|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Blas Perez do środkowy napastnik grający w jakieś meksykańskiej drużynie.Z Korony to jeszcze Kusia widziałbym tak na marginesie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdybym był Bednarzem siedziałbym w Sofii i załatwiał transfer Nei'a.
Następnie pojechałbym do Kielc w celu załatwienia Hermaniego, na koniec pomyślałbym o bramkarzu. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ależ bujną wyobraźnię mają ci z WESZŁO!:
http://www.weszlo.com/news/604 ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Gdybym był Bednarzem wykupil bym tego pana: http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ex/profil.html
W Wolfsburgi nie gra juz zadnej roli i za okolo 200 tys Euro Wolfsburg by go oddal.. I wypozyczylbym tego skrzydlowego: http://www.transfermarkt.de/de/spiel...nu/profil.html (tego Wolfsburg tez chce sie pozbyc..) Na naszym rynku zainteresowalbym sie Hernanim i Sobolweskim z Korony. Pozdro ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gdybym był Bednarzem i nie miałbym gotówki na transfery to poszukałbym drugiego Clebera gdzieś w 2 lidze Portugalskiej któremu właśnie kończy sie kontrakt.Myśle że kilku takich twardzieli możnaby tam znaleźć za free skoro za takiego Jodłowca chcą 1,5 miliona Euro a za Hernaniego 500 tyś.Nei też zanim trafił do CSKA grał w Portugalskim Naval ale za niego Bułgarzy zapłacili 750 tyś Euro co jak widac opłaciło sie.
Moje skromne propozycje transferowe to: Micanski , Goliński .Myśle że wielkich kwot na nich nie trzeba by przeznaczać.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 23.07.2008 o godz. 07:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ten bramkarz Silnapaa może być strzałem w dziesiątkę. Prezentuje się aż nadto solidnie. Pytanie tylko jakie pieniądze Wisła jest w stanie za niego wyłożyć ? 400k na pewno nie.
Ale podsumujmy jakie są możliwości wzmocnienia składu. Silanpaa - wzmocnienie i godny rywal dla Pawełka Obrona - ? tutaj jak narazie nie poczyniono starań o wzmocnienia Pomoc - wróci Barreto, solidny, ale też słabo zdyscyplinowany piłkarz. Łapie dużo czerwonych kartek i jest niechętny do powrotu do Polski. Może Cleber przemówi do niego ![]() Atak - Nei, czyli potencjalnie najwyższy transfer w polskiej lidze. Pamiętam go z Naval i tam robił pozytywne wrażenie. W CSKA już niestety go straciłem z pola widzenia, ale podejrzewam, że jeśli się nie polepszył to przynajmniej nie pogorszył. Oprócz obrony, w każdej formacji mówi się o solidnym piłkarzu. Nie ma ściągania piłkarskiego szrotu. Może nie postępuje to tak szybko jak byśmy chcieli, ale jeśli wymienieni piłkarze przyjdą, to Wisła będzie miała spokojnie drużynę na fazę grupową uefa. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gdybym byl Bednarzem to sprowdzilbym do Wisly 2 pilkarzy z któymi Belenenses nie chce kontynuowac współpracy - Srodkowego pomocnika, Portugalczyka Hugo Leala i kamerunskiego napastnika Alberta Meyonga Ze. Hugo Leal swego czasu gral w Benifice, PSg i Atletico madryt. Fakt ze mu ostatnio nie szlo ale koles ktory rozegral po kilkadziesiat meczy w ligach francuskiej, hiszpaniskiej i portugalskiej nie moze byc slaby. Podobnnie jak byly reprezentat Kamerunu. Obaj sa swietnymi pilkarzam i obaj sa co najwazniejszed za darmo!!!!!!! (przynajmniej byli tydzien temu). Jezeli chodzi o finskiego bramkarza to statystyki ma fajne ale nie wiem czy nie lepiej za ta sama kase kupic jakiegos Polaka (Przyrowski,Stachowiak, Wyparlo). Zreszta przydalby sie jeszcze stoper (Jodlowiec, Hiszpan Paz, Outarra z Burkina Faso czy tez Brazylijczyk Hernani) oraz lewy pomocnik (Napoleoni z Widzewa).
Jednak w pierwszym rzędzie postaralbym sie o Kamerunczyka i Portugalczyka |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
dlaczego
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja bym postaral sie sprowadzic tego bramkarza :
http://futbol.pl/index_2602.php?a_25...tr=yes&r_13=54 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przydałoby się zainteresować tym Malarzem, chłop jest przyzwoitym bramkarzem. Nie wiem czemu, ale wolę polskich piłkarzy od zagranicznych (w tym przypadku od tego Fina). Myślę że nie miałby nic przeciwko grze w Polsce bo w PAO nie ma szans na grę, a do tego w Polsce żona na niego czeka ;]
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Kiedyś coś tam przebąkiwano o zainteresowaniu Wisły Malarzem. Jak się nie mylę jego samicą jest Daria Kabała. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli to prawda że Dariusz Żuraw olał Arkę, to znaczy że chwilowo nie ma planu - moze by go tak Bednarz skaptował do nas? Wydaje się że na ławę jako dziurołatacz obronny byłby w sam raz
![]() Wiem, że stary, wiem, ze nie perspyktywiczny ale na 5 meczów w sezonie (jak Kokos) mógłby być
Ostatnio edytowane przez Czesław : 25.07.2008 o godz. 10:57.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szukanie wzmocnień w lidze czeskiej nie było by złą rzeczą.
http://pl.youtube.com/watch?v=6bh9dhjF39M Napastnik Slovana z numerem 9 widać że nie jest byle jakim grajkiem. http://pl.youtube.com/watch?v=tpZVIwdIR9Y |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tez szukalem wzmocnien na youtube i znalazlem jednego zawodnika ktoremu warto sie przyjrzec...
http://pl.youtube.com/watch?v=-C1Fd5...eature=related Panie Bednarz do roboty!
Ostatnio edytowane przez e : 25.07.2008 o godz. 18:27.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja bym podał się do dymisji! Kończ waść ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Stary, r*******ś mi mięśnie czoła ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wielka szkoda ze ten gość jest nieosiągalny!Zobaczyć go live w swoim ukochanym klubie to było by coś pięknego
)=-F-O-R-Z-A<---->R-O-N-A-L-D-O-= |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak Legia odpadnie z FC Gomel czego im nie życze to może warto zainteresować sie kilkoma graczami z ligi Białoruskiej ? Skoro ich drużyny golą nas w pucharach (Dinamo Miński ograło Zagłębie Lubin,Szachtjor Soligorsk wyeliminował Cracovie, Reprezentacja do lat 19 przegryła niedawno z rówieśnikami z kraju Łukaszenki).
Nie wiem tylko na jakim poziomie maja Ci zawodnicy kontrakty w swoich klubach na Białorusi, jeśli zarabiają po 200 tyś Euro rocznie to raczej nie ma co marzyć o ściagnieciu kilku z nich. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ten Ondriej Smetana to nawet bardzo dobry pomysł..
Jest wysoki (197)yukształtowany mam nadzieje (26 l.) , wmiare zwinny co widac na filmiku, dobra gra głową i umie się zastawić.. A i nawet przystoiny I oczywiście cena która Wisły odstraszyc nie powinna 250 tysi .BTW: Wspaniale było by wyrwać ze Slovana ,Jana Polaka. 19 latka który w tamtym sezonie 17 razy wybiegał w podstawowej "11" zespołu z Liberca.
Ostatnio edytowane przez P@vel K@sprzyk : 30.07.2008 o godz. 08:17.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po meczu widać że brak nam zmienników na poziomie europejskim (Przeraziłem się po urazie Głowackiego)
na ligę taki skład wystarczy ale na puchary już nie :( a moje propozycje to Bramka A.Malarz - problemy w Panathinaikosie możliwe że zerwie kontrakt W.Kowalewski - do niego nie jestem w 100% przekonany A.Bieniek Obrona tu wzmocnienia są niezbędne Tomasz Wisio Hernani Jarosław Bieniuk Piotr Stawarczyk Pomocnicy/Napastnicy Adrian Budka Stefano Napoleoni Kamil Oziemczuk Łukasz Grzeszczyk Paweł Kaczmarek Paweł Zawistowski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|

|
||||||