The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2008, 21:04
Ocipieliscie ? Jakie "Brawo Mauro" ?!?!

Moze tak "Brawo Junior/Juszczyk" ?!

Mauro w ciagu 24 godzin rozegral 1,5 meczu, czego od niego chcecie ? Zastanowcie sie jeden z drugim, a nie powtarzajcie za pseudo-znawca Krzoska
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.07.2008, 21:05
Masakra to jest, ze nie mamy zadnego rezerwowego. Eh, Jasiek wroc ...
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 20.07.2008, 21:06
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Ojej straszne. Dzieki Mauro za walke przez 135 minut w ciagu 2 dni.
juz sie tak nie napinaj. wcale go to nieusprawiedliwa ze kiwal sie w obronie
Odpowiedz cytując
Fernando Redondo
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.07.2008, 21:06
Normalnie to jest śmiechu warte. Mam nadzieję że Bednarz ma plan awaryjny... A wzgardził Lewandowskim....
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Stary 20.07.2008, 21:07
Mauro się nieco wygłupił. Oglądałem końcowe 35-40 minut, podobała mi się gra Diaza.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.07.2008, 21:08
Samoth napisał(a):Wyświetl post
Czystamysz - A pomyślałeś o tym, że to kolejny pod rząd przegrany mecz z wieśniakami ze stolycy ?!
5 meczy i pięć pyt !
5 meczy? wtf? To jest pierwsza porażka z rzędu, a w tym roku przegraliśmy drugi z czterech meczy? chyba że mówisz o całym 21 wieku czy coś

EDIT: oczywiście trzy z pięciu meczy, moja pomyłka
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.07.2008 o godz. 21:10.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 20.07.2008, 21:10
Dziwne ze nikt nie dostrzega ze potrzebny jest konkurent dla Pawelka bo Juszczyk i Cebanu prezentuja poziom mlodej ekstraklasy.
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.07.2008, 21:12
Szkoda, ale w zasadzie trudno się było spodziewać innego wyniku.
Juszczyk trochę sytuacji wybronił, jednak niestety miał znaczny udział w obu bramkach dla Legii. Poza tym z jego występem nasuwa mi się jedno określenie: chaos. Konieczne jest wzmocnienie tej pozycji.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 20.07.2008, 21:12
Mauro ? kwa a Kmiecik? co on robil to ze mu piłka od głowy sie odbiła i strzelił bramkę to od razu gwiazdka sie zrobiła? wirtuoz techniki?

trzeba powiedzieć nie ma rotacji w składzie, bo jak nazwać rotacje jak sie kolesia wpuszcza na 10 min < nie mówię tu o tym meczu ale ogólnie patrząc na zeszły sezon i na początki obecnego>
Skorża ostro mówił, że będzie stosował rotacje i co?...

dlaczego Cebanu nie bronił ? jest bardziej obiecujący od Juszczyka, który jest po prostu za slaby..

Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Stary 20.07.2008, 21:13
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Dziwne ze nikt nie dostrzega ze potrzebny jest konkurent dla Pawelka bo Juszczyk i Cebanu prezentuja poziom mlodej ekstraklasy.
Przydałby sie i owszem klasowy bramkarz ale nie mam pojecia czemu po tym meczu czepiasz się Juszczyka.... za mało "setek" wybronił czy co?
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 20.07.2008, 21:14
Wisla zagrala jak miala zagrac w takim skladzie. Legia ma problem, bo gra tragicznie i z Homelem moze ich czekac kompromitacja, ale to nie nasze zmartwienie na szczescie.

Brawa dla Clebera, profesjonalisty w kazdym calu. Dwa swietne mecze po 90 minut, dzien po dniu. Ciekawe, ktory polski pilkarz bylby w stanie to powtorzyc.

Ja tylko zaluje, ze Rockiemu nikt porzadnie nie przy.......il. Takiego chama dawno nie widzialem na boisku, ale coz poszedl do swoich, jemu podobnych.
Ostatnio edytowane przez nesta : 20.07.2008 o godz. 21:17.
Odpowiedz cytując
kovval
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 20.07.2008, 21:15
Fernando Redondo napisał(a):Wyświetl post
Normalnie to jest śmiechu warte. Mam nadzieję że Bednarz ma plan awaryjny... A wzgardził Lewandowskim....
tekst roku dopisz jeszcze ze pozalowal kasy na Iwańskiego
a plan awaryjny na co? zeby byl ktoś mocniejszy od zawodników rezerwowcyh, i z młodej ekstraklasy którzy przez 87 minut remisowali z wicemistrzem ?

Mecz się skończył najlepiej zamknąc temat albo cale forum, bo będzie fala masowych samobójstw i rozpaczy.

Maciuś napisał(a):Wyświetl post
W pełni się zgadzam. Nie widziałem meczu od początku ale przy drugiej bramce Juszczyk moim zdaniem zawalił
EDYTA:
jakim cudem Rocki wytrwał do końca meczu?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.07.2008, 21:15
No cóż.
Jestem bardzo zadowolony z tego co widziałem.Co prawa szkoda, że przegraliśmy, ale nie wynik jest najważniejszy a gra naszych młodych.Prawdę mówiąc spodziewałem się sowitego lania, a nie było tak najgorzej.Widać było zaangażowanie u zawodników Legii wiec nie ma mowy o odpuszczaniu.

Gra była bardzo wyrównana (oprócz początku pierwszej połowy i końcówki meczu).Szczególnie w tym meczu podobał mi się Małecki,Cantoro, a Diaz szczególnie- bardzo dobrze czyścił swoją strone z ataków przeciwnika, w tym 2razy ośmieszył Rockiego.

Nie ma co płakać.Co prawda przegraliśmy superpuchar, ale z grą nie byo tak źle.Szkoda tylko że Niedzielan kompletnie niewidoczny, ale to może wynikneło to z jego pozycji na której grał.Kiedyś imponował szybkością, teraz jej w ogóle nie ma.

PS

Dobranocka już dawno się skonczyła a tyle dzieci na forum...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.07.2008, 21:16
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Coś mi się wydaje że Skorża nie lubi Clebera. W PE daje większości zawodnikom odpocząć ale nigdy Cleberowi. Wczoraj Cleber cały mecz rozegrał z Liverpoolem i dzisiaj znowu w pierwszym składzie ;]
7 kotów miał racje, Skorzą jest KKK

Daleko mi od użalania się, ale trochę głupio tak ciągle dawać z Legią dupy. Przecież Wisła jest lepsza
Ostatnio edytowane przez tofik : 20.07.2008 o godz. 21:22.
..
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.07.2008, 21:17
Co wy k.wa chcecie od Juszczyka ? Wybronił chyba z 4 setki, mało ? Przy strzale Rockiego nie miał szans.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 20.07.2008, 21:18
Mrnsh no z tego co ja widziałem to nie jest słabszy od Juszczyka

może Ty kogoś innego oglądałeś? ;>

Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 20.07.2008, 21:19
Poziom tragiczny. Ciekawych zagrań w 2 połowie można było policzyć na palcach 1 ręki.. i to z obu stron. Rezerwy potwierdziły, że rezerw nie mamy. No i Skorża śrubuje rekord porażek z Legią... co kto lubi... Mauro spie*ł sprawę ale inna sprawa, że przy normalnym sędziowaniu Rocki by dostał czerwień więc go nie powinno być już na boisku. Niemniej.. żal dupę ściska jak się patrzy w jakiej formie jest taki Niedzielan :/
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.07.2008, 21:20
Szacunek dla Clebera, jestem naprawde pod ogromnym wrazeniem. Drugi mecz, dzien po dniu, pelne 90min i chyba najlepszy na boisku dzisiaj. To jest prawdziwy profesjonalista, niema drugiego takiego w naszej lidze. Chlop gra w kazdym meczu ze 100% zaangazowaniem, trzeba dziekowac niebiosom za to ze udalo sie go sprowadzic. Swietny przyklad dla innych zawodnikow, jeszcze raz wielkie brawa.
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 20.07.2008, 21:21
Pierwsze ofiary nadmiernego odreagowywania meczu poprzez klawiaturę już padły. Zwolnijcie i nie zachowujcie się jak rozwrzeszczane przedszkole...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Mecz jak mecz, brawo dla młodych za walke.
+ dla Juszczyka i Clebara.

Ale i tak najbardziej wpieniał mnie Rocki, wiadomo jak się było od dziecka CZARNĄ KOSZULĄ, to teraz sie fauluje jak leci żeby zrobić wrażenie na wojskowych, pewnie coś podobnego walnąl mu Andrew Niedzielan podczas sprzeczki.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 20.07.2008 o godz. 21:24.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Od: 03.2008

Ktoś tam napisal o Cebanu, czy pamiętamy, jakiego farfocla puścił z ŁKS-em. Dokładnie takiego samego farfocla puścił dzis Juszczyk. Czy to jest juz dowod, ze Juszczyk i Cebanu są na tym samym poziomie i mozna by było czasem wystawiac Cebanu w tego typu meczach?
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 20.07.2008, 21:22
po meczu nasuwa mi sie jedna refleksja -> jest mały regres w porównaniu z zeszłym sezonem dotyczący braku ławki rezerwowych. w zeszłym sezonie nie jednen punkt wywalczył nam rezerowy Jasio a teraz ... Kmiecik "brak techniki" . niestety musze tez stwierdzieć ze Niedzielan nie prezentuje poziomu obligującego do gry w pierwszej 11...niewidoczny we wczorajszym meczu w tym tez nie za duzo akcji ale to tez mozna wina ustawiaenia pozyjemy zobaczymy.
na kkoniec trzeba pochwalić młodzież bo Legła grała skąłdem "UEFA" wiec mysle ze nie mamy się czego wstydzic. a komentarze typu"Cantoro won" itp. to dzieci na onecie lub wp piszcie.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 20.07.2008, 21:22
Nie wiem nie widzialem. Ale fakty niezparzeczalne sa takie:
1. Legia gra piach (remis z Homelem, wymeczona wygrana z Wisla II)
2.Wisla nie ma nawet dwoch rownorzednych druzyn 9czytaj:wartosciowych zmiennikow!)O Juszczyku nie powiem a ni slowa juz.Nagadalem si w poprzednim sezonie-teraz czytam ze znowu zawalil cos.
3.Ranga Superpucharu jest ZADNA( takie rzeczy jak termin i miejsce ustala sie po koncu seoznu panowie dzialacze...)
4. Mauro Cantoro ma coraz slabsze te sezony.Miejmy nadzieje ze "Złe Miłego Początki".
WISŁA PANY!
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Stary 20.07.2008, 21:24
kovval napisał(a):Wyświetl post

W pełni się zgadzam. Nie widziałem meczu od początku ale przy drugiej bramce Juszczyk moim zdaniem zawalił
A ja myślałem, że to Cantoro stracił piłkę i zawalił gola ale jeśli uważasz, że to Juszczyk zawalił to w pełni podziwiam Twoją znajomość piłki nożnej.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
albert02
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.07.2008, 21:26
Nooo, mecz sie skonczyl, mozna pogdybac ^^. Pierwsze co ansuwa mi sie na mysl to Niedzielan. Powinien sie zastanowic czy nie zapisac sie do Hools'ow po tym co dzisiaj wyprawial. Oprocz cwaniactwa i szukania zadymy nie pokazal nic : < Kolejni do odstrzalu. Kmiecik - toz to parodia. Jakims dziwny trafem pilka mu sie odbila od glowy no i wpadl gol. Najbardziej podobalo mi sie jego przyjecie z poczatku meczu... Dokladnie jak znany wszystkim Rasialdo. Jedzmy dalej. Dawidowski - niestety, ale on juz powinien odejsc ; / Nie reprezentuje poziomu wystarczajacego nawet na ME. No i na koniec ten kiks Mauro, troche szkoda, ale nie co zbytnio go winic, bo gral za dwoch. A teraz moze o lepszych elementach naszego zespolu ^^ Najbardziej w oczy rzucal sie Maczynski i Malecki. Bardzo dobry mecz rozegrali i zaryzykowalbym stwierdzenie, ze mogli by juz pomalu czesciej wystepowac w pierwszym zespole. Juszczyk - mimo, ze wedlug mnie zawalil obydwie bramki to kilka razy uratowal nam dupsko i pokazal, ze ma jakis potencjal. No i na koneic zostal nam jak zwykle dobry Cleber ; d Ja nie wiem skad on ma tyle sil, ale gral wspaniale. Szybko nie znajdziemy drugiego takiego obroncy. Postawa druzyny cieszy, mzoe wynik mniej, ale nie on jest najwazniejszy.

BTW. Co do Diaza. Ciekawie zagral tylko nie wiem czy on nie bedzie zaslaby fizycznie ; /
Odpowiedz cytując
arsfan14
Member

Od: 02.2008

Stary 20.07.2008, 21:29
Cytat:
Mauro w ciagu 24 godzin rozegral 1,5 meczu, czego od niego chcecie ? Zastanowcie sie jeden z drugim, a nie powtarzajcie za pseudo-znawca Krzoska
Zgadzam się w 100%... A co do legły to nie wróżę im nic dobrego po takiej grze jakby nie było to z głębokimi rezerwami[Wisły

a przed chwilą grzecznie prosiłem...
Ostatnio edytowane przez Vinci : 20.07.2008 o godz. 21:34.

Lepiejbyćna stadionie w potarganychspodniach,niż wnowychprzed TV.
Odpowiedz cytując
kovval
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 20.07.2008, 21:31
Devonisch napisał(a):Wyświetl post
A ja myślałem, że to Cantoro stracił piłkę i zawalił gola ale jeśli uważasz, że to Juszczyk zawalił to w pełni podziwiam Twoją znajomość piłki nożnej.
ja podziwiam Twoją znajomośc
Cantoro stracił piłkę - przyczynił się do straty bramki, ale czy w 100% to jest jego wina?
Juszczyk poszedł za piłką do połowy bramki, potem patrzał za nią i padł na kolana, jego winy nie widzisz żadnej znawco? Gdyby poszedł za piłką do końca ciałem a nie tylko wzrokiem mógłby to obronic (moim zdaniem). Wiem, że ten strzał (chociaż mi to wyglądało bardziej na dośrodkowanie) mógł byc zaskakujący, ale to nie zwalnia bramkarza z obowiązku pójścia za piłką do końca
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.07.2008, 21:32
panie jedTS, termin był wiadomy od ostatniego gwizdka w finale polski.
.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 20.07.2008, 21:39
Czy po bramce Rocki zrobił "gwiazdę" taką jakąś roztrzęsioną, czy mi się wydawało? Zasłuzona wygrana Legii. Nasza młodzież grała co umiała, czyli niewiele. Dawidowski chyba juz się nie odrodzi. Niedzielan to samo. Nonszalancja Mauro zabrała nam jeszcze parę minut emocji. Rocki za faul chyba powinien dostać czerwoną. Legia nieskuteczna i może miec duuuże problemy z Białorusinami.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 20.07.2008, 21:43
Cytat:
Czy po bramce Rocki zrobił "gwiazdę" taką jakąś roztrzęsioną, czy mi się wydawało?
Nie wydawało Ci się...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów