|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Gdzie w Nowej Hucie przyjmuje lekarz, który ma uprawnienia aby wpisać wyniki badań z sanepidu do książeczki? I ile to może kosztować ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dobry humor
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
LUUUUDZIE BŁAGAM O POMOC ( post #16513)
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak najlepiej (najszybciej) dostać się z głównego dworca PKP na ulicę Mickiewicza 30 (AGH)? Chyba to nie jest daleko?
Edit: dziękuję ślicznie
Ostatnio edytowane przez ktulu : 02.07.2008 o godz. 00:00.
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
|
na nogach maks 15 minut przez Rynek
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa przejścia przez granice w Obwodzie Kalingrackim i czy opłaca się tam fatygować ( w wakacje wybieram się na festiwal do Węgorzewa i zastanawiam się czy nie przedłużyć sobie pobytu o jeden dzień)?
Z góry dzięki za info ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam, to są wycieczki do Kaliningradu wodolotem z Krynicy Morskiej. Oczywiście musisz mieć paszport. A sama wycieczka bardzo fajna. Polecam.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie, ważne!
Otóż zakupiłem kasetę adapter mp3 do radia kasetowego w samochodzie. Radio Traffic 4000 i myślałem, że obsługa tego jest prosta i zapewne jest, tylko wziąłem sobie akurat kasetę, gdzie nie ma instrukcji tylko napis o adapterze. Dokładnie to VIVANCO Car CD Adapter. Niby podłączyć kabelek od mp3 do kasety, wkładam i nic. Wie ktoś może jak to poprawnie zrobić, żeby grało? Może ktoś ma i wie jak zrobić należycie, bo ja chyba zbyt głupi jestem... Za sensowne odpowiedzi, serdeczne Lok zapłać. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ma ktoś może terminarz ligi austriackiej 2008/09 ?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś informacje na temat sezonowego autokaru z Krakowa do Łeby?
Godziny odjazdu, czas jazdy, cena biletu? (Google nie pomagają ;P). ![]()
...Noblesse Oblige...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
!!WAŻNE!! Autobusy tych relacji nie zawsze zatrzymują się w Kamienicy, a czasem zatrzymują się tylko na przystanku, który jest w rynku. To gdzie masz wysiąść powienieneś się dowiedzieć od ludzi do których jedziesz, a to czy dany autobus zatrzymuje się w Kamienicy - od Pani w okienku na dworcu lub z rozkładu jazdy ![]() Edit: z przesiadką to byle czym do nowego targu i tam na dworcu rozkminiać co i jak.
Ostatnio edytowane przez mckoval : 02.07.2008 o godz. 11:22.
![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://i29.tinypic.com/r10juh.jpg
na allegro natknąłem się na taki szalik co to znaczy" kategorie C" |
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mam takie może dziwne pytanie. Czy ktoś wie jak pozbyć się pnia? Ostał mi się taki po wycięciu orzecha i nie wiem jak się go pozbyć. Pień ma około metra średnicy.
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam trzy pytania.
1. Jakiej wielkości jest największa możliwa litera którą można zamówić na wprasowanie w Fanatyku lub w tym sklepiku w Tesco na Kaplenace? 2. Ile to kosztuje? 3. Znów ten nieszczęsny FM. Tym razem już nie chodzi o gre. Po wyłączeniu gry rozdzielczość na pulpicie pozostała taka w jakiej jest gra. W ustawieniach ekranu wszystko jest po staremu. Wyłączyłem kompa i wyłączyłem raz jeszcze, nadal to samo. Może problem w tym, że podczas gry FM mi się zaciął i wyłączałem go poprzez "alt+ctr+del"? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Słyszałem kiedyś coś takiego, że pień trzeba posypać sola i zakopać. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale może warto spróbować |
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Próbowałem już środków chemicznych o wiele silniejszych od soli i nic :/
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
http://www.ultima.pl/Xbox_360_Premiu...gratis_/i5547/ opłaca się? Tylko proszę o w miarę szybką odpowiedź jakiegoś znawcy tematu
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mógłby ktoś mi polecić jakiś odtwarzacz DVD w przedziale cenowym 200-250zł?
![]()
I
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam trzy pytania.
1. Jakiej wielkości jest największa możliwa litera którą można zamówić na wprasowanie w Fanatyku lub w tym sklepiku w Tesco na Kaplenace? 2. Ile to kosztuje? 3. Znów ten nieszczęsny FM. Tym razem już nie chodzi o gre. Po wyłączeniu gry rozdzielczość na pulpicie pozostała taka w jakiej jest gra. W ustawieniach ekranu wszystko jest po staremu. Wyłączyłem kompa i wyłączyłem raz jeszcze, nadal to samo. Może problem w tym, że podczas gry FM mi się zaciął i wyłączałem go poprzez "alt+ctr+del"? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Lupo:
AD. 3 - Nic na to nie poradzisz, oprócz zmiany ustawiania rozdzielczości we właściwościach pulpitu, i tak, to jest wina "ctrl+alt+del". ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jak chcesz sie pozbyc szybko i efektywnie to musisz go obkopac i albo wykopac calego albo przyciac pod ziemią tak zeby go widac nie bylo.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
nie kłóć się z idiotą, bo zawsze sprowadzi rozmowę na swoj poziom i pokona doświadczeniem
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie zamierzam przerabiać, kupiłem przerobioną PS2 funkiel nówkę, a i tak na oryginałach śmigam. Wychodzę z założenia, że lepiej kupić 2-3 tytuły miesięcznie niż po 20 piratów. I tak we wszystko grać nie będę.
HDMI nie jest mi potrzebne. Chyba się skuszę, bo oferta ciekawa ![]() pozdro ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W jakich sezonach Wisła bedzie grała na Śląskim Stadionie?
![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
mam nadziej że szybko wybudują nową trybune C i tylko następny sezon
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Sprzedają jeszcze w fanatyku Wiślacki napój energetyczny ? Pił to ktoś ? Dobre?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Pozdrawiam ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ci co pili niestety juz nie odpowiedzą. Świeć panie nad ich duszami.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|