The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2008, 21:16
TSman napisał(a):Wyświetl post
To tylko Kraków czy wszedzie grafik w srode ustalaja?
Przykro mi, ale nie mam pojęcia. Wbrew ewentualnym pozorom nie pracuję w branży
Odpowiedz cytując
futro_z_kreta
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 18.11.2008, 22:06
Hmy.. wiec tak..
Do miasta innego srednio mi pasuje sie wybierac, ale jesli zajdzie taka okolicznosc.. pokombinuje.. Dokl dowiem sie jutro
Co chodzi o srody w innych miastach, np. w takim Sączu termin max 2 tyg, w wakacje moze miesiac.. Wiec potrzeba szybkich terminow odpada

Egzamin tylko "jazdy"..
Ted: ale laczone czy single? ^^
Jak bylem w poprzedni piatek- termin na lączony: 10 grudzien.

Skoro mam poswiecic poranny dzionek, to juz wstane wczesniej i wymarzne.. Jak bylem ost rano jako pierwszy, zjawilem sie ok 4:15 i o 4:30 bylo juz ok 10 osob ) (Byl to Wtorek)

Ide się wyspac, bo jutro chyba zamarzne..
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 18.11.2008, 22:11
chlopie dasz sobie rade w KRK !! gdyby ODPUKAC cos nie poszlo a masz na czarna godzine odlozony jakis hajs to dzialasz metoda "porannej srody" i bez zbednego w****ienia i stresu dostajesz krotkie terminiki !!

ale zycze ci zebys zdal bo wiem ile sie trzeba z tym uzerac !!
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 18.11.2008, 22:22
ludzie rejestrujcie się na stronie MORD'u i ustalajcie termin (godzinę przyjęcia w okienku) z dokładnością co do 15 minut! jesteś umówiony, podchodzisz do okienka poza kolejką

formularz rejestracyjny znajduje się na stronie
ja załatwiłem wszystko w 5 minut w godzinach szczytu 13 z minutami
a reszta stała i się tylko przyglądała
Odpowiedz cytując
futro_z_kreta
Junior Member

Stary 18.11.2008, 22:29
Hehe.. Chwila..
Ja terminek mam za 2 tyg, ale nie MOGE w ten dzien i musze go zmienic.. Jutro sroda wiec.. wiadomo ocb

A co chodzi o Pysia, to chyba nie w temacie Rejestracje na WWW znam, ale problem nie tkwi w staniu w kolejce ) Zreszta...nie ma nic piekniejszego jak byc o 4 rano pierwszy, a o 6 cale 100osobowe bydło patrzy na Ciebie jak stoisz pierwszy przy automacie z bloczkami ) xD Jak sępy jakies ^^ Dzieki Bogu mam juz wplacone, i do kasy nie musze leciec )
Odpowiedz cytując
futro_z_kreta
Junior Member

Stary 18.11.2008, 22:31
I sory za lekkie spamowanie ale..

Jesli jutro nie wypali z szybkim terminem to albo lece do innego miasta, albo co dzien bede sterczal do upadlego xD

W ramach przypomnienia: WYMIENIE TERMIN -JAZDY- -B- -RANO 26LIST- -08-
Odpowiedz cytując
ted
Senior Member

Stary 18.11.2008, 22:58
futro z kreta: łączony, pierwszy raz, cos sa terminy ostatnio bo kumpel byl w piatek, dostał na poniedzialek i wczoraj zdał
Odpowiedz cytując
futro_z_kreta
Junior Member

Stary 18.11.2008, 23:18
A widzisz.. łączony..
Własnie łączone mają obecnie dosc krotkie terminy.. a zwazajac na to ze ktos zrezygnuje z łączonego- to termin dłuzej sie moze uchowac by na niego trafic
Ja zdaje 3 raz ;/
I prawde mowiac, patrzac na innych to sadze ze powinienem zdac bez problemu
Za 1 razem oblalem za widzi-mi-sie, no ale ok.. troche bledow taktycznych popelnilem itd.. egzaminator mnie wku*** na maxa, ale sam troche tez nawalilem
Za 2 razem oblalem za.. eh-nerwy chyba xD Przy wracaniu do osrodka (ost prosta- skret z nowohuckiej na koszykarska) wymusilem pierszenstwo ) Egzaminaor tez taki sobie, ale sam przyznal ze przy takich umiejetnosciach oblac w taki sposob to naprawde rarytas xD Byc moze i tym razem obleje, ale i tak twierdze ze ZDAC nie jest wielkim wyczynem i kazdy, naprawde kazdy bez wzgledu na umiejetnosci moze zdac za 1 razem
Na motorek tez zdawalem, poszlo za 1, ale i tak bym powtarzac juz nie chial Ogolnie dlugie terminy, i min 1 nie zdany egzamin naprawde zniechęca ;|
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Stary 19.11.2008, 08:35
Kurde byłem dziś (tj. 19 lis. środa) o 4.00 załatwić termin dziewczynie i dali jej na samą jazdę na 16 stycznia. W kolejce byłem jako drugi (002), przede mną był gość o 3.40 i dostał bodaj 13 stycznia. Ja pierd..., popierd... MORD. Co za kraj. A w takiej Kanadzie robią kurs w szkole po czym dzwonią po egzaminatora wtedy kiedy czują się na siłach. I mogą zdawać automatem, a później jeździć manualem. Dobra dość tego narzekania. KUR-WA!
Odpowiedz cytując
futro_z_kreta
Junior Member

Stary 19.11.2008, 15:02
Lol.. no ja bylem 4rty xD
Mogles mowic ze to Ty xD... xDxD

Relacja z PORANNYCH SROD j.w
100%pewniak w MORD to jak ako u bukmachera Wydaje sie pewne a jest baaaaaaardzo odlegle

Probuje jeszcze jutro, pojutrze.. moze sie uda xD
Jesli nie to najprawdopodobniej startuje tego 26, tylko zaaaaaaaaaaaaaajebscie mi to nie na reke ;/
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Stary 19.11.2008, 15:11
Ja byłem z takim ziomkiem w dresie
I właśnie on z Tobą chciał się zamienić. Troszkę ściema z tym, że ja miałem 002 bo to on miał, ale na to samo wyszło I tak walili wszystkich na styczeń
Odpowiedz cytując
futro_z_kreta
Junior Member

Stary 19.11.2008, 16:16
A.. no to wiem xD ****a mac.. Pieprzony MORD!
A mowili ze ludziom bedzie zylo sie lepiej... xD

ueh ;/
Odpowiedz cytując
caban
Junior Member

Od: 12.2002

Stary 19.11.2008, 16:46
Jeśli macie odległe terminy to zapraszam do Tarnowa tu działa wszystko dużo szybciej.
Odpowiedz cytując
futro_z_kreta
Junior Member

Stary 19.11.2008, 18:11
Wlasnie to uczynic mialem.. az tu nagle osoba pewna, sklada propozycje zamiany.. dokladniej sam ją znalazlem^^
Jutro sie z nią umowilem, terminek za dokl miesiac.. Cud to moze nie jest, ale lepszy (dokladnie) miesiac niz (dokladnie) 2 miesiace I grunt ze termin w pelni odpowiada

I rada dla innych: nie licz na cudowną srode
Te terminy rownie moga pasc w sobote popoludniu ;|
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.11.2008, 18:41
caban napisał(a):Wyświetl post
Jeśli macie odległe terminy to zapraszam do Tarnowa tu działa wszystko dużo szybciej.
Właśnie jak tam Tarnów, skomplikowany komunikacyjnie? Jakieś tajemne ronda itp. ?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Stary 19.11.2008, 19:26
Tarnów jest łatwiutki. Ja tam zdałem za pierwszym razem kompletnie nie znając miasta. Są bodaj dwa ronda z jednym pasem i tyle. Oprócz tego klasyczne skrzyżowania i sporo długi prostych. Egzamin łączony dostałem na "za trzy tygodnie". Ruch jak w każdym mieście - spory, a w godzinach szczytu spore korki. Ale odpada mnóstwo infrastruktury jak torowiska, ronda, estakady, wielopasmowe skrzyżowania itp.

Swoją drogą jakiś koleś z neta dostał dziś termin na... dziś godz. 7.30. Z tym, że był pierwszy przy okienku.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 19.11.2008 o godz. 19:29.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 19.11.2008, 21:24
Jeśli ktoś ma jakieś szczegółowe pytania odnośnie Tarnowa to chętnie odpowiem.
Proste miasto, dwa takie główne ronda z jednym pasem. Natężenie ruchu w godzinach szczytu dość duże, poza nimi w normie.
Odpowiedz cytując
ted
Senior Member

Stary 19.11.2008, 22:20
jak nie zdam za 1razem to chyba wybiore sie do Tarnowa lub Nowego Sącza, bo kolejne terminy z tego co slyszalem sa na koncowke stycznia w Krk
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Stary 19.11.2008, 22:22
no no ciekawie sie robi juz koncowka stycznia ehh ... ciekawe kiedy wybuduja ten drugi osrodek na Balicach ...

PS: 7 dzien oczekiwania na plastik ... w piatek dzwonie znowu
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 20.11.2008, 19:36
Jak się jedzie od Koszykarskiej w prawo a poźniej znowu w prawo kawałek sie jedzie i jest skrzyżowanie gdzie jest nakaz jazdy w lewo lub prawo kojaży ktoś ?
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Stary 20.11.2008, 20:13
chodzi ci o ta droge zaraz w pierwsza w prawo od koszykarskiej co prowadzi kolo Legu
Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 20.11.2008, 20:18
Nie znam tamtych okolic wyjeżdzam z Koszykarskiej i na światłach w prawo a poźniej na następnych w prawo tam jade po troche krętej drodze i jest w końcu skrzyżowanie o którym pisałem wczesniej o to skrzyżowanie mi chodzi
Ostatnio edytowane przez Natkan : 20.11.2008 o godz. 20:25.
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Stary 20.11.2008, 20:34
no to tak tamte okolice co pisalem i sa tam te nakazy i co w zwiazku z tym
Odpowiedz cytując
futro_z_kreta
Junior Member

Stary 20.11.2008, 21:32
ciagła 40stka na budziku? Taki krety odcinek, prowadzący pod stacje TYGRYSKA?
To nie wiem

Dzis sie wymienilem terminem... Mialem miec w przyszlym tygodniu (nie moge) i wymienilem sie na dokl za miesiac.. Problem byl ten ze koles ktory sie ze mna wymienial mial termin pozniejszy od mojego rzecz jasna, a w nowych przepisach- nie mozna wymienic sie na termin wczesniejszy niz sie ma..
No nic.. w****ilem sie troche, bo kolesia nie znalem, przyjechal i lipa.. w biurze obslugi mowią ze nie moga (w okienkach ).. no to lecimy do sekretariatu.. I lipa, nic nie pomoze... Napisalismy podanie do dyr.. z tym tez troche histori, ale sie nie rozpisuje.. Udalo sie, ale ogolnie tam cokolwiek zalatwic to koszmar...
Nikomu terminu nie kradlem, ja mialem- on mial ustalony.. ale nie.. nie mozna ;|
Dzieki temu ze sie udalo zaoszczedzilem miesiac czasu, podobnie do goscia ktory sie ze mna wymienil

Dzis terminy na praktyczny B były na 20stycznia
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Stary 20.11.2008, 22:01
futro taa wejdz z nimi w dyskusje to znajda 1000 powodow !! ale dobrze ze udalo ci sie cokolwiek zalatwic
Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.11.2008, 22:11
Czy ktoś się może orientuje jak wyglądają trasy na kat. C? Jakie mają haczyki?
Odpowiedz cytując
futro_z_kreta
Junior Member

Stary 21.11.2008, 00:26
A tego to nie wiem, i prawde mowiac sam bym sie dowiedzial na (bliską) przyszlosc
Nawet nie wiedzialem ze na C jest trasa wyznaczona o.O
Odpowiedz cytując
Pilszu
Member

Od: 03.2007

Stary 21.11.2008, 13:53
wracając do Tarnowa naprawde polecam to miasto. Pojechałem dzisiaj sie zapisac z kumplem i dostalismy termin na 17 grudnia. Dla porównania kumpel który zaczoł kurs miesiąc wczesniej ma egzamin tego samego dnia,ale w Krk pozatym jak patrzyłem na miasto nie sprawia wrażenia trudnego,ale mimo wszystko wykupujemy sobie 3h dzień przed egzaminem tak dla pewnosci
Odpowiedz cytując
Bati_NS_TSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 21.11.2008, 14:09
Ja ze swojej strony zapraszam do sącza. Łatwo jest dobrze trafić na chłopa który nie jedzie tylko po to, żeby udupić, poza tym nie orientowałem się ostatnio, ale terminy chyba nie są tak odległe jak u Was
Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!!
Odpowiedz cytując
ted
Senior Member

Stary 21.11.2008, 15:34
Niestety nie udało mi sie, czekałem w poczekalni ponad 4h, bylem głodny, z gorączką i opadnięty z sił, poległem na łuku, przez to ze on jest tak chujowo zrobiony, kto tam był na placu to wie ze łuki sa obok siebie, i przy cofaniu jechałem przy pasie tego drugiego łuku zamiast mojego.
Startowanie pod gorke banał i miasto to zalezy od szczescia ale bym raczej zaliczył.
Wysłałem papiery do tarnowa bo nie bede sie tutaj .......ił i czekał do lutego. Orientuje sie ktos ile tam trzeba czekac? czy mozna sie zapisac telefonicznie czy musze jechac sie zapisac kiedy dokumenty moje tam dojda? Oplaca sie wziasc 2h czy moge isc na zywca zdawac (w tarnowie nigdy nie byłem)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów