|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Brawo za walkę do końca
Wynik Wisły nie ma znaczenia bo we Wrocławiu Piast wygrał. Choćbyśmy wygrali nic by to nie dało tak więc Cupiał.. lekko z Maciejem ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Panowie odrobinę więcej cierpliwości...
Wczoraj skandowaliście jego nazwisko dziś chcecie go zwalniać ? Czyż to nie hipokryzja ? Jeśli już drążymy ten temat... To Bednarz powinien wylecieć przed Skorżą. |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Głowacki chyba out na dłuższy czas, pełnia szczęścia po prostu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
kpina, ****a takim składem nie ograć jakiś pionków i jeszcze te kartki.... gwiazdy
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jeszcze bonus dla pasów 4 nim doliczonego czasu gry ! Zostało 60 sekund .Dopingu zero becza jak barany .
Koniec , załamana mina Skorży . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
ważne że nie przegraliśmy...Cracovia miała ogromną szansę...nad resztą spuśćmy zasłonę milczenia..
|
|
|
|
Banita
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Słabizna , czeka nas zmaina kadry . Dawno nie widziałem tak słabo grającek Wisełki!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wywalić to powinien Cupiał sam siebie za to, że sępi pieniędzy. Bo nie wierzę, że jest głupi i oczekuje sukcesów przy takich nakładach na zespół.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Szybka sonda: ile punktów zdobędzie Wisła w ostatnich dwóch ligowych meczach AD2008?
0-1-2-3-4-6 ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
mecz o głowe trenera Skorży
dobre sobie ! Wisła jest w słabszej formie,to fakt, przypominam ze niebawem przerwa w rozgrywkach i bedzie czas to poprawić ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Dowcipny jak grabarz. A co do meczu to się zastanawiam tylko jak cienka jest Cracovia, która z Wisłą grającą pod sam koniec już w ośmiu nie zagroziła ani razu groźnie bramce. ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To chyba najgorszy mecz od początku sezonu Wisły. Najbardziej mi żal Arka Głowackiego, bo strasznie to wyglądało... Na Reymonta może być w najbliższych dniach nie ciekawie, oby nie.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie jest źle. Ilu naszych musi grać, by wreszcie wszyscy izraelscy kibice w sile 504 mogło, przeżyć długo oczekiwany orgazm? Zapewniam, ten remis ich boli bardziej niż nas.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ta lawina kartek to chyba z nieporadności wynika ale kuźwa 4 czerwone w 2 meczach ->jednym przegranym ze średnią drużyną mówiąc szczerze i 2 w zremisowanym z "quasi amatorami" . kontuzja "Głowy" to jest osłabienie ale nie prezentował sie jakoś wiele lepiej od innych wiec jakoś to przez 2 kolejki przebolejemy .
Drużyna gra kiche i to tzreba sobie powiedziec a ktos pisłą ze bez wzmocnien to nie pogramy... przeciez nawet taki skład powinien gwarantowąc wyyanie z Odrami Cracoviami czy nawet Śląskiem a tu nic ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozumowanie niektórych na forum: Wygrywamy,Skorża jesteś zajebisty.Przegrywamy zwolnić go nie ma pomysłu na grę,nie potrafi mobilizować.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie ma kto grać z przodu. Brakuje choćby jednego zawodnika w formie, który potrafiłby pociągnąć w ofensywie. Małecki praktycznie od razu wyleciał więc jego nie liczę.
A Atak Kmiecik-Niedzielan (Boguski) to chyba najbardziej nieskuteczna para w ekstraklasie.\ Nie wiem komu możemy podziękować za tak chujową politykę kadrową i brak jakichkolwiek chęci do wzmocnienia drużyny -szczególnie formacji ofensywnych. W momencie, gdy widać było wyraźnie, że bardzo potrzebni są kreatywni gracze.
Ostatnio edytowane przez tofik : 26.11.2008 o godz. 19:38.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Nawet w ósemke nie dali nam rady!!! hahahaha
HISTORYCZNY MECZ! ps. czerwone kartki? mi sie podoba walecznosc chlopakow w koncowce rundy. zdarzaja sie. ps.2 wielkie gratulacje dla Cracovii za kolejne uklekniecie przed osmioma wojownikami Bialej Gwiazdy!!! ![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby nie ta czerwona nieodpowiedzialnego Clebera to by nie było kontuzji Głowackiego. Pozdrowienia dla małpujących zawodników bo niektórym odbiło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie zapominajcie,że ten sam trener potrafił zmobilizować te same gwiazdy po zakończeniu sezonu na 8 miejscu i zdobyć z nimi mistrza z dużą przewagę. A przecież jak się mobilizuje,to raczej trudno zapomnieć. Także na pewno cała wina nie leży na Skorży. Przecież to nie on fauluje na boisku. Najbardziej szkoda mi po tym meczu Arka,nie jest dobrze:(
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
to nie przyjaciele nas załatwili tylko nasza marna gra. Chyba że masz na myśli to 0:4...
Dla mnie dramat, nie dajemy rady 20 latkom w 70% pierwszym składem. :( I jeszcze jedno: po co płacić grubą kasę Niedzielanowi jak gra na poziomie 16-letniegho Leszczaka? ![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jeszcze jedno, Chojnackiego żona zostawiła dla jakiegoś Wiślaka?
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Oby kontuzja Głowy to nic poważnego...
I widac że potrzebujemy ofensywnego pomocnika oraz dobrej kalsy napastnika. Bez nich to h*ja ugramy (nie wspominając Pawełka). I mam nadzieję że Cupiał nie wpadnie na genialny pomysł i nie zwolni Skorży. Ale brawo za walkę do końca. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Widzieliśmy dzisiaj w czym tkwi problem polskiej piłki ligowej, jeśli murujemy dostęp do braki i gramy na lagę to jest wszystko super, a jeśli przyjdzie wymienić dwa podania podania pod bramką przeciwnika to już problem. Jak oni mają cokolwiek osiągnąć w piłce skoro już za młodu nauczony jest gry tylko defensywnej i na lagę.
Kontuzja Głowy coś strasznego, kartki głupie, nie którym zawodnikom nie za bardzo się chciało, tak można skomentować ten mecz. W kwestii mojego poparcia dla Skorży to jest one niezmienne.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 26.11.2008 o godz. 19:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Huj z tym śmiesznym Pucharem. Przynajmniej będziemy mogli się skupić na lidze i na PP. To że źle dzieje to druga sprawa. Ale mam nadzieję że nikt nie będzie chciał zwolnić trenera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
co do tego czy awansowaliśmy czy nie w tym całym PE, to nie ma co sobie teraz za dużo wyrzucać, wszyscy zgodnie tu pisaliśmy, że puchar gówniany więc mamy go z głowy.
Jeśli by się chciało wyżej przejść ot trzeba było od pierwszych meczy wystawiać skład a nie młodzież i nie brać w tyłek i to wysoko. Kto się miał ograć i pokazać to zrobił to . Że mecz z Craxą będzie jak wojna wyglądać to żaden nius czy niespodzianka, zawsze tak jest, szczególnie w okolicach Mlaskotów ![]() Szkoda Głowy, może nie będzie tragicznie , przerwa zimowa na rekonwalescencję jest. Jakoś te dwa mecze trzeba porządnie rozegrać, by trzymać się w lidze w czubie. Podstawowy wniosek: Napastnika!!!! Nie ma Brożka lub on sam w słabszej formie - nie ma kto strzelać goli. Więcej nauk z tegorocznej edycji dla BC i Bednarza nie trzeba, wystarczy, że to zrozumieją i zadziałają. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|