|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Czy ktos sie orientuje czy po tym jak w druzynie Legii zagral Roger to czy po ewentualnym transferze do innego klubu bedzie mogl grac w pucharach? Wiem ze zwykle nie mozna, ale moze na tak niskim poziomie rozgrywek jest to jednak mozliwe.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
OK ale wieksza satysfkacja przynajmniej w lidze bylo ograc Legie eliminujaca taki dajmy na to Utrecht niz bedzie ograc Legie odpadajaca z takim Homelem. Co to za osiagniecie ograc taka Legie i zdobyc mistrzostwo
amatorskiej ekstraklasy, a potrm odpasc na pierwszym rywalu w pucharach. Silni rywale sa nam potrzebni, zeby wywierac presje. Niech Lech i Legia ugraja wiecej w Europie w tym sezonie to moze za rok jak sie uda dostac do pucharow to nasze podejscie nie bedzie wygladac tak jak tym razem. |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
Klub stworzy swoje "stowarzyszenie" swoja grupe kotra bedzie tez tworzyla oprawy i zobaczymy chore to jest to ze przyjezdzaja ogorki a ci nie potrafia im strzelic chociaz jednej bramki i graja jak ****y. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
O ile Lech zaskoczył mnie pozytywnie, bo nie myślałem, że aż tak łatwą przeprawę będą mieli z tymi Azerami, to Legia zaskoczyła "in minus". Przecież z takimi drużynami to powinien zespół Legii pokonać nawet w wakacyjnej dyspozycji. A tu klops. Arrubarrena.
P.S. Kijek, Nędza wróć! ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ale legia zaliczyła postęp. Jest lepiej niż rok temu w wilnie
![]() No a Leszek nie najgorzej.Powód: Caps Lock nie działa ?
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 18.07.2008 o godz. 10:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Nie wierzę, żeby Legia i Lech nie przeszły dalej, jeżeli ktoś z tej dwójki odpadnie to będzie wielki wstyd, nie dlatego, że odpada, bo to się zdarza, tylko dlatego, że rywale są po prostu żałośni. Ale kiepska forma Legii i Lecha cieszy, bo jest szansa odskoczyć na kilka punktów już na starcie ligi. |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
Odskoczcie nawet na 10 pkt, ja w to wbijam **** bo sa rzeczy w tej piłce noznej całej wazniejsze niz wynik i fetowanie piłkarzy. Jesli mam decydowac, to Nie dziekuje Ta Arrua nie był taki najgorszy wczoraj - byli gorsi |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
e napisał(a):
Nie Polska, tylko Legia. Legia , Lech i inni nie reprezentują Polski (jako ogól) tylko własne kluby.. W 4 literach mam kto nas wyprzedza. A co mam im kibicować? życze im jak najgorzej! [quote=Maćko;569537]Już myślałem, że to tylko ja jestem tak "antypolski"(swoją drogą śmieszne określenie tej sytuacji) i "niepatriotyczny"(to samo, co poprzednio). Ja kibicuję tylko Wiśle i w ciemnej dupie mam to, co kto o tym myśli. [quote] No i wydało jakie nieślubne, wirtualne dziecko spłodził tatko Maćko - no i ten identyczny, niepodrabialny brak poczucia humoru na punkcie własnej osoby...![]() Legia kolejny raz kompletnie nieprzygotowana do sezonu. I to nie tylko "zasługa" Urbana. To coś wczorajsze było jak mecz z Austrią za Dariusza W - deja vu. (Może wystękają jakie 1:1 za 2 tyg ?) Po takich wątpliwych atrakcjach zabieram rodzinę i wybywam na trzy tygodnie - może nie będą tam dochodziły informacje o polskiej lidze (popatrzymy czy w Polsce nie przyjął by się futbol gelicki i hurling Nie dajcie się "militarystycznym siłom z Marsa" tzn. dajcie powód aby mogli odwiedzić Ścianę Płaczu |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie wiem skąd to zdziwienie.
Ja jestem tylko lekko zaskoczony in plus postawą Lecha. Ograł azerskie Chelsea - więc dopiero odpadną w kolejnej rundzie. Co do Legii - osiągnęła i tak świetny wynik jak na swoje możliwości. 0-0 u siebie daje dużo możliwości na wyjeździe. Legia ma teraz z 40% szans na awans, a więc sporo. A pewnie w rewanżu będą w trochę lepszej formie. Co nie zmienia faktu, że Białorusini to absolutny szczyt możliwości. Podobnie jak dla nas Beitar. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co ITI robi tym biednym Legionistom że wiecznie protestują?
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wiem.
Wiem natomiast, ze protest nobilituje. Wynosi protestujacego na wyzszy poziom, nadaje zyciu wiekszy sens niz miarowe walenie w beben czy odpalanie rac. Taki protestujacy pecznieje z dumy gdy odwieczny wrog mu zyczy powodzenia w tej slusznej (wg protestujacego) walce. Zajebiscie jest protestowac. Gdybym byl za Legia, na bank bym protestowal. Wszedzie. W domu, w pracy, w lozku z baba. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mecz beznadziejny,czasami bylo uczucie jak podczas ogladania napisow koncowych w kinie....czyli "niech to przeleci i idziemy do domu".
Arurarurarutarurabarena nadaje sie na brata blizniaka Nedzy.Giza prawie sie polamal ale nie byl lepszy. Lech wygral - gratulacje. Widac Wy znowu o protescie Skoro nie wiecie co ITI robi kibicom w Warszawie to dowedzcie sie i przestancie o tym pisac bo to sie nudne robi. Kazdy kibic Legii ktory na meczu widzi cos wiecej niz boisko i robi cos wiecej niz wpierniczanie kielbasy wie o co chodzi to wystarczy.Szczerze mowiac tlumaczylismy kibicom innych druzyn o co chodzi ale skoro do nich to nie dociera to...coz, w d... mamy co o tym myslicie Nie ma zakazu kibicowania.Kto chce ten kibicuje...Za doping nikt nikogo nie leje po ryju ( bo takie bajki tez mozna poczytac) --- Ogolnie kwestie kibicowskie to chyba nie w tym temacie.Dobiora si do dupy ( moze kiedys...wszak idziemy z duchem czasu) do waszych ultras i zrobia wam za plecami grupe "namaszczonych" a reszte nazwa bandytami...moze wtedy dotrze cokolwiek do glowek ![]() Tez bedziecie albo bandytami, albo wyselekcjonowanymi niczym ziemniaki na Laysa kibicami pod dyktando. Amen ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mnie zmiażdzył wczoraj Giza. W co ten człowiek gra ?
Podobnie Rengifo z Lecha. To już wiem dlaczego my się nie wzmacniamy .![]()
.
. |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kreseq'u, mam nadzieję, że my się nie doczekamy tak pojebanego "zarządu". To jest to, co mnie pociesza, gdy ktoś psioczy na nasz - ta możliwość spojrzenia na sytuację na Ł3.
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Oczywiscie prosze o spojrzenie z punktu "szarego obywatela" a nie goscia ktory z wypiekami na twarzy macha kartonikami. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jeśli ta wzmocniona Legia ma wyglądać w przyszłym sezonie tak jak teraz to nie ma się czego bać. Z Legią w takiej mistrzowskiej dyspozycji nawet nasze rezerwy w superpucharze nie będą bez szans, zwłaszcza jeśli zagra supersnajper Giza. Żal tylko, że to kolejna kompromitacja idąca na konto polskich drużyn. To jedyna sytuacja gdy z blamażu Cracovii i Legii bardziej się martwię niż cieszę.
Jeśli na wyjeździe pójdą w ślady pasiastych to będę wdzięczny, że myśmy trafili na Beitar, a nie na BATE Borysów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
-samodzielne zakazy stadionowe, które nijak mają się do sądowych. -separacja kibiców z tzw. "listy niebezpiecznych" na określone miejsca trybuny krytej -kręcenie filmów każdej osoby wchodzącej na Żyletę. -pamiętamy te akcje z transparentami, flamastrami... 7 kotów tak się nie dzieje w normalnym klubie przy normalnym zarządzie. Cytat:
Cytat:
Powód: kosmetyka
Ostatnio edytowane przez Kurt : 18.07.2008 o godz. 14:49.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile trzeba będzie. Zajmij się swoim podwórkiem a protest ten zostaw w rękach Legionistów. Oni będą decydować ile, jak i po co.
Jeśli teraz fani Legii się ugną to klub wraz z Walterem będą nimi sterować jak marionetkami. W pełni popieram ten protest.. choć do końca nie można go tak nazwać bo jak pisał ktoś nikt nikomu nie broni dopingować itp itd,.. a jednak coraz mniej osób jest popierających działania ITI. Nawet pikniki z krytej powoli rozumieją że działają na szkodę Legii. Po prostu zniszczyli to na co pracowało kilkanaście lat wielu zasłużonych fanów Legii, i na których teraz nałożyli zakazy w formie podziękowania. Z których zrobiono teraz grożnych bandytów, którzy niby działają/li na szkodę Legii. Trudno to będzie teraz odbudować...z czasem może wróci normalność, byle tylko tego typu Walterów było jak najmniej, bo każdy następny to następna cegiełka do rozjeb**ania ruchu kibicowskiego w Polscę.
Ostatnio edytowane przez e : 18.07.2008 o godz. 14:35.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
wiem jedno że Legia bez kibiców nie istnieje i tutaj tym protestem nie uderzacie w ITI tylko w piłkarzy i pokazujecie że piłkarze nie grają dla nikogo a oczekujecje od nich wyników. Zastanówcie sie...
do e: spoko niech sie nie uginaja, to moze powalcza o majstra w 2025r.Nie nasz problem. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Brak dopingu to szkodzenie własnemu klubowi i drużynie, a nie Walterowi, Miklasowi i spółce. Doping jest potrzebny legijnym piłkarzom, a nie wierchuszce popijającej szampana na trybunie honorowej więc nie pojmuję tego typu protestów. Ale to w sumie nie nasz problem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety... trzeba coś poświęcić żeby coś zyskać.
Krótko- to jest sprawa Legii i będą robić co będą uwazać za słuszne. Nam nic do tego.
Ostatnio edytowane przez e : 18.07.2008 o godz. 14:47.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chodzi mi o to, że powinno się chodzić na mecze wspierając swój klub, piłkarzy olewając zarząd. Zarząd to nie klub, klub to coś więcej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Powód: przeniesienie...
Ostatnio edytowane przez Kurt : 18.07.2008 o godz. 14:59.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|||||
|
|
Junior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
To podaj przyklad innej formy protestu - ta uderza w pilkarzy ale niestety to chyba jedyna forma jaka mozna prowadzic. "pikniki z krytej" juz dawno zrozumialy co wielokrotnie objawia sie tym iz ow w/w pikniki intonuja TE piosenki.
![]()
"Przed meczem powiedziałem chłopakom że My mamy 'eLke' w sercu a wiślacy Białą gwiazde jedynie na koszulkach i tym się właśnie różnimy" - Marek Jóźwiak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Troche nie to miejsce ale czytam i nie rozumiem tych zali.
Przeciez caly problem jaki teraz maja jest wynikiem miedzy innymi "oprawy" jaka zaprezentowali w Wilnie. Sami wymusili takie podejscie ze strony klubu - srajac do wlasnego gniazda. Niech protestuja dalej, pokazuja tym ze dla nich ich klub jest najmniej wazny w tej sprawie Nie istnieje wolnosc bez granic wolnosci ![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak dla mnie jest jednak różnica między brakiem dopingu lub bojkotowaniem meczów a szydzeniem i wyśmiewaniem zawodników, jakkolwiek by nie grali.
Poza tym protest i jego forma jest oczywiście w 100% sprawą Legii... Ciężką sprawą bo sytuacja jest wieloaspektowa i niejednoznaczna, czego dowodem są dyskusje i kłótnie na legijnych stronach i forach. ![]()
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też uważam, że to sprawa kibiców Legii co będą robić, chociaż w pełni popieram ich protest.
BTW Jeżeli chodzi o mecz to nie tylko jeden Pan Iwański miał wczoraj słabą formę, niektóre komentarze Pana z TVP były rozbrajające ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Slyszales o "brudnym protescie" w zenskim pierdlu w Armagh, w 1979 r ?
Moze cos takiego ? ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uderza w piłkarzy, ale nie zarząd, który to frekwencje olewa. Dla ITI ważne aby burd nie było,a jak trzeba będzie podadzą fałszywe informację za pomocą swoich portali, tak jak to było w zeszłym roku z okazji prezentacji drużyny. Można jakieś flagi wywieszać krytykujące i ośmieszające zarząd. Można spróbować zrobić coś takiego jak robiła Wisła, czyli wyjść z meczu na kilka minut w jego trakcie. Takie protesty będą widoczne, choćby za pomocą mediów, a dokładniej telewizji. Natomiast jak nie przychodzą kibice na mecz to wszyscy się tylko śmieją, że Legia ma kibiców tylko na forach internetowych, a wspieranie piłkarz ich nie obchodzi.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|