|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zajebiście
Trzeba skopać pyrusów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Legia znowu gra ze Stalą Sanok, pamiętacie?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Gorąco polecam post nr 555 tego wątku!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
daj że spokój, zwykły fart...
![]() ![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zwykły fart?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy intuicja Ci tak podpowiedziała, w każdym bądź razie trafiłeś.
Dla mnie jednak jest to ustawione z góry losowanie. Pozbycie się jednego z mocnych konkurentów (Lech/Wisła) i przejście do 1/2 finału kuchennymi drzwiami (Stal Sanok). Jak wiadomo za transmisję PP odpowiada NSport, a NSport = ITI, a ITI = Legia.. więc.. samo przez się.. Ja w zasadzie cieszę się, że trafiliśmy na Kuchenki. Przynajmniej jeszcze jeden ciekawy meczyk wiosną. Legia, Cracovia, Polonia, Śląsk, Jagiellonia i Górnik no i Lech... Super Ciekawa wiosna na Suchych Stawach się szykuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie dopatrujcie sie wszędzie spisków...
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pierwsza część losowania "Gospodarze"
http://pl.youtube.com/watch?v=TCw3V6gXy0U Druga część "Przeciwnicy Gospodarzy" http://pl.youtube.com/watch?v=pv1Pc2NKWLk |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kibicowsko gorzej byc nie moglo. Liczylem na Sanok, wyszla pyta. A raczej pyra.
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Beka z tego losowania. Puścili w TVN i podali już wylosowane 4 drużyny gospodarzy. Leo miał dolosować kolejną czwórkę gości. Mnie to od razu zdziwiło, że Legia jest na pierwszym miejscu. Pewnie pokazali Leo, która kulka to Stal Sanok...
![]()
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Liczyłem że trafimy na Stal Sanok. Jeszcze z tą drużyną nie graliśmy więc byłoby ciekawie, no i wyjazd do Sanoka mógłby być fajny:] Ale mecz z Lechem też zapowiada się ciekawie ze strony kibicowskiej.
Przejść Lecha na pewno nie będzie łatwo, ale myślę że się uda. Jedno jest pewne - zapowiada się nam interesujący dwumecz w PP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
ja rozumiem, że mieliśmy inne życzenia odnośnie losowania, ale wasze sugestie zahaczają o farsę |
|
|
|
50 zł długu?
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Legia-Stal Sanok hehe ja tu widzę awans Stali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Sanocka część tego forum też pewnie żałuje, że tak wypadło... No cóż, niech historia się powtórzy i być może do zobaczenia w 1/2
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
dajcie że już spokój ze swoimi teoriami spiskowymi... każdy widział czarno na białym że losowanie czysto przypadkowe, no chyba że "kinder jajka" były oznaczone numerkami
![]() ![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pary 1/4 finału Remes Pucharu Polski:
Legia Warszawa - Stal Sanok Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin Wisła Kraków - Lech Poznań Polonia Warszawa - Cracovia jak jest tak jest. Statystycznie mało prawdopodobne, by to nie było reżyserowane ale możliwe. Po mojemu ustawione, mało, zwycięzca z tego pojedynku trafi na Polonię Warszawa, no chyba, że ci na wiosnę zdołują i wtedy para Ruch-Lubin będzie groźniejsza. Zobaczymy. Ale ja tam bym nie płakał, jak chcemy wygrać Puchar, to lać trzeba wszystkich. A jeśli Lech przejdzie nas to żadne sztuczki w losowaniu nikomu nie pomogą, poznaniaki spuszczą łomot każdemu z pozostałych (no, może prócz Ruchu ).Szkoda, że Sanok nie przejdzie Legii, ale kibicował będę im ostro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tia, Beenhakker był przekupiony i wyciągał karteczki z rękawa czarując widzów swoim szerokim uśmiechem do kamery
![]() Puchar Polski jest wysoką stawką w tym sezonie, zwycięzca PP w pucharach europejskich 2009/2010 będzie zaczynał od III rundy (czyli z lepszej pozycji niż 2. i 3. drużyna ekstraklasy, które rozgrywki zaczynać będą odpowiednio od II i I rundy...) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
przegramy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No - ba. To chyba oczywiste. Ktoś w ogóle realnie rozpatruje nasze zwycięstwo?
Chyba tylko kibice Wisły. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
dajcie sobie spokój z tymi katastroficznymi wizjami i pesymizmem jeszcze przed meczem.
Gdyby tak też grajki myślały, to po już naprawdę nie ma po co na boisko wychodzić. Nieśmiało przypomnę, że to Wisła jest na I pierwszym miejscu, to chociaż w podjęcie walki trzeba wierzyć. A niektórzy z powodu jednej wpadki (kto ich nie ma?) już skreślają zespół na dobre pół roku do przodu. A swoją drogą to poznaniaki pewne swego http://forum.wiaralecha.pl/index.php...pic=6791&st=90 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
dobry post z ich forum
Cytat:
![]() szkoda że nie będziemy grać przy Reymonta.. na Hutniku będzie trudno, tak jak w lidze, ale damy rade. ![]() Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
|
|||
|
|
Banita
Offline |
|
|
No coz bedzie szansa sie zrewanzowac za lanie na Reymonta,no ale czy to bedzie rewanz na Reymonta ,a nei jak ktos napsial na Suchych Stawach? Mecz bardzo prestiżowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Trzeba się wziąźć do roboty, jakieś zimowe transfery by się przydały, a na wiosnę lejemy ich ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
ej wszedłem na to ich forum i przez przypadek dołożyłem sie do ich oprawy
![]() Lech nas zje tylko o czym tu rozmawiac jak mecz jest za 4...miesiące ![]() troche głupio bo do Poznania pojechac nie można, a wyjazd do Sanoka to byłoby coś ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Rewanż za porażkę w lidze to będzie na wiosnę w rundzie rewanżowej w Poznaniu
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Panowie, pamiętajce, że to bedzie MARZEC - początek rundy. A wiadomo, ze nasze drużyny w okresie grudzień - luty "szykują się do sezonu", w marcu-kwietniu "szukają formy", a grają co najwyzej w maju. Ciężko zatem gdybać, w tym okresie rok w rok sypią się niespodzianki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Ciekawie w swietle losowania wyglada przelom marca i kwietnia:
Lech Poznań (18.03 -) (PP/d) Cracovia Kraków (21.03 -) (L/d) Lech Poznań (04.04 -) (L/w) Lech Poznań (08.04 -) (PP/w) 3 potyczki w przeciagu 3 tygodni z Lechem, ale ta najwazniejsza dla losow tytulu 4 kwietnia. Dla mnie jednak PP ma drugorzedne znaczenie. Gratuluje jak zwykle swietnego losowania Legii Dawniej rownie znakomicie "wychodzily" im terminarze ligowe hehe![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Aż nie wierze w to co tu czytam niektórzy uprawiaja tu Panike iście destrukcyjna, głoszą w szem i wobec swoje błedne idee i próbuja zarażać niepokojem i strachem innych forumowiczów. Panowie myśmy trafili na Lech Poznań (Pyrusy tak zwane
) a nie na Real Madryt. Ludzie weście się w garść husteczka w dłoń wysmarkać nosek otrzeć łzy i sie zachowywać jak Kibicee Wisełki a nie jakieś ciżmy. Pół ludzi widzi jak to sobie ITI losowanie ustawiła druga połowa już praktycznie ogłasza wszem i wobec że nie mamy po co wychodzic na boisko bo już przegraliśmy (to jak tak to faktycznie moze na bedziemy szli na stadion bo i po co jak juz znamw wynik konfrontacji zreszta niekorzystnej dla nas ). Heloooooooooooo wy jesteście Kibicami Wisełki z krwi i kości czy może się pomyliłem i czytam tu posty jakiś blond Laidys. No bo bez jaj niektórzy do już wyweszyli wielka teorie spiski i chyba byli u WYROCZNI ze juz wiedza jaki bedzie wynik konfrontacjia w PP. hmmm......... where is Morfeusi and Klucznik |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|