|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wracajac do meczu Legii to dla mnie to jest niepojete, ze graja najwazniejszy mecz w sezonie i nie sa przygotowani na 100%, a trener jeszcze otwarcie o tym mowi. Moze trzeba bylo skrocic okres wygrzewania tylkow na Malediwach i rozpoczac przygotwania wczesniej tak zeby forma byla na czas. Czasy sie zmienily, dawniej puchary zaczynalismy w sierpniu ale teraz jestesmy w dupie i trzeba sie dostosowac do nowych okolicznosci. Moze nawet liga powinna startowac wczesniej tak jak austriacka zeby nie byl glupich tlumaczen. Najpierw sie kluby zabijaja o awans do pucharow, a jak przychodzi co do czego to terminy nie pasuja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dlaczego Legia nie poniosla zadnej kary za zeszloroczne Wilno(ich wewnetrze protesty i zakazy mnie nie obchodza).Najpierw mowilo sie o zawieszeniu nawet na 5 lat ,potem o 2 a ci graja sobie w najlepsze juz w tym roku.
Pisze bo ciekaw jestem jakie Wisla poniosla by konsekwencje ,w moim przekonaniu na pewno w tym roku w pucharach by nas nie bylo. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Złozyli odwołanie ktore zostalo rozważone i przyjete. To juz bylo wiadomo jakies pol roku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
w zawieszeniu
czyli jak coś teraz zrobią to zostaną wyrzuceni na 5 lat czy ile oni tam dostali..
Ostatnio edytowane przez e : 18.07.2008 o godz. 16:15.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
zostaną wywaleni na 2 lata, potem zawieszenie na pięć.
![]() .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cytat:
wiemy wszyscy, że Legia ma chody w pzpnie, ale że UEFA jest za Legią to nie wiedziałem... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Prosta sprawa UEFA dzieli pilkarska europe na :(bogaci) MY i (biedni) oni.
W przypadku Wisly byla wysoka kara bo : oni skrzywdzili NAS a w przypadku Legii : oni pobili sie miedzy soba Byl jeszcze trzeci przypadek gdy sedzia oberwal w glowe z trybun na meczu bogatej czesci Europy ( nie pamietam jakie kluby a oberwal sedzia Frisk) i kara bylo tylko kilka meczy bez publicznosci. I nie bylo tekstow o barbarzyncach stadionowych... I jeszcze cos do poczytania: http://rafalstec.blox.pl/2008/07/Leg...zi-utrata.html
Ostatnio edytowane przez piotr 0704 dortmund : 18.07.2008 o godz. 20:30.
![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wystarczy to, że niezatapialny Listuś powiedział, że pomoże Legii w uzyskaniu jak najmniejszego wymiaru kary...
Pamiętamy, że po incydencie z Miśkiem powiedział, że "nie wypada mu się wstawiać za Wisła, bo to jakby się wstawiał za Miśkiem"...Teraz nie wstawiał się za tymi ludźmi z Wilna, prawda? Ale szczerze mówiąc to już dawno mnie to nie rusza, nie interesuje mnie tak PZPN jak i Legia, przykro mi. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A może tak zejdziemy z tematu protestu kibiców Legii na ziemię? Przecież wszyscy wiemy, że polskie kluby i polska reprezentacja potrafią się "spiąć" przeciwko silnemu przeciwnikowi (przeważnie gramy nieźle, nawet gdy przegrywamy, to nie dając plamy - i zapomnijmy tu o ostatnich mistrzostwach Europy), natomiast do rangi problemu urasta czasami koncentracja w obliczu przeciwnika z niższej półki. Dla naszego polskiego rozdmuchanego ego kluby z Austrii, Norwegii, Białorusi, Kazachstanu czy innych Gruzji to przez długie lata był przeciwnik niegodzien uwagi. I tu tkwi istota problemu - spinamy się tylko na "markowych" przeciwników, a tych teoretycznie słabszych olewamy. To jest przyczyna porażek - Valerenga czy Dinamo Tibilisi to zespoły, które przyjeżdżając powinny błagać o jak najniższy wymiar kary, a tymczasem oni się stawiają!
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
Przynanie przez klub miejsca do trzymania flag, dania hajsu na farbe to troche za malo zeby cokolwiek powstało. Najwazniejsza jest w tym wszystkim pasja, zajawa, poswiecanie czasu kosztem innych rzeczy. Cała Legia zawsze razem! z wyjatkami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,54...zo_lepiej.html
Ale dyletant. Ciekawe co powie jak za dwa tygodnie przyjadą zza Bugu z worem goli... Najlepszy tekst "Maciej Iwański też pierwszy raz grał" . Pierwszy raz w życiu? Biedak przeniósł się z malusieńkiego Lubina do WIELKIEGO klubu ,który trafił w I rundzie wstępnej pucharu UEFA na światowego potentata z Białorusi i strach spowodował totalny zanik umiejętności. Współczuć tylko tym piłkarzom trenerom i najbardziej kibicom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,54...m_Beitaru.html
Jeśli Skorża jest 'zaskoczony' na dwa dni przed spotkaniem, to ja nie wróże zbyt dobrze karierze Wisły w pucharach w tym roku. Z wielu powodów. Just saying... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie, to akurat zły przykład ![]() Przy okazji chciałbym przypomnieć, że to nie temat transferowy... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Jeśli tak, to mógłby nie siać paniki
Ale tak czy inaczej, ziarenko wątpliwości we mnie to zasiało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W "PS" czytałem cały wywiad, w podanym linku wycięli z niego tylko jedną wypowiedź, tak więc nie sugerowałbym się tym zbytnio.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
dorotja: napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 29.07.2008 o godz. 14:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ciekawe skad oni wzieli 25 chlopa, ktorych zglosili do UEFA ? Pewnie jakis leszczy z ME dokoptowali, ktorzy i tak nie maja szans na gre. To rownie dobrze mogli kontuzjowanego Grzelaka zglosic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jedna osoba chętna na wyjazd Legii + 150 anonimowych
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...l?ticaid=1654f ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja mam tylko takie pytanie, z dupy ,nie przecze, ale nurtuje mnie to juz od 2 tygodni
![]() Dlaczego we wszystkich mediach mowi sie Homel jak klub nazywa sie Gomel Dla potwierdzenia link z herbem.Mialem rok ruski w szkole, alfabetu sie nie nauczylem ale moja kobita co zdawala mature z niego ,mowi ze to G - zreszta na zagranicznych stronach tez pisane jest Gomel http://soccerway.com/teams/belarus/fc-gomel/ ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gomel jest po rosyjsku. Po białorusku to FC Homel.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
I jeszcze coś: Cytat:
Nie wygląda to dla Legii za dobrze ... Powód: Czin Jama
Ostatnio edytowane przez Paweł : 30.07.2008 o godz. 12:48.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Hahaha już to widzę, chyba że naprawdę Ci " kibice " mają już pusty przelot w głowach, nie chce myśleć co ich spotka jak na Białorusi zrobią rozruby widać ze Ci co piszą nie żyli w PRL i nie znają realiów reżimowych ...
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
hahahahahaha
dla lekkiego sprowokowania rozmowy tutaj i super expresie: Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Kijek oczywiście super ekspres należy zlac ciepłym moczem natomiast jeśli mam być szczery to avanti na białorusi to chyba najskuteczniejsza metoda ( o ile nie jedyna ) na pozbycie sie ITI. Oczywiście będzie to okupione dużymi stratam dla Was ale ma szansę powodzenia. Pytanie tylko czy warto? Na szczęście ja nie muszę sobie na nie odpowiadać. Nie zazdroszczę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Avanti na Bialorusi to moze byc skuteczna metoda na darmowe wakacje w ich 'domach odpoczynku'
![]() Jak bylem pewien ze Legia ten dwumecz wygra, bo ten caly Homel to w tym sezonie idzie na spotkanie 2 ligi ,to teraz na prawde nie wiem. Ogolnie to powodzenia ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie wątpie....ale w imię słusznej sprawy
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Super Express napisał(a):
No i kto teraz podskoczy... ![]() |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Offline |
|
pamietaMY. Warszawa 1944 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|