|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
del, rozśmieszył mnie vendeta&warszawiak z krzykiem rozpaczy o miłość do Legii, ale nie ma co, bo się zaraz TTJ na mnie rzuci
Ostatnio edytowane przez harthausen : 23.06.2008 o godz. 06:39.
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No tak, ale gdyby zmniejszyć fundusz reklamowy, dywidenda była by większa.
Z resztą powiedz mi uczciwie: po co takie KGHM się reklamuje w Polsce? Może powinno ruszyć z kampanią reklamową: "tona miedzi w każdym polskim domu"? W każdym razie sponsorowanie Zagłębia nie jest z punktu interesu spółki właściwe. Co innego obecność na targach branżowych, również na świecie, reklamy w specjalistycznych czasopismach... to rozumiem. Piszesz, że Cytat:
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Co do klubów w tamtym okresie to wiekszość była powiazana z resortami.Lechie w tamtych czasach sponsorował resort budownictwa stąd skrót BKS .Tylko tam były pieniadze bo prywatnych biznesmenów wtedy nie uswiadczyłeś ![]()
![]() Występy w LM lub innych pucharach to juz jest wielka reklama na zagranicznych rynkach O Drzymale chodza różne słuchy i ja osobiscie sadze że to była dobra decyzja
Ostatnio edytowane przez Romano : 23.06.2008 o godz. 10:05.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wlasnie czytam rewelacje w stylu "Geremi w Hutniku". Tym razem Arszawin
)))))))))Te gazety juz faktycznie nie maja pomyslow na zadrukowanie 10cm2. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
KO ds. Licencji nie rozpatrzy wniosku Polonii Bytom
Przewodniczący Komisji Odwoławczej ds. Licencji Klubowych Zbigniew Sadowski po zapoznaniu się z pismem pełnomocnika Polonii Bytom z dnia 19 czerwca 2008 roku postanowił pozostawić wniosek o ponowne rozpatrzenie wniosku licencyjnego bytomskiego klubu bez dalszego biegu. Komisja Odwoławcza ds. Licencji Klubowych podejmuje ostateczną i wiążącą decyzję w sprawie nadania lub odmówienia licencji. Procedura licencyjna nie daje żadnych podstaw do ponownego rozpatrzenia wniosku licencyjnego po prawomocnym i ostatecznym zakończeniu procesu licencyjnego. (pzpn.pl) było wiadome, że ten stary s****ysyn sadowski sie nie zgodzi. Bo jak to tak? widzew w 3 lidze? nie moze byc! **** mu w serce a jak juz zdechnie to **** mu w grób ![]()
"Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć: my, wybrańców garść, ...kompania braci" W.Szekspir Drink up me Hearties Yo Ho! You can't always get what You want |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Niestety. Układy i układziki. Jeśli by to był jakiś większy klub to by się nie odważyli, ale tak to dla uratowania dupy Widzewa uznali, że mogą poświęcić Polonię. I my narzekamy na poziom naszej ligi? Jak na takie władze to on nie ma prawa być lepszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wywiad z Lewandowskim
http://www.lechpoznan.pl/art,9522,le...iast_lazio.htm tu fragment o Wiśle: Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Powód edycji: Prime time ![]() Powód: dziękuję
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 24.06.2008 o godz. 20:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Co do Polonii:widać to po tym forum, wszyscy mają to w dupsku :/
miło wspominam ten wyjazd i pomimo niesnasek życzę Polonii szybkiego powrotu!Drugi skandal to to: Cytat:
:/ poczytajcie ich forum: http://forum.pogononline.pl/temat.ph...8223&strona=33 :/ Jest tu ktoś kto może mi wytłumaczyć, nad czym to stowarzyszenie się zastanawia? nie rozumiem co chca ugrać.... współczuje kibicom Pogoni, jeśli będa dwie Pogonie(!) to sam ****a wyśle peniądze na sterroryzowanie tej 1 ligowej Chamstwo po prostu..... ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jeżeli unikną tej fuzji to wielki respect dla nich, może Drzymała nauczy się co znaczą słowa HISTORIA TRADYCJA HONOR. Jeżeli klimaty kibicowskie zostaną przy Pogonii to ja się nie boję o ten klub, klub tworzą ludzie, którzy w jego życiu uczestniczą częściej niż 90 minut co 2 tygodnie.
STOP DRZYMALE! ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Tylko mówienie co źle, ale coś zrobić w tym kieunku to: 1. Zabronienie ty czynów 2. Brak własnych pomysłów, only krytyka. 3. jak ktoś coś wymyśli mądrego to nie ma chęci by to zrbić A jak ktoś CHCE to MOŻNA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
<Crasch>
niezbyt jestem w stanie rozszyfrować twój post, ale wnoszę, że uważasz, że bezpodstawnie krytykujemy Drzymałę? Proste: wszędzie z otwartymi rękami przyjęliby go, gdyby wszedł jako sponsor, nowy właściciel itp, ale do tej ligi w którym jego 'nowa miłość' aktualnie gra. Już było tu pisane, że dlaczego kibice Pogoni, maja płacić za jego błedy? nie interesuje mnie ze on kiedys wyciagał klub z ntej ligi, jego problem i strata ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Za cholere nie wiem o co Ci chłopie chodzi.Brałeś coś?.Sprawa z Drzymała jest oczywista i mam nadzieje że kibice Pogoni pogonią tapicera Jesli pójda na łatwizne i przyjma darowaną lige to beda jak obecni kibice Amici Poznań co sprzedaLI sie za garść srebrników.Grając na licencji Groclinu jestes Groclinem i nic tego nie zmieni-PROSTE![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja przeraszam, ale kiedy Sikora przeprowadził się do Hiszpanii ?!
Bo jakoś przespalam, a teraz widzę w zestawieniu trans. na gazecie.pl |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
ze 3 tygodnie temu?
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Chciałbym znowu doczekać się sezonu że drużyny od 1-13 zostają w lidzę 14 gra baraż 15-16 spadają i awansują 2-3 z drugiej ligi, które dostaną licencje tzn. chce doczekać się sezonu że wszyscy wywalczą awans na boisku i tylko miejsca które dawały awans/spadek przed sezonem będą dawały to samo na końcu sezonu. Chcecie podnieść poziom ligi, najpierw przywróćmy normalność. Cytat:
piszą że w Murcii ja też pierwsze słyszę ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
||
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Kolejne odcinek telenoweli pod tytulem "Burdel w PZPN" Dzisiejszy odcinek nosi tytul "Korona od czwartku zdegradowana? : Znicz Pruszkow w ekstraklasie?".
http://sport.onet.pl/0,1248675,1776159,wiadomosc.html Rece opadaja co tam sie dzieje... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wesoło
Legia będzie miała swój FC w ekstraklasie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla przypomnienia, bo już trochę czasu minęło, ME po drodze, wianki pod Wawelem, dzieje się.
A kto wie, czy czy jeszcze następnych z kolejki nie będą brać. 1.Lechia Gdańsk 2. Śląsk Wrocław 3. Piast Gliwice 4. Arka Gdynia 5. Znicz Pruszków 6. Podbeskidzie Bielsko-Biała 7. Polonia Warszawa 8. Wisła Płock 9. GKS Jastrzębie 10 GKS Katowice 11 Stal Stalowa Wola 12 Motor Lublin 13 Odra Opole 14 Warta Poznań 15 Kmita Zabierzów 16 Tur Turek 17 ŁKS Łomża 18 Pelikan Łowicz Może jeszcze się coś zaczerwieni? Zawsze byłem zdania, że karanie klubów, degradacje to głupota. Ciekawe, jak długo ten bajzel się utrzyma? Wsadzanie do pierdla, puszczanie z torbami i wypad od jakichkolwiek spraw związanym z polską kopaną osób którzy w tym maczali palce (sztandarowy przykładzik to as Wdowczyk) to jedyna skuteczna i bolesna broń. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Będzie ponowne rozpatrzenie wniosku!
Decyzją Komisji ds. Nagłych PZPN Komisja Odwoławcza ds. Licencji Klubowych przy PZPN najpóźniej do 2 lipca ponownie rozpatrzy wniosek Polonii o przyznanie licencji na grę w Ekstraklasie w sezonie 2008/2009! Mamy nadzieję, że tym razem Komisja po analizie złożonych dokumentów dopuści nasz klub do gry w najwyższej klasie rozgrywkowej. poloniabytom.com.pl ale znając życie sadowski znowu sie nie zgodzi i przekona do swojego zdania reszte członków komisji. sadowski ma misje - nie dopuścić do tego, żeby Widzew grał w 3 lidze
Ostatnio edytowane przez Szczurek_PB : 25.06.2008 o godz. 18:09.
![]()
"Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć: my, wybrańców garść, ...kompania braci" W.Szekspir Drink up me Hearties Yo Ho! You can't always get what You want |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To chyba tylko u nas jest możliwe, żeby drużyna rozpoczynając przygotowania nie wiedziała, w której lidze zagra...
I u nas płacz, że nie zagraliśmy dobrze na EURO BUAHAHAHAHAHAHAHAHA <--- to jedyny słuszny komentarz do całej sytuacji ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeczytałem dzisiaj w telegazecie TVP1 s.204 iż w dniu meczu o Superpuchar Polski(transmisja w dwójce) ma ruszyć Magazyn Ekstraklasy a w nim relacji z meczy,analizy,komentarze i tu cytat ,,inne smaczki" a to wszystko na najwyższym poziomie.
Szykuje się konkurencja dla c+ ![]() ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ ciekawe, jakie transmisje czy urywki z transmisji (bramki, karne, faule itp) będzie im wolno pokazać. Bo jeśli to ma tak wyglądać, jak relacje w TVN z ME 2008 (przy jakiejś idiotce mądrzy się młody Lubaszenko i Tomaszewski, a w tle rzędy foteli Multikina z kibicami, co mecz na ekranie oglądają) to niech od razu odpuszcżą.
Słowami to można ładnie wiersze, szczególnie to o miłości i Ojczyźnie przedstawiać . I na tym bym poprzestał. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jak sie ciesze ze odebrano TVN-nowi mozliwosc komentowania ligi,bo tak zalosnie ukierunkowanego w strone jednego klubu (kazdy chyba wie ) programu to niewidzialem. Oby TVP dala rade,wole juz Szpakowskiego i Piechniczka niz tych znawcow z Legii. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
http://www.pogononline.pl/index.php/news/10958
Cytat:
Może k..wa w końcu ktoś zrozumie że tradycji się nie kupuje. Chce Drzymała klub - niech zostanie sponsorem - niech zacznie od II ligi i sobie wywalczy awans. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Te punkty napisałem bo byłem już zirytowany ciągłym krytykowaniem czy to Benhakkera, Bednarza, Cupiała, Drzymały. Ludzi którzy "coś" robią, dla polskiej piłki/Wisły. Cała Polska krytykuje alnic nie robi, i dlatego jest jak jest. Wracając do Drzymały, chce dobrze tylko za szybko...inna sprawa że żaden zawodnik Groclinu nie bedzie chciał grać w niżsej lidze. Uważam że to jest główny powód na siłe szukając klubu z kltórym od razu będzie grał w I lidzze. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|