|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Hmy.. wiec tak..
Do miasta innego srednio mi pasuje sie wybierac, ale jesli zajdzie taka okolicznosc.. pokombinuje.. Dokl dowiem sie jutro ![]() Co chodzi o srody w innych miastach, np. w takim Sączu termin max 2 tyg, w wakacje moze miesiac.. Wiec potrzeba szybkich terminow odpada ![]() Egzamin tylko "jazdy".. Ted: ale laczone czy single? ^^ Jak bylem w poprzedni piatek- termin na lączony: 10 grudzien. Skoro mam poswiecic poranny dzionek, to juz wstane wczesniej i wymarzne.. Jak bylem ost rano jako pierwszy, zjawilem sie ok 4:15 i o 4:30 bylo juz ok 10 osob ) (Byl to Wtorek)Ide się wyspac, bo jutro chyba zamarzne.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
chlopie dasz sobie rade w KRK !! gdyby ODPUKAC cos nie poszlo a masz na czarna godzine odlozony jakis hajs to dzialasz metoda "porannej srody" i bez zbednego w****ienia i stresu dostajesz krotkie terminiki !!
ale zycze ci zebys zdal bo wiem ile sie trzeba z tym uzerac !! |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ludzie rejestrujcie się na stronie MORD'u i ustalajcie termin (godzinę przyjęcia w okienku) z dokładnością co do 15 minut! jesteś umówiony, podchodzisz do okienka poza kolejką
![]() formularz rejestracyjny znajduje się na stronie ![]() ja załatwiłem wszystko w 5 minut ![]() a reszta stała i się tylko przyglądała |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Hehe.. Chwila..
Ja terminek mam za 2 tyg, ale nie MOGE w ten dzien i musze go zmienic.. Jutro sroda wiec.. wiadomo ocb ![]() A co chodzi o Pysia, to chyba nie w temacie Rejestracje na WWW znam, ale problem nie tkwi w staniu w kolejce ) Zreszta...nie ma nic piekniejszego jak byc o 4 rano pierwszy, a o 6 cale 100osobowe bydło patrzy na Ciebie jak stoisz pierwszy przy automacie z bloczkami ) xD Jak sępy jakies ^^ Dzieki Bogu mam juz wplacone, i do kasy nie musze leciec ) |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
I sory za lekkie spamowanie ale..
Jesli jutro nie wypali z szybkim terminem to albo lece do innego miasta, albo co dzien bede sterczal do upadlego xD W ramach przypomnienia: WYMIENIE TERMIN -JAZDY- -B- -RANO 26LIST- -08- ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
futro z kreta: łączony, pierwszy raz, cos sa terminy ostatnio bo kumpel byl w piatek, dostał na poniedzialek i wczoraj zdał
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A widzisz.. łączony..
Własnie łączone mają obecnie dosc krotkie terminy.. a zwazajac na to ze ktos zrezygnuje z łączonego- to termin dłuzej sie moze uchowac by na niego trafic ![]() Ja zdaje 3 raz ;/ I prawde mowiac, patrzac na innych to sadze ze powinienem zdac bez problemu ![]() Za 1 razem oblalem za widzi-mi-sie, no ale ok.. troche bledow taktycznych popelnilem itd.. egzaminator mnie wku*** na maxa, ale sam troche tez nawalilem ![]() Za 2 razem oblalem za.. eh-nerwy chyba xD Przy wracaniu do osrodka (ost prosta- skret z nowohuckiej na koszykarska) wymusilem pierszenstwo ) Egzaminaor tez taki sobie, ale sam przyznal ze przy takich umiejetnosciach oblac w taki sposob to naprawde rarytas xD Byc moze i tym razem obleje, ale i tak twierdze ze ZDAC nie jest wielkim wyczynem i kazdy, naprawde kazdy bez wzgledu na umiejetnosci moze zdac za 1 razem ![]() Na motorek tez zdawalem, poszlo za 1, ale i tak bym powtarzac juz nie chial Ogolnie dlugie terminy, i min 1 nie zdany egzamin naprawde zniechęca ;| |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurde byłem dziś (tj. 19 lis. środa) o 4.00 załatwić termin dziewczynie i dali jej na samą jazdę na 16 stycznia. W kolejce byłem jako drugi (002), przede mną był gość o 3.40 i dostał bodaj 13 stycznia. Ja pierd..., popierd... MORD. Co za kraj. A w takiej Kanadzie robią kurs w szkole po czym dzwonią po egzaminatora wtedy kiedy czują się na siłach. I mogą zdawać automatem, a później jeździć manualem. Dobra dość tego narzekania. KUR-WA!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Lol.. no ja bylem 4rty xD
Mogles mowic ze to Ty xD... xDxD Relacja z PORANNYCH SROD j.w ![]() 100%pewniak w MORD to jak ako u bukmachera Wydaje sie pewne a jest baaaaaaardzo odlegle ![]() Probuje jeszcze jutro, pojutrze.. moze sie uda xD Jesli nie to najprawdopodobniej startuje tego 26, tylko zaaaaaaaaaaaaaajebscie mi to nie na reke ;/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja byłem z takim ziomkiem w dresie
I właśnie on z Tobą chciał się zamienić. Troszkę ściema z tym, że ja miałem 002 bo to on miał, ale na to samo wyszło I tak walili wszystkich na styczeń ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A.. no to wiem xD ****a mac.. Pieprzony MORD!
A mowili ze ludziom bedzie zylo sie lepiej... xD ueh ;/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jeśli macie odległe terminy to zapraszam do Tarnowa tu działa wszystko dużo szybciej.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wlasnie to uczynic mialem.. az tu nagle osoba pewna, sklada propozycje zamiany.. dokladniej sam ją znalazlem^^
Jutro sie z nią umowilem, terminek za dokl miesiac.. Cud to moze nie jest, ale lepszy (dokladnie) miesiac niz (dokladnie) 2 miesiace I grunt ze termin w pelni odpowiada ![]() I rada dla innych: nie licz na cudowną srode ![]() Te terminy rownie moga pasc w sobote popoludniu ;| |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Właśnie jak tam Tarnów, skomplikowany komunikacyjnie? Jakieś tajemne ronda itp. ?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tarnów jest łatwiutki. Ja tam zdałem za pierwszym razem kompletnie nie znając miasta. Są bodaj dwa ronda z jednym pasem i tyle. Oprócz tego klasyczne skrzyżowania i sporo długi prostych. Egzamin łączony dostałem na "za trzy tygodnie". Ruch jak w każdym mieście - spory, a w godzinach szczytu spore korki. Ale odpada mnóstwo infrastruktury jak torowiska, ronda, estakady, wielopasmowe skrzyżowania itp.
Swoją drogą jakiś koleś z neta dostał dziś termin na... dziś godz. 7.30. Z tym, że był pierwszy przy okienku.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 19.11.2008 o godz. 19:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeśli ktoś ma jakieś szczegółowe pytania odnośnie Tarnowa to chętnie odpowiem.
Proste miasto, dwa takie główne ronda z jednym pasem. Natężenie ruchu w godzinach szczytu dość duże, poza nimi w normie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak nie zdam za 1razem to chyba wybiore sie do Tarnowa lub Nowego Sącza, bo kolejne terminy z tego co slyszalem sa na koncowke stycznia w Krk
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no no ciekawie sie robi juz koncowka stycznia ehh ... ciekawe kiedy wybuduja ten drugi osrodek na Balicach ...
PS: 7 dzien oczekiwania na plastik ... w piatek dzwonie znowu |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jak się jedzie od Koszykarskiej w prawo a poźniej znowu w prawo kawałek sie jedzie i jest skrzyżowanie gdzie jest nakaz jazdy w lewo lub prawo kojaży ktoś ?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chodzi ci o ta droge zaraz w pierwsza w prawo od koszykarskiej co prowadzi kolo Legu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Nie znam tamtych okolic wyjeżdzam z Koszykarskiej i na światłach w prawo a poźniej na następnych w prawo tam jade po troche krętej drodze i jest w końcu skrzyżowanie o którym pisałem wczesniej o to skrzyżowanie mi chodzi
Ostatnio edytowane przez Natkan : 20.11.2008 o godz. 20:25.
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to tak tamte okolice co pisalem i sa tam te nakazy i co w zwiazku z tym
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
ciagła 40stka na budziku? Taki krety odcinek, prowadzący pod stacje TYGRYSKA?
To nie wiem ![]() Dzis sie wymienilem terminem... Mialem miec w przyszlym tygodniu (nie moge) i wymienilem sie na dokl za miesiac.. Problem byl ten ze koles ktory sie ze mna wymienial mial termin pozniejszy od mojego rzecz jasna, a w nowych przepisach- nie mozna wymienic sie na termin wczesniejszy niz sie ma.. No nic.. w****ilem sie troche, bo kolesia nie znalem, przyjechal i lipa.. w biurze obslugi mowią ze nie moga (w okienkach ).. no to lecimy do sekretariatu.. I lipa, nic nie pomoze... Napisalismy podanie do dyr.. z tym tez troche histori, ale sie nie rozpisuje.. Udalo sie, ale ogolnie tam cokolwiek zalatwic to koszmar...Nikomu terminu nie kradlem, ja mialem- on mial ustalony.. ale nie.. nie mozna ;| Dzieki temu ze sie udalo zaoszczedzilem miesiac czasu, podobnie do goscia ktory sie ze mna wymienil ![]() Dzis terminy na praktyczny B były na 20stycznia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
futro taa wejdz z nimi w dyskusje to znajda 1000 powodow !! ale dobrze ze udalo ci sie cokolwiek zalatwic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś się może orientuje jak wyglądają trasy na kat. C? Jakie mają haczyki?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A tego to nie wiem, i prawde mowiac sam bym sie dowiedzial na (bliską) przyszlosc
![]() Nawet nie wiedzialem ze na C jest trasa wyznaczona o.O |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
wracając do Tarnowa naprawde polecam to miasto. Pojechałem dzisiaj sie zapisac z kumplem i dostalismy termin na 17 grudnia. Dla porównania kumpel który zaczoł kurs miesiąc wczesniej ma egzamin tego samego dnia,ale w Krk
pozatym jak patrzyłem na miasto nie sprawia wrażenia trudnego,ale mimo wszystko wykupujemy sobie 3h dzień przed egzaminem tak dla pewnosci ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja ze swojej strony zapraszam do sącza. Łatwo jest dobrze trafić na chłopa który nie jedzie tylko po to, żeby udupić, poza tym nie orientowałem się ostatnio, ale terminy chyba nie są tak odległe jak u Was
![]() ![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety nie udało mi sie, czekałem w poczekalni ponad 4h, bylem głodny, z gorączką i opadnięty z sił, poległem na łuku, przez to ze on jest tak chujowo zrobiony, kto tam był na placu to wie ze łuki sa obok siebie, i przy cofaniu jechałem przy pasie tego drugiego łuku zamiast mojego.
Startowanie pod gorke banał i miasto to zalezy od szczescia ale bym raczej zaliczył. Wysłałem papiery do tarnowa bo nie bede sie tutaj .......ił i czekał do lutego. Orientuje sie ktos ile tam trzeba czekac? czy mozna sie zapisac telefonicznie czy musze jechac sie zapisac kiedy dokumenty moje tam dojda? Oplaca sie wziasc 2h czy moge isc na zywca zdawac (w tarnowie nigdy nie byłem) |
|
|