The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2008, 19:48
Zajebiście Trzeba skopać pyrusów.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 20.11.2008, 19:49
Legia znowu gra ze Stalą Sanok, pamiętacie?
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.11.2008, 19:49
Gorąco polecam post nr 555 tego wątku!
Odpowiedz cytując
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.11.2008, 19:51
daj że spokój, zwykły fart...
Fuss napisał(a):
Nie chce być w SKWK gdyż lubie czasem pomelanżować , lubie sie napić a takich ludzi w SKWK raczej nie chcą.
Fuss napisał(a):
Taki jestes kozak to pojdejdz do jakiegoś Sharka i zapytaj go co mial z polskiego intelektualisto internetowy.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.11.2008, 19:54
Zwykły fart? miałem info od Waltera i się sprawdziło po prostu
Odpowiedz cytując
WINDEK
Senior Member

Stary 20.11.2008, 19:54
Nie wiem czy intuicja Ci tak podpowiedziała, w każdym bądź razie trafiłeś.

Dla mnie jednak jest to ustawione z góry losowanie. Pozbycie się jednego z mocnych konkurentów (Lech/Wisła) i przejście do 1/2 finału kuchennymi drzwiami (Stal Sanok). Jak wiadomo za transmisję PP odpowiada NSport, a NSport = ITI, a ITI = Legia.. więc.. samo przez się..

Ja w zasadzie cieszę się, że trafiliśmy na Kuchenki. Przynajmniej jeszcze jeden ciekawy meczyk wiosną. Legia, Cracovia, Polonia, Śląsk, Jagiellonia i Górnik no i Lech... Super Ciekawa wiosna na Suchych Stawach się szykuje Można rzec, że każdy rywal zajebiście ciekawy kibicowsko. Pytanie tylko jakie będą ceny biletów/karnetów...? :|

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 20.11.2008, 19:59
Nie dopatrujcie sie wszędzie spisków... Fajnie wypadło, Stal znów skopie Legie
Odpowiedz cytując
REMES08
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 20.11.2008, 20:00
Pierwsza część losowania "Gospodarze"
http://pl.youtube.com/watch?v=TCw3V6gXy0U
Druga część "Przeciwnicy Gospodarzy"
http://pl.youtube.com/watch?v=pv1Pc2NKWLk
Odpowiedz cytując
nowy_piotrek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 20.11.2008, 20:01
Kibicowsko gorzej byc nie moglo. Liczylem na Sanok, wyszla pyta. A raczej pyra.

Życie bym dał, za krakowską Wisłę...
Odpowiedz cytując
Perek
Member

Od: 09.2008

Stary 20.11.2008, 20:03
Beka z tego losowania. Puścili w TVN i podali już wylosowane 4 drużyny gospodarzy. Leo miał dolosować kolejną czwórkę gości. Mnie to od razu zdziwiło, że Legia jest na pierwszym miejscu. Pewnie pokazali Leo, która kulka to Stal Sanok...
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 20.11.2008, 20:17
Liczyłem że trafimy na Stal Sanok. Jeszcze z tą drużyną nie graliśmy więc byłoby ciekawie, no i wyjazd do Sanoka mógłby być fajny:] Ale mecz z Lechem też zapowiada się ciekawie ze strony kibicowskiej.
Przejść Lecha na pewno nie będzie łatwo, ale myślę że się uda. Jedno jest pewne - zapowiada się nam interesujący dwumecz w PP.
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.11.2008, 20:34
Perek napisał(a):Wyświetl post
Beka z tego losowania. Puścili w TVN i podali już wylosowane 4 drużyny gospodarzy. Leo miał dolosować kolejną czwórkę gości. Mnie to od razu zdziwiło, że Legia jest na pierwszym miejscu. Pewnie pokazali Leo, która kulka to Stal Sanok...
Bez jaj ja rozumiem, że mieliśmy inne życzenia odnośnie losowania, ale wasze sugestie zahaczają o farsę
Odpowiedz cytując
HarryTB
50 zł długu?

Od: 09.2008

Stary 20.11.2008, 20:34
Legia-Stal Sanok hehe ja tu widzę awans Stali
Odpowiedz cytując
Stanlej13
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 20.11.2008, 20:35
Sanocka część tego forum też pewnie żałuje, że tak wypadło... No cóż, niech historia się powtórzy i być może do zobaczenia w 1/2
dagmara99 napisał(a):Wyświetl post
Legia według mnie nie zachowywała się zbyt dobrze brutalnie sfaulowała zawodnika Wisły kopiąc go w brzuch
Odpowiedz cytując
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Stary 20.11.2008, 20:36
dajcie że już spokój ze swoimi teoriami spiskowymi... każdy widział czarno na białym że losowanie czysto przypadkowe, no chyba że "kinder jajka" były oznaczone numerkami
Fuss napisał(a):
Nie chce być w SKWK gdyż lubie czasem pomelanżować , lubie sie napić a takich ludzi w SKWK raczej nie chcą.
Fuss napisał(a):
Taki jestes kozak to pojdejdz do jakiegoś Sharka i zapytaj go co mial z polskiego intelektualisto internetowy.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.11.2008, 20:52
Pary 1/4 finału Remes Pucharu Polski:
Legia Warszawa - Stal Sanok
Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin
Wisła Kraków - Lech Poznań
Polonia Warszawa - Cracovia

jak jest tak jest. Statystycznie mało prawdopodobne, by to nie było reżyserowane ale możliwe. Po mojemu ustawione, mało, zwycięzca z tego pojedynku trafi na Polonię Warszawa, no chyba, że ci na wiosnę zdołują i wtedy para Ruch-Lubin będzie groźniejsza.
Zobaczymy.
Ale ja tam bym nie płakał, jak chcemy wygrać Puchar, to lać trzeba wszystkich.
A jeśli Lech przejdzie nas to żadne sztuczki w losowaniu nikomu nie pomogą, poznaniaki spuszczą łomot każdemu z pozostałych (no, może prócz Ruchu ).

Szkoda, że Sanok nie przejdzie Legii, ale kibicował będę im ostro

Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.11.2008, 20:55
Tia, Beenhakker był przekupiony i wyciągał karteczki z rękawa czarując widzów swoim szerokim uśmiechem do kamery

Puchar Polski jest wysoką stawką w tym sezonie, zwycięzca PP w pucharach europejskich 2009/2010 będzie zaczynał od III rundy (czyli z lepszej pozycji niż 2. i 3. drużyna ekstraklasy, które rozgrywki zaczynać będą odpowiednio od II i I rundy...)

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.11.2008, 21:06
przegramy.
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 20.11.2008, 21:12
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
przegramy.
Jakieś argumenty

Co do losowania to Polonia chyba ma jednak najlepiej
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.11.2008, 21:16
jasnyGwint napisał(a):Wyświetl post
przegramy.
No - ba. To chyba oczywiste. Ktoś w ogóle realnie rozpatruje nasze zwycięstwo?
Chyba tylko kibice Wisły.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 20.11.2008, 21:27
dajcie sobie spokój z tymi katastroficznymi wizjami i pesymizmem jeszcze przed meczem.
Gdyby tak też grajki myślały, to po już naprawdę nie ma po co na boisko wychodzić.

Nieśmiało przypomnę, że to Wisła jest na I pierwszym miejscu, to chociaż w podjęcie walki trzeba wierzyć. A niektórzy z powodu jednej wpadki (kto ich nie ma?) już skreślają zespół na dobre pół roku do przodu.

A swoją drogą to poznaniaki pewne swego
http://forum.wiaralecha.pl/index.php...pic=6791&st=90

Odpowiedz cytując
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Stary 20.11.2008, 21:29
dobry post z ich forum
Cytat:
My tym składem co mamy to zjadamy Wisłę na podwieczorek i każdego w Polsce.
Tacy byli najedzeni że nie zmieścili Arki, Ruchu, słabiutkie Nancy z bramkarzem który chciał wygranej Lecha i pozostałych

szkoda że nie będziemy grać przy Reymonta.. na Hutniku będzie trudno, tak jak w lidze, ale damy rade.
Fuss napisał(a):
Fuss napisał(a):
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Stary 20.11.2008, 21:42
No coz bedzie szansa sie zrewanzowac za lanie na Reymonta,no ale czy to bedzie rewanz na Reymonta ,a nei jak ktos napsial na Suchych Stawach? Mecz bardzo prestiżowy
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 20.11.2008, 21:46
Trzeba się wziąźć do roboty, jakieś zimowe transfery by się przydały, a na wiosnę lejemy ich ;-)
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 20.11.2008, 21:51
ej wszedłem na to ich forum i przez przypadek dołożyłem sie do ich oprawy

Lech nas zje tylko o czym tu rozmawiac jak mecz jest za 4...miesiące
troche głupio bo do Poznania pojechac nie można, a wyjazd do Sanoka to byłoby coś
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.11.2008, 22:00
Super losowanie, bedzie okazja do rewanzu.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.11.2008, 22:04
nesta napisał(a):Wyświetl post
Super losowanie, bedzie okazja do rewanzu.
Rewanż za porażkę w lidze to będzie na wiosnę w rundzie rewanżowej w Poznaniu
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.11.2008, 22:15
Panowie, pamiętajce, że to bedzie MARZEC - początek rundy. A wiadomo, ze nasze drużyny w okresie grudzień - luty "szykują się do sezonu", w marcu-kwietniu "szukają formy", a grają co najwyzej w maju. Ciężko zatem gdybać, w tym okresie rok w rok sypią się niespodzianki.
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 20.11.2008, 22:45
Ciekawie w swietle losowania wyglada przelom marca i kwietnia:

Lech Poznań (18.03 -) (PP/d)
Cracovia Kraków (21.03 -) (L/d)
Lech Poznań (04.04 -) (L/w)
Lech Poznań (08.04 -) (PP/w)

3 potyczki w przeciagu 3 tygodni z Lechem, ale ta najwazniejsza dla losow tytulu 4 kwietnia. Dla mnie jednak PP ma drugorzedne znaczenie. Gratuluje jak zwykle swietnego losowania Legii Dawniej rownie znakomicie "wychodzily" im terminarze ligowe hehe
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
mlynek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 21.11.2008, 01:38
Aż nie wierze w to co tu czytam niektórzy uprawiaja tu Panike iście destrukcyjna, głoszą w szem i wobec swoje błedne idee i próbuja zarażać niepokojem i strachem innych forumowiczów. Panowie myśmy trafili na Lech Poznań (Pyrusy tak zwane ) a nie na Real Madryt. Ludzie weście się w garść husteczka w dłoń wysmarkać nosek otrzeć łzy i sie zachowywać jak Kibicee Wisełki a nie jakieś ciżmy. Pół ludzi widzi jak to sobie ITI losowanie ustawiła druga połowa już praktycznie ogłasza wszem i wobec że nie mamy po co wychodzic na boisko bo już przegraliśmy (to jak tak to faktycznie moze na bedziemy szli na stadion bo i po co jak juz znamw wynik konfrontacji zreszta niekorzystnej dla nas ). Heloooooooooooo wy jesteście Kibicami Wisełki z krwi i kości czy może się pomyliłem i czytam tu posty jakiś blond Laidys. No bo bez jaj niektórzy do już wyweszyli wielka teorie spiski i chyba byli u WYROCZNI ze juz wiedza jaki bedzie wynik konfrontacjia w PP. hmmm......... where is Morfeusi and Klucznik
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów