The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2008, 06:45
Deever napisał(a):Wyświetl post
Najważniejszy był dziś występ Mateusza. Nic mnie tak nie cieszy jak wychowanek w pierwszym składzie. Znając forumowe obyczaje, wszyscy byliby zachwyceni np. transferem Kumbeva za 200 tys. ojro, bo wreszcie byłby wytęskniony transfer gotówkowy, tymczasem okazuje się, że mamy w kadrze chłopaka, który niedługo będzie sobie z powodzeniem radził w tej nędznej lidze. Oprócz tego nie trzeba było za niego płacić, jest on Polakiem i wychowankiem naszego Klubu, i jeszcze w dodatku jest młody i cała kariera przed nim. Brawo Mateusz, masz się od kogo uczyć i wykorzystaj to. Ja bym Cię za Kumbeva (dla mnie prywatnie symbol zagranicznej miernoty od pierwszych meczów w Dykobolii) w życiu nie zamienił.

Obok niego drugi bohater tego meczu, Peter "stary, darmowy, wynalazek nieudacznika Bednarza, piłkarski szrot, idiota-który-zgodził-się-na-niesprawiedliwy-kontrakt-motywacyjny" Singlar. W chwili obecnej lepszy od Baszcza, co oznacza, że mamy do czynienia z facetem, który ma papiery na bycie NAJLEPSZYM prawym obrońcą w naszej arcymocnej lidze.

Dwa przysłowia na koniec.

1. Pieniądze nie grają.
2. Nie wszystko złoto, co się świeci.

Dziękuję.
Skoro o tych kontraktach motywacyjnych próbujesz przemycić przy Singlarze to dodaj jeszcze - Łobodziński na kontrakcie motywacyjnym - a grał tak leniwie i makabrycznie że go Cleber musiał zrugać (gra tak od dłuższego czasu). Jak widać kontrakt motywacyjny nie jest panaceum na całe zło. M.Kowalskiego zauważyłem w zeszłym sezonie po meczach z Jagiellonią w PE. W Białymstoku dobrze się zaprezentował.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów