

jeszcze?
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 29.11.2008, 20:05
seta napisał(a):Wyświetl post
niestety prawda jest taka ż od wrzesnia nic nie gramy
Skorża out !!!!!
Masz lepszego kandydata?

Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 29.11.2008, 20:06
^^ pewnie czarodzieja
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 29.11.2008, 20:07
Albo doktora Majewskiego ^^
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.11.2008, 20:07
prawda jest taka ze od meczu z Lechem idzie nam do dupy i wszystkie wazne mecze zjebalismy Cracovia, Lech, Legia nie potrafimy wygrac ze slabym LKSem zle to wyglada od wrzesnia, trzeba rewolucji kadrowej, a Skorze bym zostawił, pierwsze zaczal bym od opchnięcia Pawełka
Ostatnio edytowane przez medyk : 29.11.2008 o godz. 20:10.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 29.11.2008, 20:09
Tak Skorża out!! W Polsce jest na pęczki lepszych fachowców. Już się nie mogę doczekać np trenera Motyki i będzie szarańcza na Reymonta!
Odpowiedz cytując
seta
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 29.11.2008, 20:10
krasny napisał(a):Wyświetl post
Masz lepszego kandydata?
nie wiem , w Polskiej lidze raczej nie
ale szlag mnie trafia jak patrz jak Wisła gra
i to jest jedyna prawda
Lepiej siedizeć cicho i wyglądać na idiotę, niż powiedzieć jedno słowo i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 29.11.2008, 20:10
pikey napisał(a):Wyświetl post
Tak Skorża out!! W Polsce jest na pęczki lepszych fachowców. Już się nie mogę doczekać np trenera Motyki i będzie szarańcza na Reymonta!

z całym szacunkiem dla pana Motyki, ale Skorża ma o wiele większe osiągnięcia

i to jest jedyna prawda
a w czym tu wina Skoży, co oni by mieli zroibć inaczej zeby wpadło, jego wina ze Brożkowi zabrakoło 20cm, ze tylu kopaczy Ruchu stoi na obornie, pech, to min. siedzi w głowach pilkarzy ale on przeciez nie jest w stanie wszytkie w glowkahc poukladac, pilkarz tez musis chciec, poza tym tacy zawodnicy jak Cantoro Głowacki Baszczyński juz troche grają wiec spadek formy kiedys musial nastapic, Cleber ma juz swoje lata, a kto mogł przypuszczac ze Łobodzinski bedzie grał tak słabo ze nawet mlokos go wygryzie, albo że Zieńczuk strzelający w zeszłym seoznie 12 bramek w tym nic nie strzeli....
była nadzieja w Boguskim czy Jirsaku ale widać Ci piłakrze już są przemęczni bo teraz grają ewidetnie ponizej oczekiwan

gdyyb zawiodał taktyka itp to ja rozumiem, pretensje do Skorży byłyby jak najbardziej uzasadnionen ale co robić kiedy drużyna ma prawdziwy NIEFART
przewaga jest strzały są , posiadanie jest.... ale bramek nie ma :/

poza tym czy były jakies w zmocnienia w tej rundzie, bo o ile pamitam to tylko obrona a przeciez strzelac tez ktos musi

gdyby Brożek był ten 20cm bliżej, była by bramka, dowiezli by do końca i nikt by pretensji nie miał, Wiśle nie idzie, a i przeciwnicy są w tyms sezonie lepsi

RN to niech ma pretensje do siebie, bo kazdy transfer pienieżny blokowali,

nie mam żadnych pretensji do Skorży ;P

ten seozn jest spartolony, mam nadzieje ze ktoś tam na górze się opamięta
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 29.11.2008 o godz. 20:24.
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 29.11.2008, 20:11
coz poradzic, znowu gracze nam trenera zwalniaja. Ehh jak mi sie marzy, aby zamaist Macka poleciala "smietanka" z naszej szatni.

Przyjdzie nowy, to znowu kilka meczy zagraja na gazie, a potem ponownie siup do swojego normalnego poziomu. Az mi sie pisac niechce jak pomysle, ze znowu bedziemy szukac trenera..
Odpowiedz cytując
zlotowa92gdansk
Member

Od: 05.2008

Stary 29.11.2008, 20:11
MACIEK!! SKORŻA!!

Nie ma nikogo lepszego..
Będzie jakiś "czarodziej z zagranicy"
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 29.11.2008, 20:12
i to jest jedyna prawda
Wiec lepiej zastanow sie czy lepiej wyrzucic trenera nie majac na jego miejsce nikogo, czy czesc zawodnikow ktorym sie w dupach poprzewracalo i nie sa godni grania w Wiśle!
Osobna kwestia ze naszemu włodarzowi łatwiej o pierwsza opcje...

Odpowiedz cytując
andalemono
Senior Member

Od: 05.2004

Sprzedane. **** im w ambicje. [']
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post

z całym szacunkiem dla pana Motyki, ale Skorża ma o wiele większe osiągnięcia
wiesz co to ironia?

To co gramy to żenada, mam dość, mam nadzieje że nie będzie na Odrze "czy wygrywasz czy nie" bo to co oni robią to istne jaja i nabijanie się z nas kibiców
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

LooNatyk napisał(a):Wyświetl post
coz poradzic, znowu gracze nam trenera zwalniaja. Ehh jak mi sie marzy, aby zamaist Macka poleciala "smietanka" z naszej szatni.

Przyjdzie nowy, to znowu kilka meczy zagraja na gazie, a potem ponownie siup do swojego normalnego poziomu. Az mi sie pisac niechce jak pomysle, ze znowu bedziemy szukac trenera..
Cantoro, Zieńczuk, Baszczyński
bezapelacyjnie out
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Zrzec się poborów.. hej grajki zrzec się poborów..

Przecież to jest jakieś pieprzone nieporozumienie..

Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 29.11.2008, 20:14
Co z nimi sie kur.. dzieje?! Czy oni sobie już na stałe zakodowali "po co strzelać samemu skoro Brożek PEWNIE coś strzeli"?! Nosz kur... jego mać.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.11.2008, 20:14
No niestety, chyba będziemy mieć nowego trenera (nie żebym tego chciał) - ale znając sposób działania naszego Nadprezesa to niestety realne. Szkoda i tyle....

Naprawdę szkoda, bo z tych nielicznych sytuacji można było ustrzelić 1 bramkę i zakończyć mecz skromnym 1-0....
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 29.11.2008, 20:15
może was to bawi , bawi was wielbienie piłkarzyków ale mi się juz nie dobrze robi od pewnego czasu ..
gramy taki shit że chyba bardziej już nie mozna , nasze "gwiazdeczki" myślą że chłopaki z Ruchu sie przed nimi położą .. 0 kreatywności 0 walki ... to jest istyny dramat.
nie żebym bronił Macka bo on tez MUSIAŁ coś spieprzyc (motywacja) ale z taka banda grajków to chyba wiećej sie nie ugra . taki nasz piłkarz : lat 28 stan:wypalony...
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Całym sercem jestem za Skorżą i wiadomo, że to kompletnie nie jego wina ale czuje ze w koncu w klubie moga nie wytrzymac, za duzo tych wpadek ;/
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

śmiech na sali. Nie wiem, jak nazwać drużynę z najmocniejszą 11-tką w lidze,która przegywa lub remisuje z kim się da. Oni nie potrafią kopnąc prosto piłki, ba, boją się jej. Jest w polu karnym a ci grają w "dziada" a potem jakiś kaleki strzał. Zenada, piłkarze.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 29.11.2008, 20:16
Brak skrzydłowego i nadmiar za przeproszeniem grojków. Odesłać Łobodzińskiego, Dawidowskiego, może Niedzielana, Kmiecika i już milion euro z zarobków odciążony.

Skorża zostaje!!! Okres złej gry jest, lecz nie można cały czas grać dobrze. Trzeba kupić zawodników! !
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 29.11.2008, 20:17
DrewniaQ napisał(a):Wyświetl post
Brak skrzydłowego i nadmiar za przeproszeniem grojków. Odesłać Łobodzińskiego, Dawidowskiego, może Niedzielana, Kmiecika i już milion euro z zarobków odciążony.
do tej grupy Zieńczuk i Pawełek w pakiecie z Cantoro mimo że chłopa lubie
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Elendil napisał(a):Wyświetl post
śmiech na sali. Nie wiem, jak nazwać drużynę z najmocniejszą 110stką w lidze,która przegywa lub remisuje z kim się da. Oni nie potrafią kopnąc prosto piłki, ba, boją się jej. Jest w polu karnym a ci grają w "dziada" a potem jakiś kaleki strzał. Zenada, piłkarze.
Najmocniejsza jedenastka ? My mamy jednego napastnika,nie mamy ani jednego ofensywengo rozgrywajacego i mamy bramkarza ktory juz co dwa mecze funduje rywalom gola .
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Przykro to mowic ale
16 meczow - 4 porazki, 3 remisy.
Argument o braku transferow jest niepodwazalny, ale to nie tlumaczy takiej padaki.
Dzieki Maciek za wszystko, czekamy na nowego trenera.
Odpowiedz cytując
Perek
Member

Stary 29.11.2008, 20:18
Za wyniki odpowiada trener, czyli Skorża. Zobaczcie jak oni grają, zero motywacji a za motywacje odpowiada trener. Przestańcie bronić Skorżę bo mi się rzygać chce. Skorża nie potrafi do piłkarzy przemówić. Macie przykład po meczu ze Śląskiem, piłkarze dostali dwie czerwone kartki i Skorża mówi, że było ostro w szatni i to się już nie powtórzy... kilka dni później dwie czerwone kartki. Boguski to normalnie spadł na psy. Nie potrafi piłki przyjąć.... Brożek też ostatnie mecze słabo, widać, że stracił formę Wiadomo zawsze można gadać, że piłkarzy lepszych trzeba, ale z tymi co jest to nie przystoi przegrywać z Ruchem, Śląskiem i remisować z Cracovią, oraz beznadziejnym ŁKS-em i Górnikiem ,których każdy leje jak chce. TO JUŻ WINA SKORŻY.
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Stary 29.11.2008, 20:18
Cholera!!!!!!! Zabrakło Głowackiego i Baszcza, to co robił Łobo to tragedia, sprzedać go!!
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.11.2008, 20:19
Jak czytam komentarze "Skorża out" to mi się zbiera nie powiem na co. Ludzie początek sezonu był wyśmienity - Beitar, Barca, w lidze też nieźle. Później już tak fajnie nie było, ale zawsze byliśmy w czołówce, na kilka kolejek liderowaliśmy. Teraz co? nie wyszły 2,3 mecze i zwalniacie człowieka, który niedawno wyciągnął 14 punktów przewagi nad drugą Legią? Człowieka, który pokonał Barcę, jestem pewien, że gdyby nie pechowe losowanie to wprowadziłby nas do LM. A to wszystko bo nie wyszły kopaczom 3 mecze?!

Nasi są już pewnie zmęczeni, myślą o urlopach. To jest bardzo bardzo zły moment na zmianę trenera. W przyszłej rundzie walczymy o majstra i spacerek do Ligi Mistrzow, nie mozemy teraz zwalniac trenera, dajmy mu chociaz te jeszcze jedna runde. Zobaczymy jak przepracuje przerwe i co osiagnie na koniec, ale na razie SKORZA PELNE POPARCIE!!!
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Wisła jest w kryzysie, to widac golym okiem i nie ma czego ukrywać.
z całym szacunkiem dla spotkan ligowych,ale całe szczescie ze do konca został jeden mecz ligowy
ŁAPY PRECZ OD TRENERA SKORŻY !!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

niestety prawda jest taka ż od wrzesnia nic nie gramy
Skorża out !!!!!
Powtarza się historia z jakim by nie było trenerem! Może chociaż raz grajki out, albo Cupiał out ? Zawsze wina trenera ? A, ze od paru lat nie kupujemy piłkarzy tylko się osłabiamy to też Skorży wina ?

Drużyna za długo jest w stagnacji ciągle te same mordy na dodatek większość wypalonych ligowców. Rozgrywają kolejny x z kolei sezon i nie są w stanie wykrzesać z siebie odpowiedniej motywacji i zaangażowania. Każdy zespół to przechodzi i bez świeżej krwi żaden motywator nic nie wskóra.
Ostatnio edytowane przez tofik : 29.11.2008 o godz. 20:25.
..
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Jak Cantoro, Łobodziński, Zieńczuk, Baszczyński, Pawełek pojadą na zgrupowanie do Hiszpanii to się załamie. Szkoda kasy na bilety.
Naszemu Pawłowi już zaczyna brakować konkurencji, stał się zbyt "ważny" ale to nie jego wina lecz naszego zarządu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów