|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Co mam zrobić jeśli wygrałem aukcje na allegro i niedostałem emaila potwierdzającego mój zakup ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wysłać maila do sprzedającego z takim samym zapytaniem jakie umieściłeś w poście...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
1. Możecie polecic jakis darmowy dobry antywirus żeby się dał siagnac z neta
2. Czemu jak chce ogladnac film to w Winampie/ Windows Media Player nie widze obrazu tylko migają te wizualizacje |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
CREATIVE ZEN 4GB <-- może ktoś powiedzieć coś na temat tej mp4'ki? czytalem juz kilka opinii na jej temat ale im wiecej tym lepiej
. A może polecicie jakieś podobne (duży ekran, ładna jakość,niska cena ale mogłabybyć lepsza bateria)?co do dobrych antyvirow to tylko Avast! wystarczy sie zarejestrowac i dostajemy za free cd key. Mam od pol roku i nie nazekam Powód: Wisła Kraków!
Ostatnio edytowane przez kuba-wisla : 30.10.2008 o godz. 18:58.
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jeżeli masz na myśli tem wysyłany przez Allegro to nie wiem ile juz czekasz ale godzinnym opóźnieniem bym sie nie martwił. To jest wysyłane przez automat więc musisz dostac jezeli doszło do transakcji. Napisz maila do Allegro.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Avast. Ja uzywam od 2 lat i rowniez goraco polecam.
![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
polecam Avire - http://antivir-polska.info/
we wszystkich testach bije na glowe pozostale darmowe antyvirusy i wiekszosc komercyjnych. + Spybot Search & Destroy p.s. oczywiscie testach nie robionych na zamowienie.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 30.10.2008 o godz. 20:08.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Takie pytanie - korzysta ktoś z internetu z GH net ? Jak sie sprawuje ? Jest na co narzekac ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
slyszal cos ktos o life net ? prv
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czym obrobic mp3 ? Tzn chce wyciac kawalek ze srodka.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
kojarzy ktoś co to za nuta leciała wczoraj w czasie przerwie meczu? taki polski rap o stadionie piłce itd
![]()
nie kłóć się z idiotą, bo zawsze sprowadzi rozmowę na swoj poziom i pokona doświadczeniem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ściągnij sobie programik Audacity. Darmowy i bardzo przydatny, bez problemu wytniesz kawalek z piosenki. Jezeli przy zapisywaniu mp3 poprosi programik o pliczek "lame" to zaznacz go w folderze winampa
Powód: Literówka :P
Ostatnio edytowane przez buldus : 30.10.2008 o godz. 21:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
http://pl.youtube.com/watch?v=8JxY4ZSUSZQ Powód: orto
Ostatnio edytowane przez kriz69 : 30.10.2008 o godz. 22:07.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
ponawiam pytanie ![]()
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() ile ty masz lat.. beke kręci uherek z ciebie a ty sie dajesz .. jak nie chcesz na małych gwoździkach to mozesz do ściany przymocowac listewke do ktorej bedziesz przybijal gwoździki i po klopotach ale jak bedziesz malymi gwozdzikami przybijal do 'golej'sciany to nic si eprzeciez nie stanie. 3 gwozdziki na szal starcza przeciez , potem najwyzej gips i farba i masz sciane nowka sztuka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Psuj......
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Ludwik Bazylow, Historia Powszechna 1789 - 1918 Poszukuję takiej książki, przekopałem internetowe księgarnie i nikt nie ma, a jeżeli znajduje się w spisie to pisze, że produkt niedostępny i kicha. Nie znacie może jakiś stron księgarni w Krakowie, które prowadzą sprzedaż wysyłkową lub coś tędy? W Częstochowie obadałem i też tej książki nie spotkałem, chyba że jestem ślepy. EDIT: Przepraszam, już nieaktualne. Udało mi się znaleźć. ![]()
Ostatnio edytowane przez _ukoL : 31.10.2008 o godz. 10:31.
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chce przegrac film z kamery na dysk/dvd. Jak to zrobic ? Kamera jest na mini kasetki. Posiadam kabel laczacy kamere z USB, jaki program jest do tego jeszcze potrzebny ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jeśli automatycznie ci się nie otwiera po podłączeniu kamery do komputera to powinieneś zainstalować specjalne sterowniki adekwatne do twojej kamery, jeśli nie miałeś takich w zestawie z kamerą to musisz poszukać po internecie.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
A ja mam pytanie czysto teoretyczne. A mianowicie jeśli ktoś nie zda egzaminów po I semestrze i zostanie wyrzucony ze szkoły lub sam będzie chciał już ją opuścić to co taki delikwent ma zrobić ? Jest już automatycznie skazany na wojsko ? Czy ma jeszcze jakieś szanse w postaci zapisania się do szkoły typu Żak czy Cosinus. Jest takie coś w ogóle możliwe w środku roku szkolnego?
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy wie ktoś może gdzie pochowany jest Henryk Reyman? Wiem, że na Cmentarzu Rakowickim ale nie wiem jaka aleja i kwatera, a zbliża się dzień Wszystkich Świętych i chciałbym odwiedzić grób wybitnego wiślaka,próbowałem szukać na tej stronie http://zck-krakow.pl/ ale nie znajdują bo wyczytałem, że jeszcze nie mają w systemie wszystkich grobów.
Byłbym wdzięczny na odpowiedź. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W katalogu mam dwa pliki avi. Łącznie 3,6gb, które chciałbym odzyskać. Klikam usuń - dowiaduję się, że nie ma takich plików (nie znaleziono pliku C:\....). Jakieś pomysły co z tym fantem zrobić? Oprócz formatu dysku
![]() [add]total commander 7.01 - próba zarówno przez to jak i przez kosz - tak. Jak próbuję je odpalić "nie znaleziono pliku". Irytująca sprawa ![]() Powód: add
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 31.10.2008 o godz. 16:22.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ciekawa sprawa
![]() Rozumiem ze korzystasz z windows commandera ,lub czegos podobnego i probowales usunac tak przeniesieniem do kosza, jak i winodows/total commanderem? ps. a jak chcesz odpalic te aviki to co sie dzieje? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś kiedy będzie losowanie par ćwierćfinałowych Pucharu Polski
![]() Ty |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
sprawa wyglada tak. mam starego iPoda z 2006 roku, mam tez Viste na ktora nie moge zainstowalac iTunes'a, jest jakis komputerowy magik ktory wie jak to zainstalowac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie wiecie czasem czy jutro otwarte są sklepy typu Obi Praktiker M1 itp
z góry dzięki wielkie za odpowiedź!! |
|