|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
krok po kroku w TC ![]() zirytowałem się i zainstalowałem najnowszego Erasera - skutek bez zmian. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Chyba sami jeszcze nie wiedzą, bo ani na stronie Pucharu Polski, ani PZPN nie ma takiej informacji.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie Łobodzińskiego.
Ile on strzelił goli dla Wisły? ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jakies rok-poltora temu kupilem w sklepie Bit dysk twardy. Co jakis czas mi sie zawiesza, chcialem go im oddac na gwarancji, ale nie mam rachunku (tylko ich naklejka na dysku). Czy mi go przyjma ? Ew jezeli nie uznaja, to ile moze kosztowac naprawa ?
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Przyjma.Jak jest walniety to naprawiac raczej nie beda - zgraj co masz waznego.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Taki wynik przewidywałem
Dzieki wielkie!![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czym dojechac do zielonek? Skad jakiejs busy odjezdzaja? widzialem ze autobusy chyba 220 i 240 mpk tam jezdza ale troche dalej przystanek jest od mojego celu. Chodzi dokladnie o dojazd aby sie dostac na ulice Wiarusa. Pomoze ktos ? ;]
Ostatnio edytowane przez SV_ : 01.11.2008 o godz. 16:22.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Bardzo ważne i pilne !!!
Proszę o bardzo szybkie podanie stron na których mogę ściągnąć darmowe pliki karaoke najlepiej polski i najnowsze !!! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie jak podejrzewacie jutro beda duże korki na A4 bo nie wiem o której wyjechac zeby zdązyc na mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Swego czasu, tu na forum, była tapeta na pulpit "Szlachta Krakowska". Niestety nie mogę jej znaleźć. Mógłby mnie ktoś naprowadzić?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Dziś jechałam koło 15.00 A4 od Mysłowic to ruchu praktycznie nie było. Naprawde wyjątkowo pusto na drodze. Jutro podejrzewam, że może być troszke wiekszy, ale sądzę, że nie jakoś tragicznie, bo jednak oba wolne dni zrobiły swoje w tym roku i ruch się rozłozył. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ludzie pomóżcie!
Gdy odpalam PES 2009 pojawia się taki oto komunikat: Could not write license data! Please contact Customer Support for further instructions. dodam, ze gra jest oryginalna. Co robić? |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kumpel chce sobie ściągnąć telefon z USA. I pytanie czy bedzie on działać w Polsce?
![]()
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
moglby mi ktos polecic jakis w miare prosty w obsludze program do przerobki filmikow? konkretnie chodzi mi o to, zeby "przekrecic" film nakrecony aparatem. wiecie o co chodzi?
chyba ktos mnie zrozumial xD sprawa taka sama jak z fotkami, z tym ze filmu w np. office picture manager nie przekrece prosze pomozcie ![]() ![]()
po prostu Kasia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ma ktoś jakiś dobry, prosty poradnik do Excela?
Tylko taki, hm, dla głupich, bo ciotka potrzebuje to opanować, a w pewnym wieku już tak łatwo z kumaniem nie jest ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dostałem mandat od straży wiejskiej...
Spróbowałbym go nie zapłacić,więc mam pytanie,czy może ktoś z Was również dawno dawno temu nie zapłacił mandatu?Upomnieli się o niego?Pojawił się komornik,albo jakieś ponaglenie? ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Taka moja rada, zawsze jak ja dostaje mandat, to nigdy nie place go w calości odrazu tylko co miesiac przelewam np 20 złotych. i tak przez pare miechów jak sie uzbiera dana kwota ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
jak nie to ci naskoczyc moga. Gdzies po trzech latach sie przedawnia. A upomniec sie pewnie upomna, przyjdzie po jakims czasie ponaglenie do zaplaty.
Ostatnio edytowane przez nowy_piotrek : 02.11.2008 o godz. 10:14.
![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Po 3 latach na pewno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Posiada ktoś może film "7 dni do zdobycia tytułu" albo linki do niego? Mówili o nim w Lidze+ Extra przy omawianiu 9 kolejki. To był filmik o Oreście Lenczyku i GKS Bełchatów.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
kompletnie jest mi obcy temat pozyczek...
chcialbym pozyczyc 4000 PLN na 24 miesiace. Raty wychodza 166 zł + odsetki. jaki musze miec dochod by dostac taki kredyt, i czy na umowe zlecenie dostane? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
podrzuci ktos tematy motoryzacyjne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Zależy.. na jaki cel potrzebujesz te pieniądze. Możesz wziąść kartę kredytową albo np. w pko. Co do zatrudnienia, to w niektórych bankach tego nie sprawdzają. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Witam.
Zna ktoś może jakieś dobre, darmowe programy do tworzenia drzew genealogicznych ? ![]()
WISŁA NH-MN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Nikt nie sprawdzi gdzie pracujesz jakie masz dochody. mozesz powiedziec ze zarabiasz 3tys i oni tak wpisza.![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|