|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
David. ja bym sie dopytał w MORD-zie czy to nie pomyłka, bo chyba nie chcesz pojsc na egzamin pokazujesz mu dokument tożasomosci a on CI mowi że nie masz 18 i masz pozdawane
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Taa zadzwoniłem i mi kobieta, mówi: 'dobrze,że pan dzwoni.'
i chujnia... |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Chodził ktoś z Was na kurs na ul. Centralną lub Felicjanek do LOK-u? Chciałbym wiedzieć ile trwają lekcje. Słyszałem, że 5 godzin dziennie, ale jak dla mnie to jest... nierealne. Jutro idę na pierwszą lekcje i chciałbym wiedzieć przed na ile mam się przygotować psychicznie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
No to ja sie pochwale
![]() Zdałem dzisiaj za drugim razem ![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
czyli mialem racje ? bo sie zgubilem.
skoro masz urodziny 09.08 to najwczesniej mozesz zdawac 09.08 ? po prostu pani w okienku nie zauwazyla - nie zwrocila uwagi. dziwne bo powinno jej wyjsc na komputerze ze nie ma mozliwosci zapisania cie na egzamin. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie jest przyśpieszona teoria po ile godzin najwięcej i czy drożej za prawko wychodzi ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
tyle ze nie dalo sie wczesniej wziasc papierow zeby dojezdzic reszte godzin przed egzaminem ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ja egzamin mam juz wsumie jutro
wzialem laczony PS: trzeba odswiezyc temat ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i gowno :/ ale i tak najlepsi zdaja za drugim
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie wyspales sie w nocy to nie zdales
![]() na czym Cie oblal? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zebys wiedzial ze to chyba przez niewyspanie poprostu brak koncentracji na Ofiar Dabia jak zjezdza sie w prawo z Nowohuckiej za mostem na swiatlach ze skrajnie lewego podczas skretu wrypalem sie na prawy glupi bardzo glupi blad poprostu zajechalem droge
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ja się pochwalę, zdane za pierwszym w poniedziałek. Teraz tylko czekać na blankiecik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dzwonie do Morsu to kobieta nie ma pojęcia, więc Was się pytam czy na książeczkę wojskową można przystępować do egzaminu. Nie mam wyjścia,bo mi dokumenty ukradli, ten jest mój jedyny.
Z drugiej strony skoro tam nie wiedza to kto ma ****a wiedzieć, nie wiem do ustawy mam zaględnąć. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
nie mozna. na 95%
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokladnie za miesiac i jeden dzien moje drugie podejscie
tym razem czekalem dlugo na egzamin bo 5 sierpnia mi wyznaczyla kobita w okienku na 24.09 :/ ... ale teraz okres "zajobu" juz minal chyba bo wakacje sie koncza ludzie po robotach po szkolach zima niedlugo to nie robia wtedy tak prawka ![]() |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ja rowniez czekam miesiac na egzamin i chwała Bogu ze nie dwa albo i wiecej.
termin mam na 25 wrzesnia o godzinie 10.30,mialem mozliwosc wyboru o 7, 8.30 dobrze wybrałem godzinę ? w sumie o tej godzinie juz nie powinno byc korkow ? ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ja robiłem prawko w innym dużym mieście. zdawałem o godzinie 13 i byly duże korki. To wpływa bardzo pozytywnie na nas. Stoisz w korku i wszystko gówno Cie obchodzi. jezeli rano to wzialbym na 7. Pozdraiam i życzę powodzenia
aaa... w marcu skonczylem 18 lat a 17 czerwca miałem już prawko A i B |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale z drugiej strony jazda w korku powoduje przedłużenie egzaminu, bo przecież musisz wykonać wszystkie części egzaminu. Po za tym na niektórych duży ruch podczas egzaminu może działać jeszcze bardziej stresująco. Ja zdawałem podczas w miarę małego natężenia ruchu i nie było problemu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zdałem za drugim razem w dniu 21 sierpnia
Egzamin zaczął się o 6.15 .. warto było rano zdawać.. zero korków... pusto na drogach w KrK i egzamin trwał ledwie 30 min :] i wynik pozytywny.. teraz tylko oczekiwać na papierek ![]() |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
gratulacje Jaszczur90 oby mnie tez sie powiodlo za miesiac
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co nie zmienia faktu że dzisiaj potwierdziła sie teza że najlepsi zdają za 2 razem Na jakiej stronce można sprawdzić kiedy prawko do odebrania?![]() ZGODA Z JAGĄ
NIE ISTNIEJE! WISŁA & LECHIA |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
najbardziej aktualne dane są tutaj: https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ChomikNH, Jantar na Basztowej. Od poniedziałku do piątku od 15.00 do 19.30. Potem ruszasz na miasto i też szybko idzie. Ja, mimo że pracuję, wyjeżdżiłem 30 godzin w niecały miesiąc. Gdybym nie pracował to max 2 tygodnie. Dziś zdałem wewnętrzny, no i jutro na Koszykarską zanieść papiery. Obym nie czekał więcej niż miesiąc...
gratulacje artek. Jaką miałeś trasę? ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rondo Dywizjonu 308 w prawo, potem 2 ronda prosto, skręt w osiedle, tam parkowanie, dojechałem do Arki, i potem prosto już do ośrodka, nie powiem ci dokładnie ale mniej więcej tak, pare przejazdów przez tory, dosc długa trasa po bocznych uliczkach, chciał mnie złapać na stella-sawickiego na skręcaniu w lewo (tam jest pas dosc długo ale w pierwszym miejscu jest zakaz wiecie o czym mówie?) ale ogólnie jeden błąd zrobiony, i to głupi, bo jechałem za długo na 2 biegu (wg niego, nie chciałem wrzucac 3 jak sie toczyłem za ciężarówką niecałe 40km/h)
Koper, link nie działa ![]() ZGODA Z JAGĄ
NIE ISTNIEJE! WISŁA & LECHIA |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
dziwne bo u mnie działa. Być może jakiś firewalle Ci blokuje. U mnie pyta czy można zaufać stronie i można śmiało śmigać.
Jak nie to masz jeszcze tutaj: http://www.bip.krakow.pl/?dok_id=904...y=typ%3Dpj Z tym, że tutaj opóźnione jest ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ile czekaliście na papier ? Ja już czekam w 1,5 tygodnia ( mieszkam w Krakowie ).. ile można czekać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
a ja dziś (czekałem z 3 godziny, a jak) dostałem termin na 3. października. Nie jest źle. Wolałbym raczej jechać w prawo z Koszykarskiej, ale się zobaczy
W każdym razie nie będę płakał, jak nie zdam ![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i jak jest w końcu z kategorią A? od kiedy wchodzi w życie przepis, że można zdawać od 24?
w ogóle gdzie najlepiej robić kurs na A? jakie koszty?(ok 900?) ile się czeka na egzamin, ile osób zdaje itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member