|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czy tylko mnie wkurza Yaris i jego 'zegary' ? O.o
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W "yarisonie" nie mialem zaszczytu goscic
![]() Ale pomyslcie.. jeszcze w 98r jezdzili fiatami 125,126p xD To tylko 10lat w tyl.. I na co tu narzekac? xDxD |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Tak btw.... gdzie się włącza przeciwmgłowe w Yarisie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak masz po lewej stronie "łapke" do zmiany świateł i na pierwszym krążku zmieniasz pozycyjne (chyba) i mijania a na drugim krążku (bliżej kierownicy) jak przekręcisz raz to masz przeciwmgłowe. Sorki za brak odpowiedniego słownictwa
dj_ibutti - mi w Yarisie właśnie bardzo się zegar podoba to wszystko takie duże i czytelne |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
a mnie wkurza to, że muszę się patrzeć w bok... a nie przed siebie o.O
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
no odebrane
![]() |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
prosiłbym jakby był ktoś taki łaskawy o wrzucenie linków do zdjęć spod maski aveo oraz opisu świateł.
będę bardzo wdzięczny. dzięki kotek dżinks ![]() nie mam na to czasu.
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 26.11.2008 o godz. 20:23.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Wystarczyło w googlach wpisać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
a tak apropo's gdzie się odbiera prawko dla osob z Huty? Ile trzeba miec przygotowane kasy i co trzeba ze soba mieć...?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
dzisiaj miałem egzamin,teoretyczny zdany,i czekalem w swojej kolejce po egzamin praktyczny.doczekałem się swojej kolejności wszystko super pieknie mi się jechalo jazde rozpoczalem o godzinie 11.10 mialem jezdzic do godziny 11.50 pojechalem na miasto trasa bardzo łatwa zawracanie na rondzie skręty w lewo parkowanie wszystko super.egzaminator super na rondzie czyzynskim podczas skrecania w prawo zapomnialem kierunkowskazu pokazał mi to wskazującym kciukiem zebym wlaczyl.godzina 11.45 jade od strony dywizjonu w strone juz koszykarskiej i przed rondem obok m1 zachodzi taka sytuacja,mam jechac na wporst a skapnalem sie ze jade pasem do skretu w prawo wlaczlem kierunkowskaz popatrzylem w lusterko na pas ktory mialem zjechac wolny tylko na osobnym pasie jedzie samochod zamierzam sie do zmiany pasa zmieniam i gosciu nagle w ostatnim momencie wjezdza na moj pas..skandal...egzaminator pyta sie mnie co zrobilem itp...zajechalismy za rondo na slepa uliczke i tlumaczy mi ze wszystko dobrze cos tam cos tam ..zamienilismy sie miejscami i wracamy na koszykarska 5 minut jeb**ych dzielilo mnie od prawka..przyjechalismy na koszykarska wysiadamy i pyta sie mnie czy trasa byla prosta ja mowie ze bardzo i chcialbym miec taka trase nastepnym razem a on sie mnie pyta : a dlaczego byla latwa trasa jak pan mysli?a ja no nie wiem....a on ze jest z tego samego dnia i miesiaca urodzony co ja..a ja klapa..ja pierd*le co za nie fart :( zadalem mu pytanie czy gdyby nie ten blad to dojechalbym do koszykarskiej i mialbym zdany egzamin a on na to ze tak :( mojej winy bylo w tym 40 % bardziej zawalil goscu ktory jechal za mna ...no ale coz zdarza sie ...ehh
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 27.11.2008 o godz. 13:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem się nie wypowiadać na temat swojego zdawania, ale zdecydowałem się, że coś naskrobię.
Kurs robiłem w Tarnowie. Nazwa szkoły "Jurex" (przy samym dworcu są 2 takie szkoły). Zdawałem w sumie 4 razy, najpierw nie zdałem testów (ale tego nie licze Następnie 2 raz, znów nie zdałem, gdyż przy zawracaniu z wykorzystaniem podjazdu do posesji najechałem na krawężnik. Kolejna zdawka, tym razem na drodze jednokierunkowej chciałem skręcić w lewo z ...prawej strony ![]() Zdałem za 4 razem. Wybrałem sobię sobotę, godzinę 7:05. Miałem pewne kłopoty ze światłami, ale wyjechałem na miasto. Na drodze suszarka, bardzo mały ruch, zauważył to egzaminator, który stwierdził, iż "Ruch na drodze sprzyja pańskiej jeździe" Parkowanie skośne, zawracanie z podjazdem, zawracanie na drodze, wjazd na rondo, w strefę (na osiedle), powrót na plac i wynik pozytywny ![]() PS. Pozdro WzT |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mnie nikt nie pobije
)Wymusilem pierwszenstwo w sposob podobny do tego ktory opisuje Matys, z ta roznica ze bylo to na pasie do skrecenia na koszykarska z nowohuckiej ... Tobie moze zabraklo "5 minut", mi "5 metrow" ^^ xD |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze ktos polecic jakas szkołe w Tarnowie? tak zebym mogl sobie wziasc 2h przed egzaminem. Widziałem jakas przy dworcu PKP ale mi chodzi o jakość
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Wzoraj dostałem terminna łączony egzamin na 5.01.09. Pierwszy dzień kiedy to będą wprowadzene tylko Yarisy... ale chyba na jako taką taryfe ulgową nie mogę liczyć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wczoraj na Daszyńskiego widziałem jak się przesiadał chłopak z tym palantem. Nic w tym dziwnego ale odbywało się to w czerwonym Yarisie... Już je wprowadzili?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mam takie pytanie, czy jezeli mam prawko kat. B, C+E i ukonczony kurs na przewoz rzeczy i osob to moge jezdzic busem? tzn pracowac jako kierowca busa? dodam ze mam 19 lat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie chcę Cię wprowadzić w błąd, ale chyba jeśli jest to BUS do 3,5 tony, to możesz jeździć. Natomiast na większe musisz mieć kat. D oraz uprawnienia do przewozu osób.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chyba nie zależnie od kat. prawa jazdy tak czy siak musi mieć uprawnienie na przewóz osób bo jest to praca inaczej by było jeżeli byłby to transport za darmo tzn np jedzie na wyjazd z kolegami.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
dzisiaj o 13.30 pierwszy egzamin teoretyczny. Nerwy mnie zaraz zjedzą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
aby przewozić więcej jak 10 osób musisz mieć kategorie D - a ją można zdobyć dopiero mając 21 lat.
![]()
Ddf
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Z D A N E !!! 1 błąd! ciesze sie zajebiscie, w poniedzialek jade sie zapisac na praktyke bo dzisiaj kasa zamknieta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tzn jakie błedy dokładnie zrobiles?
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
potrzebuję jak najwięcej informacji na temat zdawania egzaminu w Nowym Sączu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wjechałem w jakieś uliczki i dwa razy źle skręciłem z ulicy jedno kierunkowej w lewo tzn. nie zjechałem do lewej krawędzi tylko z środka ulicy skręciłem, dopiero za 3 razem wykonałem ten manewr poprawnie i egzaminator powiedział mi ze egzamin nie zaliczony, ale pojechaliśmy dalej. W tym momencie nerwy ze mnie zeszły i jechałem juz dalej na luzie, bez nerwów, z myślą o kolejnym egzaminie. Po wjechaniu na Koszykarska, gościu powiedział ze mimo tych dwóch błedów dobrze jezdze i zaliczy mi egzamin i tak zdałem na za pierwszym razem ![]() ![]() |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
haha żeby było śmieszniej spotkałem tego egzaminatora na wyjeździe w Chorzowie.skandal po prostu wszystko było mi pisane i taki głupi błąd.jak z nim gadałem w Chorzowie to był lekko przestraszony jakby myślał że chce go pobić.
aha i ponawiam moją prośbę,proszę kogoś zorientowanego o pomoc chciałbym uzyskać wszelakie info na temat Nowego Sącza. ! Powód: prośba
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 11.12.2008 o godz. 12:29.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Buu dziś mam egzamin łączony.. Powiedzcie mi czy o 18 w Krk jest duży ruch ?
|
|
|