|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
![]() Cytat:
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak włożymy kartę ( z full pakietem ) z Cyfry+ do dekodera z Multipakietu ( bez anteny itd ) będą chodziły te kanały które są na karcie od Cyfry ? PILNE !
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak pzelozysz karte C+ do decodera C+ bedzie chodzilo, ale czasami trzeba przeinstaloac kanaly- znaczy sie znalesc.Ale nie rozumiem pytania bez anteny?
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W pierwszej kolejności proponuję zakup dźwiękówki. Świetna jest Audigy 2 ZS, poszukaj na Allegro bowiem normalnie w sklepach nie jest już sprzedawana. Ja sam na nią polowałem, udało mi się, 120 zł i to do gry (także FPS) do której, nie oszukujmy się, potrzebny jest dźwięk z wyższej pólki Mam do niej słuchaweczki Creative HS600, dźwięk śmiga fenomenalnie i w grze, i muzyce, i filmach.Pisząc o wyrzucie pieniędzy w błoto mam na myśli pewną rzecz. Jestem stałym użytkownikiem dwóch komputerów: PC i laptopa. Na pierwszym Audigy 2 ZS, na drugim zintegrowana Realtek '97. Przepinam dosyć często słuchaweczki. Różnica w dźwięku kolosalna na plus, oczywiście, dźwięku PCtowego. Przemyśl czy aby na pewno do CS'a potrzebujesz dźwięk bajeczny Jeżeli tak, Audigy 2 ZS (ok 120 zł) + Creative HS600 (60 zł) to świetne połączenie.Słuchaweczki Dźwiekóweczka 1 Dźwiękóweczka 2 Reasumując: polecam podaną wyżej konfigurację jeżeli chodzi o jakość dźwięku. Tani zestawik, ale bardzo wydajny i sprawający satysfakcję. Popytaj jeszcze na forach o opinię innych ludzi żeby nie było że Cię roluję Ja jestem w pełni zadowolony, choć wiadomo, każdy na ten temat może powiedzieć coś innego Jak się pospieszysz to masz jeszcze szansę wyciągnąć Aud 2 ZS z Allegro. Jeśli nie, pozostaje Ci jeszcze: http://allegro.pl/item432467015_creative_sound_blaster_x_fi_xtreme_g amer_box.html#photo Na temat wyżej podanej się nie wypowiadam bo nie użytkowałem. Krążą jednak słuchy że to tzw "kastrat" i nie warto tyle płacić. Czy to prawda? Nie jestem w stanie powiedzieć ![]()
Ostatnio edytowane przez michu-k : 18.09.2008 o godz. 13:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
chodziło mi o to czy będą działay wszystkei kanały z C+ jeśli taką kartę włożymy do dekodera z Multipakietu ( Multipakiet==> TV, Internet, z Telekomunikacji Polskiej ) ![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Raczej na stowe nie bo karta C+ jest wspomagana przez decoder czy cos takiego zeby utrudnic zdekodowanie. ![]() ,
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ile kosztuje wyrobienie paszportu? i ile się czeka? Jestem studentem, także jakaś zniżka powinna być
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Karta C+ nie jest powiazana z dekoderem w żaden sposób. Wszystko zależy jaki jest sytem kodowania wykorzystany w tym dekoderze od multipakietu. A jaka tam jest karta do niego włożona normalnie? Jeśli taka jak od C+ satelity tak samo opisana z tyłu tymi samymi nazwami systemow kodowania to powinno działać. Ale czy do multipakietu dostaje się dekoder czy tylko liveboxa? Sa tam wogole jakies karty?
Ostatnio edytowane przez MatMario : 18.09.2008 o godz. 15:51.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Pierwsze słysze o zniżkach dla studentów przy wyrabianiu paszportu. Ja czekałem na paszport 3 tygodnie jak wyrabiałem, kumpel robił nie dawno zrobili w 2 tygodnie. Różnie z tym bywa jak nie trafisz na zgreda i powiesz że zależy Ci na czasie może da rade nawet szybciej. ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
2 tygodnie i był gotowy (kobieta w okienku powiedziała, że zajmie to 3-4) - zniżka dla studentów jest - płacisz 50% - bodajże 75zł.
![]() |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dzięki za odp
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czy u Wislakow i w Jamie są kanały TVP Sport albo TVP Info?
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie. Słyszałem, że dzisiejszy mecz Wisły jest transmitowany na TVP Sport. Nie jest czasem też na TVP Info?
![]()
,,Kibic jest od tego by wspierać swoją drużynę, a nie by wspierać najlepszych"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jest
pincet znaków ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Kolega wysłał mi na maila zdjęcie,które moge podglądnąć na mailu a przy zapisywaniiu pisze coś takiego :
[zalaczniki.zip typ pliku : archiwum WinRAR-a(ZIP) Chodzi o brak Winrara czy co? :/ Dodam,że po zapisaniu wygląda to tak jakby było zapakowane a podglądnąć zdjęcia sie nie da i zdjęcie jest w jakimś zjeba*** pliku. |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie znajde dobrego ortopede
![]() GdYbYm MóGł CoFnĄć CzAs i PoMyŚlEć NaD WyBoReM...
NaWeT DrUgI RaZ WyBrAłByM Tą SaMą DrOgE |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
no to kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonkę z tym zdjęciem w mailu i daj zapisz jako... w nazwie np foto.jpg i zapisz... o ile to jest jpg ale myślę że tak ![]() ![]()
Hmmmmm....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie:
JAk się nazywał rumuśki piłkarz co grał u nas za czasów Petrescu był pomocnikiem rozwiazano z nim bodajże kontrakt;> bo nie moge sobie przypomnieć ![]() Z góry dzieki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hristu Chiacu?
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez michu-k : 18.09.2008 o godz. 23:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Powód: Wisła pany !!!
Ostatnio edytowane przez wroobel88 : 18.09.2008 o godz. 22:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie:
sprzedaż biletów dla posiadaczy karnetów na rewanżowy mecz z Tottenhamem trwa do 23 września. Czy zakup biletu z karnetem po tej dacie również będzie po niższej, zniżkowej cenie, czy tej normalnej? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ściągając gry na PS2 z internetu (torrenty) wystarczy tylko nagrać (nero) je na płytkę dvd czy trzeba je dodatkowo konwertować jakimś programem na obsługiwane formaty?
![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Gdzie można kupić kurczaka z rożna
Tylko nie zielone z Tesco Dawniej były takie budy np: na rogu Miodowej i Starowiślnej albo Kleparzu. Może gdzieś jeszcze taka budka stoi albo w knajpie mają takie rożen. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jak z Łagiewnik dojechac na reymonta
|
|
|