The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.07.2008, 07:24
Czy ktos sie orientuje czy po tym jak w druzynie Legii zagral Roger to czy po ewentualnym transferze do innego klubu bedzie mogl grac w pucharach? Wiem ze zwykle nie mozna, ale moze na tak niskim poziomie rozgrywek jest to jednak mozliwe.
DysoN
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.07.2008, 07:42
OK ale wieksza satysfkacja przynajmniej w lidze bylo ograc Legie eliminujaca taki dajmy na to Utrecht niz bedzie ograc Legie odpadajaca z takim Homelem. Co to za osiagniecie ograc taka Legie i zdobyc mistrzostwo
amatorskiej ekstraklasy, a potrm odpasc na pierwszym rywalu w pucharach. Silni rywale sa nam potrzebni, zeby wywierac presje. Niech Lech i Legia ugraja wiecej w Europie w tym sezonie to moze za rok jak sie uda
dostac do pucharow to nasze podejscie nie bedzie wygladac tak jak tym razem.
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 18.07.2008, 09:01
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Forma Legii żenująca...
a mi sie najmniej podobało... 90 minuta, rozpaczliwe ataki, a "kibice" siedzą cicho... Chore...
Przeciez nie ma zadnego zakazu dopingu, kto chce ten dopinguje, jakos chetnych brak.
Klub stworzy swoje "stowarzyszenie" swoja grupe kotra bedzie tez tworzyla oprawy i zobaczymy

chore to jest to ze przyjezdzaja ogorki a ci nie potrafia im strzelic chociaz jednej bramki i graja jak ****y.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 18.07.2008, 09:17
O ile Lech zaskoczył mnie pozytywnie, bo nie myślałem, że aż tak łatwą przeprawę będą mieli z tymi Azerami, to Legia zaskoczyła "in minus". Przecież z takimi drużynami to powinien zespół Legii pokonać nawet w wakacyjnej dyspozycji. A tu klops. Arrubarrena.

P.S. Kijek, Nędza wróć!
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
dawidex4
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 18.07.2008, 09:33
Ale legia zaliczyła postęp. Jest lepiej niż rok temu w wilnie No a Leszek nie najgorzej.
Powód: Caps Lock nie działa ?
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 18.07.2008 o godz. 10:11.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.07.2008, 09:44
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
mecz w wykonaniu Legii cienki. Ale jak czytam tu niektórych to ogarnia mnie śmiech. Legia zazwyczaj tak ma, że musi 'przejść' ten okres po zgrupowaniach. Za dwa tygodnie to będzie zupełnie inna drużyna(wtedy będzie rewanż, a wcześniej rozegra jeszcze mecz o SP i mecz ligowy). Złapie świeżość. Co do Lecha, teraz mają lepszą formę od Legii. Ale czy dobrą formę można utrzymywać długo? Czy oby nie za wcześniej Lech ją złapał? Okażę się już niedługo. Swoją drogą, skoro Legia tak niemiłosiernie ogrywała Wisłę w tamtym sezonie, to co w stanie z Wisła jest zrobić Beitar? Strach myśleć
Oglądałeś te mecze? Jak można mówić o formie Lecha? Lech był kompletnie bez formy, a i tak 1-0 było najniższym wymiarem kary. To co powiedział Szczęsny po meczu Legii. Nie wygrywanie z takimi rywalami czterema bramkami to obciach. Prawda jest taka, że Legia i Lech grały z drużynami na poziomie środka tabeli naszej pierwszej ligi, powiem więcej, tam trudno było wypatrzeć chociaż jednego piłkarza, który mógłby sobie poradzić w ekstraklasie.

Nie wierzę, żeby Legia i Lech nie przeszły dalej, jeżeli ktoś z tej dwójki odpadnie to będzie wielki wstyd, nie dlatego, że odpada, bo to się zdarza, tylko dlatego, że rywale są po prostu żałośni.

Ale kiepska forma Legii i Lecha cieszy, bo jest szansa odskoczyć na kilka punktów już na starcie ligi.
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 18.07.2008, 09:46
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Ale kiepska forma Legii i Lecha cieszy, bo jest szansa odskoczyć na kilka punktów już na starcie ligi.
Pod warunkiem ze Super-Wisełka jest w mega formie i bedzie wszystkich łoic.

Odskoczcie nawet na 10 pkt, ja w to wbijam **** bo sa rzeczy w tej piłce noznej całej wazniejsze niz wynik i fetowanie piłkarzy.

Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
P.S. Kijek, Nędza wróć!
Jesli mam decydowac, to Nie dziekuje

Ta Arrua nie był taki najgorszy wczoraj - byli gorsi

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
Zygmunt.Król
Member

Od: 04.2008

Stary 18.07.2008, 10:41
e napisał(a):
Nie Polska, tylko Legia.
Legia , Lech i inni nie reprezentują Polski (jako ogól) tylko własne kluby..

W 4 literach mam kto nas wyprzedza.

A co mam im kibicować? życze im jak najgorzej!

[quote=Maćko;569537]Już myślałem, że to tylko ja jestem tak "antypolski"(swoją drogą śmieszne określenie tej sytuacji) i "niepatriotyczny"(to samo, co poprzednio).
Ja kibicuję tylko Wiśle i w ciemnej dupie mam to, co kto o tym myśli.
[quote]

No i wydało jakie nieślubne, wirtualne dziecko spłodził tatko Maćko - no i ten identyczny, niepodrabialny brak poczucia humoru na punkcie własnej osoby...

Legia kolejny raz kompletnie nieprzygotowana do sezonu. I to nie tylko "zasługa" Urbana. To coś wczorajsze było jak mecz z Austrią za Dariusza W - deja vu. (Może wystękają jakie 1:1 za 2 tyg ?)
Po takich wątpliwych atrakcjach zabieram rodzinę i wybywam na trzy tygodnie - może nie będą tam dochodziły informacje o polskiej lidze (popatrzymy czy w Polsce nie przyjął by się futbol gelicki i hurling

Nie dajcie się "militarystycznym siłom z Marsa" tzn. dajcie powód aby mogli odwiedzić Ścianę Płaczu
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 18.07.2008, 11:18
Nie wiem skąd to zdziwienie.

Ja jestem tylko lekko zaskoczony in plus postawą Lecha. Ograł azerskie Chelsea - więc dopiero odpadną w kolejnej rundzie.

Co do Legii - osiągnęła i tak świetny wynik jak na swoje możliwości. 0-0 u siebie daje dużo możliwości na wyjeździe. Legia ma teraz z 40% szans na awans, a więc sporo. A pewnie w rewanżu będą w trochę lepszej formie.

Co nie zmienia faktu, że Białorusini to absolutny szczyt możliwości. Podobnie jak dla nas Beitar.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.07.2008, 12:31
Co ITI robi tym biednym Legionistom że wiecznie protestują?
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 18.07.2008, 13:03
Nie wiem.
Wiem natomiast, ze protest nobilituje. Wynosi protestujacego na wyzszy poziom, nadaje zyciu wiekszy sens niz miarowe walenie w beben czy odpalanie rac. Taki protestujacy pecznieje z dumy gdy odwieczny wrog mu zyczy powodzenia w tej slusznej (wg protestujacego) walce.
Zajebiscie jest protestowac.

Gdybym byl za Legia, na bank bym protestowal. Wszedzie. W domu, w pracy, w lozku z baba.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 18.07.2008, 13:49
Mecz beznadziejny,czasami bylo uczucie jak podczas ogladania napisow koncowych w kinie....czyli "niech to przeleci i idziemy do domu".
Arurarurarutarurabarena nadaje sie na brata blizniaka Nedzy.Giza prawie sie polamal ale nie byl lepszy.
Lech wygral - gratulacje.

Widac Wy znowu o protescie Skoro nie wiecie co ITI robi kibicom w Warszawie to dowedzcie sie i przestancie o tym pisac bo to sie nudne robi. Kazdy kibic Legii ktory na meczu widzi cos wiecej niz boisko i robi cos wiecej niz wpierniczanie kielbasy wie o co chodzi to wystarczy.Szczerze mowiac tlumaczylismy kibicom innych druzyn o co chodzi ale skoro do nich to nie dociera to...coz, w d... mamy co o tym myslicie Nie ma zakazu kibicowania.Kto chce ten kibicuje...Za doping nikt nikogo nie leje po ryju ( bo takie bajki tez mozna poczytac) --- Ogolnie kwestie kibicowskie to chyba nie w tym temacie.

Dobiora si do dupy ( moze kiedys...wszak idziemy z duchem czasu) do waszych ultras i zrobia wam za plecami grupe "namaszczonych" a reszte nazwa bandytami...moze wtedy dotrze cokolwiek do glowek
Tez bedziecie albo bandytami, albo wyselekcjonowanymi niczym ziemniaki na Laysa kibicami pod dyktando.

Amen

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.07.2008, 13:52
Mnie zmiażdzył wczoraj Giza. W co ten człowiek gra ?
Podobnie Rengifo z Lecha.

To już wiem dlaczego my się nie wzmacniamy .
..
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 18.07.2008, 13:54
Kreseq'u, mam nadzieję, że my się nie doczekamy tak pojebanego "zarządu". To jest to, co mnie pociesza, gdy ktoś psioczy na nasz - ta możliwość spojrzenia na sytuację na Ł3.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 18.07.2008, 14:07
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Kreseq'u, mam nadzieję, że my się nie doczekamy tak pojebanego "zarządu". To jest to, co mnie pociesza, gdy ktoś psioczy na nasz - ta możliwość spojrzenia na sytuację na Ł3.
A co jest takiego zlego w zarzadzie Legii ?

Oczywiscie prosze o spojrzenie z punktu "szarego obywatela" a nie goscia ktory z wypiekami na twarzy macha kartonikami.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 18.07.2008, 14:20
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Mecz beznadziejny,czasami bylo uczucie jak podczas ogladania napisow koncowych w kinie....czyli "niech to przeleci i idziemy do domu".
Arurarurarutarurabarena nadaje sie na brata blizniaka Nedzy.Giza prawie sie polamal ale nie byl lepszy.
Lech wygral - gratulacje.

Widac Wy znowu o protescie Skoro nie wiecie co ITI robi kibicom w Warszawie to dowedzcie sie i przestancie o tym pisac bo to sie nudne robi. Kazdy kibic Legii ktory na meczu widzi cos wiecej niz boisko i robi cos wiecej niz wpierniczanie kielbasy wie o co chodzi to wystarczy.Szczerze mowiac tlumaczylismy kibicom innych druzyn o co chodzi ale skoro do nich to nie dociera to...coz, w d... mamy co o tym myslicie Nie ma zakazu kibicowania.Kto chce ten kibicuje...Za doping nikt nikogo nie leje po ryju ( bo takie bajki tez mozna poczytac) --- Ogolnie kwestie kibicowskie to chyba nie w tym temacie.

Dobiora si do dupy ( moze kiedys...wszak idziemy z duchem czasu) do waszych ultras i zrobia wam za plecami grupe "namaszczonych" a reszte nazwa bandytami...moze wtedy dotrze cokolwiek do glowek
Tez bedziecie albo bandytami, albo wyselekcjonowanymi niczym ziemniaki na Laysa kibicami pod dyktando.

Amen
No ale ile to można protestować? Cały ostatni sezon niby był protest, a teraz będzie kolejny i za rok kolejny... Piłka nożna nie jest dla kibiców, a dla działaczy (Przynajmniej w większości klubów europejskich) i trzeba się z tym pogodzić. Komentator może nawet i słusznie mówił, że Legia gra tak ospale może przez ospałą atmosferę na trybunach (Choć akurat to z całkowitym brakiem precyzji nie ma nic wspólnego). Pozwolę sobie na takie porównanie do religii: "Religia to nie jest wiara w księży, a wiara w Boga".
Odpowiedz cytując
Triodante
Member

Stary 18.07.2008, 14:26
Jeśli ta wzmocniona Legia ma wyglądać w przyszłym sezonie tak jak teraz to nie ma się czego bać. Z Legią w takiej mistrzowskiej dyspozycji nawet nasze rezerwy w superpucharze nie będą bez szans, zwłaszcza jeśli zagra supersnajper Giza. Żal tylko, że to kolejna kompromitacja idąca na konto polskich drużyn. To jedyna sytuacja gdy z blamażu Cracovii i Legii bardziej się martwię niż cieszę.

Jeśli na wyjeździe pójdą w ślady pasiastych to będę wdzięczny, że myśmy trafili na Beitar, a nie na BATE Borysów.
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.07.2008, 14:26
Cytat:
Przeciez nie ma zadnego zakazu dopingu, kto chce ten dopinguje, jakos chetnych brak.
Klub stworzy swoje "stowarzyszenie" swoja grupe kotra bedzie tez tworzyla oprawy i zobaczymy
Będzie jak na RedBullu, gorzej dla Was jak się znajdą tacy co będą kręcić doping robić oprawy dla ITI. Chociaż myślałem że z czasem będzie rozłam kryta - żyleta, na razie ta jedność jest imponująca.

Cytat:
Ja jestem tylko lekko zaskoczony in plus postawą Lecha. Ograł azerskie Chelsea - więc dopiero odpadną w kolejnej rundzie.

Co do Legii - osiągnęła i tak świetny wynik jak na swoje możliwości. 0-0 u siebie daje dużo możliwości na wyjeździe. Legia ma teraz z 40% szans na awans, a więc sporo. A pewnie w rewanżu będą w trochę lepszej formie.
To już jest... śmieszne... ludzie do cholery jasnej, z obiema tymi drużynami w formie wygrywamy w 90% przypadków. Bez formy w 60%, a że ktoś jest w beznadziejnej formie to inna sprawa. Proszę już tak nie upodlać tego polskiego futbolu. A z Beitarem w formie też byśmy wygrali, tylko o ten aspekt się ja właśnie boję, o formę.

Cytat:
A co jest takiego zlego w zarzadzie Legii ?

Oczywiscie prosze o spojrzenie z punktu "szarego obywatela" a nie goscia ktory z wypiekami na twarzy macha kartonikami.
Decyzje tego zarządu:
-samodzielne zakazy stadionowe, które nijak mają się do sądowych.
-separacja kibiców z tzw. "listy niebezpiecznych" na określone miejsca trybuny krytej
-kręcenie filmów każdej osoby wchodzącej na Żyletę.
-pamiętamy te akcje z transparentami, flamastrami...

7 kotów tak się nie dzieje w normalnym klubie przy normalnym zarządzie.

Cytat:
No ale ile to można protestować? Cały ostatni sezon niby był protest, a teraz będzie kolejny i za rok kolejny... Piłka nożna nie jest dla kibiców, a dla działaczy (Przynajmniej w większości klubów europejskich) i trzeba się z tym pogodzić.
Protestować można do skutku, jeżeli wyjdziemy z założenia że piłka nożna nie jest dla kibiców, to za 5-10 lat będziemy wszyscy siedzieć, a pan Steward wlepi nam mandat za to że wstaliśmy po jakiejś akcji (Totenham), i wpiszą nam to w papierach i nie dostaniemy karnetu na następną rundę. Abstrakcja? Wszystko kiedyś było abstrakcyjne. Piłka Nożna dla kibiców, inaczej to wszystko nie ma sensu.

Cytat:
Pozwolę sobie na takie porównanie do religii: "Religia to nie jest wiara w księży, a wiara w Boga"
Więc albo można olać księży i do kościoła nie pójść, albo naiwnie idealistycznie można wierzyć że można zmienić księży. Gra jest warta świeczki.
Powód: kosmetyka
Ostatnio edytowane przez Kurt : 18.07.2008 o godz. 14:49.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 18.07.2008, 14:27
Ile trzeba będzie. Zajmij się swoim podwórkiem a protest ten zostaw w rękach Legionistów. Oni będą decydować ile, jak i po co.
Jeśli teraz fani Legii się ugną to klub wraz z Walterem będą nimi sterować jak marionetkami.

W pełni popieram ten protest.. choć do końca nie można go tak nazwać bo jak pisał ktoś nikt nikomu nie broni dopingować itp itd,.. a jednak coraz mniej osób jest popierających działania ITI.
Nawet pikniki z krytej powoli rozumieją że działają na szkodę Legii. Po prostu zniszczyli to na co pracowało kilkanaście lat wielu zasłużonych fanów Legii, i na których teraz nałożyli zakazy w formie podziękowania. Z których zrobiono teraz grożnych bandytów, którzy niby działają/li na szkodę Legii. Trudno to będzie teraz odbudować...z czasem może wróci normalność, byle tylko tego typu Walterów było jak najmniej, bo każdy następny to następna cegiełka do rozjeb**ania ruchu kibicowskiego w Polscę.
Ostatnio edytowane przez e : 18.07.2008 o godz. 14:35.
Odpowiedz cytując
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 18.07.2008, 14:32
wiem jedno że Legia bez kibiców nie istnieje i tutaj tym protestem nie uderzacie w ITI tylko w piłkarzy i pokazujecie że piłkarze nie grają dla nikogo a oczekujecje od nich wyników. Zastanówcie sie...

do e:
spoko niech sie nie uginaja, to moze powalcza o majstra w 2025r.Nie nasz problem.
Odpowiedz cytując
Triodante
Member

Stary 18.07.2008, 14:37
Brak dopingu to szkodzenie własnemu klubowi i drużynie, a nie Walterowi, Miklasowi i spółce. Doping jest potrzebny legijnym piłkarzom, a nie wierchuszce popijającej szampana na trybunie honorowej więc nie pojmuję tego typu protestów. Ale to w sumie nie nasz problem.
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 18.07.2008, 14:41
Niestety... trzeba coś poświęcić żeby coś zyskać.

Krótko- to jest sprawa Legii i będą robić co będą uwazać za słuszne.
Nam nic do tego.
Ostatnio edytowane przez e : 18.07.2008 o godz. 14:47.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 18.07.2008, 14:41
Kurt C. napisał(a):Wyświetl post
Decyzje tego zarządu:
-samodzielne zakazy stadionowe, które nijak mają się do sądowych.
-separacja kibiców z tzw. "listy niebezpiecznych" na określone miejsca trybuny krytej
-kręcenie filmów każdej osoby wchodzącej na Żyletę.
-pamiętamy te akcje z transparentami, flamastrami...

7 kotów tak się nie dzieje w normalnym klubie przy normalnym zarządzie.
A Wilno widziałeś? Przez pseudokibiców Legii klub by stracił europejskie puchary, a co za tym idzie pieniądze na 5 lat. Aż takie dziwne to to nie jest.

Kurt C. napisał(a):Wyświetl post
Więc albo można olać księży i do kościoła nie pójść, albo naiwnie idealistycznie można wierzyć że można zmienić księży. Gra jest warta świeczki.
Chodzi mi o to, że powinno się chodzić na mecze wspierając swój klub, piłkarzy olewając zarząd. Zarząd to nie klub, klub to coś więcej.
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.07.2008, 14:47
Cytat:
A Wilno widziałeś? Przez pseudokibiców Legii klub by stracił europejskie puchary, a co za tym idzie pieniądze na 5 lat. Aż takie dziwne to to nie jest.
Ale od ścigania tych pseudokibiców jest policja, sądy. A tu ITI bawi się w wewnętrzną policję, która wrzuca zakazy wszystkim których zna, bo udzielają się w SKLW, czy Nieznanych Sprawcach czy mają jakąś tam ilość wyjazdów.

Cytat:
Chodzi mi o to, że powinno się chodzić na mecze wspierając swój klub, piłkarzy olewając zarząd. Zarząd to nie klub, klub to coś więcej.
Ciężko wspierać swój klub, bo pytanie czy to jeszcze jest Twój klub czy za 3 miesiące nie zmieni nazwy na ITI Warszawa, kiedy ludzie którzy prowadząc doping, tworząc oprawy, poświęcali lata dla tego klubu, nie mogą z tych sukcesów na boisku cieszyć się z Tobą.

Cytat:
Nie istnieje wolnosc bez granic wolnosci
Jasne, pytanie tylko gdzie owa granica będzie... Moim zdaniem to nie jest normalne traktowanie kibiców i wolność jest zbyt mocno ograniczona.

Cytat:
wiem jedno że Legia bez kibiców nie istnieje i tutaj tym protestem nie uderzacie w ITI tylko w piłkarzy i pokazujecie że piłkarze nie grają dla nikogo a oczekujecje od nich wyników. Zastanówcie sie...
Zawodnikom za to płacą, niezależnie czy grają pod dopingiem czy bez dopingu, w kontrakcie nie mają napisane że maja grać dobrze tylko w sytuacji, kiedy będzie doping. Piłkarze grają w tym momencie dla Waltera, poza tym grają dla Legii coś dla nich powinno to znaczyć.

Cytat:
spoko niech sie nie uginaja, to moze powalcza o majstra w 2025r.Nie nasz problem.
A ja bym powiedział, że w przypadku ugięcia się może to też być nasz problem i całej kibicowskiej polski. Bywają rzeczy ważniejsze od majstrów, poza tym co to za majster, kiedy nie możesz się z niego cieszyć z ludźmi którzy tworzą Legie kibicowsko.
Powód: przeniesienie...
Ostatnio edytowane przez Kurt : 18.07.2008 o godz. 14:59.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
kijekSMK
Junior Member

Od: 08.2003

Stary 18.07.2008, 14:50
Triodante napisał(a):Wyświetl post
Brak dopingu to szkodzenie własnemu klubowi i drużynie, a nie Walterowi, Miklasowi i spółce. Doping jest potrzebny legijnym piłkarzom, a nie wierchuszce popijającej szampana na trybunie honorowej więc nie pojmuję tego typu protestów. Ale to w sumie nie nasz problem.
To podaj przyklad innej formy protestu - ta uderza w pilkarzy ale niestety to chyba jedyna forma jaka mozna prowadzic. "pikniki z krytej" juz dawno zrozumialy co wielokrotnie objawia sie tym iz ow w/w pikniki intonuja TE piosenki.
"Przed meczem powiedziałem chłopakom że My mamy 'eLke' w sercu a wiślacy Białą gwiazde jedynie na koszulkach i tym się właśnie różnimy" - Marek Jóźwiak
Odpowiedz cytując
piotr 0704 dortmund
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.07.2008, 14:56
Troche nie to miejsce ale czytam i nie rozumiem tych zali.
Przeciez caly problem jaki teraz maja jest wynikiem miedzy innymi "oprawy" jaka zaprezentowali w Wilnie.
Sami wymusili takie podejscie ze strony klubu - srajac do wlasnego gniazda.

Niech protestuja dalej, pokazuja tym ze dla nich ich klub jest najmniej wazny w tej sprawie

Nie istnieje wolnosc bez granic wolnosci
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
Odpowiedz cytując
Aimable
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.07.2008, 15:19
Jak dla mnie jest jednak różnica między brakiem dopingu lub bojkotowaniem meczów a szydzeniem i wyśmiewaniem zawodników, jakkolwiek by nie grali.
Poza tym protest i jego forma jest oczywiście w 100% sprawą Legii... Ciężką sprawą bo sytuacja jest wieloaspektowa i niejednoznaczna, czego dowodem są dyskusje i kłótnie na legijnych stronach i forach.
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!!
Odpowiedz cytując
gackos
Senior Member

Stary 18.07.2008, 15:21
Ja też uważam, że to sprawa kibiców Legii co będą robić, chociaż w pełni popieram ich protest.

BTW Jeżeli chodzi o mecz to nie tylko jeden Pan Iwański miał wczoraj słabą formę, niektóre komentarze Pana z TVP były rozbrajające
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 18.07.2008, 15:29
kijekSMK napisał(a):Wyświetl post
To podaj przyklad innej formy protestu
Slyszales o "brudnym protescie" w zenskim pierdlu w Armagh, w 1979 r ?

Moze cos takiego ?
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 18.07.2008, 15:38
kijekSMK napisał(a):Wyświetl post
To podaj przyklad innej formy protestu - ta uderza w pilkarzy ale niestety to chyba jedyna forma jaka mozna prowadzic. "pikniki z krytej" juz dawno zrozumialy co wielokrotnie objawia sie tym iz ow w/w pikniki intonuja TE piosenki.
Uderza w piłkarzy, ale nie zarząd, który to frekwencje olewa. Dla ITI ważne aby burd nie było,a jak trzeba będzie podadzą fałszywe informację za pomocą swoich portali, tak jak to było w zeszłym roku z okazji prezentacji drużyny. Można jakieś flagi wywieszać krytykujące i ośmieszające zarząd. Można spróbować zrobić coś takiego jak robiła Wisła, czyli wyjść z meczu na kilka minut w jego trakcie. Takie protesty będą widoczne, choćby za pomocą mediów, a dokładniej telewizji. Natomiast jak nie przychodzą kibice na mecz to wszyscy się tylko śmieją, że Legia ma kibiców tylko na forach internetowych, a wspieranie piłkarz ich nie obchodzi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów