|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
I od razu wyprzedzę twoje następne pytanie skąd ściągnąć cracka -----> www.gamecopyworld.com ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
mimo ze jestem junior member to wiedz ze nie zadał bym takiego pytania bo zanim by ktos mi odpowiedzial dawno bym sciagnal prawdopodobnie wiem co jest przyczyna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Co do CoD'a 5 - zupełnie się z wami nie zgadzam. Po pierwsze gracie na piratach (wcale nie potępiam). Co do stabilności - sam nie miałem ani jednego problemu grając kilkanaście godzin w betę, ani dziś grając od 14 w pełną wersje. Co do misji w grze indywidualnej to się nie wypowiadam, bo nawet nie zacząłem. Ta gra jest (przynajmniej dla mnie) główinie do gry przez sieć, a single jest to tylko dodatek, jak ci internet siądzie.
Za to muli jest dobre. I nie mówcie że sie nie znam. Może super doświadczony nie jestem ale kilkaset godziń przeżyłem w takich grach jak CS, CoD 1, CoD:UO, CoD2 czy BF1942 i BF2. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Podbijam,ma ktos linka do Fify z polskim komentarzem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś torrent do FIFA Manager 09 ? Przeszukałem kilka stron tego tematu i nie znalazłem. Z góry dzięki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wy też grając w PESa macie problemy ze strzałami? Co oni z tym pomieszali?
i druga sprawa- jak zamienic gałki analogowe aby były prawa za lewa i odwrotnie? Domýślnie drybling jest na lewej, co mi nie odpowiada bo zawsze był pod prawą. Jakieś pomysły? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Settings w folderze Pesa?
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Football Manager 2009
Kod:
linki: http://wislakrakow.com/forum/showpost.php?p=629201&postcount=380
Ostatnio edytowane przez mic : 14.11.2008 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
. Brzydze sie piractwem dlatego kupuje oryginalne gry . Dlatego tu twoja idea ze gramy na piratach (nie wiem jak kolega ktory wczesniej recenzowal ja) upada. Gralem przez siec i gralem przez single moge powiedziec przez to ze gra ssie ale to mysle ze nie za bardzo lubie gry osadzone w czasie drugiej wojny swiatowej. Nawet CoD4 nie podoba mi sie tak jak GoW ktorym do tej pory sie zagrywam. Ale jak to mowia - rzecz gustu . |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jakby kto nie wiedział, bo jakaś cisza jest, wyszło NSS4..
http://www.newstarsoccer.com/newstar...splay.php?f=90 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To jest demo?
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
pełna wyszła..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A grywa w ktoś w diablo na Batltlenecie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Chcę sobie kupić NHL-a z serii EA Sports, która odsłona jest najlepsza
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Da sie do Fify z komentarzem angielskim,wgrac jakos komentarz Szpakowskiego i Szaranowicza?
(pytanie jak najbardziej serio)![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Jeżeli gry w tym przypadku 4ka które wg. np. IGN.com są grami roku, wg. ciebie ssają, to twój pseudonim recenzenta powinen brzmieć "połykacz roku". Obie kopie mam w oryginale i wg. mnie to najlepsze fpp w jakie grałem od wielu lat. Pozatym GoW to shooter z perspektywy 3iej osoby, a nie pierwszej, więc nie porównuj. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Witam.
Mam takie pytanie. Ma ktoś może którąś z część gier Total War (Shogun/Medieval/Rome) i mógłby ją na rapida wrzucić? ![]() Miałem już "Rome" ściągnięte, ale przez przypadek usunąłem z pen drive'a, i jak to bywa przy usuwaniu z takiego urządzenia, pliki nie pojawiły się w koszu lecz zostały całkowicie usunięte :/ a że ściągałem 7+ godzin trafiła mnie mała ku**ica ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szali wejdz na www.peb.pl lub www.darkwarez.pl (praktycznie to samo), tam napewno znajdziesz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Tak jak napisałeś, udało mi się znaleźć ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Bo to naprawde genialna gra ale jednak jezeli chodzi o grywalnosc ustepuje IMO Gears of War. Zreszta jak napisalem rzecz gusty i nie kazdy musi sie z nim zgadzac. Napisalem ze CoD5 ssie dla mnie ale to chyba dlatego ze nie trawie tych realiow. Osobna kwestia jest nowy Pro Evolution Soccer. To jest po prostu... gra roku Zaraz po World of Warcraft Wrath of the Lich king dla mnie! Absolutny fenomen. W piatek kiedy dostalem ja w lapki zaczalem grac najpierw w exhibition pozniej troche w Champions League az w koncu o 15:15 zaczalem grac w Become a Legend... i stalo sie... Skonczylem grac o 3:30 w nocy w tym trybie, a to tylko dlatego ze mi prad na osiedlu wysiadl... Po prostu ten tryb jest nieprawdopodobny jezeli chodzi o grywalnosc. Nie da sie odczuc jakie z niego plyna w zaden sposob opisac. Jak zadreczasz sie gdy wchodzisz na boisko a twoja druzyna chwile potem traci bramke. Jak cieszysz sie jak glupi po wygranej twojego zespolu, jak skaczesz po fotelu gdy asyste ledwo zaliczysz. To jest wrecz nie do opisania. Konami stworzylo fenomenalny tryb, dla ktorego warto naprawde warto kupic ta gre. Po prostu rewelacja i beczka miodu. W zyciu nie gralem w tak dobra sportowke. P.S. Oceniam caloksztalt PES`a po tym trybie. Gralem przez siec i normalnie z kompem. Jak dla mnie za latwe troche zdobywanie bramek jest i brak tutaj tego co najbardziej lubie czyli gry skrzydlami(ciezko sie przedrzec tamtedy), za to mozna poslac kapitalne prostopadle podanie. Dla mnie 9+/10 ocena dla tej gry. Jutro moze opisza nowego Far Cry`a bo gram w niego dopiero od godziny czasu ale jak dalej bedzie to co do tej pory to... mamy przelom prosze panstwa prawdziwy przelom w historii komputerowej rozgrywki...
Ostatnio edytowane przez koyoot : 24.11.2008 o godz. 16:10.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Sciagnal ktos NBA 2k7 ? Bo ja sciagnalem i sie pierd*li podczas uruchamianai gry,czyzbym mial za slaba karte graficzna (128MB) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
jest jakaś strona o Pro Evolution Soccer 2009 gdzie znajdę jakieś dodatki/patche czy coś
tak ogólnie dobra strona o tej grze![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
najlepsza strona o PESIE, duzo mozna znalesc na samej stronie a jeszcze wiecej na forum edit: minimalnie sie spoznilem ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
podrzuccie jakies ip serwera non-steam cs, 16-20 graczy, bez zadnych udziwnien.
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mialem kilka dni temu napisac o nowym Far Cry`u. Ci co graja lub juz przeszli niech sobie odpuszcza czytanie tego co tu mam do napisania natomiast reszta niech uwaznie przeczyta co mam do napisania. Otoz Far Cry 2 jest sukcesorem poprzedniczki, dziela studia Crytek. I okazuje sie to juz nie jest ten stary Far Cry! Z calym szacunkiem dla Cryteka ale obecne dzielo UbiSoftu jest lepsze. Pod kazdym wzgledem. Kompletny realizm, swoboda w dzialniach, w podejmowaniu misji, rdzewienie(!) broni. To wszystko i wiele wiecej wplywa na realizm. Rowniez grafika ktora przedstawia obraz Afryki wrecz olsniewa. Jesli chodzi o bajery to mamy tu nawet chorobe. Malarie. Jestesmy chhorzy na malarie i jesli nie wezmiemy lekow mniej wiecej co 30 minut to ekran nam zrobi sie zielony i czeka nas powolny zgon. Oczywiscie medykamenty rowniez sie koncza i trzeba je w jakis sposob zdobyc. Jak? Nie napisze niech gracze sami dojda do tego jak
. Oczywiscie gra nie jest pozbawiona wad, czasem durna sztuczna inteligencja, sporo uproszczen(nawet jak na tak realistyczny tytul).Mimo to osmiele sie stwierdzic ze jest to absolutnie Gra Anno Domini 2008. Po prostu mamy do czynienia z przelomem w dziejach komputerowych FPS`ow. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy tylko posiadacze orginalnych gier ,moga grac w Fifie 09 w sieci z innymi graczami?prosze o odp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
grał ktoś w gre TUROK
fajna gierka |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Myślę że info godne informacji : Od dzisiaj w sieci sklepów Biedronka (nie wszystkich),można nabyć za 9,99zł! rewelacyjne oryginalne gry,sam dziś specjalnie wstałem o 8 i pognałem do Biedy i zakupiłem 6 tytułów.
Wklejam strone z gazetki z ofertą gier http://img340.imageshack.us/img340/6...7391660uj9.jpg Aha śpieszcie się ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mogles mi wczesniej o tym powiedziec.... kupilbym sobie cos(w kolekcji brak mi NWN 1 i Medieval total War 1...).
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|