![]() |
Superpuchar Polski: Wisla-Legia
Nie ma tematu to zakladam aby wyemieniac uwagi w czasie meczu - to przeciez juz nie sa przygotowania do sezonu.
Wisła: 12 Marcin Juszczyk - 14 Przemysław Szabat, 24 Mateusz Kowalski, 25 Cleber Guedes de Lima, 15 Junior Diaz - 11 Tomasz Dawidowski, 20 Mauro Cantoro, 10 Krzysztof Mączyński, 18 Andrzej Niedzielan - 19 Patryk Małecki, 5 Grzegorz Kmiecik Legia: 82 Jan Mucha - 25 Jakub Rzeźniczak, 4 Dickson Choto, 3 Wojciech Szala, 11 Tomasz Kiełbowicz - 32 Miroslav Radović, 14 Aleksandar Vuković, 8 Maciej Iwański, 24 Jakub Wawrzyniak, 22 Piotr Rocki - 19 Takesure Chinyama Z Cleberem w skladzie to chyba przesada - modle sie, zeby jego stare kosci wytrzymaly mecz dzien po dniu. W TVP komentuje Krzoska :) - ciekawe czy zachowa obiektywizm ? |
Coś mi się wydaje że Skorża nie lubi Clebera. W PE daje większości zawodnikom odpocząć ale nigdy Cleberowi. Wczoraj Cleber cały mecz rozegrał z Liverpoolem i dzisiaj znowu w pierwszym składzie ;]
|
mozna wiedziec ile kibocow Wisly a ile Legii bo dopiero z roboty wrocilem ?
|
Może po prostu potrzebuje kogoś kto będzie ustawiał obronę, a Głowa jest chyba bardziej "kruchy". Coś mi się nie podoba ta obrona Juszczyka, strasznie niepewnie broni. Będzie ciężko ale damy radę !!
|
po błędzie Juszczyka 1-0 dla Legii :/
|
Nie bylo czasem faulu na Diazie przy bramce ?!?!
|
Cofam co powiedziałem o Juszczyku :D
|
Gress, nie Kazek, ale syn - Grzegorz:P
|
Cytat:
|
Może wrescie Kmiecik sie przełamie i pójdzie śladem swojego ojca.
|
Cytat:
|
Chodzi Ci o tego Juszczyka, który broni niepewnie, zawalił pierwszą bramkę i nie potrafi poradzić sobie ze złapaniem piłki?
|
Ja czekam na Ilie, bo gdyby nie szczęście Juszczyka to już by było źle. Nie widziałem go już dawno w tak kiepskiej formie.
edit: Mic: Jeżeli podoba ci się jego gra i uważasz że jest on w stanie konkurować z Pawełkiem to pozostawię bez komentarza, ale szanuję twoje zdanie. |
Cytat:
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
Wie ktoś może ile jest kibiców Wisły na stadionie??
|
w relacji na oficjalnej piszą, że najprawdopodobniej ok. 1000 Naszych.
|
Fajnie ich Mauro zaorał hehe, ogólnie mecz ok biorą po uwagę że oglądamy polskie drużyny.
|
W składzie przed meczem pokazywali że u nas gra Niedzielan.
Ktoś może to potwierdzić? Bo jest 38 minuta i jeszcze go nie zauważyłem... Edit - o jeest.. na spalonym go złapali '] |
Mam nadzieję że się ze mną zgodzicie.
1 Kmiecik nie ma techniki. On jest dobry napastnik ale na 2 ligę, po co go się trzyma w Wiśle? Dać szansę młodszym, też można skołować takiego drąga jak chcą wysokiego mieć. Szacunek ale nie da się na to patrzeć. 2 Dawidowski bardzo mało widoczny, podobnie jak NIedzielan. 3 Diaz gra nadzwyczaj słabo. Chyba z niego nic nie będzie. Najwyżej na Odrę czy inne kluby bez obrazy. Ale na czołową 5 ligi to już nawet za mało a co dopiero na puchary. Jaki to obrońca skoro ani razu nie potrafi zatrzymać skrzydłowego? Tak jakby dziura tam była. Podobnie było z Dudką który był za wolny na tę pozycję. Może by go na defensywnego na zmianę dać? 4 Podoba mi się Szabat na obronie, Małecki jak zwykle pokazuje, że talent ma. 5 Mączyński gwiazdorzy. Bez gwiazdorzenia może by było lepiej. 6 Cebanu>Juhu z tych meczów co widziałem. 7 Kowalski nieźle, ale niczym się nie wyrożnia. Ogólnie z tej drużyny to jak dla mnie najlepiej grają Szabat i Małecki. Reszta jest bardzo słaba. |
Kowalski, Mączyński i Małecki prezentują się całkiem dobrze.
Diaz po raz kolejny bezbarwnie. |
Cytat:
Chyba mu znowu swiatla zgasly, bo wrazenie jest takie, jakby to jakies bezduszne zwloki po murawie powloczyly :-/ |
Analizując naszą kadrę mamy:
12 równorzędnych piłkarzy(11+ Łobodziński) Małeckiego co też nie osłabi Niedzielana i Dawidowskiego którzy mogą już nigdy dobrze nie zagrać Singlara którego Skorża boi się pokazać:) Diaza co czyli naprawdę na teraz na puchary to mamy 13 zawodników których nie należy się wstydzić wystawiając Sami sobie odpowiedzcie czy potrzebujemy wzmocnien HEH Moja nadzieja jeszcze w Beretto bo napewno jest lepszy od tych co grają. Wiem że czasami wstawiając 1 piłkarza słabego do 10 dobrych nie widać różnicy (Diaz) ale takie mecze właśnie pokazują co który jest wart indywidualnie i że po prostu nie widać jego słabych punktów bo inny naprawiają błędy. Na zmianę za 1 z 2 def. pomocników może Diaz byłby dobry, na lewej obronie jest za wolny. |
na początku bili naszych ale potem juz calkiem niezle jak na 80% drugiego garnituru. Dawidowski oddychal rekawami po 30 minutach ale i tak byl bardziej widoczniejszy niż Wtorek. Diaz slabiutko.
|
Diaz znowu kilka niebezpiecznych strat... nadal strach wystawić go w meczach o stawkę
Dawid i Niedzielan cienko..:( |
Znowu wypadliśmy żałośnie kibicowsko na tle Legii...
Uprzedzając wasze ataki mnie tam nie ma bo mialem niedawnooperacje kolana ale nadrobie to... |
Cytat:
To z legialive. |
heh ;D nie ma to jak rezerwy Wisły na tle Legii ;] , no to wybaczcie, jeśli tym składem wygramy, tzn, że w lidze problemów większych mieć nie będziemy.
|
Skonczcie z ta liczba ilu naszych.
wroca, napisza. co do meczu , szok.. sadzilem ze Legia bedzie do 1 polowy lekko prowadzic z 3-0 . balbym sie o Legionistow gdyby wyszedl 1 sklad Wisly. jaja beda jak to wygramy :lol: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gwiazdorzy ? Kiedy ? Gdzie ? Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Najlepszy był tekst Kmiecika w przerwie meczu "Myślę że zawodnik który wskakuje na miejsce tegoz podstawowego składu niczym mu nie ustępuje" - bez komentarza |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl