|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Manipulacja wjechała na całego.
Nie wiem jakim trzeba być głąbem kapuścianym, żeby wywnioskować, że Jaro chodziło o Rodado, a nie o Baenę, Villara, Tachiego, Junce, Sergio Benito czy inne meteorytowe wynalazki jakie się przez nasz klub przewinęły. Generalnie Markusiku czas pokazał wyższość mojej tezy o : polskim trenerze, zdrowo zbalansowanym zespole z większą liczbą Polaków w składzie nad twoją teorią, że trzeba brać Hiszpanów do sztabu i na murawę, bo są lepsi od Polaków i nie ma znaczenia ich ilość. Nie wiem, kiedy do ciebie dotrze, że twoje teorie nie zestarzały się za dobrze, w przeciwieństwie do moich. Ja - gdyby moje teorie wzięły w łeb miałbym na tyle przyzwoitości, by przyznać, że się myliłem. Niestety z tobą dyskusja ma tyle sensu co z babą. W końcu kiedy logika nie jest ważna, tylko kwiecistość wypowiedzi, tam baby zazwyczaj brylują Rzeczywistość brutalnie weryfikuje twoje kocopoły, a ty zamiast posypać głowę popiołem to idziesz dalej w zaparte. To tylko świadczy źle o tobie. Szkoda, że sobie nie zdajesz z tego sprawy. |
|
|

|
||||||
|
|