|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ważne,że jesteśmy nadal w pucharach.
Słabo,żałośnie. Moim skromnym zdaniem potencjał osobowy jaki posiada, obecna, Wisła już się wyczerpał. Dotyczy to zarówno zawodników, jak i sztab szkoleniowy. Ci pierwsi nic nowego nam pokazać już nie mogą, bo labo nie chcą, albo co gorsza nie umieją. Zeszly seozn tylko zacimnił sytuacje. Jest co najmniej średnio. Co do szoleniowców, wiem ,ze zaraz posypią się kamienie w moim kierunku, ale cóż, mam takie a nie inne zdanie. Skorża wybitnie stracił koncepcje. Wstawia Cantoro, nie wim po co? gdzie jest Barreto? W meczach ligowych wystawia Łobodzińskiego, czemu nie szuka kogoś innego, choćby Małecki. Dawidowski od biedy, on przynajmniej raz na x- prób dośrodkowuje w przeciwieństwie do Łobodzińskiego. Czekam na rowiązania i przetasowania. A nic nie widzę, nawet prób podjęcia rewolucji. Skorża trzyma się starego składu, bo wie, że jak przegra to zawsze ma wymówkę, a o nią, wiadomo, zawsze trudniej jak się coś zmienia,eksperymentuje. Po drugie. Marcello. Zamiast grać siedzi na ławce kosztem słbiutkiego Głowackiego, któremu jest raczej bliżej do końca kariery niż dalej. Po trzecie. Nie wiem gdzie się podziewa Barreto, który zagrałby napewno lepiej, bo gorzej się nie da od Cantoro. I tak wymieniać, by można błędy od liku. ALe SKorża zostanie,bo na nikogo lepszego nas nie stać. Tylko dlatego. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
|
|