The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2008, 17:45
juniordiaz napisał(a):Wyświetl post
Jest to temat o grach i ja chciałbym zadać takie małe pytanko . Czy miał ktos problem w Pes 2009 z tak zwanym czarnym ekranem i poradził sobie z nim
Słaby komp ? jak nie to zmień cracka jak masz pirata ,a co do oryginała to nie jestem ci w stanie nic poradzić
I od razu wyprzedzę twoje następne pytanie skąd ściągnąć cracka -----> www.gamecopyworld.com
Odpowiedz cytując
juniordiaz
Banita

Od: 08.2008

Stary 14.11.2008, 17:57
mimo ze jestem junior member to wiedz ze nie zadał bym takiego pytania bo zanim by ktos mi odpowiedzial dawno bym sciagnal prawdopodobnie wiem co jest przyczyna
Odpowiedz cytując
Amptiq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 14.11.2008, 19:43
Co do CoD'a 5 - zupełnie się z wami nie zgadzam. Po pierwsze gracie na piratach (wcale nie potępiam). Co do stabilności - sam nie miałem ani jednego problemu grając kilkanaście godzin w betę, ani dziś grając od 14 w pełną wersje. Co do misji w grze indywidualnej to się nie wypowiadam, bo nawet nie zacząłem. Ta gra jest (przynajmniej dla mnie) główinie do gry przez sieć, a single jest to tylko dodatek, jak ci internet siądzie.
Za to muli jest dobre. I nie mówcie że sie nie znam. Może super doświadczony nie jestem ale kilkaset godziń przeżyłem w takich grach jak CS, CoD 1, CoD:UO, CoD2 czy BF1942 i BF2.
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Od: 07.2008

Stary 14.11.2008, 19:51
Podbijam,ma ktos linka do Fify z polskim komentarzem
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 14.11.2008, 20:20
Ma ktoś torrent do FIFA Manager 09 ? Przeszukałem kilka stron tego tematu i nie znalazłem. Z góry dzięki
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.11.2008, 20:34
Wy też grając w PESa macie problemy ze strzałami? Co oni z tym pomieszali?

i druga sprawa- jak zamienic gałki analogowe aby były prawa za lewa i odwrotnie? Domýślnie drybling jest na lewej, co mi nie odpowiada bo zawsze był pod prawą. Jakieś pomysły?
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 14.11.2008, 20:41
michu-kozlowek napisał(a):Wyświetl post
Wy też grając w PESa macie problemy ze strzałami? Co oni z tym pomieszali?

i druga sprawa- jak zamienic gałki analogowe aby były prawa za lewa i odwrotnie? Domýślnie drybling jest na lewej, co mi nie odpowiada bo zawsze był pod prawą. Jakieś pomysły?
Settings w folderze Pesa?
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 14.11.2008, 23:10
Football Manager 2009
Kod:
linki:    http://wislakrakow.com/forum/showpost.php?p=629201&postcount=380
Ostatnio edytowane przez mic : 14.11.2008 o godz. 23:19.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 16.11.2008, 16:01
Amptiq napisał(a):Wyświetl post
Co do CoD'a 5 - zupełnie się z wami nie zgadzam. Po pierwsze gracie na piratach (wcale nie potępiam). Co do stabilności - sam nie miałem ani jednego problemu grając kilkanaście godzin w betę, ani dziś grając od 14 w pełną wersje. Co do misji w grze indywidualnej to się nie wypowiadam, bo nawet nie zacząłem. Ta gra jest (przynajmniej dla mnie) główinie do gry przez sieć, a single jest to tylko dodatek, jak ci internet siądzie.
Za to muli jest dobre. I nie mówcie że sie nie znam. Może super doświadczony nie jestem ale kilkaset godziń przeżyłem w takich grach jak CS, CoD 1, CoD:UO, CoD2 czy BF1942 i BF2.
Khy, Khy, Khy rozmawiasz z czlowiekiem ktorego jedyna gra piracka jest starenki Crusaders of might and magic a to dlatego ze w sklepach nie jest dostepna od kilku lat. Brzydze sie piractwem dlatego kupuje oryginalne gry. Dlatego tu twoja idea ze gramy na piratach (nie wiem jak kolega ktory wczesniej recenzowal ja) upada. Gralem przez siec i gralem przez single moge powiedziec przez to ze gra ssie ale to mysle ze nie za bardzo lubie gry osadzone w czasie drugiej wojny swiatowej. Nawet CoD4 nie podoba mi sie tak jak GoW ktorym do tej pory sie zagrywam. Ale jak to mowia - rzecz gustu.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 18.11.2008, 23:47
jakby kto nie wiedział, bo jakaś cisza jest, wyszło NSS4..
http://www.newstarsoccer.com/newstar...splay.php?f=90
Odpowiedz cytując
Serwatkus
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 19.11.2008, 10:42
To jest demo?
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 19.11.2008, 20:14
pełna wyszła..
Odpowiedz cytując
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.11.2008, 20:34
A grywa w ktoś w diablo na Batltlenecie ?
Odpowiedz cytując
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.11.2008, 11:59
Chcę sobie kupić NHL-a z serii EA Sports, która odsłona jest najlepsza Najlepiej taka, żeby się dało zainstalować dodatek z polską ligą. Dzięki
WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!

Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Od: 09.2008

Stary 24.11.2008, 00:20
Da sie do Fify z komentarzem angielskim,wgrac jakos komentarz Szpakowskiego i Szaranowicza? (pytanie jak najbardziej serio)
Odpowiedz cytując
uher
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 24.11.2008, 00:29
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Gralem przez siec i gralem przez single moge powiedziec przez to ze gra ssie ale to mysle ze nie za bardzo lubie gry osadzone w czasie drugiej wojny swiatowej.

Jeżeli gry w tym przypadku 4ka które wg. np. IGN.com są grami roku, wg. ciebie ssają, to twój pseudonim recenzenta powinen brzmieć "połykacz roku". Obie kopie mam w oryginale i wg. mnie to najlepsze fpp w jakie grałem od wielu lat. Pozatym GoW to shooter z perspektywy 3iej osoby, a nie pierwszej, więc nie porównuj.
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem.
Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata,
Żeby z Tobą zostać na calutkie lata....
Odpowiedz cytując
Szali
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 24.11.2008, 13:20
Witam.
Mam takie pytanie.
Ma ktoś może którąś z część gier Total War (Shogun/Medieval/Rome) i mógłby ją na rapida wrzucić?
Miałem już "Rome" ściągnięte, ale przez przypadek usunąłem z pen drive'a, i jak to bywa przy usuwaniu z takiego urządzenia, pliki nie pojawiły się w koszu lecz zostały całkowicie usunięte :/ a że ściągałem 7+ godzin trafiła mnie mała ku**ica
Pozdrawiam serdecznie.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 24.11.2008, 13:32
Szali wejdz na www.peb.pl lub www.darkwarez.pl (praktycznie to samo), tam napewno znajdziesz
Odpowiedz cytując
Szali
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 24.11.2008, 13:56
mic napisał(a):Wyświetl post
Szali wejdz na www.peb.pl lub www.darkwarez.pl (praktycznie to samo), tam napewno znajdziesz
Dzięki bardzo Tak jak napisałeś, udało mi się znaleźć
Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 24.11.2008, 16:06
uher napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli gry w tym przypadku 4ka które wg. np. IGN.com są grami roku, wg. ciebie ssają, to twój pseudonim recenzenta powinen brzmieć "połykacz roku". Obie kopie mam w oryginale i wg. mnie to najlepsze fpp w jakie grałem od wielu lat. Pozatym GoW to shooter z perspektywy 3iej osoby, a nie pierwszej, więc nie porównuj.
Uher to ze napisalem ze CoD4 mniej mi sie podoba od GoW nie znaczy ze napisalem ze ssie. Bo to naprawde genialna gra ale jednak jezeli chodzi o grywalnosc ustepuje IMO Gears of War. Zreszta jak napisalem rzecz gusty i nie kazdy musi sie z nim zgadzac. Napisalem ze CoD5 ssie dla mnie ale to chyba dlatego ze nie trawie tych realiow.

Osobna kwestia jest nowy Pro Evolution Soccer. To jest po prostu... gra roku Zaraz po World of Warcraft Wrath of the Lich king dla mnie! Absolutny fenomen. W piatek kiedy dostalem ja w lapki zaczalem grac najpierw w exhibition pozniej troche w Champions League az w koncu o 15:15 zaczalem grac w Become a Legend... i stalo sie... Skonczylem grac o 3:30 w nocy w tym trybie, a to tylko dlatego ze mi prad na osiedlu wysiadl... Po prostu ten tryb jest nieprawdopodobny jezeli chodzi o grywalnosc. Nie da sie odczuc jakie z niego plyna w zaden sposob opisac. Jak zadreczasz sie gdy wchodzisz na boisko a twoja druzyna chwile potem traci bramke. Jak cieszysz sie jak glupi po wygranej twojego zespolu, jak skaczesz po fotelu gdy asyste ledwo zaliczysz. To jest wrecz nie do opisania. Konami stworzylo fenomenalny tryb, dla ktorego warto naprawde warto kupic ta gre. Po prostu rewelacja i beczka miodu. W zyciu nie gralem w tak dobra sportowke.

P.S. Oceniam caloksztalt PES`a po tym trybie. Gralem przez siec i normalnie z kompem. Jak dla mnie za latwe troche zdobywanie bramek jest i brak tutaj tego co najbardziej lubie czyli gry skrzydlami(ciezko sie przedrzec tamtedy), za to mozna poslac kapitalne prostopadle podanie. Dla mnie 9+/10 ocena dla tej gry.

Jutro moze opisza nowego Far Cry`a bo gram w niego dopiero od godziny czasu ale jak dalej bedzie to co do tej pory to... mamy przelom prosze panstwa prawdziwy przelom w historii komputerowej rozgrywki...
Ostatnio edytowane przez koyoot : 24.11.2008 o godz. 16:10.
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Od: 04.2008

Stary 25.11.2008, 19:53
Sciagnal ktos NBA 2k7 ? Bo ja sciagnalem i sie pierd*li podczas uruchamianai gry,czyzbym mial za slaba karte graficzna (128MB) ?
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 27.11.2008, 22:38
jest jakaś strona o Pro Evolution Soccer 2009 gdzie znajdę jakieś dodatki/patche czy coś tak ogólnie dobra strona o tej grze
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
kucharz_77
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 27.11.2008, 22:43
http://issonline.pl/
http://www.pesleague.pl/
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 27.11.2008, 22:44
Luu... napisał(a):Wyświetl post
jest jakaś strona o Pro Evolution Soccer 2009 gdzie znajdę jakieś dodatki/patche czy coś tak ogólnie dobra strona o tej grze
http://issonline.pl
najlepsza strona o PESIE, duzo mozna znalesc na samej stronie a jeszcze wiecej na forum

edit: minimalnie sie spoznilem ;]
Odpowiedz cytując
nowy_piotrek
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 28.11.2008, 13:29
podrzuccie jakies ip serwera non-steam cs, 16-20 graczy, bez zadnych udziwnien.

Życie bym dał, za krakowską Wisłę...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 28.11.2008, 15:40
Mialem kilka dni temu napisac o nowym Far Cry`u. Ci co graja lub juz przeszli niech sobie odpuszcza czytanie tego co tu mam do napisania natomiast reszta niech uwaznie przeczyta co mam do napisania. Otoz Far Cry 2 jest sukcesorem poprzedniczki, dziela studia Crytek. I okazuje sie to juz nie jest ten stary Far Cry! Z calym szacunkiem dla Cryteka ale obecne dzielo UbiSoftu jest lepsze. Pod kazdym wzgledem. Kompletny realizm, swoboda w dzialniach, w podejmowaniu misji, rdzewienie(!) broni. To wszystko i wiele wiecej wplywa na realizm. Rowniez grafika ktora przedstawia obraz Afryki wrecz olsniewa. Jesli chodzi o bajery to mamy tu nawet chorobe. Malarie. Jestesmy chhorzy na malarie i jesli nie wezmiemy lekow mniej wiecej co 30 minut to ekran nam zrobi sie zielony i czeka nas powolny zgon. Oczywiscie medykamenty rowniez sie koncza i trzeba je w jakis sposob zdobyc. Jak? Nie napisze niech gracze sami dojda do tego jak. Oczywiscie gra nie jest pozbawiona wad, czasem durna sztuczna inteligencja, sporo uproszczen(nawet jak na tak realistyczny tytul).

Mimo to osmiele sie stwierdzic ze jest to absolutnie Gra Anno Domini 2008. Po prostu mamy do czynienia z przelomem w dziejach komputerowych FPS`ow.
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Od: 04.2008

Stary 29.11.2008, 01:24
Czy tylko posiadacze orginalnych gier ,moga grac w Fifie 09 w sieci z innymi graczami?prosze o odp.
Odpowiedz cytując
wisłaWieczysta
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 29.11.2008, 17:03
grał ktoś w gre TUROK

fajna gierka
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 01.12.2008, 12:36
Myślę że info godne informacji : Od dzisiaj w sieci sklepów Biedronka (nie wszystkich),można nabyć za 9,99zł! rewelacyjne oryginalne gry,sam dziś specjalnie wstałem o 8 i pognałem do Biedy i zakupiłem 6 tytułów.
Wklejam strone z gazetki z ofertą gier http://img340.imageshack.us/img340/6...7391660uj9.jpg
Aha śpieszcie się
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 01.12.2008, 12:49
Mogles mi wczesniej o tym powiedziec.... kupilbym sobie cos(w kolekcji brak mi NWN 1 i Medieval total War 1...).
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów