|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czym dojechac z Dworca Głównego pod Tesco na Kapelance? I ile sie gdzies jedzie?
![]()
the end
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Tramwaj 19, w zależności od pory jedzie się około 15-20 minut.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ma ktoś najnowsze gg (7.7 bodaj)? Jak tak to czy da się zmienić jakoś to, aby emotki nie zamienialo mi w tym oknie co pisze tylko dopiero w oknie rozmowy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mam problem z kompem. Zalągł mi się jakiś syf. Internetowy mks_virznajduje jakieś trojany, usuwa, a po kilku minutach znowu są. Poza tymco jakiś czas zamiast paska zadań pojawia się czarne pole, znikawszystko z pulpitu, a w lewym górnym rogu pojawia się okienko"Ustawienia spersonalizowane" i jakiś fragment wpisu w rejestrze.Skanowałam rejestr EasyCleanerem, ale po usunięciu zbędnych wpisówdalej to samo. Poza tym strasznie się przycina net. Mam pytanie, czymożna kompa jeszcze uratować, czy muszę zrobić formata, czego robić misię bardzo nie chce
![]() ![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ktoś wie, jak wygląda sprawa z przemeldowaniem - jakie dokumenty potrzebuje -akt własności mieszkania, książeczka ze spółdzielni
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mam pytanie: jaką literką w bbcodes przekresla się wyraz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Taki Avatar a'la south park można zrobić gdzieś czy nie?
czy znalezione w necie już gotowe? jeśli można to gdzie?![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
tak na powaznie to albo sprobuj go podkopac i porabac, albo jak masz taka mozliwosc sprobuj go troche nadpalic, przy okazji kielbachy upieczesz... pozdrawiam ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
do zameldowania: dowód osobisty, książeczka wojskowa, druk podpisany przez właściciela lokalu, jego dowód osobisty oraz tytuł prawny do lokalu (akt notarialny, wyciąg z księgi wieczystej, ogólnie taki dokument, z którego jasno wynika kto jest właścicielem konkretnego lokalu połozonego pod konkretnym adresem) dobrze bedzie jak przyjdziecie razem chyba ze Ty jestes włascicielem.procedura zameldowania jest taka sama dla pobytu stałego jak i czasowego. P.S. ksiazeczka za spóldzielni niet. pozdarwiam ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki DYRU
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie jak mam niby termin odbiory karty kibica w dniu 26 czerwca a przyjade po nia 30 lipca to mi ja wydadza? Prosze o dpowiedź
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
niektórzy kibice z 2004 roku nie odebrali i zastanawiam sie na co czekają albo po co wyrabiali ![]() Cytat:
|
||
|
|
Banita
Od: 03.2005
Offline |
|
|
da sie jakos naprawic to zajebane gg ? on kilku dni nie moge go włączyć :/ a jak już zacznie działać to na jeden dzień i znowu lipa :( i to w momentach kiedy pilnie potrzebuje sie z kims skontaktować :/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś jak sie daje hasło na profil na najnowszym gg?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
http://web.gadu-gadu.pl/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ktora literka w bbcodes odpowiada za przekreslenie tekstu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
zna ktoś może wynik meczu kosza WENEZUELA - URUGWAJ ?
mecz był grany dziś o 3:00 w ramach Mistrzostw Ameryki Południowej |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy są jakieś akademiki w Krakowie z pokojami 1-osobowymi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak ściągacie z RS macie normalne transfery czy zaniżone?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj ściągałem to szło 60 kb/s a zawsze mam ~200kb/s.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jedno drobne pytanko.Posiadam telefon Nokia 9300. Gdy dostaje smsa od znajomych nie wyświetla mi nazwy klienta tylko sam numer. natomiast gdy ktos do mnie dzwoni z listy pojawia sie imię i nazwisko dzwoniącego.Zaznaczam ze mam zapisane wszystkie kontakty na karcie sim. Pojecia nie mam jak to ustawić. Czy ktoś mi pomoże
![]() Team America Rulezzz :cool:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Uruguay - Venezuela 88:70
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
da sie ustawic w tynm chorym tlenie(bo zesralo mi sie gg) emotikonki wlasnie z GG
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
można jakos bez zbednych programow ustawic haslo na dany folder? by nikt niepowolany nie mogl do niego wejsc?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|