|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gratulacje ![]() Tyle ludzi zawsze oblewają,więc nie ma dziwota Chciałem sie jeszcze zapytać czy mieliście stres na egzaminie czy nie? Bo mi każdy mówi,wszędzie czytam,że nerwy itd :szok: a u mnie nie bylo żadnej spinki (2 egzaminy),może co najwyżej w poczekalni jak czekałem na swoją kolej.Czyżbym był jakimś ewenementem? |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
u mnie było tak, że jak zdałem teorie to już o wiele mniejszy stres był
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ten wniosek masz Ty wypełnić, a zapisać się możesz z paszportem tyle ze musisz mieć ze sobą potwierdzenie zameldowania w urzędzie miasta Ci to wypiszą za 17 zł, nie wiem jak jest gdy się rezerwuje przez neta ale gdy idziesz normalnie z numerkiem to pokazujesz wpłate,papiery z Osk, dostajesz termin i nara
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:49.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
nio ja teraz zdałem za drugim razem....
za pierwszym razem ulali mnie na sprzęganiu... |
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Apropo posta Teda.
Korzystał ktoś z tego elektronicznego systemu zapisu do kolejki ![]()
©
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
no ja własnie sie zapisałem przez neta, tylko czekam juz 2h i nadal niema tego emaila potwierdzajacego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
mialem na egzaminie taka sytuacje, ze jechalem droga podpozadkowana i na skrzyzowaniu, z grzecznosci chcial mnie przepuscic samochod jadacy droga z pierwszenstwem. Mozna skorzystac z takiej okazji i jechac czy bedzie to nie stosowanie sie do znakow
pytalem instruktora kiedys o to ale to stary dziadek i jest pewnie niedoinformowany... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Bo na egzaminie dostaniesz wynik negatywny - z powodu nie stosowania się do znaków i zasad ruchu ). Poprostu jak chłop stoi to pokaż mu ręką żeby przejechał, a u egzaminatora będziesz miał plus że stosujesz się do znaków.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Masz się trzymać przepisów, a w tym momencie wymuszasz pierwszeństwo. Tak samo opieprz dostałem jak "podziekowałem" światłami awaryjnymi kierowcy z sąsiedniego pasa ruchu, który zwolnił bym się zmieścił i wjechał przed niego. Jak usłyszałem: "nigdzie w Kodeksie drogowym" nie jest napisane o możliwości takiego stosowania tychze świateł". I w sumie racja. Z tego też powodu zawsze polecam wszystkim termin egzaminu praktycznego, który ja wybrałem, tzn sobota 7.30 Taki termin daje gwarancje, że jeździsz sam dla siebie, na drogach pusto, mnie to pasowało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ponawiam
a i czy sa kolejki przy kasach do opłaty? z tym terminem rano jest dobra myśl, chyba tez sobie taki wezme, wole dluzej zaczekac a zdac za 1 razem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:49.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
nieaktualne
Powód: xyz
Ostatnio edytowane przez Tisu : 26.02.2023 o godz. 16:43.
![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
panow ktorzy uwazaja ze na egzaminie nie wolno korzystac z czyjes uprzejmosci zapraszam do tematu innego forum
Przepuszczanie na egzaminie Wypowiadaja sie tam rowniez instruktorzy. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Guest
|
|
|
Mam pytanie. Prawko zdałem 29 paź , czyli prawie 2 tygodnie temu. Wchodzę co jakiś czas na stronę www.kierowca.pwpw.pl wpisuje pesel i dane i pojawia mi się przez cały czas takie komunikat ''Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.'' . Czy ta stronka wogóle jest aktualizowana ? Czy jest możliwość ,że jeszcze nic nie zrobili w sprawie tego prawka ? Dodam ,że zdawałem w Tarnowie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
bądź cierpliwy. nieoczekiwanie moze nagle się pojawić "Przyjęto dokument w urzędzie, dokument do odbioru".
Najlepiej jednak zadzwonić i sie wypytać. ![]()
TYLKO WISŁA
udzd
|
|
|
|
Guest
|
|
|
No dzisiaj dzwoniłem i mi baba powiedziała ,że jeśli jest tak napisane to jeszcze dokumenty nie zostały wysłane...;/
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
gimnazjum nr 9. an-car i elita
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasami przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych ... podania ręki."
![]() http://www.odliczamy.pl/lech/500/obraz.png |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
ja na teoretycznym padlem, 3 bledy!! TAK SIE KONCZY SPRAWDZANIE I POPRAWIANIE :(!@
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
cos sa chujowe te zapisy przez neta na mord.krakow.pl
zapisałem sie w czwartek na jutro i miało przyjsc potwierdzenie, niema go wiec pewnie bede musial isc tam i stac w kolejce -.- |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja przed pierwszym nie miałem wcale stresu, teoria na luziku ale miałem pecha i zamiast micry dostałem corse ( Kielce ) i oblałem bo nigdy nie siedziałem w corsie. Boje sie tego że za drugim razem będzie większy stres
![]()
Perkele!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może ktoś podrzucić fotki z opisem gdzie co jest w aveo pod maską i światła? Jakieś rady przed 1 egzaminem(łączonym)?
chodziło mi bardziej o zdjęcie które światło jest które,ale i tak dzięki, no i zdałeś za 2 podejśćiem?
Ostatnio edytowane przez Andrzej_TSW : 11.11.2008 o godz. 23:06.
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chevrolet AVEO
(egzaminują na nim w Lublinie, Toruniu, Opolu i Krakowie) ![]() 1. Filtr powietrza 2. Korek wlewu oleju 3. Zbiornik płynu hamulcowego / sprzęgłowego 4. Zbiornik płynu chłodzącego 5. Skrzynka bezpieczników i przekaźników 6. Akumulator 7. Zbiornik płynu do spryskiwacza 8. Zbiornik płynu wspomagania układu kierowniczego 9. Miarka poziomu oleju silnikowego (tzw. bagnet) SWIATLA ::::: Pozycyjne – raz przekręcić na lewej wajsze (tej, którą się kierunkowskazy włącza). Od razu zapali się też światełko tablicy rejestracyjnej. Mijania – dwa razy przekręcić. Drogowe – wajha od siebie. Przeciwmgielne tylne – czarny okragły przycisk na tablicy, po prawej stronie kierownicy Awaryjne – czerwony przycisk, zaraz obok przeciwmgielnych. Światła hamowania to wiadomo, hamulec naciskasz. Światła cofania – wrzucasz bieg wsteczny. Kierunkowskazy też wiadomo jak. egzamin: bralem laczany ale jak dla mnie okazalo sie to za duzym wyzwaniem i tamtego dnia cieszylem sie tylko z zaliczonych testow ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a wg. mnie do placu powinno byc obowiazkowo wymiana koła rozumie ze egz by sie baaaaardzo wydłuzyl ale jednak jest to praktyczne i mozna by to rozwiazac w ten sposob ze np jedna osoba na 10 zdajacych byla by losowana do wymiany koła, co za tym idzie sila rzeczy kazdy by sie z tego w jakims tam stopniu przygotował glownie chodzi mi tu o niewiasty ktore nie raz majac prawo jazdy nie wiedza nawet gdzie jest takie kolo zapasowe..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale taka niewiasta nawet gdyby wiedziała gdzie ono się znajduje to jednak to wymaga troche siły, nie wiem czy poradziła by sobie z tym zadaniem
chyba ze nie doceniam pod tym względem płci pięknej
Ostatnio edytowane przez Andrzej_TSW : 11.11.2008 o godz. 23:15.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zdalem !!!!! za 3 razem ale wreszcie se powiodlo to byla moja ostatnia szansa !! bo wiadomo jakbym teraz nie zdal tododatkowe godziny i wszystko sie odwleka
ZE SZCZEREGO SZERCA ZYCZE WSZYSTKIM ZEBY ZDALI TO !! TRUDNO PRZYSZLO ALE WIEM WIEM ZE NIEKTORZY MECZA SIE PO 2 LATA Z TYM a pozatym wreszcie egzaminator okazal sie czlowiekiem bardzo mily ale tez pierwszy raz czulem sie pewnie na tym egzaminie !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Bardziej by się przydało np cofanie z przyczepą do placu...
![]() ZGODA Z JAGĄ
NIE ISTNIEJE! WISŁA & LECHIA |
|
|