|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Królewski forza Wisła. Na pohybel hejterkom. Niech sie zadomowi Krolewski na wieki. Ku rozpaczy hejterkow jaroo1, którzy nic nie mogą zrobic, poza ujadaniem. Auuuuz posrani hejerki w pieluchę..
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 15.11.2025 o godz. 01:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Rozumiem, że na dniach ruszasz z otwarciem ponad 200 aptek, a potem przejmujesz Forum? I nie - nie jestem fanem tego co robi w Wieczystej, szczerze to kompletnie mi wisi ten klubik. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Oczywiście, że może sobie palić w piecu i nic minie to nie obchodzi. Tylko że tutaj były zarzuty do Królewskiego że utrzymuje amp futbol, drużynę kobiet, rezerwy i inne formy działalności Wisły i to jest zdaniem kretynów przepalanie pieniędzy. Tych samych którzy nad irracjonalną działalnością WK się rozpływali.
To co robi chłop z własną kasą to jego sprawa, ja tylko nie mogę pojąć jak można się tym fascynować, jednocześnie pluć na dużo wartościowszą aktywność Królewskiego. Takie podejście jest dla mnie dyskwalifikujące. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co takiego Zaskroniec na Moskala napisał?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Nocne Jarka popisy - oczywiście już pokasowane. https://weszlo.com/krolewski-mocno-o...-przed-czasem/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tutaj:
https://x.com/admacag/status/1989399...wkmh7_s3jehqzw a tutaj jeszcze nie wiadomo co: https://x.com/wezyk_jan/status/1989405154739994999 pierwsze już skasowane. drugie na razie nieupublicznione. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Uważam wypowiedzi jk niepoparte twardymi dowodami za niewiarygodne, po tym jak usłyszę od kogoś ileś krętactw i manipulacji tak mam. przepraszam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nauczanie o honorze Brzęczka, który rzekomo zrzekł się pieniędzy, wobec braku umorzeń własnych pożyczek właścicielskich (mimo takich deklaracji) to jakiś wyższy poziom absurdu.
Przytyk wobec Moskala jeszcze głupszy, biorąc pod uwagę jakie brednie Zaskroniec opowiadał na konferencji powitalnej. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Że kompromitacja? Kabaret.A w kwestii Moskala. Skoro trener publicznie w jednym zdaniu mówi że nie wie co ma robić. To w kolejnym powinien złożyć rezygnację i tyle. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Idol brawoszefów po raz kolejny pokazał, jakim jest małym i śmiesznym człowiekiem.
Alkohol plus wczorajszy sukces biznesowy spowodował, ze przerwał post od X i...wyszło szydło z worka. Ten człowiek kompromituje siebie i Wisłe po raz kolejny, co nie przeszkadza osobnikom typu pepe72, Drozd czy Leszek w oddaniu mu hołdu, co widać w powyższych wpisach. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Moskal oni za to jak został potraktowany to jeszcze należało dopłacić . To tak w kwestii honoru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To zrób na niego zrzutkę.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Generalnie kawał zjeba i tyle, cham, który teraz będzie ustalał kto ma z Wiślaków honor a kto nie. Mały człowiek, któemu za dużo w życiu wyszło i mu odjebało. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
O to zupełnie inaczej niż Ty xD
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Już kiedyś pisałem, ja rozumiem, że ja szary człowiek czy inny lesiu czy drozd możemy być chamami. Nawet jeśli, któryś z nas by był miliarderem, to sobie tutaj anonimowo piszemy. To co przystoi szaraczkowi anonimowo na forum czy komuś bogatemu, biznesmanowi itd anonimowo, to jednak nie godzi się pod swoim imieniem i nazwiskiem robić, tym bardziej jak się jest osobą publiczną. Problemy z alkoholem czy raczej po alkoholu ma wiele osób ale mało kto z osób publicznych odpierdala np po alko publicznie takie cyrki jak Zaskroniec. I to jest problem. A nie to, że on tam by się najebał w zaciszu domowym, obsmarkał i zasnął. No ale wiadomo, jest tu grupa osób, która Zaskrońcowi wszystko wybaczy bo ma autyzm i zapłakał o losy Wisły na brifingu swoim pięc lat temu xd PS I kij o ten wpis o Bońsku ale padalec uderzył w Moskala, a to już jest poniżej godności Wiślaka. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hejterku nie stawiaj się ze mną w jednym szeregu bo nie zasłużyłeś
![]() A uderzył w Moskala tylko zdaniem nawiedzonych. Stwierdził tylko jak się różni sytuacja Moskala i Brzęczka, nic więcej. Ale to wystarczy żeby oszołomy z pianą na buźkach kręciły aferę. Warto po tym roku ocenić czy pożegnanie Moskala i reszty kółka wzajemnej adoracji wyszło Wiśle na dobre czy na złe. Bo to nie tylko Kazek poszedł w odstawkę. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
A 3 miesiące wcześniej oczywiście Moskal sam się przyjął do roboty.
W temacie towarzystwa wzajemnej adoracji to Załuska nie wiem co jeszcze robi w Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A po trzech miesiącach po przegranym 3:0 meczu sam stwierdził, że nie wie co ma robić. Królewski zrobił to co trzeba za niego.
A fakt, że poza nim poleciało trochę zasłużonych i moment był dość zaskakujący. Czyli po meczu którego nie było musi mieć jakieś wytłumaczenie. Robienie z tego ponownie afery po roku, jeszcze ze świadomością że to było bardzo dobre posunięcie to zwykły debilizm.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.11.2025 o godz. 21:51.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pisałem to już po zwolnieniu Moskala i powtórzę podobnie.Mam nadzieje,że Moskal nie odpuści nawet złotówki za to jak został przez królewskiego potraktowany.A ty Drozd nie .......,że porównał tylko dwie sytuacje bo jest w tym wpisie wrzutka o Wiślackości.Jakby jej nie było to jeszcze pół biedy...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty jesteś drozd śmieciem, inaczej ciebie nazwać nie można. Królewski obraził Moskala pisząc, że Brzęczek zwalniając się sam miał honor, w przeciwieństwie do innych Wiślaków i podał info, że Moskal nadal jest opłacany. Także jebać was za to bo na więcej nie zasługujecie.
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moskal to był tak bezjajeczny trener, ktory dodatkowo trzymał się kurczowo stołka, że głowa mała.
A Jop powinien całować po stopach Królewskiego, że dostał samograja w postaci dobrych zagranicznych transferów. Inaczej błądziłby jak dziecko we mgle, jak poprzednicy, Sobol, Moskal. Dobrze, że choć nie przeszkadza. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Historia tamtych zwolnień jest wieloaspektowa. O ile pamiętam Moskal ugrał 6 punktów w 7 meczach przy czym Kotwica, Warta i ŁKS były już po pucharowej przygodzie. Moskal zdobył w tych trzech meczach 1 punkt i z rozbrajającą szczerością powiedział co powiedział. Jak się coś takiego mówi publicznie to się potem podaje do dymisji. Nie podał się i nie został zwolniony. Zwolniony został po wyjeździe do Głogowa i nie tylko on. Krzywdy mu nikt nie zrobił taki los trenera który przegrywa.
Jeżeli takie nic jak hejterek zaczyna pluć w moją stronę odbieram to jako duży komplement. Dziękuję hejterku naprawdę nie musiałeś ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty jesteś jak Zaskroniec. Nie macie honoru i tyle w temacie.
....... sobie dalej swoje kocopoly i zaginął rzeczywistość, że ktoś tu mówi o zwolnieniu Moskala, a nie o tym, że Zaskroniec napisał, że Moskal nie ma honoru. Takie osobniki jak wy powinny być na kopach wynoszone z Wisły no ale wiadomo, układy, ukladziki, bagienko więc to się kręci. Jedynie rozjebanie się wyklucza z grona bycia Wiślakiem, ewentualnie jakieś spory z cwaniakami z chuliganki. Jak się w układzie siedzi to można Moskala wyzywać od ludzi bez honoru i jest ok. Jeszcze to jakoś jebany przygłup na forum pochwali i już w ogóle jest cacy. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
Pamietasz, proroku: Przecież taka Wieczysta z tym naszym "geniuszem" taktyki Jopizną, to nas ogoli paroma bramkami. Miejmy nadzieję, że jak już pożegnamy Jopusia, przyjdzie jakiś fachowieć, a nie kolejny przedstawiciel... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I tak, mam nadzieję, ze jak w ekstraklasie, gdzie nasza kadra nie będzie już tak mocna na tle innych drużyn, jak objawi się czerstwość trenerska Jopa, to zostanie on zastąpiony lepszym trenerem.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 16.11.2025 o godz. 12:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marzyciel.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Nie wiem co jest złego w przytoczeniu informacji stawiających jego oraz jego firmę w o wiele lepszym świetle? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
https://x.com/WislaKrakowSA/status/1989650872918577522 jajcarze napisał(a):
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|