|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie ma tematu to zakladam aby wyemieniac uwagi w czasie meczu - to przeciez juz nie sa przygotowania do sezonu.
Wisła: 12 Marcin Juszczyk - 14 Przemysław Szabat, 24 Mateusz Kowalski, 25 Cleber Guedes de Lima, 15 Junior Diaz - 11 Tomasz Dawidowski, 20 Mauro Cantoro, 10 Krzysztof Mączyński, 18 Andrzej Niedzielan - 19 Patryk Małecki, 5 Grzegorz Kmiecik Legia: 82 Jan Mucha - 25 Jakub Rzeźniczak, 4 Dickson Choto, 3 Wojciech Szala, 11 Tomasz Kiełbowicz - 32 Miroslav Radović, 14 Aleksandar Vuković, 8 Maciej Iwański, 24 Jakub Wawrzyniak, 22 Piotr Rocki - 19 Takesure Chinyama Z Cleberem w skladzie to chyba przesada - modle sie, zeby jego stare kosci wytrzymaly mecz dzien po dniu. W TVP komentuje Krzoska - ciekawe czy zachowa obiektywizm ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Coś mi się wydaje że Skorża nie lubi Clebera. W PE daje większości zawodnikom odpocząć ale nigdy Cleberowi. Wczoraj Cleber cały mecz rozegrał z Liverpoolem i dzisiaj znowu w pierwszym składzie ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
mozna wiedziec ile kibocow Wisly a ile Legii bo dopiero z roboty wrocilem ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może po prostu potrzebuje kogoś kto będzie ustawiał obronę, a Głowa jest chyba bardziej "kruchy". Coś mi się nie podoba ta obrona Juszczyka, strasznie niepewnie broni. Będzie ciężko ale damy radę !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
po błędzie Juszczyka 1-0 dla Legii :/
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie bylo czasem faulu na Diazie przy bramce ?!?!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cofam co powiedziałem o Juszczyku
Ostatnio edytowane przez Zaza : 20.07.2008 o godz. 19:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gress, nie Kazek, ale syn - Grzegorz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Może wrescie Kmiecik sie przełamie i pójdzie śladem swojego ojca.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Chodzi Ci o tego Juszczyka, który broni niepewnie, zawalił pierwszą bramkę i nie potrafi poradzić sobie ze złapaniem piłki?
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja czekam na Ilie, bo gdyby nie szczęście Juszczyka to już by było źle. Nie widziałem go już dawno w tak kiepskiej formie.
edit: Mic: Jeżeli podoba ci się jego gra i uważasz że jest on w stanie konkurować z Pawełkiem to pozostawię bez komentarza, ale szanuję twoje zdanie.
Ostatnio edytowane przez gress : 20.07.2008 o godz. 19:45.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś może ile jest kibiców Wisły na stadionie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
w relacji na oficjalnej piszą, że najprawdopodobniej ok. 1000 Naszych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Fajnie ich Mauro zaorał hehe, ogólnie mecz ok biorą po uwagę że oglądamy polskie drużyny.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W składzie przed meczem pokazywali że u nas gra Niedzielan.
Ktoś może to potwierdzić? Bo jest 38 minuta i jeszcze go nie zauważyłem... Edit - o jeest.. na spalonym go złapali '] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję że się ze mną zgodzicie.
1 Kmiecik nie ma techniki. On jest dobry napastnik ale na 2 ligę, po co go się trzyma w Wiśle? Dać szansę młodszym, też można skołować takiego drąga jak chcą wysokiego mieć. Szacunek ale nie da się na to patrzeć. 2 Dawidowski bardzo mało widoczny, podobnie jak NIedzielan. 3 Diaz gra nadzwyczaj słabo. Chyba z niego nic nie będzie. Najwyżej na Odrę czy inne kluby bez obrazy. Ale na czołową 5 ligi to już nawet za mało a co dopiero na puchary. Jaki to obrońca skoro ani razu nie potrafi zatrzymać skrzydłowego? Tak jakby dziura tam była. Podobnie było z Dudką który był za wolny na tę pozycję. Może by go na defensywnego na zmianę dać? 4 Podoba mi się Szabat na obronie, Małecki jak zwykle pokazuje, że talent ma. 5 Mączyński gwiazdorzy. Bez gwiazdorzenia może by było lepiej. 6 Cebanu>Juhu z tych meczów co widziałem. 7 Kowalski nieźle, ale niczym się nie wyrożnia. Ogólnie z tej drużyny to jak dla mnie najlepiej grają Szabat i Małecki. Reszta jest bardzo słaba. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kowalski, Mączyński i Małecki prezentują się całkiem dobrze.
Diaz po raz kolejny bezbarwnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Chyba mu znowu swiatla zgasly, bo wrazenie jest takie, jakby to jakies bezduszne zwloki po murawie powloczyly ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Analizując naszą kadrę mamy:
12 równorzędnych piłkarzy(11+ Łobodziński) Małeckiego co też nie osłabi Niedzielana i Dawidowskiego którzy mogą już nigdy dobrze nie zagrać Singlara którego Skorża boi się pokazać Diaza co czyli naprawdę na teraz na puchary to mamy 13 zawodników których nie należy się wstydzić wystawiając Sami sobie odpowiedzcie czy potrzebujemy wzmocnien HEH Moja nadzieja jeszcze w Beretto bo napewno jest lepszy od tych co grają. Wiem że czasami wstawiając 1 piłkarza słabego do 10 dobrych nie widać różnicy (Diaz) ale takie mecze właśnie pokazują co który jest wart indywidualnie i że po prostu nie widać jego słabych punktów bo inny naprawiają błędy. Na zmianę za 1 z 2 def. pomocników może Diaz byłby dobry, na lewej obronie jest za wolny.
Ostatnio edytowane przez Fernando Redondo : 20.07.2008 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
na początku bili naszych ale potem juz calkiem niezle jak na 80% drugiego garnituru. Dawidowski oddychal rekawami po 30 minutach ale i tak byl bardziej widoczniejszy niż Wtorek. Diaz slabiutko.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Diaz znowu kilka niebezpiecznych strat... nadal strach wystawić go w meczach o stawkę
Dawid i Niedzielan cienko..:( |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Znowu wypadliśmy żałośnie kibicowsko na tle Legii...
Uprzedzając wasze ataki mnie tam nie ma bo mialem niedawnooperacje kolana ale nadrobie to... ![]() ![]() Lepiejbyćna stadionie w potarganychspodniach,niż wnowychprzed TV. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
20′ Około 600 kibiców Legii głośno dopinguje drużynę. Z Krakowa około 400 osób
To z legialive. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
heh ;D nie ma to jak rezerwy Wisły na tle Legii ;] , no to wybaczcie, jeśli tym składem wygramy, tzn, że w lidze problemów większych mieć nie będziemy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skonczcie z ta liczba ilu naszych.
wroca, napisza. co do meczu , szok.. sadzilem ze Legia bedzie do 1 polowy lekko prowadzic z 3-0 . balbym sie o Legionistow gdyby wyszedl 1 sklad Wisly. jaja beda jak to wygramy ![]() ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
||
Co do Dawidowskiego zgoda, Niedzielana widac troche wiecej, ale zauwaz ze gra na lewej pomocy
Gwiazdorzy ? Kiedy ? Gdzie ? To malo meczow widziales 1 polowe mial poprawna, z jednym bledem gdzie wypuscil Rockiego sam na sam z Juszczykiem |
|||
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
Najlepszy był tekst Kmiecika w przerwie meczu "Myślę że zawodnik który wskakuje na miejsce tegoz podstawowego składu niczym mu nie ustępuje" - bez komentarza ![]() ![]() Lepiejbyćna stadionie w potarganychspodniach,niż wnowychprzed TV. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|